DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Rättvik Lördag 20/6

DrTrav - 19 Juni 2020 - 13:44

På lördagen avgörs Grand Slam 75 spelet i Rättvik. Det är flera fina lopp med Breeders' Crown. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den tredje avdelningen på 4 Hector Sisu och den andra spiken kommer i den sjätte avdelningen på 3 Admiral As.

GS75 Tips Rättvik Lördag 20/6
GS75-1 2,5,10,14,15
GS75-2 1,5,8
GS75-3 4 Hector Sisu
GS75-4 1,4,5
GS75-5 4,5
GS75-6 3 Admiral As
GS75-7 2,3,4,6,7,9,12

630 rader x 1 = 630 kr

DD Tips Rättvik Lördag 20/6
DD-1 3 Admiral As
DD-2 2,3,4,6,7,9,12

7 rader x 30 kr = 210 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75 TIPS RÄTTVIK LÖRDAG 20 JUNI

GS75-1
Vi inleder GS75 med Dalatravets Stayerserie avd 4 - Styrkeprov ett lopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Totte C.D. fick göra jobbet själv i tredjespår utan rygg sista 1200 meterna senast och höll godkänt som sexa i ett lopp som vanns av Gipsy De Chamant. Han gick med skor och i en vanlig vagn då. Nu växlar man upp till barfota runt om och hybridvagn. Han är stark så den dryga distansen ska vara en fördel och kommer han till ledningen smärtfritt så är det hästen att slå.

14 Ready Ribb behövde loppet efter lång frånvaro senast. Han gjorde det godkänt i skymundan men han var aldrig segeraktuell då. Med den genomköraren i kroppen nu så är en klart vassare insats nu att vänta. Här har han 60 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten och det är inte det lättaste men distansen är lång så det hinner hända mycket på vägen och då är han stark den sista biten och kan utmana om segern.

5 Helios Di Quattro har lämnat Sandra Luomala och debuterade i ny regi för Reijo Liljendahl senast. Han fick då en löpning i tredje invändigt innan han tog sig ut i andraspår i den sista svängen men han fick aldrig riktigt fritt och kom i mål först på en sjundeplats bakom Euskara som svarade för en stark insats. Det var första starten på länge så han kan vara klart förbättrad nu. Här får Ulf Ohlsson chansen för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden. Barfota bak den här gången.

15 Doctor Doxey Zenz var ute i ett breddlopp på Gävle så sent som i tisdags. Han satt långt bak men med en härlig avslutning så avgjorde han väldigt enkelt över upploppet. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat sedan den förra sommaren. Här har han många hästar att runda men kan Mathias Andersson få till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet.

10 Cesar F.C. gjorde det bra som tvåa bakom Euskara över den dryga distansen senast. Han gör det bra över de längre distanserna och även om han möter tufft motstånd nu så kan det räcka en bit här. Får han smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 2 Totte C.D.
Spets efter 500m: 2 Totte C.D.
Skrällen: 12 Tsar Brodde
Ranking: A 2,14 B 5,15,10,12,9,7,13,6 C 4,11,8,3,1

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Orvar Mollyn kommer från en seger. Han tog då över ledningen med varvet till mål och från den positionen så vann han sedan väldigt lätt. Han har vunnit 11 av 24 starter så han vet var mållinjen ligger. Innerspåret är inte helt optimalt och det finns risk att det blir en fälla. Han är gynnad av autostart och hittar Dagfinn Aarum som kör åt Åke Lindgren här bara ut i andraspår så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Norrbo Odin var ute i ett stayerlopp senast där han avgick med segern. Han krigade då ner en heroisk Tangens Lilja till en målfotoseger. Gången innan det var han ute mot tufft motstånd inom V75 spelet och där fullföljde han klart godkänt men det räckte bara till en sjundeplats bakom Gott Klirr som vann det loppet. Han är stark och rejäl och han kan avsluta loppet bra och stämmer det lite med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

5 Edbest tog över ledningen med knappa varvet till mål och från den positionen så höll han sedan okej som trea i ett lopp som vanns av Rubus senast. Det har gått närmare två månader sedan den starten och han har blivit behandlad i en krånglande höft efter det loppet så han har inte startat på ett tag. Han känns fin i jobben meddelar man från stallet. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Orvar Mollyn
Spets efter 500m: 5 Edbest
Skrällen: 4 Skorpion
Ranking: A 1,8,5 B 9,4,6,2 C 3,10,7,11,12

GS75-3
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter. Jag har spikat 4 Hector Sisu som var riktigt bra när han plockade ner ett litet fält till seger i årsdebuten för fyra starter sedan. Efter det så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Färjestad. Då fick han vandra i dödens på den ledande Forever Melon och han gjorde ett starkt lopp men han fick ge sig med minsta möjliga marginal. I den efterföljande starten så blev det ett lopp i rygg på Hell Bent For Am som vann från ledningen och han hakade då på bra som tvåa bakom denne.

Senast i ett lopp under Elitloppshelgen så travade han i ledningen och i en snabb avslutning så fick han se sig besegrad av Selected News. Ingen av de hästarna som har slagit honom under året är med nu. Han kan kliva iväg bra från start och här tror jag inte att någon vill bråka när Örjan Kihlström ställer frågan och från spets här så blir han svårstoppad. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Chestnut som inledde karriären med två raka segrar vara tänkbar. Senast så galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka bra och såg ut att gå mot segern men då kom Diones Smaragd med en härlig spurt och fångade in honom till seger precis på linjen så det slutade med en andraplats. Han är fortfarande lite tung och klumpig i aktionen fast han är under utveckling. Han behöver nog sänka sitt rekord en del om han ska kunna vara med och utmana om segern men får han ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet.

1 Hopeusteponalego har gjort tre starter för Stefan P Pettersson sedan flyttlasset gick från USA. Det har ännu inte blivit någon seger på svensk mark. Senast så var han ute i ett litet fält på Bergsåker från samma utgångsläge som nu. Han höll då upp ledningen inledningsvis men släppte sedan på den första långsidan till Global Badman och från rygg på denne så liftade han med bra till andrapriset. Trevligt läge och intressant med Björn Goop upp nu så får han en fin resa så kan det räcka en bit här.

3 Manny Muscle svarade för en stark insats när han tog ner den ledande Solar Wind från utvändig position till seger senast. Två vinster och en tredjeplats har det blivit hittills på tre starter. Motståndet är mycket tuffare nu än vad han stötte på senast men slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet så kan han duga en bit även mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Hector Sisu
Spets efter 500m: 4 Hector Sisu
Skrällen: 9 Sanderson
Ranking: A 4 B 5,1,3,2,9 C 8,6,7
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-4
Midsommarloppet över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Mellby Free mötte bara ston i årsdebuten och fick se sig slagen av Double Exposure som vann från ledningen. Hon satt då längst ner i kön vid ingången till upploppet men avslutningen var riktigt bra och hon spurtade in till andraplatsen. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon är ensamt sto i loppet men har ett bra utgångsläge. Hon har tagit många av sina tidigare vinster från spets så här tror jag att Björn Goop provar i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här. Det var barfota bak senast men nu blir det troligen barfota runt om igen.

5 Perfect Spirit fick sent svar av Tae Kwon Deo och blev hängandes i tredjespår och han kom helt fel på det i den senaste starten så det loppet kan vi glömma. Gången innan det så försvann han med galopp i den sista kurvan men det var inte tomt i tanken i det läget. Han har inte startat på ett tag så formen nu är en aning svårbedömd fast från stallet meddelar man att han har tränat hårdare och han känns bättre och starkare och då kanske han kan duga en bit mot det här motståndet.

4 Super Zantos har varit ute två gånger i rad på banor som inte passar. I Östersund var det nylagt material och samma sak i Eskilstuna och det var löst och passade inte honom så bra. Ante Lisell gör nog ett försök för att komma till ledningen och skulle det lyckas så stiger hans chanser. Blir det inte spets så är det ett litet fält med bara fem motståndare så det borde inte kunna bli en alltför dålig position och då kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Mellby Free
Spets efter 500m: 1 Mellby Free
Skrällen: 4 Super Zantos
Ranking: A 1 B 5,4,6,2,3

GS75-5
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 No Business har vunnit hälften av sina 8 starter så här långt. Senast på Dannero så satt hon långt bak men hon gick en rejäl repa i tredjespår och tryckte till och tog över ledningen in i slutsvängen och från den positionen så höll hon sedan undan före en bra avslutande Arya Karma till seger. Hon är snabb ut och hon har fått ett perfekt läge för att ladda från start så kommer hon till spets så är mycket vunnet. Intressanta ändringar med första barfota runt om och jänkarvagn. Dessutom första gången med Björn Goop. Hon har gått med helstängt huvudlag tidigare men nu blir det blinkers meddelar Oscar Berglund.

5 Sashay Kemp var duktig vid segern för tre starter sedan. Senast i Treåringseliten för Ston på Solvalla under Elitloppshelgen så fick hon göra mycket av grovjobbet och tog ner den ledande Thai Sansa men hon fick ge sig den sista biten mot Oblivion som spurtade in till seger och hon fick även släppa Konark F.Boko som tog andraplatsen förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Finns risk att hon får göra en del av grovjobbet även den här gången men med rätt resa så tror jag hon är med och gör upp om segern.

I övrigt kan 3 Martha Zon som gick helt okej i Guldstoet på Axevalla när hon blev fyra bakom Hill's Angel senast vara tänkbar. Det hade strulat en del i loppen för henne innan det. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon sitta i en vettig position omgående och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering. Första gången barfota runt om nu meddelar Mattias Djuse.

Min Vinnare: 4 No Business
Spets efter 500m: 4 No Business
Skrällen: 1 Beat The Hill
Ranking: A 4,5 B 3,2,1,8 C 7,6
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-6
Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter. Jag har spikat 3 Admiral As som näst senast i finalen av Kungapokalen hade ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak men han avslutade starkt i skymundan men det gick inte att ta så mycket så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Aetos Kronos som drog det längsta strået där. Senast var han ute i Fyraåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Där fick han ett lopp i tredje utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och han gick då i närkamp med den ledande Ecurie D. på upploppet när han överforcerades den sista biten och slog på en galopp. En trolig andraplats försvann i det läget. Nu slipper han att möta Ecurie D. och kan han hålla ihop aktionen nu så tror jag han blir svår att stå emot när Ulf Ohlsson väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 6 Tabasco C.D. som gjort bra insatser under året vara tänkbar. Han kvalade in till finalen av Kungapokalen men han fick inte med sig något av priskakan där. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till anfall med 700 meter kvar och via en mycket vass avslutning så spurtade han in till andraplatsen bakom Chapuy som vann det loppet från spets. Får han lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

1 Bythebook var inte som bäst från ledningen senast när han trots att han fått dämpa tempot där framme i täten inte kunde stå emot Harper Seabrook så det slutade med en andraplats. Spåret här passar honom bra eftersom han rätt kvick ut fast detta är ett led i matchningen inför SprinterMästaren som stundar och då är det inte omöjligt att man väljer att släppa ifrån sig ledningen ifall min spik är framme och känner på ledaren. Oavsett så kan han få ett passande lopp i den främre träffen men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Admiral As
Spets efter 500m: 1 Bythebook
Skrällen: 7 Brake Cooling
Ranking: A 3 B 6,1,5,7,2,9,8 C 4,11,10

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Anthara Bi vann lätt med sparade krafter för tre starter sedan. Senast så hade hon ett risigt utgångsläge och hamnade i tredje invändigt. Hon hittade sedan loss i den sista kurvan och via en härlig avslutning spurtade hon in till andraplatsen bakom Zlatan Knick som vann lätt från ledningen. Bättre läge här och jag tror att Björn Goop kan vara tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en ny seger.

9 Mahma Lane gjorde en stark avslutning på open stretchen och då räckte det till fjärdeplatsen i finalen av Drottning Silvias Pokal näst senast. I den efterföljande starten så ledde hon loppet från start till mål över lång distans på Axevalla. Bakspår den här gången men får hon gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här.

12 Love No Pain kom med en stark avslutning i spåren och höll undan till seger före en bra spurtande J.J.Another Vinn näst senast. Gången efter det så satt hon djupt ner i kön och avslutade positivt i skymundan men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med femteplatsen bakom Mahma Lane som vann det loppet från ledningen. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

3 Isa hade två raka segrar innan den senaste starten. Då travade hon i ledningen över lång distans. Hon hade inget svar när Boiling Point kom loss och spurtade ner henne och hon fick även släppa Girlpower Sisu förbi sig så det slutade med en tredjeplats då. Hon är kvick iväg och tar nog ledningen initialt men jag tror att det är ett rygglopp som gäller nu och skulle hon sedan få en lucka så kan hon överraska här.

7 Alaska Kronos hade inlett året med tre raka segrar innan hon gjorde bort sig med galopp i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Hon blev sjuk efter det fast nu tränar hon fint och känns bra meddelar man från stallet men det kan saknas en del och hon ska ha ett lopp i kroppen. Kan Örjan Kihlström servera henne ett passande lopp så kan hon ändå duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Anthara Bi
Spets efter 500m: 2 Anthara Bi
Skrällen: 6 Residual Trust
Ranking: A 2,9 B 12,3,7,4,6 C 1,10,11,5,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming