Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 8 Vischio Holz mot nummer 4 Kosmopolit Du Gull.

Vischio Holz har varit ute i tuffa lopp och är klart bättre än raden. Han vann fem lopp och tjänade mycket pengar i fjol, så kapaciteten finns och om Roger Pettersson som ersätter Carl Johan Jepson i sulkyn är på hugget så tror jag att han kan få ta över ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner från den positionen.

Vischio Holz är nu tillbaka efter två månaders paus och nu kan man också rycka skorna om man så vill och det tror jag kan vara en fördel om man väljer att köra barfota för på den balansen så tog han tre raka segrar under fjolåret.

Vischio Holz är en segervan italienare som tränas av Magnus Dahlén som trivs över den långa distansen och om formen är i ordning efter tävlingsuppehållet nu så blir han att räkna med här och då tror jag på bra chans att han är före Kosmopolit Du Gull i mål.

Kosmopolit Du Gull kommer med två raka andraplatser i raden. Senast så gjorde han en stark avslutning bakom vinnande Silent Hill och gången innan det så fullföljde han bra bakom Valter L.P.C. men var utan vinstchans då.

Här har Kosmopolit Du Gull 20 meters försprång på Vischio Holz och om Fredrik Persson kan utnyttja det och söka sig framåt i en vettig position så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu kan också ge en extra växel över upploppet men jag tror ändå han får svårt att stå emot de mer betrodda hästarna i loppet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Vischio Holz - Kosmopolit Du Gull
Kalmar lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip