DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 17/11

DrTrav - 16 November 2020 - 23:05

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på tisdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelning.3 Staro Nessie blir kvällens enda spik.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 17/11
v64-1 3,5,6,7
v64-2 9,10
v64-3 1,2,3,4,5,9
v64-4 7,10,13,15
v64-5 3,4,10
v64-6 3 Staro Nessie

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 17/11
DD-1 3,4,5,10
DD-2 3 Staro Nessie

4rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3140m auto
5 Doctor Doxey Zenz har fått fina förutsättningar ikväll, med enbart sju hästar till start och Doctor Doxey Zenzs startsnabbhet lär han tidigt sitta i ledningen. Ledningen är en position denna sjuåring trivs bra i, han trivs dessutom bra över lång distans och barfota fram som det blir ikväll är ett plus. Dock förväntade jag mig mera av Doctor Doxey Zenz i sin senaste start. Men sitter man tidigt i ledningen här ikväll så är segerchansen också hög i detta långlopp.

3 Pinto Bob var fin i sitt kvallopp och Robert Bergh var riktigt nöjd med hästen. I senaste starten blev det galopp kort efter start, men såg bra ut efteråt. Ikväll kör tränaren Bergh själv och sköter sig Pinto Bob är han ett tidigt segerbud.

7 Hawk Cliff har inte startat sedan i mitten av juni. Timo Nurmos som tränar brukar dock vara känd för att hästarna är vältränade och redo för tävling när de kommer ut. Hawk Cliff en häst som duger gott på V75, enda loppet man startat över 3000m vann man och det var på V75. Så kunnande och kapacitet finns.

6 Carat du Goutier gjorde debut för Katja Melkko senast och avslutade klart bra, klockan stannade på 1.11 sista 800 metrarna. Distansen är passande och nu med ett lopp i kroppen ska han i min bok räknas in i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 Carat du Goutier
Spets efter 500: 5 Doctor Doxey Zenz
Skrällen:7 Hawk Cliff
Rankingen: A: 6,5,7,3 B 2 C 1,4

V64-2 2140 volt
9 Mr Julian med springspår på tillägg lär laddas emot ledningen direkt precis som vid karriärens första seger näst senast, när man vann säkert vinst via 14,5 sista 800 metrarna. I sin senaste start provade man på V75 men räckte då inte till, detta efter en resa invändigt. Formen är på topp och med spetsläge i detta ungdomslopp blir Mr Julian min förstahäst.

10 Yfront stod för en bra finish senast, han spurtade från femte ytter och avslutade sista varvet på en 15-tid. För tre starter sedan var man jämsides med Mr Julian i mål, då stod man dessutom 20m efter vederbörande. Ikväll startar man på samma volt och ska i min bok räknas tidigt till den låga procenten.

8 Listas Shadow Fax har stått för fina prestationer på slutet utan att få sätta nosen först. Denna femåring skulle kunna med en bra resa vara en av de som gör upp i segerstriden ikväll. Skräll för den som har råd.

6 Murphys Law kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Man vann då från ledningen. Mr Julian har en vinst och ett andrapris på fyra starter ihop med Emma Smedeby som sitter i vagnen ikväll.

Min Vinnare: 9 Mr Julian
Spets efter 500: 9 Mr Julian
Skrällen: 8 Listas Shadow Fax
Rankingen: A: 9,10 B 8,6,13,7,2,11,5,14,3 C 4,1,12,15

V64-3 2140m auto
2 Feel The Benefit fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledaren i sin senaste start, men höll trots det tuffa upplägget bra hela vägen in i mål. För två starter sedan avslutade han rappt i tredjespår sista 500 metrarna och men fick dock ge sig precis innan mål mot Kryptonite Hanover. Feel The Benefit har visat att han kan öppna snabbt bakom bilen och ikväll tror jag man tar han om ledningen i loppet och från den positionen ska man ses med bra segerchans.

4 Homeland Pellini avslutade klart bra från tredje ytter senast. Han har tävlat med fast huva tidigare, men ska ha ryckhuva för första gången ikväll vilket i mina ögon är en mycket intressant utrustning förändring. Pass upp.

5 Francky des Molles är anmäld barfota runt ikväll vilket man bara gått en gång tidigare. Denna fyraåring håller dessutom bra form för dagen och vill ha med honom på systemet i ett öppet lopp.

9 Qvanting Indika som inte fungerat på slutet, men han besitter betydligt högre kvaliteter än vad man kan utläsa i resultatraden i nuläget. För tre starter var man klart bra i en start på Solvalla, då körde man också barfota runt om precis som man tänkt göra ikväll. Ska med vid gardering.

Min Vinnare: 2 Feel The Benefit
Spets efter 500: 2 Feel The Benefit
Skrällen: 5 Francky des Molles
Rankingen: A:2,4,5 B 1,3,6,9,10,8 C 11,7,12

V64-4 2140m volt
13 Nebbenes Solan har verkligen hittat formen på slutet. Han var mycket bra som tvåa näst senast och det var ingen större överraskning att han i loppet efter fick sätta nosen först efter att krossat sina konkurrenterna. Framför allt har Nebbenes Solan uppträtt stabilt och moget, men frågan är om man vågar lita på honom? Given förstahäst i min bok men jag väljer att gardera.

7 Buska Blyg återkommer ikväll efter kortare vila, men denna fyraåring har visat bra kunnande och kapacitet. Trots det fina kunnandet är han faktiskt ännu är segerlös på sina 14 starter i år. Har matchats mot tufft motstånd och med formen tränaren Robert Bergh har på stallet för dagen måste Buska Blyg ses med segerchans ikväll.

15 Guli Vitus har till kvällens start fått två lopp i kroppen. Näst senast gick han bra, men förra gången var han inblandad i alldeles för tuff och lång körning om ledningen. Den starten kan man dra ett streck över och formen är bra, jag tycker han är ett tidigt bud ikväll för den som garderar.

10 Axel Sigfrid vill jag nämna då Ulf Ohlsson som hoppar upp i vagnen igen. De två känner varandra sedan tidigare. Axel Sigfrid visade fint kunnande i början av sin karriär genom att vinna sina fyra första lopp. Har inte riktigt fungerat på slutet, men har fått lite vila inför dagens start och skulle man hittat vad som stört honom så är detta en kantboll.

Min Vinnare: 13 Nebbenes Solan
Spets efter 500: 7 Buska Blyg
Skrällen: 15 Guli Vitus
Rankingen: A: 13 B 7,15,10,3,12,14,2,6 C 5,11,1,8,9,4

V64-5 2140m auto
10 Showtimejackflower såg läcker ut vid sin spetsseger senast. För två starter sedan fick Showtimejackflower travet inte riktigt att fungera på ett opassande banunderlag. Nu får han anfalla bakifrån, det gjorde han för tre starter sedan då han var nära att få sätta nosen först. Nu i ett ungdomslopp behöver det dessutom inte vara fel att få ta det lugnt från start och leta position. Då det finns en tendens att många är gasglada och tempot lätt trissas upp där framme. Formen är på topp och han har goda möjligheter att blanda sig in i segerstriden här.

3 Very Charming fick göra jobbet i tredjespår sista 800 metrarna i sin senaste start, då orkade han inte fullt förståeligt att utmana om segern över upploppet. Vid sin senaste start på Eskilstuna blev det en fin seger efter att klockan stannat på i underkant 1.12 sista 800 metrarna från kön. Han bör få ett bra lopp i från detta utgångsläge, och är i min bok en tidig segerkandidat.

4 Father Of Sun har till kvällens start fått två lopp i kroppen. Vilket borde göra att formen pekar uppåt, det ryktas dessutom att man till kvällens start kommer göra förändringar på huvudlaget. Får man en vettig position och kan smyga med så länge som möjligt kommer man bli farlig med sin vassa slutspurt.

Min Vinnare: 10 Showtimejackflower
Spets efter 500:1 Francisfromheaven
Skrällen: 4 Father Of Sun
Rankingen: A: 10,3,4 B 5,1,9,7,11,8 C 2,6,12

V64-6 2140m auto
3 Staro Nessie besitter bättre kunnande och form än vad resultatraden visar. Detta fyraåriga sto gjorde debut för Joakim Elfving för två starter sedan, öppnade då kvickt från start och tog hand om ledningen initialt för att sedan släppa till vinnande James Gonzales. Senast blev hon lite väl laddad i voltstarten och ägnade sig åt startgalopp, Staro Nessie gjorde sen en bra upphämtning och såg väldigt fin ut när hon blev påkörd över upploppet och galopperade på nytt. Idag är det ingen voltstart att oroa sig över och hittar Rikard N Skoglund till ledningen så ska segerchansen vara hög och jag spikar.

Motbud
6 Västerbo Mixtra har ännu inte vunnit i sin karriär, men hon har svarat för flera bra insatser i skymundan. Skulle man få ett bra lopp i ryggar kommer hon kunna fälla många med en fin avslutning.

8 Annie Flame var inte så långt efter Staro Nessie för två starter sedan. Men ikväll är utgångsläget inte det bästa. MEn skulle det lösa sig från bricka åtta är man en tidig utmanare till min spik.

5 Höwings Yoki är en fin fyraåring, hon är också kvick från start och har gjort fina insatser från ledningen i de två senaste starterna. I min bok tar man sig inte förbi Staro Nessie från start, men skulle Therese Boström som kör Höwings Yoki lyckas sända iväg till ledningen skulled det kunna hålla hela vägen.

Min Vinnare: 3 Staro Nessie
Spets efter 500: 3 Staro Nessie
Skrällen: 4 Father Of Sun
Rankingen: A: 3 B 8,5,6,,9,4,10 C 1,2,11,7,12


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming