DrTrav

GS75 söndag 04/08

DrTrav - 4 Augusti 2019 - 10:30

Dagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs på Bergsåker med uttagningslopp till E3 och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 6 Global Adventure som har vunnit 10 av 12 starter hittills. Näst senast så gjorde han bort sig med galopp i dödens med 400 meter kvar i E3 finalen på Eskilstuna. Senast på Bergsåker så svarade han för en strålande insats när han höll undan för en mycket bra Power från ledningen. Här tror jag Erik Adielsson som kör hästen når spets i ett tidigt skede och väl där har han mycket bra chans att ta en ny seger.

Min andra spik kommer i GS75-2 på nummer 7 Mascate Match som kommer från en övertygande seger i E3 finalen på Eskilstuna senast. Hon stack då undan till en överlägsen seger från ledningen via 11,5 sista 700 meterna och efteråt har allting varit som vanligt och hon har tränat på och känns fortsatt bra meddelar man från stallet. Utgångsläget den här gången är inte det bästa men hon är tuff och hon kan öppna rejält så jag tror man laddar framåt direkt och normalt sett ska hon ha bra chans här.

GS75-1 6 Global Adventure
GS75-2 7 Mascate Match
GS75-3 1,2,4
GS75-4 1,4,7,8,10
GS75-5 3,8
GS75-6 2,5,6,8,11,12
GS75-7 1,5,10

540 rader x 1 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,6,8
DD2: 5 Wilkas

3 rader x 50 = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640meter och jag har spikat nummer 6 Global Adventure som har vunnit 10 av 12 starter hittills. Näst senast så gjorde han bort sig med galopp i dödens med 400 meter kvar i E3 finalen på Eskilstuna. Senast på Bergsåker så svarade han för en strålande insats när han höll undan för en mycket bra Power från ledningen. Här tror jag Erik Adielsson som kör hästen når spets i ett tidigt skede och väl där har han mycket bra chans att ta en ny seger, vid gardering kan 1 Matadoren Eme som kommer med en färsk seger från Rättvik i bagaget vara tänkbar från ett bra utgångsläge men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Global Adventure
Spets efter 500m: 6 Global Adventure
Skrällen: 1 Matadoren Eme
Ranking: A 6 B 1,3,2,9 C 5,7,8,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Mascate Match som kommer från en övertygande seger i E3 finalen på Eskilstuna senast. Hon stack då undan till en överlägsen seger från ledningen via 11,5 sista 700 meterna och efteråt har allting varit som vanligt och hon har tränat på och känns fortsatt bra meddelar man från stallet. Utgångsläget den här gången är inte det bästa men hon är tuff och hon kan öppna rejält så jag tror man laddar framåt direkt och normalt sett ska hon ha bra chans här, vid gardering kan 2 No Limit Queen som har visat upp goda fartresurser tidigare vara tänkbar. Från ett trevligt spår här så kan hon få en bra löpning i den främre träffen och skulle min spik hamna snett på det så kan hon vara långt framme här, 3 Destination Zet var klart positiv vid vinsten på barfotabalansen från ledningen senast. Hon kan lägga iväg bra från start och kanske kan sno åt sig ledningen initialt och skulle så bli fallet är det inte omöjligt att hon släpper när min spik ställer frågan för att kunna lifta med till en framskjuten placering bakom henne.

Min Vinnare: 7 Mascate Match
Spets efter 500m: 7 Mascate Match
Skrällen: 1 Scarlet Hello
Ranking: A 7 B 2,3,1 C 9,10,5,8,4,6,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Zola Key slutade trea i den långa E3 finalen senast. Här tror jag att Björn Goop som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Västerbo Crush är minst rutinerad i fältet men kommer med fin form. Han gjorde det klart bra vid vinsten från ledningen näst senast och gången efter det så blev det en andraplats bakom Grevin Sisu. Här kan han få en bra löpning i rygg på tipsettan och skulle en lucka uppenbara sig så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 B.W.T.Echo hakade på godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Fort Knox senast. Här sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till direkt och med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Zola Key
Spets efter 500m: 2 Zola Key
Skrällen: 5 Classics Never Die
Ranking: A 2 B 1,4,7,5 C 9,8,6,3,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Dior Ima har gjort ett lopp efter vila och gick bra då i snabb avslutning. Med det loppet i kroppen så ska hon ha gått framåt och med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 4 Global Amazone gjorde det bra som trea från dödens bakom en överlägsen Mascate Match i E3 finalen senast. Här tror jag att Jörgen Westholm har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet men hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt, 8 Global Avenue kommer med två raka galoppmisslyckanden nu men hon har blivit behandlad efter den senaste starten och känns nu fin meddelar man från stallet. Här är spåret inte bra men om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 1 Angel From Above svarade för en rejäl insats vid vinsten från dödens senast. Här har hon innerspår och löser det sig med positionerna så kan hon duga även här, 7 Margaretasjöhammar höll bra till andraplatsen bakom Diana Zet senast. Hon kan öppna rätt fort och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta en bra position så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Dior Ima
Spets efter 500m: 4 Global Amazone
Skrällen: 10 Dior Ima
Ranking: A 10,4 B 8,1,7,3,5,6,9 C 11,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Aetos Kronos svarade för en strålande insats vid vinsten i E3 finalen på Eskilstuna senast. Han rundade då sitt motstånd via fjärdespår under slutvarvet och kom i mål på 11,8 över full distans. Nu när det är uttagningslopp är det inte omöjligt att han får ta över spets efter en bit om kusken skulle visa intresse för det men oavsett så ska han räknas tidigt här, 3 Alien Kronos var ute i nyss nämna final näst senast och serverades då en invändig löpning och spurtade sedan godkänt till fjärdeplatsen. Gången efter det slutade det med galopp efter att han travat en stor del av loppet i dödens. Här har han fått ett trevligt utgångsläge och om den stora favoriten skulle hamna snett på det så kan det räcka till seger här, vid ytterligare gardering kan 4 Taxi Out som kan öppna rätt så vettigt och han kanske kan köra sig till spets initialt här vara tänkbar men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 4 Taxi Out
Skrällen: 4 Taxi Out
Ranking: A 8,3 B 4,2,5 C 6,1,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Alaska Dany har gjort två starter på svensk mark. I debuten så blev hon störd till galopp och gången efter det så vann hon från spets. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag hon laddas framåt omgående och skulle hon få ta över ledningen så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 8 Diana Zet spurtade riktigt bra vid andraplatsen bakom vinnande Ring Of Fire för tre starter sedan. Efter det har hon tagit två raka segrar på bra vis. Här är spåret dåligt men om Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här. Eventuellt barfota runt om och jänkarvagn är intressant, 2 Ies Elisabeth galopperade bort sina möjligheter i E3 finalen senast. Hon är väldigt startsnabb och felfri här så tror jag hon sitter i spets initialt och över den här korta distansen är det inte säkert att hon vill släppa om någon mer betrodd ställer frågan fast oavsett så tror jag hon kan få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 12 Global Anarchy var gott gåendes när galoppen kom senast. Här står hon dåligt till men om Joakim Lövgren kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så har hon en vass avslutning och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Alaska Dany
Spets efter 500m: 2 Ies Elisabeth
Skrällen: 12 Global Anarchy
Ranking: A 6,8,2 B 12,5,11,10,9 C 4,1,7,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Wilkas segrade för första gången i karriären för fem starter sedan. Efter det så har det blivit fyra raka andraplatser. Han är kvick ut och med Ove A Lindqvist i vagnen här så tror jag han tar hand om ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här, 1 Järvsömalla tog hand om ledningen senast och gick sedan undan och vann säkert med sparade krafter. Här har han innerspår och om han skulle lyckas hålla upp ledningen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage men det är inte säkert att det blir spets här men det kan lösa sig bra med en lucka till slut, 10 Åsafaksen gör debut i ny regi för Jan-Olov Persson och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 5 Wilkas
Spets efter 500m: 5 Wilkas
Skrällen: 7 Klack Blixten
Ranking: A 5 B 1,10,8,7,2,3,4,6 C 9,11,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
17:00  Neman Grodno - Vitebsk
Fotboll - Premier League - 1
2.40
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  G2- Faze
E-Sport - ESL Pro League - 2
2.10
18:00  Södra Sandby - Kosova
Fotboll - Vänskapsmatch - X2
2.20
16:00  Elitloppet 2020
Trav - Solvalla - Vinnare/Plats
90/30
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.80
  Rekatochklart Poolspel
15:00  GS75 Tips Östersund Söndag 29/3
Insats: 576 kr - DrTrav
16:45  DD Tips Östersund Söndag 29/3
Insats: 200 kr - DrTrav
17:00  Europatipset Tips Söndag 29/3
Insats: 0 kr - Tipsexperten
21:00  Powerplay Tips Måndag 30/3
Insats: 0 kr - MrHockey

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming