Dagens Dubbel körs denna fredag på Halmstad och Bodentravet. Jag spelar med en spik i den första avdelningen och tar sedan med min A-grupp som jag tror mycket på i den andra avdelningen, vilket blir totalt två kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Halmstad/Boden 12/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 1640m Auto

6 J.S.Camaro är en fin tävlingshäst som inlett det här året bra med en seger och tre andraplatser på fyra starter. Senast var han duktig som tvåa på V75 i Norge då han från utvändigt ledaren höll bra hela vägen in i mål och visade fortsatt fin form. Till den här starten så går femåringen ner i klass sett till motståndet och från ett öppet startspår så bör han komma iväg bra hela vägen till ledningen, men även från andra positioner så tycker jag att det här ser ut som en toppchans för J.S.Camaro.

7 Golden Cresent är jämn och säker i sina prestationer och håller fin form för dagen. I sitt senaste lopp så fick han en rätt så tung resa ute i spåren under slutvarvet, men var trots det bra med hela vägen in i mål och fick med sig en fjärdeplats. Här startar han från ett lite lurigt utgångsläge som kan innebära en del vingel från start, men om kusken Thomas Uhrberg skulle lyckas med att komma ner i ett andraspår tidigt under loppets gång så kommer Golden Cresent att leverera en fin prestation igen och är ett tidigt motbud ifall min vinnare av loppet kommer bort.

Min Vinnare: 6 J.S.Camaro

Spets efter 500m: 6 J.S.Camaro

Skrällen: 7 Golden Cresent

Rankingen: A: 6 B: 7,12,4,9,1,2,11,5,8 C: 10,3


DD-2 1640m Auto

12 Devils Tongue är en riktigt fin häst som förra året var bland de tre främsta i åtta av fjorton starter och tog tre stycken segrar mot ofta rätt så tuffa hästar. Han gjorde årsdebut i början av mars, men fick det då inte alls att stämma och galopperade 350 meter före mål. Nu har han fått en liten paus ytterligare efter den starten och fått ladda om och på en normal bana som det nu är istället för vinterbana så trivs han nog bättre. Utgångsläget är jobbigt, men om det bara skulle bli lite tempo under loppets gång så kommer Devils Tongue att leverera en fin avslutning och mot det här motståndet så ska det normalt sett vara bra chans.

2 Gazoline Mearas visade fin form senast då han från ledningen höll ett eget jämnt tempo och vann i enkel stil. Även denna gång är förutsättningarna intressanta med ett fint startspår över kort distans och taktiken lär vara given från kusken Jenny Engfors som vill till ledningen här och sedan köra i den positionen. Om det sedan inte kostar alltför mycket så tycker jag att detta ser ut som en ny intressant uppgift för Gazoline Mearas som leder det här loppet mycket länge.

Min Vinnare: 12 Devils Tongue

Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas

Skrällen: 9 President Lindy

Rankingen: A: 12,2 B: 9,8,6,3,11,5,7,10,1,4Lycka till!
Christoffer