DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Boden 22/11

DrTrav - 21 November 2020 - 20:41

Söndagens GS75-tävlingar hittar vi på Bodentravet. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 8 Jaramaz Boko i den andra avdelningen och 6 Selmer I.H.i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Boden Söndag 22/11
V75-1 4,6,11
V75-2 8 Jaramaz Boko
V75-3 6,7,8,11,12
V75-4 1,3,4,5
V75-5 3,5,10,11
V75-6 4,10,11,14
V75-7 6 Selmer I.H.

960 rader x 1 = 960 kr

DD Tips Boden Söndag 22/11

DD1: 4,10,11,14
DD2: 6 Selmer I.H.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
6 Zodiac Kronos är klart bättre än vad resultatraden visar. Han har visat fin kapacitet och i sin senaste start fick han tuff resa, och för två starter sedan gick man i mål med sparade krafter. Idag blev utgångsläget helt okej och jag tror Magnus A Djuse kommer skcika iväg vad som går från start och Zodiac Kronos bör ha goda möjligheter att köra sig till ledningen tidigt. Når han ledningen kommer han blir svårpasserad.

11 O.K.Nalan blir bara bättre och bättre för varje start han gör. I den senaste starten hamnade O.K.Nalan för långt bak, men stod för en rejäl långspurt bakom tät hästarna. Denna fyraåring är allround och tål grovjobb på egen hand. Idag blir det Rikard N Skoglund i vagnen igen, han har två raka segrar med O.K.Nalan.

4 Let’s Dance L.A. har inte vunnit lopp på ett tag men idag har man fått ett bra utgångsläge och kommer få en fin resa härifrån. Skulle kunna få loppet och jag vill inte nonchalera honom när formen är på topp.

Min Vinnare: 6 Zodiac Kronos
Spets efter 500m: 6 Zodiac Kronos
Skrällen: 9 Greenwich
Ranking: A 6,11 B 4,9,2,5 C 3,8,1,12,7,10

GS75-2 2140m auto
Min första spik hittar vi i denna avdelningen och det från spår åtta dessutom. 8 Jaramaz Boko har till dagens start fått ett lopp i kroppen. Han gjorde gjorde comeback på tävlingsbanan efter mer än ett års frånvaro senast. Detta fyraåriga sto var då lite trög, men att hon kunde ändå kunde trava 11,0 sista 800m med full fart över mållinjen dessutom var en imponerande comeback. Nu med det loppet innanför västen lär formen vara framflyttad ytterligare till dagens start. Spår åtta tror jag inte kommer bli någon fälla då ingen kommer vilja svara ut Magnus A Djuse när han väljer att köra fram och ställa en fråga om ledningen. Jag ser detta som en väldigt bra segerchans. Spik!

Motbud
6 Liquify´Em har inlett karriären på ett bra sätt. Hon kan öppna kvickt och skulle hon kunna spetsa och sedan släppa till Jaramaz Boko och sitta i rygg ledaren, vilket lär vara taktiken på förhand, så har hon sedan goda möjligheter att följa med som tvåa. Skulle min spik dessutom ha en sämre dag kan Liquify'Em mycket väl slå till om luckan uppenbarar sig.

4 Enge Astarte besitter en vass avslutning och kommer med rätt lopp fälla många tillslut. Formen är ett frågetecken men idag gör man debut Petri Rojo vilket kanske väcker hästen något till dagens start.

Min Vinnare: 8 Jaramaz Boko
Spets efter 500m: 8 Jaramaz Boko
Skrällen: 4 Enge Astarte
Ranking: A 8 B 4,6,7,12,1,4,9 C 10,3,2,11

GS75-3 2140m volt
6 Forspärla står bra inne i loppet och startar 40 meter framför favoriten Don Viking. Skulle Forspärla ha en bra dag tror jag Don Viking får det tufft att hinna ikapp. I sin senaste start var hon på väg mot en andraplats bakom Tangen Haap och hade avslutat 1.20 sista 800 metrarna utan galoppen. Dags för revansch idag.

12 Don Viking har haft en bra utvecklingskurva senaste åren och för dagen ser han ut att ha bra form och dessutom travar han fint numera. Att han senast inte kunde utmana Våler Nikolai, som i sin tur spurtvann över Roli Eld på V86 i onsdags, är inget att säga om. Don Viking tål att göra jobbet på egen hand. Han står kanske något tufft inne i loppet idag, men motståndet avskräcker inte och trots några tillägg har han en bra segerchans.

7 Spang Viktor kan mycket i grunden och när han fungerar, han väldigt kvick om han får ligga på rulle. Spang Viktor har dock inte levererat på topp på slutet men skulle han hitta en vettig position från detta utgångsläge som är bra så vill jag inte nonchalera.

8 Björlifant var positiv som fyra i sin senaste start och Björlifant hittade även en formtopp den här årstiden i fjol. Nu med bevisad form bör passas idag.

Min Vinnare: 6 Forspärla
Spets efter 500m: 6 Forspärla
Skrällen: 7 Spang Viktor
Ranking: A 6,12,7 B 8,11,9,5,1 C 2,3,10,4

GS75-4 2140m auto
4 Believe Your Dream gjorde sin senaste start i en årgångsfinal som Mascate Match vann. Idag gör Believe Your Dream debut i ny regi hos Jaakko Alamäki, Hon har visat startsnabbhet tidigare men går bra bakifrån också. I somras vann hon på 12,5 i 700m efter att svepte fältet från tredje ytter. Believe Your Dream vann fyra av sex lopp förra året och har tidigare sprungit 1.14,0 över den aktuella distansen. Jag tror att segerchansen är bra direkt efter liten paus!

3 Kaj di Quattro gjorde fyra starter för Robert Bergh och avslutade för honom med att ta en snygg seger och avslutade då 1.14,5 sista varvet. Det var andra gången i Sverige han tävlade barfota runt om. Hästen gör idag debut för Lina Tallberger och fungerar hästen lika bra som senast är segerchansen bra. Det är anmält barfota även till dagens start och Kaj di Quattro har tidigare visat startsnabbhet bakom bilen och är min tidiga ledare av loppet. Kanske släpper man sen?

5 Xanthis Excalibur kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, han avgjorde då enkelt från fjärde ytter och för två starter sedan höll han starkt från ledningen över 2640 meter. Xanthis Excalibur har visat snabbhet och bra styrka och kan vinna från flera positioner, jag vill betala för honom idag.

1 Solvar Wind var mycket fin vid seger från ledningen i nya regin för två starter sedan. Men därefter i senaste starten såg det sådär ut. Hittar man tillbaka till intrycken näst senast kommer man vara långt framme här igen. 

Min Vinnare: 4 Believe Your Dream
Spets efter 500m: 3 Kaj di Quattro
Skrällen:
Ranking: A 4,3,1,5 B 12,2,11,10,8 C 7,9

GS75-5 2140m auto
11 Boogiewoogie Laday är segervan och ser i vanlig ordning ut att ha prickat formen igen lagom till vintern. För två starter sedan vann man trots att han fick trava på i tredjespår i över 1000m innan han kunde trycka sig till ledningen 900m kvar. Boogiewoogie är bra för klassen och nu när man åker hela vägen till Boden så räknar jag med att formen är bra, han är så pass bra att han kan runda samtliga i detta loppet.

3 Ariston imponerade i somras med sina segrar på bra sätt, men efter det har man inte kunnat leva upp till samma nivå. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från ledningen har Ariston gjort sina bästa lopp, skulle leva han upp till vad han kan blir han svår att plocka ner därifrån.

5 Merrimac S.G. är svår att räkna på då han blandar och ger i sina prestationer. Men kunnande finns det hos denna fyraåring och skulle man hitta en bra position härifrån kan man en bra dag vinna ett lopp som detta.

Min Vinnare: 11 Boogiewoogie Laday
Spets efter 500m: 3 Ariston
Skrällen: 5 Merrimac S.G
Ranking: A 11 B 3,5,10,1,8,9,4 C 12,7,2,6

GS75-6 2140m auto
4 Anthem galopperade bort en seger i sin senaste start på upploppet. Detta femåriga sto är min tidiga ledare av loppet och därifrån den positionen blir hon inte enkel att ta sig förbi för övriga.

11 She Is Cecilia åker man från finland med och hon kommer till Boden med full form för dagen. För två starter sedan vann man i fin stil för att sen i den senaste starten sitta fast med gott om sparade krafter. Dock är utgångsläget inte optimalt idag men med den formtopp She Is Cecilia har för dagen adderat med de obrukade krafterna senast är vinstchansen hög i kvällens lopp.

14 Dante Godiva är hästen med bäst kapacitet och högst kunnande i dagens startfält. Men han kommer en sämre prestation senast, så frågetecken för formen finns idag. Skulle han leva upp till sitt kunnande är han tidig i dagens lopp.

10 Pacino Brave är skrällen i loppet. Han har fått starta i tuffa sällskap på slutet och gjort det bra. Idag möter han något enklare motstånd och måste tas på allvar trots sina 3%.

Min Vinnare: 4 Anthem
Spets efter 500m: 4 Anthem
Skrällen: 10 Pacino Brave
Ranking: A 4,11 B 10,14,13,3,12,2,8,7,9 C 5,1,15,6

GS75-7 2140m auto
I den avslutande avdelningen på GS75 spelet kommer min andra spik i omgången. 6 Selmer I.H, han
har visat bra form under en tid och möter idag överkomligt motstånd. I sin senaste start gjorde han det bra som tvåa. Förutsättningarna idag är klart mer passande för Selmer I.H och med det kunnande han kommer till dagens start tror jag att han släpps till ledningen, därifrån har han nio segrar på tio försök i Sverige. Men även om 6 Selmer I.H får göra jobbet själv tycker jag segerchansen är bra. Spik.

Utmanare
2 Eder Bob har varit ute och tävlat emot tuffa konkurrenter på slutet. Upplägget för Eder Bob idag ser passande ut, han är snabb från start och är garanterad en fin resa. Skulle min spik ha en sämre dag ska Eder Bob ses som främsta utmanare.

5 Hesiod besitter kapacitet, men är fortfarande segerlös den här säsongen. Han gjorde det dock bra från svårt läge bakom min spik i senaste starten. Kanske är formen i antågande. Glöm ej för den som garderar.

Min Vinnare: 6 Selmer I.H.
Spets efter 500m: 6 Selmer I.H.
Skrällen: 2 Eder Bob
Ranking: A 6 B 2,5,7,8,11,4,12 C 9,10,3,1


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
18:00  Italien - Wales
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian -1
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming