DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Romme Söndag 5/1

DrTrav - 5 Januari 2020 - 10:07

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Romme i eftermiddag och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-5 på nummer 8 Björlifanner som kommer med bra form till den här starten. Han vann på ett bra vis från utvändigt ledaren näst senast och gången efter det så blev han hängandes i tredjespår och tvingades backa ner men han gick sedan bra och nådde andraplatsen bakom Gullkongen som vann det loppet. Spår långt ut på vingen här men jag tror att Per Lisell är offensiv och söker sig framåt omgående och kan han komma ner i dödens utan att offra alltför mycket kraft så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 5 Lyx Håleryd som kom snett på det senast så den starten kan vi glömma. Innan det så hade hon gjort bra insatser och här är det inte lika tufft motstånd och från ett bra utgångsläge här så kan hon öppna bra så det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här. Hon är dock inte beroende av att trava i spets så med ett rygglopp så har hon en vass speed till slut så oavsett så tror jag på en god segerchans här. 

GS75-1 3,4,5,6,7,9
GS75-2 3,4,5,11,13
GS75-3 1,4,6,8,10
GS75-4 1,2,9
GS75-5 8 Björlifanner
GS75-6 5 Lyx Håleryd
GS75-7 6,10

900 rader x 1 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Lyx Håleryd
DD2: 2,4,5,6,10

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Global Thunder fick en sen lucka senast och kom i mål med sparade krafter. Han kan öppna rätt så vettigt och här tror jag att han kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede så från spets här så kan det räcka till seger om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Nouvelle Avenue gör comeback efter lång frånvaro och har ett spår lite långt ut här men jag tror att Niclas Hammarström sänder framåt omgående och då kan hon vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så hon ska räknas tidigt i återkomsten här.

4 Duke Of Mearas fick aldrig chansen och gick i mål med gott om krafter sparade senast. Kan Linda Sedström som kör hästen få till en bra styrning här så kan det vara läge för en seger, 9 Lukas Bris gick en bra avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Enge Lincoln senast. Han trivs bra med ett lopp i ryggar så om han kan få en vettig rygg att gå i och få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Global Thunder
Spets efter 500m: 3 Global Thunder
Skrällen: 9 Lukas Bris
Ranking: A 3,7 B 4,9,6,5,1,2 C 11,8,12,10

GS75-2
Ett Kallblodslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Faksida tog karriärens första seger i den senaste starten. Kan Håkan Andersson som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 5 Trönö Borka är väldigt galopplysten och har felat i sju av tio starter och hon är ännu utan seger så här långt. Näst senast så var hon på väg mot segern men galopperade kort före mål. Felfri nu så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme här. Hon ska lättas en del i balansen nu meddelar Peter Eriksson.

13 Olsimspingstbruden kördes till ledningen med 1450 meter kvar av loppet senast men galopperade sedan bort sig. Med en lyckad start från springspår på tilläggsvolten så kan hon sitta i ett bra slagläge och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon dyka upp i segerstriden här, 4 Koldemo Kristall är inte att lita på för hon har galopperat i åtta av nio starter hittills. För tre starter sedan så vann hon trots en galopp på vägen så om hon kan hålla ordning på benen den här gången så kan hon utmana om en framskjuten placering, 3 Slotts Anna är orutinerad och har endast gjort fyra starter tidigare. Precis som flera av konkurrenterna så har hon ett par galopper i raden men i ett felfritt lopp kan hon nog rekordsänka en del och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 11 Faksida
Spets efter 500m: 6 Månfröken
Skrällen: 13 Olsimspingstbruden
Ranking: A 11,5 B 13,4,3,6,1,2,12 C 9,10,8,7

GS75-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Guilty Pleasure fick göra mycket av grovjobbet utvändigt ledaren på Solvalla senast och stumnade på upploppet och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Bottnas Fantom. Med en bättre löpning i ryggar fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 6 Hera Eck gick rätt bra efter galopp senast. Hon har ännu ingen seger i karriären men hon är snabb iväg och med en offensiv Klaus Kern i sulkyn så kan det bära iväg till ledningen här och skulle så bli fallet och om hon skulle få bestämma en del i täten så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 4 Inshallah är också kvick iväg och kommer hon till ledningen så körs hon nog i den positionen men det kan innebära att det blir ett högt uppskruvat tempo på tillställningen och då kan andra ekipage vara gynnade fast det är inte säkert att det blir någon ledning men till en låg procent på spelet så är hon intressant här.

8 Västerbo Cirkus svarade för en stark avslutning i tredjespår till en säker seger senast. Kan Mats E Djuse som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här med, 1 Realist gjorde en bra avslutning till seger i ett billigt lopp för tre starter sedan. Han blir troligen över från start men om Roman Matzky kan hitta loss från innerspåret i god tid från mål så kan han bli farlig över upploppet, 5 Ten Times har gjort tre starter för Nicklas Westerholm och har blivit tvåa i samtliga så han har en del anhängare här. Han är inte så snabb iväg men han är stark till slut fast den korta distansen har han ingen seger på efter sju försök och jag tror inte den kommer här heller så han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 10 Guilty Pleasure
Spets efter 500m: 6 Hera Eck
Skrällen: 4 Inshallah
Ranking: A 10,6 B 4,8,1,5,3,2 C 7,9,11

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Son Of Quarcio har inlett karriären bra med sju topp tre placeringar på tio starter hittills. Senast så blev det en tredjeplats från vinnarhålet bakom vinnande Hobby De L'iton och här är det betydligt enklare motstånd och då han är kvick från början så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är dock väldigt stor favorit så jag vill ha med två hästar till, 9 Christer spurtade klart bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Mionetto T.P. när han kom loss från invändig position senast. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 2 Vickie Frontline är väldigt galopplysten men för tre starter sedan så gick hon felfritt och då höll hon bra till andraplatsen bakom Highman J.G. Felfri nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 Son Of Quarcio
Spets efter 500m: 1 Son Of Quarcio
Skrällen: 9 Christer
Ranking: A 1 B 9,2,3,8,4,10,5 C 7,6,12,11

GS75-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 8 Björlifanner som kommer med bra form till den här starten. Han vann på ett bra vis från utvändigt ledaren näst senast och gången efter det så blev han hängandes i tredjespår och tvingades backa ner men han gick sedan bra och nådde andraplatsen bakom Gullkongen som vann det loppet. Spår långt ut på vingen här men jag tror att Per Lisell är offensiv och söker sig framåt omgående och kan han komma ner i dödens utan att offra alltför mycket kraft så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget, vid gardering kan 9 Gullkongen som vann enkelt från ledningen senast vara tänkbar. Nu blir det knappast någon ledning men om Claes Stolt kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit här, 7 Eigelands Spretten gick bra senast på vinterbanan på Umåker som tvåa bakom Silver Jossan. Ulf Ohlsson upp nu och distansen är den rätta så om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Björlifanner
Spets efter 500m: 6 Elvis Tabac
Skrällen: 4 Ängsbläsen
Ranking: A 8 B 9,7 C 3,4,1,5,6,2

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Lyx Håleyd som kom snett på det senast så den starten kan vi glömma. Innan det så hade hon gjort bra insatser och här är det inte lika tufft motstånd och från ett bra utgångsläge här så kan hon öppna fort så det kan bli tidig ledning nu och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här. Hon är dock inte beroende av att trava i spets så med ett rygglopp så har hon en vass speed till slut så oavsett så tror jag på en god segerchans här, vid gardering kan 4 Captain Knas som gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Mr Charming senast vara tänkbar. Kan Kaj Widell som får chansen i sulkyn den här gången servera honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här, 3 Ibra Sånna hängde med godkänt till andraplatsen bakom en överlägsen Kalashnikov senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och han är stark och rejäl och går bra med skor så kan Per Nordlund som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Lyx Håleryd
Spets efter 500m: 5 Lyx Håleryd
Skrällen: 3 Ibra Sånna
Ranking: A 5 B 4,3,10,9,1 C 12,2,6,7,11,8

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Daughterofdarkness travade i ledningen senast och orkade inte hela vägen. Det var första starten på en månad så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Kan Jörgen Westholm som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få bra draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet och är intressant till en låg procent på spelet, 6 Imilie Boko gjorde det bra vid en knapp seger näst senast. Gången efter det så fick hon trava nästan hela sista varvet först i tredjespår och höll bra till femteplatsen i ett lopp som vanns av Diamond's Sweety. Här tror jag att Magnus A Djuse som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage om hon skulle få bestämma en del där framme i ledningen.

Vid ytterligare gardering kan 2 Chris Chrystal som tog en delad seger med Bear Gift näst senast vara tänkbar. Här sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till i andraspår omgående och med en fin löpning i den främre träffen så kan hon bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud, 1 Goodwill Pellini drar en del streck för hon kommer med två raka segrar och hon skrällde rejält när hon gick en vass avslutning till seger i ett V75 lopp under uppesittarkvällen senast. Innerspåret här är inte bra och jag tror att hon blir över från start och då är hon sårbar så som klar favorit på strecken lämnas hon utanför systemet.

Min Vinnare: 10 Daughterofdarkness
Spets efter 500m: 6 Imilie Boko
Skrällen: 10 Daughterofdarkness
Ranking: A 10,6 B 2,4,5,1,9,8 C 3,7,11,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
13:00  Täby - Sirius
Innebandy - SSL - 2
3.10
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:00  Örebro - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.90
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 2/10
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming