DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Årjäng Lördag 11/7

DrTrav - 8 Juli 2020 - 14:24

På lördag så avgörs Dagens Dubbel-spelet i Årjäng. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Årjäng Lördag 11/7
DD-1: 1,3,4,9,11,12
DD-2: 9 Milliondollarrhyme

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Zap Di Girifalco kom snett på det i debuten i klassen näst senast så det loppet kan vi glömma. Gången efter det så fick han en perfekt löpning och spurtade ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Hittar Björn Goop en bra väg med honom här så kan han blanda sig i segerstriden igen.

1 Harran Boko har varit borta från tävlingsbanorna ett tag men han känns bra i jobben meddelar man från stallet. Trevligt läge för han är startsnabb och Conrad Lugauer vill köra i ledningen. Från spets eller rygg på ledaren så kan han bli farlig med en lucka till slut.

3 Island Life var bortlottad senast från spår 12 över sprinterdistans. Han avslutade ändå klart positivt i skymundan men han vara aldrig segeraktuell. Bättre läge nu och med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

9 Viking Brodde har gjort tre starter efter lång frånvaro. Han var knappt slagen tvåa i comebacken. I den efterföljande starten var motståndet för tufft i Harper Hanovers lopp. Senast så blev han tempotorsk och slutade oplacerad. Löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så duger han i klassen.

11 Coogan började året med tre segrar fast efter det har han galopperat två gånger i rad. Det var inte slutsålt när han galopperade senast. Iskallt läge nu men han är inte så mycket sämre än de mer betrodda och med lite klaff så kan han bli farlig den sista biten.

12 Flash Håleryd kommer från en seger i ett V86 lopp på Åmål. Han travade då i ledningen men dit kommer han inte den här gången. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan skrällen vara ett faktum.

2 Ural har inte fått till det i årets båda starter. Han har även varit struken för transporthinder inför en tilltänkt start på Solvalla men det var inget fel på hästen. Ole Johan Östre kör hästen för första gången nu men han behöver lopp i kroppen meddelar Susanne Richter som tränar honom men en fin placering kan han ta.

10 Macelleria kommer med god form. Han fastnade med sparade krafter i finalen av Silverdivisionen som From The Mine vann från ledningen senast. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort men det kan bli tufft att nå hela vägen fram till en seger.

Ranking DD-1: A 4 B 1,3,9,11,12 C 2,10,6,7,5,8

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
9 Milliondollarrhyme har inte levt upp till förväntningarna i år. Han slutade femma i finalen av Elitloppet näst senast. Gången efter det så var han inte som bäst och kom in som fyra bakom Antonio Tabac som vann det loppet. Kan han få hjälp med tempot och bra ryggar innan han spelar ut speeden så kan han slå till med årets första seger.

7 Sorbet har inte startat sedan han blev fyra bakom Propulsion i Elitloppet. Spår lite långt ut men han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan om det skulle behövas och då kan han visa sig vara starkast den sista biten.

3 Milligan's School har gjort det bra en tid. Han kom med en vass avslutning där han tog ner Mellby Free som satt i ledningen till seger näst senast. Det var för lågt tempo senast och han kunde sedan inte ta så mycket då. Barfota runt om nu som vid vinsten näst senast. Det är många startsnabba hästar med i loppet och det kan han dra nytta av till slut om tempot blir för högt.

1 Stepping Spaceboy fick bestämma i ledningen och han vann på ett bra vis från den positionen över aktuell distans näst senast. Han öppnar bra och gäller som spetsfavorit här trots att det finns snabba hästar utvändigt om honom. Skulle Wim Paal få styra och ställa som han vill i täten så kan han rinna undan till en seger.

10 Mindyourvalue W.F. har ännu en gång lottats till ett dåligt läge. Han är stark och rejäl och kan Robert Bergh servera honom ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning. Troligen helstängt huvudlag nu för att få honom att tända till lite extra.

4 Disco Volante besitter härliga fartresurser och han är kvick ut men det är ändå inte säkert att han tar sig förbi Stepping Spaceboy i startögonblicket men skulle det lyckas så stiger hans chanser.

2 Mellby Free har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Hon avslutade positivt till andraplatsen bakom Double Exposure näst senast. Gången efter det så travade hon i ledningen men då hade hon inget svar mot Milligan's School som spurtade vasst. Läget är passande och trots att hon är ensamt sto i fältet så kan hon ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 9 B 7,3,1,10,4,2 C 8,5,6

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming