Dagens rek är till Bergsåker lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 3 Dartagnan Sisu mot nummer 6 Weekend Fun.

Dartagnan Sisu har visat fin form på slutet och haft krafter kvar ett par gånger i V75 och senast såg han ut att gå mot seger i ett stayerlopp men blev besegrad av Ready Ribb där och han gick bra med skor i den senaste starten och från ett fint utgångsläge här så ska hon räknas tidigt och jag tror på en bra chans att han är före Weekend Fun i mål.

Dartagnan Sisu har gjort 30 starter i karriären men endast en gång tidigare har han startat över aktuell distans och det var när han vann ett V75 lopp i Rättvik i fjol.

Dartagnan Sisu är Snabbare ut än de flesta tror och man kommer troligen testa en del från start för att hitta en hyfsad position här och rycktussar och ryckhuva för första gången är intressant nu men annars blir det vanlig vagn och öppet huvudlag som tidigare meddelar Mattias Djuse.

Weekend Fun vann ett billigt lopp i comebacken senast och kan öppna bra och borde kunna hitta ner i ett vettigt slagläge här och kan då duga en bit mot det här gänget även om han är ny i klassen och han trivs bra med skor.

Weekend Fun är en aspirant på ledningen här och Jorma Kontio som kör hästen kommer troligen att testa rejält för ledningen men det finns dock flera startsnabba hästar innanför och det kan kosta mycket kraft att komma till spets om Samu Sundqvist som kör nummer 4 Magnifik Brodde vill köra i ledningen och skulle det bli en utdragen spetskörning så kan det skulle det gynna Dartagnan Sisu här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Weekend Fun - Dartagnan Sisu
Bergsåker lopp 11
Spel: H2H 2
Odds: 2.10 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip