V64 hämtar vi på från Kalmar denna fredagskvällen. Min Lösning finner ni nedan och dessutom kryddas omgången av en fin JACKPOT på 5 Miljoner.

Jag spelar med en spik ikväll, 5 Jeans’N Passion i den sjätte avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 4/2
v64-1 2,4,6
v64-2 4,6,9,10
v64-3 1,2,3,5,8,9,11
v64-4 2,3,7
v64-5 1,7,9
v64-6 5 Jeans’N Passion

756 x 1kr = 756kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 4/2
DD-1 1,7,9
DD-2 5 Jeans’N Passion

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
4 Romero var senast ute i ett tufft lopp som Natorp Bo på 11,6 över 1640m. Romero gjorde den gången jobbet i dödens och prestationen var helt klart godkänd även om man tappade något den sista biten. Ikväll står man bra inne i loppet och kort distans är ett plus. Marc Elias sitter i vagnen och kommer säkert göra ett försök för att nå ledningen från start och lyckas han med den manövern blir man svåra att slå. Romero är fortfarande obesegrad i spets efter sex försök. Given förstahäst

Framhåller även 6 Global Warrior där man meddelar att Untersteiner förberett hästen inför kvällens start med ett banjobb och det skulle inte förvåna mig om vi får se en bra prestation här direkt trots att det är årsdebut. Global Warrior är allround och även om barfota runt om vore optimalt så har han tidigare visat att han kan vinna med skor på hovarna också.

Min Vinnare: 4 Romero
Spets efter 500: 4 Romero
Skrällen: 6 Global Warrior
Rankingen: A: 4 B 6,2,7,5 C 1,3

V64-2 2140m volt
Ett lopp som på förhand är skiktat och där jag väljer att plocka med mig fyra streck på kupongen.

4 Cedric Diggory besitter bra kapacitet för ett lopp som detta och Fredrik Perssons Orlando Vici avkomma är jämn och stabil i sina prestationer. Att man får se den senaste insatsen som ett olycksfall i arbetet kan man förklara med att Cedric Diggory i de sex tidigare starterna slutat topp-3. Han kanske inte är någon som vinner på beställning men i ett ojämn lopp och med Håkan B Johansson i vagnen är detta en given segerkandidat för mig.

6 Hurricane Woodland var ute på V75 under jul-helgen och fick då se sig nerspeedad den sista biten efter att gjort ett klart bra lopp. I den senaste starten var det tuffa banförhållanden på Mantorp och att Hurricane Woodland inte presterade på topp den dagen är inte mycket att säga om. Han har styrkan som sitt främsta vapen och utan för mycket strul ute i spåren så kommer man vara given i segerstriden här.

Nämner även 9 Il Forte som inte fick aktionen att stämma i den senaste starten men gången före visade man upp sin kapacitet när man vann från ledningen, Ikväll är utgångsläget spännande med springspår på tillägg och dessutom har man en skicklig kusk för sammanhanget i vagnen.

Min Vinnare: 4 Cedric Diggory
Spets efter 500: 4 Cedric Diggory
Skrällen: 6 Global Warrior
Rankingen: A: 4,6,9 B 10,13,7,1,8,12 C 5,3,11,2

V64-3 2140m auto
5 El Toro Pellini gjorde det bra som fyraåring och det ska bli spännande att följa denna Magnus Dhalén tränade valack framöver. På nyårsafton var man ute på V75 och gjorde det okej då trots att man aldrig riktigt kom in i loppet. Ikväll är motståndet betydligt lämpligare och dessutom blev utgångsläget helt okej. Det är anmält amerikansk vagn till kvällens vilket är spännande. På hårdhet väger man tyngst i kvällens tredje avdelning. Förstahäst.

1 Global Believer vann för två starter sedan på Kalmar från ledningen via 1.15 sista 800. Lyckas man hålla upp ledningen på nytt är man obesegrade i den positionen efter två försök och är hästen att slå för övriga. I den senaste starten hade man en del strul längs vägen men visade trots det bra form som trea i mål.

Nämner även 9 Inspiration som kommer från fromstallet Joakim Lövgren. Skulle det bli lite tempo på loppet här ikväll gynnar det Inspiration som kan avsluta rappt. Kapaciteten är god men han behöver få det att lossna i loppen också, vilket det skulle kunna vara dags för nu.

Min Vinnare: 5 El Toro Pellini
Spets efter 500: 1 Global Believer
Skrällen: 2 Elektra U.R
Rankingen: A: 4,6,9 B 10,13,7,1,8,12 C 5,3,11,2

V64-4 1640m auto
Draget i loppet är 7 First Lady Neo. Detta är ett lopp som på förhand håller väldigt låg klass och i ett lopp där man kommer långt på att bara kunna hålla en viss fart så är First Lady Neo intressant. Till kvällens start har First Lady Neo fått lopp i kroppen vilket borde flytta fram formkurvan en hel del och med en offensiv kusk som Oscar Ginman i vagnen räknar jag med att han kommer köra som att hästen håller toppform. Summa summarum så är 8% på tok för lite i detta högklassiga lopp för First Lady Neo och jag väljer att ranka henne först.

3 Bosco Holz är inte helt att lita på och har galopperat i nära hälften av sina starter. Men han har också bitvis visat fartresurser som räcker och blir över för den här typen av lopp. Skulle Anton Knutsson lyckas hålla Bosco Holz i trav hela vägen bör segerchansen också vara god. För tre starter sedan på just Kalmar hade han varit långt framme utan galopp och han hade också landat på en bra tid för klassen. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 First Lady Neo
Spets efter 500: 3 Bosco Holz
Skrällen: 7 First Lady Neo
Rankingen: A: 7,3,2 B 8,9,4,5,11 C 12,1,6,10

V64-5 2140m auto
9 Playit Flax stod för en mäktig prestation för två starter sedan när man vann på V75 från dödens. Detta är en sjuåring som är allround och tål även att göra en del jobb själv längs vägen. Senast var det långdistans och Playit Flax gjorde det okej. Är bara formen bibehållen och vi kan få se en prestation i närheten av den som han stod för vid senaste segern så är man given seger aspirant ikväll igen. Förstahäst.

7 Behind Bars har en formkurva som givetvis är svårbedömd efter två månaders uppehåll men samtidigt brukar sällan stall Untersteiner fuska med träning vilket brukar innebära att de presterar bra direkt efter paus. Kapacitetsmässigt står han sig bra inne i loppet och i den senaste starten hade man bakspår på V75 och gjorde det okej. Dessförinnan har Behind Bars två raka segrar på kontot. Given på kupongen.

Nämner även 1 Vision Face som för två starter sedan vann via ett tungt slutvarv, förvisso i enklare sammanhang. Men formen är bra och så även utgångsläget ikväll. Skulle Vision Face få smyga med i ryggar här ikväll och luckan bara uppenbarar sig i tid kan denna femåring flytta på sig tillslut. En spännande skräll till 7%.

Min Vinnare: 9 Playit Flax
Spets efter 500: 7 Behind Bars
Skrällen: 1 Vision Face
Rankingen: A: 9,7 B 1,3,2,8,6,5 C 12,11,10

V64-6 2140m volt
Vi avslutar V64 spelet med att spika 5 Jeans’N Passion. Det var mycket snack om Joakim Lövgrens nyförvärv inför debuten för två starter sedan, då hade Jeans’N Passion fina träningsrapporter bakom sig men i loppet fick man en smått omöjlig uppgift och prestationen är inget hästen ska klandras för. Därefter fick man i den senaste starten gå ut i enklare sammanhang och det slutade med en enkel seger. Nu med dessa två framträdanden innanför västen bör även formkurvan närma sig zenit. Utgångsläget är passande och man sitter bra på det i ett andraspår direkt, slipper man bara göra allt jobb utvändigt om ledaren ikväll bör segerchansen vara hög och jag väljer att spika till 47%.

Motbud
Främsta motbudet är 9 Ale’ Pride Gar som i den senaste starten var ute på V75 och går nu ner i klass. Man har dessutom ett spännande springspår på tillägg och skulle Oskar Svanberg som sitter i vagnen pricka starten kommer man kunna sitta bra på det omgående ikväll. Skulle heller inte bli förvånad om Ale’ Pride Gar forceras hela vägen till ledningen och i den positionen är han sen hästen att slå för min spik.

Skrällen än 6 Nettan Sånna som visserligen inte vinner så ofta men kommer till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt. Skulle Oskar Ginman kunna servera detta sjuåriga sto en slipsnål resa avslutar hon kvickt den sista biten. Till 6% är hon intressant om man garderar.

Min Vinnare: 5 Jeans’N Passion
Spets efter 500: 9 Ale’ Pride Gar
Skrällen: 6 Nettan Sånna
Rankingen: A: 5 B 9,6,1,13,4,3 C 7,8,2,12,10,14

Lycka till
DrTrav