DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 23/1

DrTrav - 23 Januari 2020 - 12:57

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och det är Jackpot för det ligger 4,5 miljoner i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 10 Carmencita som kommer till den här starten med två raka segrar. Hon vann på ett bra vis från ledningen näst senast och gången efter det så plockade hon ner sitt motstånd efter att ha fått trava en stor del av loppet utvändigt ledaren. Här har hon bakspår men jag tror att Peter Untersteiner sänder framåt mot utvändigt ledaren när positionerna är intagna och då tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Hon kan vinna även om kusken väljer att avvakta en bit ner i kön för att vänta med slutstöten fram till upploppet. Vinnarodds 1.95 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 6 Hobby De L'Iton som kommer till den här starten med två raka segrar. Han ströks därefter inför en tilltänkt start på nyårsafton för en halsinfektion och det kan oroa en del här men jag tror inte han har tappat alltför mycket. Här har han blivit nedstruken ett spår och han kan öppna bra och med tanke på att vi är på en open stretchbana så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.70 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 1,6
V64-2 10 Carmencita
V64-3 Alla
V64-4 Alla
V64-5 6 Hobby De L'Iton
V64-6 4,6

520 rader x 1 = 520 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6 Hobby De L'Iton
DD2: 4,6,9,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Jareth Boko har galopperat i tre raka starter men vann trots en tidig galopp näst senast och gången efter det så höll han bra till tredjeplatsen från utvändigt ledaren. Från springspåret här så kan det bli en lyckad start och kan Marc Elias som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Jimpeto Joy kom med två raka segrar inför starten på Axevalla på nyårsafton. Där blev det en tidig galopp och sedan så höll han mest farten till sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Payet D.E. Gången efter det så avslutade han vasst från fjärde utvändigt men fick inte tag i en mycket bra Beautiful Kiss som vann det loppet. Han kan kliva iväg bra ur volten och kan Carl Johan Jepson som kör hästen hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering 8 Anemone Du Bon Air som har gjort tre starter i sin nya regi och blir allt bättre vara tänkbar. Hon höll bra från utvändigt ledaren när hon blev trea i ett lopp som vanns av Atik D.L. senast. Från innerspåret här så kan hon få smyga med i en bra rygg och då kan hon spurta bra via open stretchen till slut fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Jareth Boko
Spets efter 500m: 1 Jimpeto Joy
Skrällen: 8 Anemone Du Bon Air
Ranking: A 6,1 B 8,2,9,3 C 4,5,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Carmencita som kommer till den här starten med två raka segrar. Hon vann på ett bra vis från ledningen näst senast och gången efter det så plockade hon ner sitt motstånd efter att ha fått trava en stor del av loppet utvändigt ledaren. Här har hon bakspår men jag tror att Peter Untersteiner sänder framåt mot utvändigt ledaren när positionerna är intagna och då tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Hon kan vinna även om kusken väljer att avvakta en bit ner i kön för att vänta med slutstöten fram till upploppet.

Vid gardering kan 3 Gladiator D'Am som spetsade och var sedan aldrig i förlustfara senast vara tänkbar. Gången innan det så slutade det dock med en hejdlös startgalopp så han är inte att lita på men felfri nu så ligger vägen öppen för tidig ledning och kan han komma till spets och få bestämma en del där framme i täten så kan han leda loppet länge men jag tror han får svårt att stå emot min spik, 5 Sioux Femme Fatale har gjort tre starter hittills med en seger och två andraplatser som resultat. Senast kom karriärens första seger men det blev väldigt billigt när hon vann från ledningen. Kan Mikael J Andersson som kör hästen servera henne en fin resa så kan hon utmana om en framskjuten placering igen fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Carmencita
Spets efter 500m: 3 Gladiator D'Am
Skrällen: 8 Digital Process
Ranking: A 10 B 3,5,4,8,2,1 C 9,7,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Stostayern över 2640 meter och jag har streckat alla tretton hästarna, 9 Modern Love gick en bra avslutning från tredje utvändigt och nådde tredjeplatsen i ett V75 lopp på Romme som vanns av Greta Sisu näst senast. Gången efter det så fick hon ett tufft lopp utvändigt ledaren och orkade inte. Kan Thomas Dalborg som kör hästen nu undvika dödens den här gången och få till en vettig styrning så kan hon vara långt framme så hon ska räknas tidigt här, 10 Cheeky Schack satt sist i ett litet fält senast men efter en stark avslutning så blev segern enkel. Hon är inte att lita på och brottas med ett femtespår i volten nu men felfri nu så kan hon få en fin löpning och kan hon få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

8 Ilydia Boko har inte vunnit sedan början av augusti ifjol men hon är stark så den långa distansen är passande och felfri här så tror jag att Marc Elias är offensiv och då kan det vara hon som sitter i ledningen efter ett halvvarv men i annat fall så kan hon visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas, 3 Kicki Lagö är inte att lita på men hon skötte sig senast och fick då öppna tufft för att komma till ledningen och hon höll sedan godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Iron Creek. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 9 Modern Love
Spets efter 500m: 8 Ilydia Boko
Skrällen: 3 Kicki Lagö
Ranking: A 9,10,8 B 3,7,11,5,13,14 C 1,6,12,4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 5 Acredula R.L. galopperade bort en hel del mark kort före start senast men hon stod sedan för en mycket stark upphämtning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Donna De La Creme. Kan Edvin Ceka som kör hästen se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon visa sig vara starkast från utvändigt ledaren om det skulle behövas, 2 Big Jim Pellini hade två raka segrar innan den senaste starten. Han tog då hand om ledningen och fick bestämma men han gav sig lite väl enkelt och fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av The Gambler. Kan Hanna Lähdekorpi som kör hästen komma till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han är väldigt mycket streckad och får han lite tryck så är det inte säkert han räcker till seger.

9 Donna De La Creme avgjorde till en säker seger från rygg ledaren i den senaste starten. Hon är vass på speed så om Kaj Widell kan servera henne ett bra lopp så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 6 I Come In Peace har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Löser det sig med positionerna så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Acredula R.L.
Spets efter 500m: 2 Big Jim Pellini
Skrällen: 6 I Come In Peace
Ranking: A 5,2 B 9,6,3,8 C 10,11,12,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Hobby De L'Iton som kommer till den här starten med två raka segrar. Han ströks därefter inför en tilltänkt start på nyårsafton för en halsinfektion och det kan oroa en del här men jag tror inte han har tappat alltför mycket. Här har han blivit nedstruken ett spår och han kan öppna bra och med tanke på att vi är på en open stretchbana så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast meddelar Sofia Aronsson.

Vid gardering kan 3 Youngblood Pellini som är jämn och säker men vinner inte så ofta vara tänkbar. Kan Thomas Uhrberg som kör hästen servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering här, 1 Noble Boy har lämnat Per Linderoths träning och gör nu första starten i ny regi för Jerry Riordan. Han spetsat från innerspår tidigare och med en lyckad start så kan han få en fin resa och kan då bli farlig via open stretchen till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Hobby De L'Iton
Spets efter 500m: 6 Hobby De L'Iton
Skrällen: 3 Youngblood Pellini
Ranking: A 6 B 3,1,4,7 C 10,8,12,9,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Veravia As har gjort det bra på sistone utan att få sätta nosen först. Senast höll hon godkänt till tredjeplatsen bakom en överlägsen Zaira Del Ronco. Nu har hon inte startat sedan början av december fast hon får åter Carl Johan Jepson i vagnen precis som vid den senaste segern för fem starter sedan. Hon kan öppna kvickt och om Carl Johan Jepson kan nå ledningen initialt så kan hon sedan välja om hon vill köra i den positionen eller släppa så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

6 Corleone D.K. var väldigt duktig vid vinsten från ledningen senast. Han har efter det varit struken för förkylning men om han inte har tappat alltför mycket på det så kan han öppna fort och då är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så är mycket vunnet. Han har tre vinster på lika många gånger han har travat i spets så kommer han till täten så kan det räcka långt här, vid ytterligare gardering kan 9 Jopi som gjorde första starten sedan september senast vara tänkbar. Hon kördes då till spets men hade inte ordning på benen och slog på dubbla galopper. Bakspår nu är mindre bra då hon är väldigt snabb den första biten men om hon kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Veravia As
Spets efter 500m: 6 Corleone D.K.
Skrällen: 9 Jopi
Ranking: A 4,6 B 9,11,1,2,3,5 C 8,12,10,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming