DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 6/1

DrTrav - 6 Januari 2020 - 14:13

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 2 Smekeruds Bazinga som var duktig vid två raka segrar i höstas och han har gjort det bra i skymundan mot tufft motstånd på sistone. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Niclas Benzon som kör hästen bra till omgående och eventuellt så kan han köra sig till ledningen i ett tidigt skede fast det är långt ifrån säkert men med en fin löpning i den främre träffen nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 3.00 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 12 Frozen Queen som har varit mycket duktig vid två raka segrar. Näst senast så kördes hon till ledningen efter 400 meter meter och vann sedan lätt med krafter sparade. Gången efter det så startade hon från bakspår på Solvalla men landade utvändigt ledaren efter 700 meter och sedan så tryckte hon sig till ledningen med halvvarvet kvar till mål och hon vann sedan i överlägsen stil. Sämsta spåret här men jag tror att Jorma Kontio som kör hästen avancerar framåt när tempot har bedarrat där framme i täten och då tror jag hon har god chans att runda det här gänget till en ny seger. Vinnarodds 1.65 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 3,7,8
V64-2 2 Smekeruds Bazinga
V64-3 Alla
V64-4 12 Frozen Queen
V64-5 2,3,4,5,6,7,8,10,11
V64-6 2,10

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,5,8,10
DD2: 2 Accolade

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Gareth Boko har haft problem med skador och inte startat sedan maj ifjol. Han är väl förberedd och har gått ett banjobb på Jägersro och Conrad Lugauer var nöjd men det är knappast tal om någon toppform direkt i comebacken här men det är ett litet fält så slipper han göra alltför mycket jobb på egen hand så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Rob Dyrdek har gjort det bra på slutet utan att det har räckt till seger. Här är det bara två motståndare på startvolten så jag tror att Rickard Svanstedt gör ett försök att komma till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Test Drive startade så sent som på nyårsafton och tog då hand om ledningen initialt men släppte sedan till Reverend Wine efter ett halvvarv och sedan höll han farten bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Linus Boy. Han vinner inte så ofta men han är kvick iväg så trots 40 meters tillägg här så tror jag Erik Berglöf som kör hästen kan hamna bra till omgående så med en fin löpning här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 8 Gareth Boko
Spets efter 500m: 3 Rob Dyrdek
Skrällen: 1 Hunter Mahan
Ranking: A 8 B 3,7,1,4,2 C 5,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Smekeruds Bazinga som var duktig vid två raka segrar i höstas och han har gjort det bra i skymundan mot tufft motstånd på sistone. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Niclas Benzon som kör hästen bra till omgående och eventuellt så kan han köra sig till ledningen i ett tidigt skede fast det är långt ifrån säkert men med en fin löpning i den främre träffen nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 3 Leon Zon som vann på ett bra vis i ett billigt lopp i comebacken näst senast men han gjorde bort sig med startgalopp gången efter det vara tänkbar. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud, 10 Monbaleno höll godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Abrakadabra på Momarken senast. Kan Tom Horpestad som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering här men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 2 Smekeruds Bazinga
Spets efter 500m: 2 Smekeruds Bazinga
Skrällen: 10 Monbaleno
Ranking: A 2 B 3,10,1,5 C 7,11,4,8,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lågklassigt lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 1 Flash Gordon Sisu travade i ledningen senast men gav sig och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Sister Of Mercy. Han är kvick iväg och över den korta distansen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 The Trick Vick har ännu ingen seger men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kommer att utrustas med ett norskt huvudlag eller ett halvstängt meddelar Rickard Svanstedt och det blir full laddning från start för att hitta en bra position och klaffar det så kan det vara läge för den första segern.

10 Upcoming Artist har avslutat bra i de senaste starterna. Kan Roger Anderberg som kör hästen smyga med i en bra rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet, 5 My Silver Lining gjorde bort sig med galopp senast. Nu kommer hon ut i sin första start sedan september så formen nu är ett frågetecken och hon är inte speciellt tufft vässad inför den här uppgiften men felfri nu så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme direkt i återkomsten.

Min Vinnare: 1 Flash Gordon Sisu
Spets efter 500m: 1 Flash Gordon Sisu
Skrällen: 3 Call Me Fancy
Ranking: A 1,4 B 10,9,5,3,7 C 6,11,2,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Frozen Queen som har varit mycket duktig vid två raka segrar. Näst senast så kördes hon till ledningen efter 400 meter meter och vann sedan lätt med krafter sparade. Gången efter det så startade hon från bakspår på Solvalla men landade utvändigt ledaren efter 700 meter och sedan så tryckte hon sig till ledningen med halvvarvet kvar till mål och hon vann sedan i överlägsen stil. Trots sämsta spåret här så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen avancerar framåt när tempot har bedarrat där framme i täten och då tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 11 Fröken Hallanda som har vunnit ett lopp i karriären vara tänkbar. Då vann hon från ledningen men dit kommer hon inte nu men om Magnus Jakobsson som kör hästen kan få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget också fast hon får ses främst som ett platsbud, 1 Rowena Crown galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede senast. Felfri nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme här men jag tror inte hon kan stå emot min spik den sista biten.

Min Vinnare: 12 Frozen Queen
Spets efter 500m: 1 Rowena Crown
Skrällen: 1 Rowena Crown
Ranking: A 12 B 11,1,2,9,8 C 3,5,6,10,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 8 Heather Deo är inte att lita på men hon gick en godkänd upphämtning efter galopp näst senast och gången efter det så höll hon bra från dödens till andraplatsen bakom Kitsune. Från åttondespåret i volten nu så kan Carl Johan Jepson servera henne en fin löpning i ryggar fram till upploppet och skulle en lucka uppenbara sig så kan hon blanda sig i segerstriden här, 5 Fleur Mearas var ute på nyårsafton senast där hon fick nöja sig med sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Alhambra Mail. Svårt spår i volten nu men om Jorma Kontio kan få iväg henne i rätt gångart så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

10 Amabella Beech satt långt bak senast men kunde inte ta något och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns Imilie Boko. Löser det sig med positionerna här och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten och är intressant till en låg procent på spelet, 3 Goutte De Pluie har debuten på svensk mark avklarad och kan vara klart förbättrad till den här starten med lopp i kroppen. Kan Johan L Sundgren ge henne en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 8 Heather Deo
Spets efter 500m: 6 Wanna Be A Star
Skrällen: 2 Nah Des Te
Ranking: A 8 B 5,10,3,2,6,11,7,4 C 1,12,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Accolade var ute i Klass II finalen på Solvalla i slutet av december senast. Där satt han långt bak i kön och gick med i ryggar med varvet kvar och via en bra avslutning så nådde han fjärdeplatsen bakom vinnande Iggy B.R. Loppet ser passande ut och han går ner en del i klass den här gången så från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

10 Bianca Sisa travade utvändigt ledaren senast och det blev för tufft. Kan Mikael J Andersson som kör hästen nu undvika den positionen den här gången och få smyga med i en vettig rygg under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så hon är intressant till en låg procent på spelet, vid ytterligare gardering kan 9 Wordfeud som gick bra till andraplatsen bakom vinnande Alfredo Sauce senast vara tänkbar. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan Carl Johan Jepson som kör hästen bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Accolade
Spets efter 500m: 3 Thunder Rick
Skrällen: 10 Bianca Sisa
Ranking: A 2,10 B 9,3,4,1,11 C 5,7,6,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming