DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Åby Torsdag 4/6

DrTrav - 4 Juni 2020 - 12:49

Ikväll är det Åby som gäller för Dagens Dubbel spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 4/6
DD1: 1 Quite E.Wood
DD2: 1,2,4,6,7,8,10

7 rader x 30 kr = 210 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Quite E.Wood avslutade starkt som trea i ett lopp som vanns av Zio Tom Jet senast. Trevligt utgångsläge nu och han är kvick iväg så här tror jag att det kan bli spets eller rygg ledaren. Lyckas Conrad Lugauer hålla upp ledningen så kan han bli svår att plocka ner men i annat fall så tror jag han sänker det här gänget via open stretchen till slut.

3 Tony Afrika gick klart bra som fyra i ett lopp som vanns av Jonah Vredebest senast. Lopp i kroppen nu och han är snabb ut och han är bäst i ledningen så Adrian Kolgjini testar nog för spets och kommer han till täten så stiger hans chanser. Första gången barfota runt om är intressant.

5 Rajah Silvio har varit borta från tävlingsbanorna länge. Han brukar gå bra efter vila men det är knappast någon toppform. Kort distans och barfota runt är positivt men det finns risk att han tvingas till en del grovjobb på egen hand här och då kan det bli tufft att räcka till seger direkt i comebacken.

6 Harvey svarade för en bra insats efter lång vila senast. Han avslutade klart godkänt till andraplatsen bakom Zio Tom Jet då. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Johan Untersteiner servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

9 Get Ready On Tour gjorde en bra insats när han klev runt sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så gick han väldigt bra i skymundan som femma bakom Jonah Vredebest som vann det loppet. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit.

11 Usain Töll är startsnabb så han är bortlottad här. Vid överpace och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 1 B 3,5,6,9,11,8 C 10,2,4,7

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
2 Kennedy har ett lopp i kroppen så jag tror att han har gått framåt en del med det till den här starten. Han fick ett lopp utvändigt om Ingo då och höll starkt som tvåa bakom denne. Bättre distans nu och från ett bra utgångsläge här så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Iggy B.R. vann enkelt från ledningen senast. Spåret nu är inte det bästa men får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Ike Schermer har tagit 11 vinster på sina 17 starter hittills. Han visade inget extra senast. Hittar Rick Ebbinge en trevlig position innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Hobby De L'Iton vann lätt från ledningen näst senast. Han öppnar bra så han kan vid en bra start hålla ut de övriga motståndarna och slipper han sedan alltför hård press under vägen så kan det räcka hela vägen. Blir det inte spets så finns det open stretch att tillgå.

8 Ingo är väldigt startsnabb och kommer med fin form till den här starten. Iskallt utgångsläge så det kan kosta mycket kraft att komma till täten den här gången men kan han komma ner i en hyfsad position så kan han ha vissa möjligheter.

4 Ribaude fick en invändig löpning och när han sedan fick luckan från tredje inner på upploppet så kom han med en rapp avslutning men då var redan Vikens High Yield i mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Med en liknande spurt här så fäller han många hästar till slut.

7 Zio Tom Jet har mest varit ute över sprinterdistans på sistone. Han har gjort det bra den senaste tiden så formen är god. Får han spara speeden in i det längsta så kan han överraska.

Ranking DD-2: A 2,10,6 B 1,8,4,7 C 9,5,3,12,11

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.72
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Malmö FF - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.74
19:00  Kalmar FF - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.86
19:30  Villarreal - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.03
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
21:45  Inter - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1.5
1.75
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
22:30  Benfica - Vitoria Guimaraes
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.91

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming