DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Örebro Söndag 12/1

DrTrav - 12 Januari 2020 - 11:06

Söndagen bjuder på Grand Slam 75 tävlingar ifrån Örebro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 4 Darling Laser som näst senast tog hand om ledningen för att sedan släppa till Raj’s Oh Lord och fick sedan luckan men kunde inte ta något utan hon fick nöja sig med andraplatsen.

Då var det Axevalla och långt upplopp men nu är det raka motsatsen då det är Örebro där vi har ett väldigt kort upplopp istället så här tror jag det är läge att prova i ledningen och skulle hon slippa alltför hård press under vägen så tror jag hon rinner undan till seger. 

Min andra spik kommer i GS75-7 på nummer 11 Modern Love som visade gryende form i den senaste starten. Hon gick då ett bra slutvarv till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Romme som vanns av Greta Sisu.

Hon är van vid att möta tufft motstånd och kan Thomas Dalborg som sitter upp bakom hästen komma igenom bra och hitta ner i ett hyggligt slagläge så tror jag hon kan få bra draghjälp under slutvarvet och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. 

GS75-1 3,4,6
GS75-2 4 Darling Laser
GS75-3 3,5,6,10
GS75-4 2,5,10
GS75-5 1,2,7,10,12
GS75-6 3,5,7
GS75-7 11 Modern Love

540 rader x 1 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,5,6,7
DD2: 11 Modern Love

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Solkattens Chiron har gjort gjort två starter över aktuell distans på slutet. Han var mycket rejäl när han trots att han fick trava en stor del av loppet i tredjespår under slutvarvet avgjorde på ett bra vis till seger senast. Då var han tränarkörd men nu förstärker Carl Johan Jepson i vagnen och ställer inte innerspåret på tilläggsvolten till med bekymmer så kan han bli farlig över upploppet.

3 Edmund ståtar med tre raka segrar. Han är kvick iväg och är spetsfavorit här och det är en position som han trivs bra i då han har vunnit tre av fyra gånger han har gått i spets tidigare. Från ledningen nu så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 4 Vikens Brummer avslutade strålande i vida spår från fjärde utvändigt och var inte så långt ifrån segern men fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Lovely Secret senast. Svårt spår i volten nu så en viss galopprisk föreligger men om han kan klara av det momentet och få en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Solkattens Chiron
Spets efter 500m: 3 Edmund
Skrällen: 11 Perfect Gede
Ranking: A 6,3 B 4,11,1,12,13 C 7,5,2,10,9

GS75-2
Ett Stolopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 4 Darling Laser som näst senast tog hand om ledningen för att sedan släppa till Raj’s Oh Lord och fick sedan luckan men kunde inte ta något utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Då var det Axevalla och långt upplopp men nu är det raka motsatsen då det är Örebro där vi har ett väldigt kort upplopp istället så här tror jag det är läge att prova i ledningen och skulle hon slippa alltför hård press under vägen så tror jag hon rinner undan till seger. Hon är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet utan kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i spets.

Vid gardering kan 9 Tullibardine Boe som har vunnit fyra av tio starter i karriären vara tänkbar. Kan Richard L Jansson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden så kan hon vara långt framme här, 10 Felicienne fick ett tufft lopp näst senast och slutade oplacerad. Hon är annars jämn och säker och med Emilia Leo i vagnen här så kan hon bli farlig den sista biten fast hon får ses främst som ett platsbud, 5 Sara Hall drar en del streck för hon kan öppna bra från början men hon är klart vassare utan skor och jag tror det blir tufft att komma till spets här så då är hon sårbar.

Min Vinnare: 4 Darling Laser
Spets efter 500m: 4 Darling Laser
Skrällen: 10 Felicienne
Ranking: A 4 B 9,10,5,6,2,8 C 3,1,11,12,7

GS75-3
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 E.V.Mici vann på ett bra vis på aktuell bana näst senast. Gången efter det så var han inte som bäst i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsdagen. Han kan öppna bra vid laddning så här tror jag att Hannu Korpi har ställt in siktet på ledningen och kan han nå spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 5 Go Around har lämnat Stefan Melanders träning och har gjort en start för sin nya tränare Malin Bergström. Det blev en del störningsmoment i det loppet men han levererade sedan en sylvass avslutning och nådde andraplatsen i ett lopp som vanns av Love In Vain. Kan Lars-Åke Söderholm som kör hästen få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering här.

6 Love In Vain fick göra en del jobb på egen hand senast men det spelade ingen roll för han visade sig vara starkast och gick undan till en klar seger. Han är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren under slutvarvet och kan bli att räkna med här, 10 Takata forcerades till ledningen efter 750 meter och höll sedan undan till en knapp seger för tre starter sedan. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 E.V.Mici
Spets efter 500m: 3 E.V.Mici
Skrällen: 10 Takata
Ranking: A 3 B 5,6,10,1,9,2 C 7,8,11,4,12

GS75-4
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Boulder Luke avslutade positivt till andraplatsen bakom vinnande Pirate Broline senast. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här.

5 Mr Crazed gick rätt bra som fyra från kön senast. Han har efter det varit borta från tävlingsbanorna i två månader men han brukar prestera bra direkt efter vila och han är mycket snabb iväg så här tror jag Anders Svanstedt gasar till ledningen och kör i den positionen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här, 10 Vikens Dome behövde loppet senast fast det var lite för kort distans då för han fick upp farten alldeles för sent. Bättre distans den här gången och han har varit ute mot tuffare motstånd än det här så kan Thomas Dalborg få till en bra styrning nu så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Boulder Luke
Spets efter 500m: 5 Mr Crazed
Skrällen: 10 Vikens Dome
Ranking: A 2,5,10 B 1,3,6,8 C 4,9,7,11

GS75-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Ready Doc travade utvändigt ledaren under slutvarvet senast och avgjorde sedan på ett bra vis till seger. Här sitter han bra på det i andraspår direkt och när Jörgen S Eriksson väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Grayson Sisu är väldigt snabb iväg och trots ett spår långt ut här får han ses som spetsfavorit och skulle han komma till spets och få bestämma en del där framme i ledningen så kan det räcka långt här.

1 Hubba Go Alone vann lätt från ledningen senast och skulle kunna nå spets även här och skulle så bli fallet är mycket vunnet. Inerspåret i Örebro är dock inte optimalt så det kan bli tufft att hålla ut samtliga ekipage fast om det inte skulle bli spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut, 12 Bearicecream är inte att lita på men hon levererade en bra avslutning senast i ett V75 lopp som vanns av The Gambler. Dåligt läge nu men hon tål att gå i tredjespår under slutrundan och kan hon få en del draghjälp på vägen så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så till en låg procent på spelet är hon intressant här, 10 Amorcer Levallo avslutade positivt till andraplatsen bakom Mimiro efter en invändig löpning senast. Med ett vettigt lopp i ryggar fram till upploppet så kan han avsluta loppet bra och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Ready Doc
Spets efter 500m: 7 Grayson Sisu
Skrällen: 12 Bearicecream
Ranking: A 2,7 B 1,12,10,6,11 C 3,5,4,8

GS75-6
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Fossens Bonus hade ett dåligt utgångsläge men gick sedan godkänt i skymundan senast. Bättre spår nu och den här gången blir det helstängt huvudlag för första gången vilket jag tror kan bättre på startsnabbheten och skulle han komma till spets så kan han bli svårfångad för det är en position som han trivs bra i så han ska räknas tidigt här, 5 West Wing spurtade sylvasst som trea senast bakom Disco Volante i ett V75 lopp på Jägersro. Kan Oskar Kylin Blom servera honom en fin löpning så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet.

7 Bo C. vann sist han var i Örebro och tävlade för tre starter sedan. Senast så fick han en jobbig löpning så det loppet kan vi glömma. Med lite klaff och en vettig rygg att gå i under slutvarvet så biter hans avslutning bra till slut, 4 Ajlexes Cubano drar en del streck för han vann säkert från ledningen senast. Efter det så skulle han ha startat i det loppet som Propulsion vann på Romme men han drabbades av en hovböld och fick stå över. Han är kvick iväg vid laddning men jag tror inte han tar en hel längd på tipsettan och från utvändig position så tror jag han får svårt att vinna loppet så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Fossens Bonus
Spets efter 500m: 3 Fossens Bonus
Skrällen: 6 Nappa Scar
Ranking: A 3,5,7 B 4,6,1,9 C 2,10,8

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp - Spårtrappa över 2100 meter och jag har spikat nummer 11 Modern Love som visade gryende form i den senaste starten. Hon gick då ett bra slutvarv till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Romme som vanns av Greta Sisu. Hon är van vid att möta tufft motstånd och kan Thomas Dalborg som sitter upp bakom hästen komma igenom bra och hitta ner i ett hyggligt slagläge så tror jag hon kan få bra draghjälp under slutvarvet och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 13 Fruska Am som avgjorde på ett bra vis till seger i ett V75 lopp på Momarken senast vara tänkbar. Hon gick barfota vid den vinsten vilket hon inte får göra nu men om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme på nytt, 1 B.W.Empress kommer från en spetsseger. Det blir svårare att nå spets den här gången men med en fin löpning på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut fast hon får ses främst som ett platsbud, 5 Jasmin Band gjorde debut i ny regi för Johan L Sundgren senast och avgjorde då på ett bra vis till seger så hon drar en hel del streck här. Nu tar Jorma Kontio plats i sulkyn för första gången och då tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en del så kan det räcka en bit här fast jag tror inte hon håller hela vägen till seger.

Min Vinnare: 11 Modern Love
Spets efter 500m: 5 Jasmin Band
Skrällen: 12 Feather Sisu
Ranking: A 11 B 13,1,5,12,15 C 10,4,7,14,2,3,9,8,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
13:30  Brighton - Man United
Fotboll - Premier League - ö 23,5 fri
1.66
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
18:30  WBA - Chelsea
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1.5
2.08
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Burnley - Southampton
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp +0,5
1.65
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Powerplay Tips Lördag 26/9
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 26/9 2020
Insats: 162 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming