DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Romme (Bollnäs) 27/2

DrTrav - 27 Februari 2022 - 01:49

Veckans GS75 skulle ha gått av stapeln på Bollnästravet men på grund av en otjänlig bana kommer omgången att flyttas till Romme och det är väl ingen omöjlighet att det kommer att inkomma ett antal strykningar fram till spelstopp som kan förändra förutsättningarna.
Jag spelar med två spikar i omgången, Indy Lane i den första avdelningen samt Ozzy’s Melody i den avslutande avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Romme (Bollnäs) 27/2

GS75-1 7 Indy Lane
GS75-2 4.6.7.14
GS75-3 3.4.5.14
GS75-4 5.11
GS75-5 3.4.6.8.9.10.11.14
GS75-6 5.6.7.10.11
GS75-7 7 Ozzy’s Melody

1280 rader x 1 kr = 1280kr

Dagens Dubbel Romme (Bollnäs) 27/2

DD-1 7 Solhöjdens Drake
DD-2 7 Ozzy’s Melody

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 1640m Auto
7 Indy Lane blir min första spik i omgången. Jag tror det kan bli laddning på flera håll i loppet och med Klaus Kern med en startsnabb häst tycker jag att mycket talar för Indy Lane.
Som jag läser loppet kommer Magnus A Djuse prova vad som går från start med 6 S.G Charpentier för att nå ledningen men jag tror ändå det blir svårt att ta sig förbi 2 Give Me Ten med Klaus Kern som knappast lär överlåta någon ledning. Indy Lane behöver inte vara med i någon spetskörning och när krutröken har lagt sig tror jag att Jorma Kontio tar dom till slut.

Motbud
6 S.G Charpentier har fått ett lopp i kroppen efter uppehåll och kommer förmodligen att vara ännu bättre nu än senast. Han är ganska kvick iväg och skulle han öppna Snabbare än 2 Give Me Ten blir han svårslagen från ledningen men det troliga scenariot är ändå att han kommer få trava loppet utvändigt om ledaren.

8 The Bald Eagle är V75-meriterad och kan också öppna fort från start och det är ingen omöjlighet att man provar framåt direkt. Jag tycker ändå inte att han har visat den där riktiga formen i vinter och han är som allra bäst när han få tävla utan skor på hovarna.

Min Vinnare: 7 Indy Lane
Spets efter 500m: 2 Give Me Ten / 6 S.G Charpentier/ 8 The Bald Eagle
Skrällen:
Rankingen A:7 B:6.8 C:5.9.2.4.3.1

GS75-2 2140m Auto
6 Sturfajt’n har vunnit fyra av sex lopp i karriären och han såg fin ut när han vann direkt i årsdebuten efter lång frånvaro. Det är klart att risken finns att han enkelt kan köra sig till ledningen och får styra och ställa där framme men jag har ändå svårt att köpa att ett fyraåring kallblod med bara sex starter innanför västen ska vara spelad till 85%. Sammanfattningsvis är det en mycket bra uppgift på förhand men det är spel det handlar om och det är mycket sällan jag tycker det är befogat att en häst ska vara spelad till Järvsöfaks-procent.

7 Arverud Bonus var lite vek från ledningen senast men han har visat en hel del fart tidigare och det ser ut som en häst som skulle kunna ta rejäla kliv framåt framöver. Han är snabb från start och även om det blir svårt att ta en längd på favoriten är jag inne på att man kan slinka ner i ryggen om man laddar från start. Jag tror att rygglopp kan passa bättre än att gå i ledningen och på speed blir jag inte förvånad om han kan utmana favoriten.

14 Hyttas Vrålsnabb är inte alls att lita på men fart finns och han har vunnit fem lopp i karriären. Läget är såklart inte bra men om han kan ta rygg på någon snabb i starten borde han kunna hitta en vettig position och tidsmässigt duger han långt.

4 Rigans Odin har inte vunnit lopp på 28 starter men han har sett väldigt formstark ut mellan galopperna på slutet och skulle han ha aktionen med sig kan superskrällen vara ett faktum.

Min Vinnare: 6 Sturfajt’n
Spets efter 500m: 6 Sturfajt’n
Skrällen: 4 Rigans Odin
Rankingen A:6 B:7.14.4.11.5.15.2.10.3 C:1.13.8.12.9

GS75-3 2140m Volt
4 Show Must Go On utvecklades rejält under fjolåret och vann två lopp i imponerande stil i höstas. Han kan mer än dom pengarna som han har på sig och står därför passande till i den främre volten och han bör därmed ses med god segerchans direkt i årsdebuten. Man kan dock ställa sig lite frågande till formen när han inte har startat sedan i höstas och motstånd tycker jag inte saknas.

5 Loveyouecus känns på gång nu efter par lopp i kroppen och han har samlat på sig lite mer hårdhet och rutin än favoriten. Han orkade inte hålla undan från ledningen senast och fick se sig slagen över upploppet men insatsen var ändå ett fall framåt och även om man längtar tills man får rycka skorna igen på Love You-avkomman tycker jag att man bör kunna utmana om favoriten saknar lite form för dagen.

14 El Maco Khalifa gör comeback efter vintervila och ska räknas direkt. Han vann 5 av 13 lopp under fjolåret och det är en rejäl häst som tål att göra jobb under vägen. Det är förmodligen ingen toppform direkt men det är bra träningsrapporter och jag tror vi kommer få se en bra insats direkt.

3 Backwood’s Brandon var ute i tuffa treåringslopp i fjol och jag tror att det skulle kunna bli en bra utveckling på honom som fyraåring. Han gick en hög 13-tid i höstas och även om han tävlade barfota den gången tycker jag han ska kunna hävda sig från ett passande läge.

Min Vinnare: 4 Show Must Go On
Spets efter 500m: 4 Show Must Go On
Skrällen: 2 Backwood’s Brandon
Rankingen A:4.5.14 B:3.10.1.8.9.2 C:6.12.7.13.11

GS75-4 2640m Auto
5 Laggaprinsen kunde enkelt plocka ner ledaren senast efter att ha lämnat ryggen på denne med 800 meter till mål. Autostart är ingen metod som han har provat på särskilt många gånger men känslan är att han borde öppna hyggligt från start och jag är inne på att han kommer att få överta ledningen av 2 Lill Elden efter ett par hundra meter. Det är samma distans som senast och jag tycker inte motståndet är mycket värre nu och då måste det vara en bra chans att leda det här från start till mål.

11 Vessle Moen vill jag ändå dubbla mitt system med. Han har varit bra i lite tuffare sällskap på slutet och vann över distansen för tre starter sedan. Han lever på sin styrka och precis som vid segern på Romme så får åter Mats E Djuse chansen.

Min Vinnare: 5 Laggaprinsen
Spets efter 500m: 5 Laggaprinsen
Skrällen: 11 Vessle Moen
Rankingen A:5 B:11.2.1.9.6.4 C:10.12.7.8.3

GS75-5 2140m Volt
Det här loppet håller ingen vidare klass och här förespråkar jag en bred gardering i ett på förhand mycket svårlöst lopp.
3 Level Off får med viss tvekan bli min tipsetta i loppet. Han är kvick iväg från start och borde ta hand om ledningen initialt och jag tycker inte motståndet är värre än att man jag tycker man bör testa att köra i den positionen. Han glänste väl kanske inte senast men jag tycker motståndet den gången var klart tuffare och han behövde förmodligen ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll.Är han i närheten av samma form som vid segern i somras borde det räcka långt.

4 Cersei Karma besitter nog en hel del kapacitet inombords för den här typen av lopp men har inte riktigt visat det ännu på tävlingsbanan. Hon står bra till i loppet och beroende på hur Linus Lönn lägger upp taktiken med 3 Level Off så är det väl ingen utopi att hon kan nå ledningen nu. Hur som helst borde hon få en bra resa i den främre träffen och det är inga segermaskiner hon möter.

11 Lucky Princess har inte vunnit på 24 starter och det säger väl en del men hon har varit förbättrad på slutet vid tre raka pallplaceringar och närmar sig sin första seger. Hon har ett springspår på tillägg och om Ulf Ohlsson får iväg henne felfritt borde hon kunna hamna bra på det direkt.

För att nämna någon skräll så lyfter jag fram 14 Annie Lennox. Raden imponerar kanske inte men hon är jämn och travsäker och gått en 15-tid över distansen. Nu är det årsdebut och ett hopplöst utgångsläge men hon har mött bättre hästar än så här och är inte borta om det klaffar.

Min Vinnare: 3 Level Off
Spets efter 500m: 3 Level Off
Skrällen:14 Annie Lennox
Rankingen: A:3.4.11.9.8 B:14.10.6 C:13.1.7.5.12.2

GS75-6 2140m Volt
7 Solhöjdens Drake är bara fem år gammal och är inte färdig med sin utveckling. Han tjänade en halv miljon under 2021 och jag tror att vi kan förvänta oss ett starkt år på tävlingsbanan även 2022. I årsdebuten var han trea på V75 bakom Bäcklös Faron och senast såg han väldigt fin ut som tvåa bakom Todin efter lite trafikproblem under vägen.

10 Buska Blyg är på ren kapacitet den främsta utmanaren och han kommer från en imponerande seger på V75. Spåret skulle dock kunna innebära problem från start och det är inte alltid han har stilen med sig. Om han fungerar är däremot garanterat med på fotot.

5 Rönningsgutten är som bäst över längre distanser men hans utvecklingskurva är imponerande och jag tycker att han var heroisk som trea senast efter en galopp. Här kommer han förmodligen kunna köra fram och överta ledningen tidigt och i den positionen tycker jag han ska räknas även om det är tuffa hästar på tillägg.

Min Vinnare: 7 Solhöjdens Drake
Spets efter 500m: 5 Rönningsgutten
Skrällen: 5 Rönningsgutten
Rankingen A:7.10 B:5.6.11 C:8.12.3.4.1.9.2

GS75-7 2140m Auto
7 Ozzy’s Melody blir min andra spik i omgången. Till skillnad från den främsta utmanaren 5 Whothehillareyou så har han dokumenterad form och svarat för bra prestationer på slutet. Näst senast vann han ett V86-lopp efter ryggresa och senast gick han bra som femma på V75 efter en krånglig resa. Han är snabb iväg från start och känslan är att han kan öppna Snabbare än Whothehillareyou och då tror jag att han sitter i ledningen efter ett par hundra meter.

Motbud
5 Whothehillareyou gör en spännande årsdebut. Han tävlade mot de bästa treåringarna under fjolåret och presterade bra och kapacitetsmässigt borde han hävda sig väl. Hur pass bra formen är i årsdebuten är svårt att sia om men känslan är att det kommer viktigare uppgifter framöver. Kunnandet för att utmana finns absolut men det är tufft att begära seger direkt i årsdebuten mot äldre hästar.

Min Vinnare: 7 Ozzy’s Melody
Spets efter 500m: 7 Ozzy’s Melody
Skrällen:
Rankingen A:7 B:5.2.6.1.9.8.3 C:4.11.10

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Ungern - Italien
Fotboll - Nations League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9