Dagens Dubbel denna måndag arrangeras av Eskilstuna. 

DD Eskilstuna 6/11


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
2 Lilly Avant startar med passande förutsättningar ikväll. Detta är en individ som alltid gör sitt och kommer nu med flera bra insatser i tuff konkurrens. Hon fick senast ett tufft lopp mot bra hästar. Men ikväll är förutsättningarna bättre, hon står passande inne på start och möter lämpligt motstånd. Erik Adielsson vet vad han har att åka med och med tanke på att Lilly Avant tål att göra jobb på egen hand kan vi räkna med att Adielsson kommer vara offensiv från start. Men oavsett löpningsförlopp ikväll är Lilly Avant min givna tipsetta och spik på DD.

En annan som kommer med bra form och som tål att göra jobb på egen hand är 9 Black Mission. Detta är en rejäl individ som dessutom kan öppna snabbt från start. Ikväll är utgångsläget spännande med springspår på tillägg. Det väntar troligtvis jobb längs vägen men skulle Black Mission snabbt vara ikapp hästarna på¨start kommer hans hårdhet räcka långt här.

1 Sun's Ambitious blev alldeles för pigg i ledningen för två starter sedan och det blev trötta ben till slut. Men senast visade Sun's Ambitious återigen bra form när han höll bra hela vägen som tvåa. Han kan öppna bra och skulle man köra i ledningen på nytt kan det räcka långt. Men oavsett är Sun's Ambitious garanterad ett bra lopp och att det nu aviseras första gången med rycktussar känns spännande.

Min Vinnare: 2 Lilly Avant
Spets efter 500m: 1 Sun's Ambitious / 2 Lilly Avant
Skrällen: 1 Sun's Ambitious
Ranking: A 2 B 9,1,14,3,7,4,10,8 C 5,6,13,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Draget i loppet är 5 Gooding B.T.B. som trots sina blott tre år visat att han redan nu besitter bra kunnande. Hon gör det bra varje gång mot det bästa i kullen och med lite mer klaff hade hon varit ute i Breeders Crown igår. Från stallet låter man optimistiska inför kvällens start och samtidigt som favoriten har ett vanskligt utgångsläge med innerspåret bakom bilen så är jag inne på att Gooding B.T.B. kan sändas till spets från start och i den positionen ska hon sen slås. Tipsetta till 8%.

1 Swish Brodda vann enkelt för två starter sedan och även senast var insatsen bra trots att hon fick nöja sig med andraplatsen. Klockan stannade då på 08,4 i 400m på bortre lång efter att Magnus A Djuse attackerat i spåren. Att formen finns där är det nog ingen som tvekar på, men utgångsläget är vad det är. Däremot skulle det bara stämma en aning med positionerna ikväll kommer hennes avslutning bli svår att stå emot till slut.

Nämner även 4 Brilliant Flair som är en speedig individ som trivs när hon får ligga på rulle och avsluta snabbt den sista biten. För två starter sedan avslutade hon vasst och senast vann hon efter att fått ett passande lopp i rygg på ledaren och luckan till slut. Formen sitter där och för den som söker skräll i avslutningen ska Brilliant Flair inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Gooding B.T.B.
Spets efter 500m: 5 Gooding B.T.B.
Skrällen: 4 Brilliant Flair
Ranking: A 5,1 B 4,13,8,2,10,7,11 C 3,6,9

Lycka till
DrTrav