DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle

DrTrav - 28 Oktober 2020 - 22:20

V64-tips från Gävle på torsdagskvällen med flera fina hästar till start.

Jag spelar med två spikar i omgången. Elian Web i V64-3 samt Ålsrud Vilja i V64-6. Jjag tror att båda leder från start till mål.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

V64 tips Gävle 29/10
V64-1 3.4.7.14
V64-2 1.2.4.5.8
V64-3 7 Elian Web
V64-4 4.5.7.9.11.12.14
V64-5 4.7.11.12.14
V64-6 2 Åsrud Vilja

700 rader x 1kr = 700kr (spelar för endast 6 rätt)

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

DD Tips Gävle 29/10

DD-1 4.11.14
DD-2 2 Åsrud Vilja

3rader X 80kr = 240kr

V64-1 3140m Volt
Toppstammade 14 Tekno Jerven efter Tekno Odin besitter skyhög kapacitet och normalt sett bör man runda detta gäng, Man har 9 segrar på karriärens 18 starter men vad har även galopperat vid 12 tillfällen. Man brukar oftast ställa sig i trav igen men med detta i åtanke så tycker jag det är värt att betala för ytterligare några hästar. För tre starter sedan blev det startgalopp där man sedan bjöd på en fin upphämtning och slutade trea bakom suveräna Grisle Odin G.L och därefter har hästen varit felfri vid två raka segrar i imponerande stil och utan strul så vinner man detta lopp.

4 Stjerne Tore har 40 meters försprång på favoriten och det känns som att distansen är en fördel. Här är känslan att man kanske kan få överta ledningen efter en bit och om man springer på där framme i ett jämnt och hårt tempo så får det inte strula allt för mycket för favoriten.

3 Alvgrim Kommer från seger i sin senaste start och distansen bör inte vara några problem. Nu är man anmäld barfota runt om här och med rätt resa och formen på topp så är man nog redo att rekordsänka här.

Från mellanvolten ses 7 Prins C.K med segerchans. Senast vann man från ledning och besegrade då 4 Stjerne Tore och det såg ut som det fanns krafter kvar. Hästen har en speciell stil och är osäker men de dagar när hästen fungerar så är den riktigt bra för klassen, vilket 13 segrar på 25 starter i karriären visar. Ett tidigt streck bakom favoriten.

Det finns ytterligare några som kan vinna här om favoriten har en dålig dag men eftersom den med stor sannolikhet vinner felfri så vill jag inte strecka på alltför mycket här.

Min Vinnare: 14 Tekno Jerven
Spets 500m: 4 Stjerne Tore
Min skräll: 3 Alvgrim
Rankingen: A:14 B: 4.7.3.5.13.9.11 C: 1.12.8.2.10.6

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V64-2 1640m Volt 
Ett lopp för treåriga kallblod med tre volter över 1640m där 8 Bäcklös Faron ser ut att bli favorit. Hästen tillhör toppen av kullen och hade före sin senaste start hade fem segrar och två andra platser på karriärens sju starter men senast på Opland-Biri så gick det inte riktigt att känna igen hästen som slutade femma som favoritspelad. Det är ett litet fält vilket såklart gynnar hästen men det är alltid svårt att ta in 40 meter över den korta distansen och med senaste insatsen på näthinnan så får man betala för ytterligare några hästar tycker jag.

En som verkligen har form i loppet är norska kriteriehästen 2 Nelson August som kommer från två raka segrar där man sett otroligt formstark ut och har vunnit efter tunga resor. Här står man 40 meter före 8 Bäcklös Faron och med nuvarande form så kan man vinna här igen. Hästen är snabb ut men det blir nog trots allt svårt att nå ledingen här då man har startsnabba 1 Prinsen innanför som dessutom ska tävla barfota runt om denna gång och man försöker nog leda detta från start till mål. Nelson August har dock visat att man tål grovjobbet och jag rankar faktiskt dessa två på framvolten före den troliga favoriten.

Från mellanvolten vill jag även varna för 5 Mjölner Rönner som besitter fin fart och är jämn och säker. Man är härdad i tuffa gäng och med rätt resa kan man sätta nosen först.

Min Vinnare: 2 Nelson August
Spets efter 500m: 1 Prinsen
Min skräll: 5 Mjölner Rönner
Rankingen: A: 2.1.8 B:5.4 C:6.3.7

V64-3 1640m Volt
Ett voltlopp över kort distans som håller hög klass men det känns som att det är många hästar utan form här och jag väljer ett ta ställning i ett annars svårlöst lopp. Elitloppsdeltagaren Elian web är fältets bästa häst över den här distansen. Man var betrodd under Elitloppet och har matchats stenhårt. Hästen har nu fått återhämta sig ett par månader då hästen kändes liten sliten av allt tävlande i tuff konkurrens, vilket förmodligen har gjort hästen gott. Det finns vissa frågetecken då hästen brukar behöva något lopp i kroppen efter vila och man har inte startat med voltstart på tre år. Hästen gör sina bästa lopp i ledningen och man lär ladda iväg första biten för att nå tätpositionen. Även om man inte skulle träffa klockrent från springspåret så tror jag att man får ta över efter en bit då främsta spetskandidaten 6 Charrua Forlan bör vara nöjd med ryggen på Elitloppshästen Elian Web här. Då det saknas lite form på övriga i loppet så är känslan att man får bestämma i ledningen här och då bör ekipaget vara mycket svårslaget och jag Spikar.

3 Ural såg ut att ha tagit ett steg framåt formmässigt i sin senaste start men det är en häst som gör sina bästa lopp i ledningen och jag tror att det blir svårt att nå den positionen här som sagt. Kommer förmodligen att göra ett bra lopp här ändå och är med där framme och gör upp om det. Från spets hade det varit intressant här men jag tror inte att man slår Elian Web med ett lopp utvändigt eller i ryggar.

Det finns kapacitet i 5 Hill Street men jag tycker inte att hästen har haft det där trycket på slutet och jag vill se den prestera bättre innan jag betalar för hästen i detta sällskap. Volt är också ett frågetecken och det känns som att man kommer tappa lite från start jämfört med sina konkurrenter här. Löper hästen upp till sin kapacitet så kan man kanske hota här.

8 Queer Fish är en fin häst med bra meriter men nuförtiden så behöver hästen ha det serverat in i det sista. Det krävs tempo där framme och ett lopp i ryggar in i det sista för seger här men en bra dag spurtar man ner många.

Min Vinnare: 7 Elian Web
Spets efter 500m: 7 Elian Web
Min skräll: 8 Queer Fish
Ranking: A:7 B: 3.5.8.11.10.6 C:12.1.4.2.9

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-4 2140m Volt
V64-4 känns som en otroligt svårlöst avdelning och här är mitt råd att betala för så många hästar som man har råd med. Jag chanstippar 14 Granetta överst i rankingen. Hästen är otroligt osäker och brottas hela tiden med sitt humör för dagen. Raden ser inte så rolig ut men de dagar hästen har vaknat på rätt sida besitter hästen fina fartresurser och är bra nog att runda detta gäng. Känslan säger att det är dags för en riktigt topprestation snart och jag är inte främmande för att den kommer här.

2 Sundbo Nova har läget till sin fördel och har visat fin form på slutet. Man tog två raka segrar under september från besvärliga utgångslägen och har därefter följt upp det med två fullgoda insatser i tuffa sällskap. Hästen är snabb från start och här tror jag man kan köra sig till spets efter en bit och då blir det svårt för konkurrenterna att slå detta formstarka sto.

9 Silver Jossan vann sto-SM men har inte sett lika formstark ut efter det och man har dummat sig med galopper. På kapacitet så ska man ha goda segerchanser här och man står bättre till än många av sina konkurrenter i loppet. Man bör kunna hitta en bra position här och ska ses med vinstchans här om man löper upp till sin förmåga

Letar man skräll så är 7 Klack Nova intressant som får Torbjörn Jansson i vagnen denna gång vilket brukar kunna ge en bra effekt på kallblod. Man kommer från 3 raka galopper men känns inte så osäker som raden visar och man bör kunna hitta en bra position här inför upploppet och fäller många.

Min Vinnare: 14 Granetta
Spets efter 500m: 2 Sundbo Nova
Min Skräll: 7 Klack Nova
Rankingen: A: 14.2.9.7.11 B:12.5.13.3.1. C:2.8.6.10

V64-5 2140m Auto
14 Elsa Mearas är ett duktigt sto som besitter än fin avslutning när man får gå i ryggar och spara på speeden. Man var lite sämre sist efter ett lopp invändigt där man fullföljde loppet i ryggar hela vägen in i mål. Näst senast gick man en rapp avslutning då man segrade på v75 i Skellefteå. Precis som vid den segern är man i skrivande stund anmäld barfota runt om igen och hittar man bara ner i en vettig position inför slutrundan här så har man goda chanser att segra igen. Mitt förstastreck i loppet.

4 Gloria Sisu har jag jagat ett tag nu och man gör alltid gedigna insatser utan att få sätta nosen först men det känns som en tidsfråga innan det lossnar för hästen och man vinner lopp igen. Man är hygglig från start och även om det blir svårt att ta en längd på Lothusatena och dessutom hålla ut 5 Isa så bör man kunna hitta en bra position i andra spår här. Blir det dessutom lite körning mellan 2 & 5 så finns fina möjligheter för en bra placering här.

11 Lisa S.E har hittat sitt livs form och precis som Elsa Mearas så har man sin starkaste bit tillslut och går hela vägen in i mål. Med bra tempo på tillställningen fäller man många här. Näst senast såg man riktigt fin ut när man vann från rygg ledaren efter att spetsat initialt för att sedan släppa ledningen. Hästen går bäst i ryggar och läget behöver inte vara fel här och man gör upp om det igen om formen är intakt.

Min Vinnare: 14 Elsa Mearas
Spets efter 500m: 5 ISA
Min Skräll: 4 Gloria Sisu
Rankingen: A:14.11.7.4.12 B:2.5.3.6.1 C:10.13.8.15

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V64-6 2140m Auto
Ett mycket fint kallblodslopp avslutar omgången och det är svårt att tro något annat än att Åsrud Vilja är klar favorit att vinna loppet efter spårlottningen. Man kommer från två raka segrar och man har sett fortsatt mycket formstark ut. Det tioåriga stoet är ett av de bästa kallbloden vi har för dagen och med gynnsam spårlottning för detta snabba kallblod så sitter man i spets tidigt och därifrån så ska det vid sunda vätskor vara toppchans att leda detta lopp från start till mål. Det saknas inte motstånd då det finns några formstarka och intressanta motbud men det känns ändå som en trygg spik att luta sig emot i omgången.

9 Tangen Haap har nog aldrig varit bättre än vad Björn Karlsson 11-åring är för dagen. Man kommer från 3 raka segrar där man vunnit på imponerande vis. Senast tog man över ledningen efter en bit och vann i lätt stil och gången innan dess vann man utvändigt ledaren på ett minst lika säkert sätt. Nu har man dock ett besvärligare läge och en tuff konkurrent i Åsrud Vilja på framspår och man är dessutom i skrivande stund anmäld med skor så det känns som att uppgiften känns övermäktig denna gång. Tangen Haap kommer med all sannolikhet vara med långt framme i loppet men jag tror inte att man slår Åsrud Vilja denna gång.

Den som jag tycker ska bli roligast att se i loppet är 5 åriga talangen (och framtida stjärnhästen?) 8 Ängsborken som har imponerat sen han kommit tillbaka från sina skadeproblem. Hästen gjorde comeback för två starter sedan efter lång frånvaro och vann på ett imponerade sätt när man plockade ner duktiga Våler Nikolaj utan större bekymmer och senast vann man som favorit från ett besvärligt utgångsläge efter en offensiv styrning. Det ska bli väldigt kul att se hästen mot detta motstånd och det är verkligen en häst som kommer vara intressant att följa de närmaste åren om hästen får vara skadefri. Det är långsökt att tro att hästen ska vinna denna gång och man meddelar från stallet att man är inne på att ge hästen ett snällare lopp denna gång men det ska bli oerhört intressant att följa denna jättetalang i framtiden.

Min Vinnare: 2 Ålsrud Vilja
Spets efter 500m: 2 Ålsrud Vilja
Min skräll: 8 Ängsborken
 Rankingen: A:2 B: 9.8.6.7.5 C:3.4.1.10.11.12

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Ungern - Portugal
Fotbolls-EM - EM - 2 (asian -1)
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - EM - Tys ö 10,5 fouls
1.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Topptipset Tips Tisdag 15/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming