DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Fredag 3/1

DrTrav - 3 Januari 2020 - 14:40

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bollnäs och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 3 Chiptime som står lite tufft inne på pengarna. I den senaste starten så gjorde han comeback efter en dryg månads frånvaro och han travade då i ledningen men fick ge sig och det slutade med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Merritt. Från det här läget så tror jag att Kaj Widell gasar till spets och från den positionen så tror jag han blir svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

V64-1 1,2,3,7
V64-2 3,6
V64-3 5,6,7,9
V64-4 1,5,7,8,9,10,12
V64-5 2,5,10
V64-6 3 Chiptime

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,5,10
DD2: 3 Chiptime

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Solitary Champ gjorde bort sig med galopp i ett V75 lopp på Bergsåker som hårt betrodd senast. Gången innan det så spurtade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger via 10,9 sista 800 meterna. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han bli att räkna med här om Oskar Kylin Blom kan servera honom en fin löpning, 7 Barry Wadd har inte startat sedan mitten på september för han fick problem med hjärtflimmer och har varit borta på grund av det. Han tränar bra fast formen är så klart lite svårbedömd med tanke på uppehållet men med en lyckad start här så borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och den långa distansen passar fint så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden.

1 Dream De Night fick ett bra utgångsläge här och som ensam på startvolten så blir det tidig ledning och om inte någon mer betrodd ställer frågan om att få ta över i ett tidigt skede så tror jag Henrik Svensson kör i ledningen så länge lampan lyser och skulle han dra på i ett jämnt hårt tempo där framme i täten så kan det räcka en bit här, 3 Sheridan har bara vunnit två lopp på 45 försök men han var klart bra vid skrällsegern för tre starter sedan. Kan Lars Magnusson som kör hästen få till en bra styrning här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Solitary Champ
Spets efter 500m: 1 Dream De Night
Skrällen: 3 Sheridan
Ranking: A 2,7 B 1,3,11,10,9,4,6 C 13,12,8,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Santos As kördes till ledningen senast och fick dämpa en del men orkade inte växla tempo när hästen i rygg ledaren kom loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Kairos Forte. Nu är det ett halvvarv kortare distans så här tror jag Daniel Selin har taktiken klar för sig då han är väldigt kvick iväg så med tidig ledning här så tror jag han kan bli svårfångad över den korta distansen så han ska räknas tidigt här. Troligen jänkarvagn för första gången nu är mycket intressant, 3 Indine Keeper hade varit borta länge inför sitt senaste lopp. Då fick han trava utvändigt om ledaren men höll bra till tredjeplatsen bakom Payet. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten så från ett fint utgångsläge här så kan hon dyka upp i den främre träffen. Nu blir det googles och jänkarvagn för att hon ska rycka upp sig meddelar Oscar Berglund, vid ytterligare gardering kan 8 Recall Rivner som vann på ett bra vis från ledningen senast vara tänkbar. Nu blir det debut över kort distans men spåret är dåligt och jag tror inte han kommer till ledningen här så från utvändig position så tror jag han får svårt att räcka till seger.

Min Vinnare: 6 Santos As
Spets efter 500m: 6 Santos As
Skrällen: 5 Voody Sign
Ranking: A 6,3 B 8,4,5,10,7,1,2 C 12,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Lyckans Cash galopperade bort sig senast men banan var inte bra och Stefan Arvidsson som tränar hästen tror att det missödet berodde på banan. Felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera henne en fin löpning, 5 Felicienne fick ett tufft lopp med tredjespår innan hon landade utvändigt ledaren med 1400 meter kvar av loppet och från den positionen så blev hon stum i sista sväng och slutade oplacerad senast. Kan Emilia Leo som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

9 Immortal Boko såg trög ut senast och har ännu ingen seger hittills. Med en bra start från det här läget så borde hon kunna hitta ner i ett vettigt slagläge så med lite klaff under vägen så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 7 Allie Hanover har inte startat på en dryg månad men känns fin meddelar man från stallet och kan Oskar Kylin Blom få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Lyckans Cash
Spets efter 500m: 1 Just A Girl
Skrällen: 9 Immortal Boko
Ranking: A 6 B 5,9,7,8,1,2 C 4,14,12,13,11,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 8 Höstbo Sune gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och tog då hand om ledningen initialt men släppte och avgjorde sedan enkelt när han kom loss sedan ledaren galopperat. Han är riktigt snabb iväg så här tror jag Ove Berglin som kör hästen kan nå ledningen och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han kör i den positionen och kan då bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 12 Bäcklös Tamlin orkade inte från ledningen senast men det var första starten på tre månader så han kan vara klart förbättrad till den här starten. Bakspåret är bra för honom då Wiktor Kylin Blom får köra honom i ryggar så löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här.

1 Dånpilen vann på ett bra vis näst senast men han gjorde bort sig med galopp när han hade segerchans senast. Han kan troligen inte hålla upp ledningen men om Tomas Rosén som kör hästen kan hitta loss i god tid från mål så kan han bli farlig över upploppet, 5 Stuve Sky vann lätt sedan hotet galopperat för tre starter sedan. Han har efter den vinsten galopperat två gånger i rad så han är inte att lita på men han kan bättre och duger långt här i ett felfritt lopp.

Min Vinnare: 8 Höstbo Sune
Spets efter 500m: 8 Höstbo Sune
Skrällen: 10 Smefaksen
Ranking: A 8,12 B 1,5,10,7,9 C 2,3,11,4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Twinkle Kronos vann från ledningen på aktuell bana senast men har efter det varit struken men tappade ingenting utan var igång nästan direkt efter det så formen är intakt. Bakspår är aldrig roligt över kort distans men kan Ulf Eriksson som kör hästen få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 2 Kimbee Dream var fin när han vann på Bergsåker från ledningen näst senast. Nu återkommer han efter en paus men han brukar vara bra efter vila och med spetsläge här över kort distans så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor på nu är dock ett minus, 5 Enge Lincoln gjorde det bra när han vann i Gävle näst senast. Gången efter det så gick han en bra avslutning i skymundan. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Magnus A Djuse som kör hästen bra till omgående och då kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Twinkle Kronos
Spets efter 500m: 2 Kimbee Dream
Skrällen: 1 Scarpia
Ranking: A 10 B 2,5,1,4,7,6,9 C 12,8,11,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Chiptime som står lite hårt inne på pengarna. I den senaste starten så gjorde han comeback efter en dryg månads frånvaro och han travade då i ledningen men fick ge sig och det slutade med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Merritt. Från det här läget så tror jag att Kaj Widell gasar till spets och från den positionen så tror jag han blir svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Vid gardering kan 6 Balotelli Crown som slutade oplacerad i ett V75 lopp på Umåker på vinterbana senast vara tänkbar. Där räckte han inte till från ett svårt utgångsläge över kort distans men här är det ett lite bättre läge så löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet bra fast distansen är nog i kortaste laget, 7 Pippi Roc avslutade bra efter galopp senast. Hon är inte att lita på och fuskade med travet i kurvorna så man var inte helt nöjda med den insatsen. Felfri nu så kan hon öppna rätt bra men jag tror inte hon tar en hel längd på min spik och skulle hon få vandra utvändigt ledaren tror jag inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Chiptime
Spets efter 500m: 3 Chiptime
Skrällen: 4 Racing Hill
Ranking: A 3 B 6,7,9,4,10,1,2 C 5,8,11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming