DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla

DrTrav - 3 November 2020 - 09:50

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den andra avdelningen, 3 Legendaria Zon.

V64-tips Axevalla Tisdag 3/11

v64-1 1,5,6,8,9
v64-2 3 Legendaria Zon
v64-3 2,4,7,11
v64-4 3,5,6,9,11
v64-5 1,5,6
v64-6 4,8

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 3/11

DD-1 1,5,6
DD-2 4,8

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


V64-1 2640m volt

5 Atlas Font som segrat i sex av sina tjugosex starter. Samtliga segrar har tagits nere i Italien. Senast gjorde man debut på svensk mark och i sin nya regi hos Björn Goop. Den premiären lämnade en del att önska då det blev galopp i spets körningen. Björn själv trodde galoppen berodde på underlaget på banan efter regnet som hade kom tätt innan start. Visst finns det frågetecken efter galoppen senast samt att det är voltstart och lång distans. Men sköter sig hästen ska han ses med bra segerchans.

6 Emerick är en femåring som har tre raka andraplatser på kontot och står verkligen på tur för seger. Han har dock haft lite svårigheter att sätta just pricken över i. Men senast blev man fast med sparade krafter, det är krafter som jag hoppas kommer väl till användning idag och ska med rätt lopp inte nonchaleras. Min skräll i loppet.

8 Samson är bättre än den senaste tidens blygsamma resultatrad. Ikväll blir det debut för formstallet Bergh och man har dessutom anmält barfota bak för första gången vilket jag tycker är intressant. Har Bergh hunnit sätta sin prägel på denna treåriga hingst så tror jag på en fin prestation direkt i debuten för sin nya tränare.

Värt att nämna är också 1 Harry Dynamit som inte har någon uppmärksammad resultatrad. Men båda sina segrar i karriären kommer ifrån ledningen, en position man bör kunna få ta hand om i dagens start. Har fina förutsättningar ikväll

Min Vinnare: 5 Atlas Font
Spets efter 500: 1 Harry Dynamit
Skrällen: 6 Emerick
Rankingen: A: 5,8,6 B 1,9,4,3,2,12 C 11,10,7

V64-2 1640m auto

3 Legendaria Zon detta fyraåriga sto satt fast med krafter kvar i senaste starten. Man såg fin ut, ikväll ska man göra en intressant debut för Björn Goop. Hon kan öppna kvickt ifrån start och har idag ett perfekt utgångsläge. Till dagens start har man dessutom anmält att det ska bli amerikansk vagn för första gången, vilket är en intressant utrustning förändring. Jag är inne på att Björn Goop tar hand om ledningen och sen leder man loppet hela vägen. Jag spikar i ett annars öppet lopp.

Motbud
7 Hera Sisu står på tur för seger. Hon har fått två tufft lopp i ledningen på slutet men är inte alls borta om det löser sig från bricka sju. Tror man inte är villig att köra fram och få ytterligare ett tufft lopp utvändigt idag. Men får man spara speeden tillslut kan man fälla många.

5 Wiki Raka Woo blev störd till galopp senast men gick bra i skymundan efter det. Har bättre spår nu än på länge och kan lägga iväg rejält bakom bilen. Men tror man inte kommer ta sig förbi min spik i spets körningen. Men skulle man hitta en vettig position ska man räknas in i segerstriden.

8 Västerboflashdance gör ikväll debut hur Ola SAmuelsson. Västerboflashdance har visat att kapaciteten finns men har fått ett tråkigt utgångsläge. Men skulle det på något sätt lösa sig härifrån så ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 3 Legendaria Zon
Spets efter 500: 3 Legendaria Zon
Skrällen: 7 Hera Sisu
Rankingen: A 3 B 5,7,8,2,9,10 C 4,1,6,12,11

V64-3 2140 auto

2 Vinci I.M. va en lite besvikelse när jag spikade henne senast på Kalmar när man inte kunde hålla undan ifrån ledning, hon fick då en dryg första sväng som troligtvis satt i benen in på upploppet. Gången innan vann man på ett mycket enkelt sätt från ledningen. Man är kvick iväg från start och ska ha goda chanser att ta sig till ledningen direkt här. En position man trivs väldigt bra i och ska räknas tidigt även om det inte saknas konkurrenter.

4 Inez Alki är en läcker travare som ikväll gör hon comeback efter några månaders uppehåll. Även om det troligtvis kan fattas lite till toppformen, så meddelar Hans Crebas att hästen är väl förberedd och tränar på  bra där hemma inför kvällens start. Trots comebacken idag får man inte nonchalera denna kapabla femåring.


7 Alexi Quick har inte vunnit sedan vinsten i Breeders Crown-finalen för ett år sedan. Kapacitet och kunnande finns det gott om och man har sett formstark ut på slutet även om resultatraden vill säga något annat. Skulle man få ett passande lopp i ryggar, för att spara speeden till slutkuruvan så kan det mycket väl vara dags för seger idag.

11 Polly Avenue har inte vunnit på sina fem senaste starter, men har trots detta skrapat ihop åtta vinster på femton starter. Senast sprang hon drygt 1.11 i 2000 meter efter galopp. Trots comebacken och trist läge ska hon inte nonchaleras om det blir lite fart på loppet från början. Kunnande finns för att runda samtliga.

Min Vinnare: 2 Vinci I.M.
Spets efter 500: 2 Vinci I.M.
Skrällen: 11 Polly Avenue
Rankingen: A 2,7,11,4 B 9,10,3,5,6 C 8,1

V64-4 2140m auto

3 Midnight Special är en treåring som står på tur för seger. Midnight Special är på topp för dagen och från det här utgångsläget kan det mycket väl vara Tobias O Eriksson kör sig direkt till ledningen. För att sen hålla den positionen hela vägen in till mål. Man är dock inte beroende av att nå ledningen för att vinna loppet. Från stallet ser man positivt på kvällens uppgift och man är min förstahäst i loppet. .

9 Hindenburg Am vann helt överlägset senast och med det loppet på näthinnan måste man räknas tidigt här . Med ett rygglopp och lite tempo från start så kommer ingen gå säkert när Markus B Svedberg kastar loss Hindenburg Am sista 400m.

6 Luringen La Ma har inte missat pallplatsen på sina fem starter. Han imponerade vid vinsten näst senast på Vaggeryd då han gick 12,5 sista varvet kunde avgöra på ett enkelt sätt. Hamnar man i en vettig position från starten så kommer man vara med långt framme även idag.

Nämnvärt är också att 5 Holdfast AM är anmäld första gången barfota runt om i karriären. Näst senast fick man dessutom sätta nosen först efter att klockades till 13 sista 800m ute i spåret. Spännande utrustning förändringar till kvällens start.

Min Vinnare:3 Midnight Special
Spets efter 500: 3 Midnight Special
Skrällen: 6 Luringen La Ma
Rankingen: A 3 B 9,6,5,11,1,8 C 4,10,2,12

V64-5 2140m volt

1 Nisse Roc avslutade riktigt vasst senast efter en kortare startgalopp, han visade verkligen att formen är på topp då. Formen bör även sitta i även till dagens start. Nisse Roc kan öppna kvickt och om Michael Larsson prickar starten, ska han ses med fina möjligheter att tidigt sitta i ledningen. Därifrån kommer man bli en svår nöt att knäcka för övriga konkurrenter.

6 Explosive Class var inte som bäst i senaste starten, men istället var man betydligt bättre vid segern i starten innan. Denna femåring är inte helt att lita på, men vaknar man på rätt sida och har en bra dag så är bra nog att utmana om segern i ett lopp som detta.
5 Googal satt fast med krafter sparade senast och i starten innan kördes man spårsnålt. Formen är på väg uppåt. Med de sparade krafterna med sig till kvällens start och om Johan Untersteiner lotsar Gooal till en fin resa kommer man i min bok vara med långt framme.


Min Vinnare: 1 Nisse Roc
Spets efter 500: 1 Nisse Roc
Skrällen: 5 Googal
Rankingen: A 1,6,5 B 2,12,11,9,15 C 3,13,10,8,14,7,4

V64-6 1640m auto

4 Generaal Bianco är van att möta tufft motstånd, idag drog man även bästa utgångsläget av de betrodda. Peter Untersteiner lär har siktet inställt direkt på ledningen från start och största utmanaren till ledningen har sonen Johan Untersteiner. Så förhoppningsvis för mitt badkarsscenario har de pratat ihop sig om hur de ska ha öppningen av detta lopp så vi slipper ställs inför en lång och utdragen spetskörning. Jag tror att från ledningen ska Generaal Bianco ha goda segerchanser i kvällens lopp.

8 Tycoon Conway Hall är en minst lika bra häst som min förstahäst, men har dragit nitlotten gällande utgångsläget. För även om han kan öppna bra så är det en överhängande vingelrisk från spår åtta. Trots dessa små minus för Tycoon Conway Hall tycker jag man ändå är given bakom Generaal Bianco här. Jag dubblar systemet med denna tioåriga hingst.

6 Pastore Bob gjorde det okej bakom en överlägsen Wild Love senast. Nu är det en mer passande med kort distans och Pastore blir min tredjehäst, och den som har råd bör ta med honom på systemet. För med tanke på hur förutsättningarna ser ut ikväll ska man aldrig nonchalera Pastore Bob.

Min Vinnare: 4 Generaal Bianco
Spets efter 500: 4 Generaal Bianco
Skrällen: 8 Tycoon Conway Hall
Rankingen: A 4,8 B 6,9,10,1,3,2 C 12,5,11,7

Lycka till med spelen ikväll

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming