DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 14/2

DrTrav - 14 Februari 2022 - 12:30

V64 från Halmstad inleder travveckan och det är en omgång som jag tycker håller god sportslig kvalitet. Jag spelar med två spikar i omgången, 3 Fighter Vang i V64-3 samt 3 Hindy Heikant i V64-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Halmstad 14/2
V64-1 1.5.7
V64-2 3.5.6.7.8.9.11
V64-3 3 Fighter Vang
V64-4 1.2.6.7.8
V64-5 3 Hindy Heikant
V64-6 2.3.4.5.6.7.12

735 rader x 1 kr = 735 kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Halmstad 14/2
DD-1 3 Hindy Heikant
DD-2 2.3.4.5.6.7.12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3140m Volt
5 Maestro Crowe är rättmätig favorit i loppet och om han fungerar som han ska är det ett motstånd som han bör runda.Han har överlägsna meriter i fältet men jag tycker inte att han varit samma häst i de senaste starterna och det där rätta trycket saknas. Distansen är annars rätt och motståndet är lämpligt men jag vill ändå prova att gardera eftersom det finns lite frågetecken för mig, även om jag inser att det är en mycket bra uppgift.

1 Fantastic Design tror jag inte att Birger Jörgensen känner sig slagen med på förhand och Bo Westergaard lär gör allt han kan för att grilla favoriten där framme i ledningen. Jag gillar den här danska gästen som var med i Danskt Travderby och han är fortfarande under utveckling. Om Maestro Crowe inte är helt på topp kan han leda det här från start till mål.

7 Panamera får även plats på kupongen. Han är inte helt pålitlig i sina prestationer men han trivs över längre distanser och när han tävlar på topp och får rätt lopp är han riktigt bra.

Min Vinnare: 5 Maestro Crowe
Spets efter 500m: 1 Fantastic Design
Skrällen: 7 Panamera
Rankingen A:5.1 B:7.6.3.2 C:8.4

V64-2 2640m Auto
8 Hercule De Sajan har imponerat på mig i sina två senaste starter och trots ett bökigt utgångsläge är det min tipsetta. Han har varit rejäl vid segrarna och det ser ut som att det finns ännu mer att hämta ur den här hästen. Jag tror inte Peter Zadel räds dödens och strular det inte från start förväntar jag mig en offensiv styrning.

5 Chic Be är värst emot på förhand och kommer öppna Snabbare från start än tipsettan och då är det högst troligt att han får överta ledningen efter en bit. Nimczyks hästar brukar allt som oftast leverera och från ledningen blir han inte lätt att besegra om han hanterar den dryga distansen.

9 Waitingashell blev en snackhäst vid sin senaste start och det var många som hade stort förtroende för ekipaget. Han fick gå ett tufft lopp utvändigt om ledaren över lång distans och blev stum tillslut men nu har han ett passande smygläge och skulle det bli överpace på loppet är det en rolig skräll när han ser ut att bli bortglömd.

3 X.O X.O är kvick iväg bakom bilen och jag tror att hon tar hand om ledningen från start för att sedan släppa till någon mer betrodd när det handlar om 2640m Auto. Hon var klen från ledningen senast och det är såklart tufft för ett fyraårigt sto mot hingstar och valacker men jag tycker inte hon är så tokig och hon borde få en bra resa.

Min Vinnare: 8 Hercule De Sajan
Spets efter 500m: 5 Chic Be
Skrällen: 8 Waitingashell
Rankingen A:8.5.9 B:3.7.11.6 C:4.1.10.2

V64-3 1640m Auto
3 Fighter Vang tycker jag besitter en kapacitet som ingen annan gör i det här loppet och att han ska starta med bike för första gången är väldigt intressant. Han har en startsnabb häst utvändigt i 5 Forest Man som säkerligen vill utmana om ledningen men jag är inne på att han kan hålla ut denne från start. Från ledningen tror jag inte någon i det här loppet kan slå honom men skulle 5 Forest Man hitta till ledningen tycker jag ändå att chanserna ska vara goda att tugga ner honom utvändigt.

Bakom favorit-duon räknas 9 Gaie De Brumes men såväl läge som distans drar ner chanserna betänkligt och han behöver tempo på loppet.

1 Moons U.Bolt är ingen vinnarhäst och har inte startat på ett par månader men läget är passande och om han kan smyga med på innerspåret brukar han kunna ha en bra speed tillslut.

Min Vinnare: 3 Fighter Vang
Spets efter 500m: 3 Fighter Vang / 5 Forest Man
Skrällen: 1 Moons U.Bolt
Rankingen A:3 B:5.9.1.8 C:10.6.4.7.2

V64-4 2140m Volt
6 Nina Ginto har fått ett passande springspår men hon är ingen raket ut från start och det borde ändå bli tufft att utmana om ledningen men hon borde åtminstone kunna hitta en bra position från start. Hon är van tuffare motstånd och brukat allt som oftast gå hela vägen in i mål och hon kan bli tuff att stå emot under slutrundan.

1 Amore Bello var jättefin vid en överlägsen seger senast även om motståndet var enklare den gången. Hon har fått ett passande utgångsläge och med tanke på osäkerheten över hur Kattis J Boko kommer att öppna i volt skulle hon kunna hålla upp ledningen från start och då är mycket vunnet.

2 Kattis J Boko är ju som bekant riktigt snabb bakom bilen men hur pass fort hon kan öppna från ett andraspår i voltstart är högst oklart. Det kan bli svårt att nå ledningen nu och jag tycker hon är som mest effektiv när hon får gå i spets, helst över kort distans. Jag tycker ändå att hon visade senast att hon duger med rygglopp också och även om ledningen hade varit att föredra borde hon hävda sig väl.

8 Rexine vann inte ett enda lopp under fjolåret på tretton starter vilket är anmärkningsvärt eftersom att det är en väldigt kapabel dam i grund och botten. Hon har inte varit dålig på något vis och mött bra hästar men det där lilla extra har ändå saknats. Hon vann hela åtta lopp 2020 och jag tror inte att hon kommer gå segerlös det här året.

7 Diversity Pellini har jag jagat ett tag och hon söker alltjämt efter den där riktiga formen. Hon har suttit fast med krafter kvar över mål två gånger om nu och är kapabel i grund och botten och förr eller senare kommer det lossna för henne.

Min Vinnare: 6 Nina Ginto
Spets efter 500m: 1 Amore Bello / 2 Kattis J Boko
Skrällen: 7 Diversity Pellini
Rankingen A:6.1.2 B:8.7 C:3.9.5.4

V64-5 1640m Auto
3 Hindy Heikant blir min andra spik i omgången. Jag gillar det jag har sett av Nimczyks häst hittills och efter att ha suttit fast med gott om krafter kvar näst senast så vann hon mycket enkelt från ledningen starten därpå. Jag tycker att det här är ett ganska bra lopp och det saknas inte motstånd men ju mer jag kollar på loppet ser jag inte vem som ta emot henne från start och då talar det mesta för att hon leder det här hela vägen.

Motbud
7 Amorcer Levallo har kapacitet för att utmana om han presterar på topp. Han var inte som bäst senast men han var mycket rejäl när han vann på V86 näst senast och det här är ju en häst som har hävdat sig väl på V75. Hade loppet varit över medeldistans hade jag trott på honom en hel del men från spår sju över kort distans borde det ändå bli för tufft. Tidig om favoriten sviker.

1 Don’t Be Shy slog faktiskt tipsettan senast de möttes men Heindy Heikant satt som sagt fast den gången och härifrån riskerar hon att bli över från start.

Min Vinnare: 3 Hindy Heikant
Spets efter 500m: 3 Hindy Heikant
Skrällen: 7 Amorcer Levallo
Rankingen A:3 B:7.1.2.6.5.9.4.8

V64-6 1640m Auto
4 Woodbury Wine släppte ledningen senast när hon provade på lång distans och hängde på godkänt som tvåa bakom Lisa Liseux. Nu är det en mer passande distans och den här gången hoppas jag man väljer att köra henne i ledningen om man kommer dit. Hon kommer dock utmanas rejält av Bo Westergaard som kommer med en formstark häst och det kan bli en tuff öppning.

6 Thai Sansa är en stor talang som inledde karriären oerhört lovande men karriären har inte alltid varit spikrak. Nu känns det verkligen som att hon är på gång igen och hon kommer från två bra prestationer hemma i danmark och senast vann hon på 1.12.0 över distansen. Hon är snabb från start och skulle hon öppna fortare än Woodbury Wine blir hon väldigt svårslagen. Mitt huvudscenario är ändå att hon kommer få trava loppet utvändigt om Woodbury Wine och då är uppgiften klart tuffare.

12 Maroma Wibb fortsätter jag att tjata om och jag tycker inte att hon är ett dugg sämre än de mer betrodda hästarna i loppet. Nu har hon förstås fått ett jobbigt utgångsläge över kort distans men mycket talar för att det kommer att gå undan där framme och kommer hon bara igenom hygglig från start kommer hon att flyga lågt över upploppet.

3 Excuse Me har vunnit närmare var tredje start i karriären och gör sällan ett dåligt lopp. Jag tror inte att hon kan utmana om ledningen men om Henrik Thomsen är kylig och inte gasar från start kan han sätta in slutstöten när krutröken har lagt sig.

Jag betalar även för 2 Emelie E, 5 Claire Di Quattro samt 7 Nothinglikemalena.

Min Vinnare: 4 Woodbury Wine
Spets efter 500m: 4 Woodbury Wine
Skrällen: 12 Maroma Wibb
Rankingen A:4.6.12.3 B:2.5.7 C:1.8.11.9.10

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Gent - Djurgården
Fotboll - Conference League - 1
1.68
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav