DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 19/11

DrTrav - 18 November 2020 - 21:03

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Åbytravet. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar.7 Macao i den andra avdelningen samt 11 Vikens High Yield den avslutande sjätte avdelningen.

V65-1 1.3.9
v65-2 7 Macao
v65-3 2.3.4.6.8.9.11.12.15
v65-4 1.4.9.11
v65-5 1.5.6.9.10.11
v65-6 11 Vikens High Yield

648rader x 1 krona = 648kr

V6 (Spelar endast för 6RÄTT) 

Dagens Dubbel

DD-1 1.5.6.9.10.11
DD-2 11 Vikens High Yield

6 rader x 50kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

v64-1 2140m

v64-1 är ett lopp för treåriga Ston och det brukar kunna ha skrällpotential men jag tycker ändå att två hästar höjer sig en aning och är de som räknas främst här.

3 Beaty Wind har tävlat i tuffa gäng på slutet vilket förmodligen varit nyttigt för hästen och man har fått samla på sig lite mer hårdhet. Man är snabb från start och även om 1 La Sassiaca Kan öppna snabbt så tror jag inte att man vill försöka svara ut favoriten här. Beaty Wind har segrat vid 2 av 3 från spetspositionen och är den med högst kapacitet i detta fält och ska därför ses med god segerchans här.

1 La Sassiaca är fartfylld och då det finns Open Stretch på Åby så kommer man att få chansen över upploppet. Senast var man ute i samma lopp som Beaty Wind där man slutade fyra men hästen fick aldrig chansen från innerspåret då. Innan dess har man gjort det bra varje gång med idel topplaceringar där man aldrig varit sämre än tvåa i sina fem starter och man har dessutom segrat vid två tillfällen.

Garderar man ytterligare ska man inte glömma 9 Philomenia som kan vara en skräll här. Hästen har förvisso aldrig vunnit något lopp men det är häst som var med i E3-Finalen för Ston och det saknas inte kapacitet. Kan man bara haka på i en bra startrygg här så behöver man inte sitta alltför illa på det här och är ett intressant skrällstreck.

Min Vinnare: 3 Beaty Wind
Spets efter 500m: 1 La Sassiaca
Min Skräll: 9 Philomenia
Rankingen: A: 3.1 B: 9.7.2.8.10.5.6.4

v64-2 2140m Auto
Här hittar vi min första spik i omgången. Det är ett lopp där jag tycker att ett par hästar höjer sig men då formen känns tveksam på ett par motbud så tror jag ändå att det ska vara vettiga segerchanser för min spik här.

Jag tror att man tidigt forcerar 7 Macao till spets här och man kommer med toppform till denna start med två raka segrar i bagaget. Med tanke på att Open Stretch finns tillgängligt på Åby så är känslan att ingen bemödar sig med att svara ut denna talangfulla Love You-avkomma. Man är förvisso väldigt grön fortfarande men det känns som att man är under rejäl utveckling och att det fortfarande finns mycket att ta av här och bara det inte blir bråk om spetspositionen så tror jag att man fortsätter på vinnarspåret här och intrycket i senaste starten var otroligt fint.

Utmanare:
Främsta utmanare och den som skulle kunna bråka om Spets här är 3 Kantens Cash men formen känns som ett stort frågetecken och man är dessutom galoppbenägen. I sin senaste start blev det dubbla galopper och med det i åtanke så tror jag inte man pressar hästen allt för mycket för att svara ut min spik. Felfri så kommer man dock få en bra position och löper den upp till sitt kunnande så är det ett stort hot här. Det är i skrivande stund även anmält barfota runt om för fösta gången i karriären vilket såklart kan ha effekt.

12 Imani var fin vid två raka segrar i oktober men har inte varit lika bra i sina senaste två starter. Läget är besvärligt och man måste ha tur på vägen men kapacitet finns. Det är även kuskplus till denna start då Carl Johan Jepson kör istället för Henriksen/Paal och Jepson har vunnit med hästen tidigare. Kan utmana med rätt resa.

Min Vinnare: 7 Macao
Spets efter 500m: 7 Macao
Rankingen: A:7 B:3.12.2.9.5.4.8 C:10.11.6.1

v64-3 2140m Auto
Det här loppet tycker jag känns streckkrävande på förhand om det inte är så pass enkelt att 6 Joel Di Quattro körs till spets i tidigt skede och vinner därifrån. Karriärens båda segrar har kommit från spets och man gör sina bästa lopp i den positionen. Man galopperade i sin senaste start över upploppet med en fjärde plats inom räckhåll men såg trots allt lite seg ut under loppet och jag vill strecka på lite här.

Loppets bästa häst tror jag 8 Global Unknown är. Man kommer hit med två raka galopper men vann för tre starter sedan på just Åby. Man satt då i fjärdepar utvändigt när man över upploppet gav sig ut i fjärde spår och avgjorde då relativt enkelt i ett ganska tufft gäng. Kan man få en liknande resa denna gång så är man med på fotot här och kanske rentav är först i mål. Skoryck denna gång!

3 Stepping Photo är ingen segerstaplare men borde få en bra position från sitt utgångsläge och brukar alltid gå starkt hela vägen in i mål och får ses som intressant här.

11 Air Space vann på ett imponerande vis i sin senaste start när man vann den tunga vägen utvändigt ledaren och skrällde till 26ggr pengarna. Kanske något tuffare emot denna gång men man besitter fina fartresurser och jag blir inte förvånad om man kan överraska igen med dokumenterad form.

Min Vinnare: 8 Global Unknown
Spets efter 500m: 6 Joel Di Quattro
Min skräll: 11 Air Space
Rankingen: A: 8.6 B:3.11.2.4.9.15.12 C:7.5.1.10.13.14

v64-4 2640m Auto
4 The Special Man F har svårt att få travet att stämma men kapacitetsmässigt så är man inte sämre än någon annan här. Hästen gjorde det ok från spets i sin senaste start och förhoppningsvis har man gått framåt med det loppet. Når man bara spets här och har aktionen med sig så leder man detta lopp länge och när man travar är man ofta med långt fram.

11 Conrads Janne var positiv i sin senaste start där man avslutade bra den sista biten via open stretch till en andraplats och man känns lite på gång nu igen. Hästen Trivs bra på Åby och Stall Bergh går bra för dagen. Distansen är inget problem då man är både stark och snabb och man kan vinna detta på flera olika sätt. Mycket tidig här.

9 Jori Boko är härdad i tuffa gäng. Man gjorde comeback efter 6 månaders frånvaro i sin senaste start och visade att man var i ordning direkt när man avslutade starkt sista biten via 13/5 sista 1000 efter att ha tagit det lugnt inledningsvis. Det loppet i kroppen har nog gjort gott och man troligen ännu vassare till denna start. Här smyger man med från passande läge och försöker ta dom på sin speed den sista biten.

Min Vinnare: 11 Conrads Janne
Spets efter 500m: 4 The Special Man F
Min skräll: 4 The Special Man F
Rankingen: A: 11.4.9 B:1.7.3.10.5.12 C:8,6,2

v64-5 1640m Auto.
6 Roller Coaster Ås håller jag som knapp spetsfavorit här och då känns det som hästen att slå. Man gjorde comeback efter tre månaders frånvaro i sin senaste start och avgjorde på ett säkert sätt efter en rejäl avslutning. Hästen har bra statistik på distansen där man segrat vid 50% av starterna över 1640m och man har dessutom vunnit från spets vid tre av fyra tillfällen. Den här gången är det även anmält med jänkarvagn. En bra chans utan strul men man har två galopper i raden och motstånd saknas inte.

10 Quick Lane känns som ett intressant motbud trots bakspår över den korta distansen. Hästen går över alla distanser men man är faktiskt obesegrad över kort distans även om man endast startat vid två tillfällen över distansen och hamnar man bara vettig på det från spår 10 så blir man livsfarlig här. Till den här starten blir det barfota runt om och jänkarvagn vilket förvisso inte är något nytt men senast gick man med skor och vanlig vagn.

5 Polly Avenue har hög kapacitet och tävlat mot tufft motstånd tidigare. Man var bra direkt efter vila sist och har dessutom segrat vid hälften av karriärens starter. Har man tagit förra loppet på rätt sätt måste man bli farlig sista biten här med rätt resa.

6 Rudisha är en häst som jag tycker har haft en tråkig inställning den sista biten och inte riktigt ha velat vinna loppen förut men på senare tid har man visat en bättre inställning. hästen är på väg att löpa upp till sin kapacitet nu och senast fick hästen äntligen vinna lopp. Man går bäst i ryggar och när man får spara på speeden tillslut och hamnar man inte för illa till från läget kan man hota här.

1 Uncle Töll har kapacitet för att vinna ett sådant här lopp men hästen har inte möjlighet att hålla ut någon ledning här och risken är att man sitter en bit ner på innerspår men hittar man ut eller om man kan utnyttja Stretchen så kan man absolut vinna här.

11 Zlatan Knick vill jag varna för här som en skräll. Man var tillbaka på banan sist efter att ha pustat ut i en dryg månad och man kördes väldigt passivt och satt tredje invändigt tidigt. Man blev sedan fast på innerspår men såg ut att mycket krafter sparat. Raden ser inte så rolig ut men man besitter hög kapacitet och blir det hög fart på loppet så kommer man avsluta vasst över upploppet och fälla de flesta här. Kul Skräll!

Min Vinnare: 6 Roller Coaster Ås
Spets efter 500: 6 Roller Coaster Ås
Min Skräll: 11 Zlatan Knick
Rankingen A: 6.10.5.9.1 B: 11.7.2.3.12.4 C:8

V64-6 2140m Auto
Här väljer jag att spika 11 Vikens High Yield som normalt sett bör städa av detta sällskap. Det fanns lite frågetecken inför senaste starten men hästen visade att formen är tillbaka på allvar och vann på ett imponerande vis när man vann från ledningen trots press och högt tempo. Voltstart är inget plus men det är få hästar på Volten och man bör komma iväg hygglig och håller man sig bara i rätt gångart så tror jag att man vinner detta lopp.

Utmanare:
6 Ornello har spår 6 i volten och är såklart den troliga spetshästen här efter en bit och från den positionen är man stark vilket statistiken visar då man segrat vid samtliga fem tillfällen man har kört i den positionen. Då har man dock inte stött på någon av favoritens kaliber och känslan är att man måste förbättra sig ytterligare för att stå emot en felfri Vikens HIgh Yield. Om favoriten skulle komma bort eller ha en sämre dag så är det en given segerkandidat.

9 Ingo är fartfylld och härdad i tuffa sammanhang på v75 och kommer säkerligen hitta en bra position men man gör sina klart bästa lopp i spetspositionen och där kommer man inte sitta nu men man räknas såklart ändå tidigt bakom min Spik.

Min Vinnare: 11 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 6 Ornello
Min Skräll: 9 Ingo
Rankingen A: 11 B:6.9.5.3.10.7 C: 8.2.1.4


Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming