DD-tips Östersund Torsdag 6/10

DD-1 1,5,7,8
DD-2 1 One For All

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Ulvsåsen lyckades inte hålla upp innerspåret senast och har bara lyckats försvara innersniffen en gång på tre försök. Men formen är bra och han trivs i ledningen. Väl från spets har det blivit åtta segrar på tolv försök. Men oavsett om det blir spets eller inte så är man garanterad ett bra lopp. Han har mött bra motstånd på slutet och på förhand är detta mitt förstaval i loppet.

Given är också 9 Tekno Jerven som är den som besitter högst kapacitet i loppet, men som tyvärr inte är helt att lita på. Han har endast gjort två starter i år och i comebacken senast blev han för ivrig och galopperade tidigt. Tekno Jerven kan fortsatt vara i behov av lopp i kroppen för att prestera, men sett till hans höga kunnande är han ett givet streck vid gardering.

Nämner även 7 Alma Prins som senast fick chansen för sent för att blanda sig i segern. Men formen är bra och han kan öppna bra. Från stallet meddelar man att det är laddning från start som gäller här och skulle Alma Prins hitta tidigt till spets är mycket vunnet. Men samtidigt är Alma Prins allround och har segrat med olika upplägg tidigare. Så oavsett spets eller inte från start så ska Alma Prins tidigt nämnas i segersnacket.

Min Vinnare: 1 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Ulvsåsen / 7 Alma Prins
Skrällen:
Ranking: A 1,9,7 B 5,4,8,3 C 2,10,6

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
I ett öppet kortlopp blir mitt förstaval 1 One For All. Han trivs bra i spets och kommer med två segrar och en andraplats på tre försök från den positionen. Från stallet meddelar man att One For All känns fin hemma i träningen och att man nu efter att släppt ledningen senast är redo för att ladda från start. Det blir barfota fram och lyckas man försvara innerspåret från start kommer One For All kunna bita ifrån sig bra.

4 Global Delivery är ett treårigt sto som inlett karriären lovande. Hon har hittills visat sig vara jämn i sina prestationer och fortsätter utvecklingen åt rätt håll kommer Global Delivery ha fina pengar att tjäna framöver. Ikväll är det debut för Viktor Lyck och det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Hon kan öppna bra och är en utmanare till ledningen från start. Lyckas hon ta sig förbi One For All från start är mycket vunnet. Men det är inget vi kan ta för givet vilket gör att det känns spännande att gardera Global Delivery som favorit nu mot äldre konkurrenter.

9 Casartelli visade senast bra form när han avslutade rappt över upploppet efter att fått ett snällt upplägg. Formkurvan bör peka uppåt med den insatsen innanför västen och nu från ett passande smygläge är Casartelli till låg procent ett tidigt streck för mig vid gardering.

Min Vinnare: 1 One For All
Spets efter 500m: 1 One For All / 4 Global Delivery
Skrällen: 9 Casartelli
Ranking: A 1,4 B 9,10,2,11,3,6,7 C 8,12,5

Lycka till
DrTrav