DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla Söndag 7/6

DrTrav - 6 Juni 2020 - 13:04

På söndagen avgörs Grand Slam 75 spelet på Axevalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den tredje avdelningen på 2 Diana Zet och den andra spiken kommer i den femte avdelningen på 5 Hill's Angel.

GS75 Tips Axevalla Söndag 7/6
GS75-1 3,4,5,7
GS75-2 6,7
GS75-3 2 Diana Zet
GS75-4 1,2,4,6,10,11,12,14
GS75-5 5 Hill's Angel
GS75-6 3,4,5
GS75-7 2,4,5,9

768 rader x 1 = 768 kr (spelar utdelning endast på 7rätt)

DD Tips Axevalla Söndag 7/6
DD-1 5 Zap Di Girifalco
DD-2 2,4,5,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo 

GS75 TIPS AXEVALLA SÖNDAG 7 JUNI  

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Maxus utmanade den nyblivna trean i Elitloppet Attraversiamo för tre starter sedan men han tog sig inte förbi så det slutade med en andraplats. Senast på Åby så tog han över ledningen med två varv till mål och från den positionen så höll han godkänt men kunde inte stå emot en vass Noble Superb som vann det loppet och han fick även släppa Forfantone Am förbi sig så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han är nog lite vassare när han får attackera bakifrån istället så får han spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

4 Bucks To Burn var helt okej i det långloppet som Moni Viking vann på Åby för en tid sedan. Han återkommer nu efter en liten paus men han kan kliva iväg rätt bra från start så det är inte omöjligt att Rebecca Dahlén kan köra sig till spets efter en bit av loppet och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Chianti gjorde årsdebut i Copenhagen Cup senast. Där räckte han inte riktigt till utan han slutade oplacerad. Det är betydligt enklare motstånd här och han har säkerligen gått framåt en del med det loppet i kroppen. Spår lite långt ut här men kan Björn Goop slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med.

5 Lawmaker har gjort sju starter för Hans G Eriksson utan att vinna något lopp. Han var oerhört tapper när han blev hängandes i tredjespår senast. Han är snabb iväg och han är väldigt taggat i jobben meddelar man från stallet. Intressanta ändringar nu för man skruvar upp till helstängt huvudlag och sedan plockar man av alla skorna för första gången och faller det väl ut så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 3 Maxus
Spets efter 500m: 4 Bucks To Burn
Skrällen: 5 Lawmaker
Ranking: A 3,4 B 7,5,6,1 C 8,2

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Winnetou Diamant gjorde första starten på svensk mark senast och svarade för en fin prestation som tvåa i ett lopp som vanns av Bravo Sabotage då. Han är orutinerad och har bara gjort tre starter hittills och han möter äldre och tuffare hästar här. Han är stark och han tål att göra jobbet utvändigt om det skulle behövas fast han har en vass speed att tillgå också om han får gå i ryggar så trots sin orutin så ska han räknas tidigt.

6 Girlluggage Racing har gjort det bra så här långt med två vinster på fem starter. Hon har fått en medveten paus på fyra månader och hon har lagt på sig mer muskler och hon har utvecklats en hel del så André Eklundh låter nöjd med henne inför comebacken här. Eventuellt så plockar man av bakskorna för första gången nu och det tror jag kan ha en bra effekt så löser det sig med positionerna från ett lite chansartat utgångsläge här så kan hon blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan 12 Teton Miss Annie som gjorde det helt okej senast men distansen kanske var i det längsta laget då vara tänkbar. Nu förstärks hon med Örjan Kihlström i vagnen för första gången och hon har springspår på tilläggsvolten här. Löser det sig lite med positionerna på vägen så kan hon vara långt framme men hon vinner inte så ofta och hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Winnetou Diamant
Spets efter 500m: 4 Tosca Tilly
Skrällen: 4 Tosca Tilly
Ranking: A 7,6 B 12,4,5,13,9,2,10,1,14 C 3,15,8,11

GS75-3
Andra Testet StoChampionatet 2020 över 2640 meter. Jag har spikat nummer 2 Diana Zet som fullföljde klart godkänt som tvåa bakom Dontlooseallmoney i uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal näst senast. I den efterföljande finalen sedan så satte hon sina motståndare på plats när hon tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så försvarade hon sig sedan hela vägen till seger. Nu är det debut över lång distans men utgångsläget är passande och kommer hon till spets smärtfritt så tror jag hon säljer sig dyrt här om hon skulle få bestämma lite där framme i täten.

Vid gardering kan 7 Love No Pain som kommer från en seger vara tänkbar. Hon gick då i tredjespår under slutrundan men trots det så var hon starkast. Hon visade senast att hon tål att göra en del grovjobb på vägen och skulle min spik ha en sämre dag eller göra bort sig så kan det vara hon som avgår med segern.

1 Mahma Lane gick en bra avslutning till fjärdeplatsen via open stretchen i nyss nämnda final av Drottning Silvias Pokal som min spik vann senast. Trevligt läge här och hon är rätt kvick iväg så med en fin resa på innerspår eventuellt i rygg på Diana Zet så kan hon bli farlig med en lucka till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Diana Zet
Spets efter 500m: 2 Diana Zet
Skrällen: 11 American Hill
Ranking: A 2 B 7,1,11,10,3,9 C 5,4,8,6
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-4
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar. 10 Utah Broline har bara en seger så här långt. Han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och han kördes då passivt och han gick sedan bra i skymundan men han slutade utanför de prisplacerade hästarna då. Med det loppet i kroppen nu så är en vassare insats här att vänta så kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

4 Silent Honor tog över ledningen och gick sedan undan till en säker seger med sparade krafter näst senast på Vaggeryd. Gången efter det så var han klart sämre. Från ett trevligt läge här så tror jag det blir ett offensivt upplägg och han har visat fin styrka så han ska räknas tidigt.

14 Starbec's A. To Z. låg man lågt med från stallet senast men han travade då en stor del av loppet i dödens och han plockade ner den ledande Superbopp E.T. och han höll sedan undan för en bra avslutande Bad Manner till seger. Distansen den här gången är normalt sett en fördel och han visade senast att han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Första gången i jänkarvagn nu är intressant.

2 Joyful Boko var duktig när han vann över aktuell distans för fyra starter sedan. Senast så fick han vandra i dödens och han gjorde en stark insats som trea i ett lopp som vanns av Dominic Wibb då. Han är mer stark än snabb så den långa distansen är gynnsam så kan André Eklundh servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Gangnam Style K. har lottats till ett dåligt startspår här. Han var bra i senaste starten som fyra i ett lopp som vanns av Darah Bibo och han ska hålla samma form som då meddelar man från stallet. Från det här utgångsläget behövs det en del klaff och tur för att han ska kunna vinna loppet.

6 Artico Zack är ännu ett nyförvärv från Italien som kommer ut i första starten för Björn Goop. Han har inte startat sedan början på mars så han är svårbedömd här men skulle det klaffa med positionerna och om han kan få ett passande lopp så kan det ändå räcka en bit.

Min Vinnare: 10 Utah Broline
Spets efter 500m: 4 Silent Honor
Skrällen: 1 The Trick Vick
Ranking: A 10,4 B 14,2,12,6,1,11 C 13,3,5,8,7,9

GS75-5
Guldstoet - Treåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat nummer 5 Hill's Angel som har vunnit fem av sex starter hittills i karriären. Hon har gjort det bra med två raka vinster sedan Björn Goop tog över träningen. Hon kom till ledningen efter ett halvvarv och vann sedan lätt från den positionen näst senast. Gången efter det så fick hon vandra en stor del av loppet i dödens men in på upploppet så satte hon klorna i den ledande Sashay Kemp och hon höll även undan för övriga ekipage till seger. Bra läge nu och skulle hon få ta över ledningen i ett tidigt skede så blir hon inte lätt att plocka ner men hon visade senast att hon tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas med god segerchans.

Vid gardering kan 9 Tequila L.L. som gick en bra avslutning till andraplatsen i det loppet som min spik vann senast vara tänkbar. Hon har sin bästa del i slutet av loppen så det långa upploppet här är gynnsamt för henne så kan Thomas Uhrberg som kör hästen sitta i en vettig position när det ska avgöras så kan hon bli att räkna med den sista biten.

3 Saonoi kommer från en överlägsen seger. Det är betydligt tuffare motstånd nu men hon är anmäld barfota runt om för första gången och det brukar göra Veijo Heiskanens hästar mycket bättre. Får hon en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Hill's Angel
Spets efter 500m: 5 Hill's Angel
Skrällen: 3 Saonoi
Ranking: A 5 B 9,3,1,2,4 C 8,7,6
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-6
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Zap Di Girifalco har gjort det bra i sina tre starter för Björn Goop. Näst senast så avväpnade han sitt motstånd på ett bra vis till seger från rygg på ledaren. Han startade i finalen av bronsdivisionen på Solvalla från ett iskallt utgångsläge senast. Han gick en stark avslutning i skymundan som femma bakom Seismic Wave som vann från ledningen då. Nu är han upp en klass men från ett trevligt utgångsläge här så borde han kunna få en fin resa i den främre träffen och får han spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

4 Floris Baldwin var väldigt tapper som tvåa på Axevalla bakom Mily nyligen. Senast gick han bra som fyra till slut i ett lopp som vanns av Madelen L.T.C. Han kan öppna raskt så här borde han kunna få en fin position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering. 

3 Urgent Call var heroisk senast och gjorde en av karriärens absolut bästa insatser från ett dåligt utgångsläge när han blev tvåa bakom Reverend Wine som vann det loppet. Han har dragits med dåliga spår en längre tid men nu har han äntligen fått ett vettigt läge så här blir det full laddning för ledningen och kommer han till spets så körs han i den positionen så länge lampan lyser men är någon annan kvickare den första biten så får Oskar J Andersson lägga om taktiken.

Min Vinnare: 5 Zap Di Girifalco
Spets efter 500m: 3 Urgent Call
Skrällen: 6 Havefunwithme
Ranking: A 5 B 4,3,6,8,12,11,1,2 C 7,9,10

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Mr Southwind galopperade bort sig i den första kurvan näst senast. Gången efter det så tog han hand om ledningen efter en snabb start och från spets så gick han undan till en knapp men säker seger före en duktig Wingmaster. Med den startsnabbheten han har så tror jag på tidig ledning igen och från spets så är det hästen att slå.

9 Southwind Queen var riktigt bra när hon efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede vann på ett bra vis från den positionen näst senast. Hon gjorde bort sig med en startgalopp i den senaste starten. Hon har ett chansartat utgångsläge här men kan hon få en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Mas Capacity har stora problem med att sköta sig. Näst senast så galopperade han i början av loppet och tappade mycket mark och position men han kom sedan tillbaka starkt och via en vass avslutning så var han sedan först i mål. Gången efter det så galopperade han efter ett halvvarv och fick startförbud. Kajsa Ljunghager får chansen bakom honom nu och kan han hålla sig till rätt gångart så besitter han härliga fartresurser och då kan det räcka långt.

5 Inez Alki hängde på en töm senast och var inte riktigt fräsch. Hon har blivit behandlad i sina framknän efter det. Hon är ojämnt startsnabb men läget här är fint så Emilia Leo laddar säkert rejält från början men det kan bli tufft att nå till spets men kommer hon ner i ett vettigt slagläge så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon är anmäld barfota runt om nu och så har hon aldrig tävlat innan så blir det den balansen till loppet så är det klart intressant.

Min Vinnare: 4 Mr Southwind
Spets efter 500m: 4 Mr Southwind
Skrällen: 1 Zizou
Ranking: A 4,9 B 2,5,1,7,11,3,6 C 8,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming