DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Eskilstuna 29/11

DrTrav - 29 November 2020 - 11:41

DD Tips Eskilstuna 29/11.

DD-1: 1.6
DD-2: 3.4.8

6 rader x 40kr = 240:-

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto.
Ett väldigt öppet lopp inleder DD spelet med många hästar med chans på segern.

1 Claire de Quattro känns väldigt intressant från den här positionen. Man går bra i ledning men känslan är att man går ännu bättre i ryggar och i sin senaste start avslutade man vasst vilket var ett bra intryck efter att ha varit sjuk i Borrelia. Man har gått framåt med det loppet och man kan öppna snabbt. Oavsett om man väljer att köra i ledning eller nöjer sig med ledarryggen så känns uppgiften intressant här.

6 Aurora Borealis är jag övertygad om att den är den bästa hästen i fältet. I sin senaste start satt man fast på v75 och nu känns motståndet klart överkomlig. Hästen är stark och rejäl och tål att göra jobbet utvändigt ledaren och jag blir inte förvånad om man bara visar sig vara starkast här. Man kommer med största sannolikhet även att köra med jänkarvagn nu. Hästen känns lite ojämn i sina prestationer men om man löper upp till sitt kunnande så har man en bra chans här. Att hästen är spelad till 4% i skrivande stund finner jag smått otroligt.

3 Emma Rae är en häst som jag har ”jagat” lite. Man gör alltid stabila och jämna insatser och formen känns bra även om man har svårt att sätta nosen först. Man kommer att få en bra position här från sitt utgångsläge och ska inte glömmas bort i ett öppet lopp och man är säkerligen med långt fram här.

4 Greta Journey ska räknas på sitt kunnande men man låter inte alltför uppåt från stallet då man har haft problem med hästarna under hela året. Man meddelar dock att hästen känns fin och har gått ett bra banjobb men man vill ändå ligga lite lågt och se att hästen gör ett bra lopp först och främst. Man lägger upp taktiken efter hur hästen känns för dagen men man gör sina bästa lopp i ledningen och gör säkert ett försök på den positionen.

10 Lovely O.O är stark och kommer från seger och från ett formtoppat stall och man räds inte grovjobbet. Räknas utan strul.

Min Vinnare: 1 Claire Di Quattro
Spets efter 500m: 1 Claire Di Quattro
Skrällen: 6 Aurora Borealis
Rankingen: A: 1.6.3.4.10 B.9.8.7.12 C:11.5

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Ett mycket fint och sevärt lopp avslutar GS75-spelet och Dagens Dubbel.

8 Coin Perdu har nu gjort två starter (tre med kvallopp) efter att man varit borta från travbanan i två år på grund av sina skadeproblem. I Comebacken såg man fin ut och vann på ett imponerande sätt i ett gäng som hästen bara skulle slå på förhand. I sin senaste start var man favoritspelad men man valde ett passivt upplägg för att köra den sista biten men det blev för långt fram till vinnaren. Känslan är att man hade vunnit med ett mer offensivt upplägg. Man är såklart försiktig med hästen efter så lång frånvaro men normalt sätt så är det hästen att slå här men det saknas inte motstånd här och man har inte råd att vara allt för passiv mot det här motståndet.

Det roliga draget här är 3 Super Nice som är en häst som jag följt noga och snart borde en seger komma även om motståndet är tufft här. Man har gjort några starter i regi Westholm nu och har gått framåt för varje start och senast var man mycket bra och hängde på i ryggen på duktiga From The Mine och höll bra hela vägen in i mål. Här borde man få en bra position och jag vågar inte spela utan Super Nice.

4 Final Dream har varit otroligt fin vid sina senaste starter och man imponerade vid segern på v75 sist. Man låter optimistiska från stallet trots tufft motstånd och det blir full laddning för spets och når man den positionen så är det värsta hotet mot Coin Perdu. Det finns dock risk att man får göra jobbet utvändigt eller att det kostar en del kraft för att nå tätpositionen då man har aviserat att man vill köra i ledning med startsnabba 1 Star Advisor Joli och då minskar segerchansen avsevärt såklart.

Jag nöjer mig med tre hästar men tar man ytterligare någon häst så är 9 Alone närmast ett streck. Man såg hetsig ut senast och fungerade inte alls vid den starten, man är dock härdad i tuffa gäng och man besitter en grundkapacitet som står sig bra här. Kan man lifta med i ryggar inför upploppet så slår man de flesta om man är förbättrad.

Min Vinnare: 8 Coin Perdu
Spets efter 500m: 4 Final Dream
Skrällen: 3 Super Nice
Rankingen: A:8 B 4.3.9.1.5.6 C:7.2.10.11.12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming