DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 27/1

DrTrav - 27 Januari 2020 - 14:09

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 3 Expensive River som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och svarade då för en mycket bra prestation när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna bra så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen så han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.25 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 1,3,9,10
V64-2 4,6
V64-3 4,5,6,7,10,11
V64-4 1,2,3,4,5,6
V64-5 4,9
V64-6 3 Expensive River

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 9 Cry Wolf N.O.
DD2: 2,3,6,8

4 rader x 50 kr = 200 kr (för att få ett bättre odds så spelar jag utan den stora favoriten i DD-1)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Denali N.O. har gjort det bra på sistone. Senast så satte hon in attacken med 600 meter kvar och hon avgjorde sedan på ett bra vis till seger. Hon kan inte öppna och kommer att hamna bland de sista hästarna men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan bli farlig den sista biten så hon ska räknas tidigt här, 3 Dropluggage Racing vann direkt i comebacken efter drygt två års frånvaro för fyra starter sedan. Därefter startade hon inom V75 spelet i två starter utan framgång och senast så svek hon som hårt betrodd i ett billigare lopp. Formen är tveksam men här tror jag att hon kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så kan hon vara långt framme här om hon skulle få fuska bort en del av loppet där framme i ledningen.

9 Looks Likeaqueen har gjort tre bra insatser för sin nya tränare Juhani Partanen utan att få sätta nosen först. Med en lyckad start från springspåret här så borde hon kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan hon få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det vara läge för en seger, 1 Winnie Blackfire gick en bra avslutning och hann fram till en knapp seger för tre starter sedan. Nu har hon ett intressant utgångsläge och med ett bra lopp i rygg ledaren här så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Denali N.O.
Spets efter 500m: 3 Dropluggage Racing
Skrällen: 5 Chicago Tindra
Ranking: A 10,3 B 9,1,5,6,2,11 C 8,4,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Kvikk Kuling kommer med två raka segrar. Senast han gästade Sverige så tog han en imponerande seger från utvändig position och nu senast så vann han trots en galopp på vägen. Det är endast tre motståndare på startvolten så vid felfri avgång så kanske han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in. Han är väldigt stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här.

6 Sirikit N.O. gjorde bort sig med dubbla galopper senast. Gången innan det så var hon tapper som tvåa och hon är både stark och snabb så felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Olav Mikkelborg som kör hästen kan servera henne ett bra lopp, vid ytterligare gardering kan 2 Tjomsensin som gick en bra avslutning bakom Jokke Ålj för fyra starter vara tänkbar om Ole-Christian Kjenner kan ge hästen en fin löpning och flera av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Kvikk Kuling
Spets efter 500m: 4 Kvikk Kuling
Skrällen: 2 Tjomsensin
Ranking: A 4 B 6,2,7,1 C 3,5,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Bacchus L.I. gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gick då klart bra i skymundan som tvåa i ett lopp som vanns av Barista Oak. Han har känts fortsatt fin efter det meddelar man från stallet och normalt sett så ska han gå framåt med loppet i kroppen. Carl Johan Jepson förstärker i vagnen den här gången och med bra draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här, 6 My Cool Mama travade i ledningen senast men hon fick ge sig kort före mål när Always A Star tog sig förbi. Med en lyckad start från springspåret så kan det bli tidig ledning här och skulle hon komma till spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Global U.Neverknow tappade mycket på en galopp i den första kurvan senast fast han gick bra efteråt och räddade fjärdepriset. Han är inte helt stabil i volten och femtespåret här kan innebära galopp igen men om han kliver iväg så blir det nog ingen snabbare start men den långa distansen är en fördel och felfri nu så kan han sluta långt framme här, 4 Mach Number fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Winner Bac senast. Ställer inte startspåret till med problem så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Bacchus L.I.
Spets efter 500m: 6 My Cool Mama
Skrällen: 4 Mach Number
Ranking: A 10,6 B 5,4,7,11,1,3,9 C 2,8,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Smekeruds Bazinga var lite sämre senast men från stallhåll så trodde man att den sämre insatsen berodde på att man bytt hö inför starten. Han kan öppna fort vid laddning men jag tror inte att han kommer till ledningen fast med ett passande lopp i ryggar så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här. Han kommer att lättas en del i balansen nu vilket har fungerat väl tidigare, 3 Kitsune avgjorde till en enkel seger näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Rapide Cash så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna bra och kan Carl Johan Jepson som kör hästen nå spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Knightgi kommer med två raka andraplatser. Han kan öppna bra så jag tror att han kan nå rygg ledaren och med en eventuell lucka till slut så kan han dyka upp långt framme här, 1 Armagnac vann ett billigt lopp från tillägg över kort distans för tre starter sedan. Den senaste starten var i början av december så formen nu är ett frågetecken men från ett passande utgångsläge så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 6 Beaks Manello har efter vinsten i debuten gjort 20 starter i rad utan att ta en ny seger. Han är startsnabb men är bäst med ett lopp i ryggar men om Michael Larsson som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan det vara läge för ytterligare en seger så han är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Smekeruds Bazinga
Spets efter 500m: 3 Kitsune
Skrällen: 6 Beaks Manello
Ranking: A 4,3,2 B 1,6,5,11,8 C 10,9,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Cry Wolf N.O. hade tre raka segrar innan han fick nöja sig med en fjärdeplats senast. Skulle den klara favoriten på spelet komma till ledningen och få bestämma i täten så tror jag att Vemund M. Drolsum som kör hästen tar ett tidigt avancemang framåt mot dödens och då tror jag att han kan kan bjuda på en tuff kamp om segern så han ska räknas tidigt här.

4 Orlando Classic vann hela 11 av 14 starter ifjol och han har aldrig varit sämre än trea. Han höll bra till andraplatsen från dödens senast och han kan öppna fort vid laddning så här tror jag att Kristian Malmin kör till ledningen i ett tidigt skede och kan han komma till spets smärtfritt och få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka långt här, Han gick barfota fram senast, men har gjort det väldigt bra även med skor runt om tidigare, vid ytterligare gardering kan 6 Milord som satt kvar och fastnade i en dålig rygg senast vara tänkbar. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Cry Wolf N.O.
Spets efter 500m: 4 Orlando Classic
Skrällen: 6 Milord
Ranking: A 9,4 B 6,3,11,8 C 7,2,10,5,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Expensive River som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och svarade då för en mycket bra prestation när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna bra så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen så han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 2 Västerbo Highscore som är jämn och säker vara tänkbar. Han är inte så snabb iväg fast här sitter han i andraspår omgående och får han gå med i en vettig rygg under slutvarvet så har han har en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 6 Wir Ideal fick ge sig sista biten när Bara Min tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Gången innan det så avgjorde han till en säker seger och kan Carl Johan Jepson som kör hästen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme igen men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 3 Expensive River
Spets efter 500m: 3 Expensive River
Skrällen: 8 Yankee Boy
Ranking: A 3 B 2,6,8,10,11,1 C 9,4,7,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming