DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 13/1

DrTrav - 13 Januari 2020 - 13:52

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Mantorp och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Southwind Feji som har gjort två starter efter sin långa frånvaro. Senast så fick hon en dryg inledning på loppet så hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Linus Boy men med två lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången. Mot ett överkomligt motstånd nu så tror jag att Mikael J Andersson kör fram utvändigt ledaren med varvet kvar så jag tror hon blir svårstoppad även om hon har tillägg över kort distans nu.

V64-1 1,4,8
V64-2 Alla
V64-3 2,4,7
V64-4 2,9
V64-5 5 Southwind Feji
V64-6 3,6,14

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Southwind Feji
DD2: 2,3,6,7,11,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Gun Palema gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Vikens Energy näst senast. Gången efter det så galopperade hon i ett tidigt skede men hon gjorde en godkänd upphämtning till sjundepriset i ett V75 lopp på Axevalla som vanns av Green Mamba. Innerspåret är inte det bästa men det är ett litet fält och kan Mikael J Andersson som kör hästen hitta loss i god tid före mål så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

8 Sandsjöns Enzo kördes fram utvändigt ledaren efter ett varv och avgjorde sedan till en knapp seger näst senast. Gången efter det så försvann han med en startgalopp så han är inte att lita på men om han kan hålla ordning på benen nu så tror jag att Johan Untersteiner söker sig framåt mot dödens efter en bit och då kan han visa sig vara starkast i det här fältet, 4 Viking's Topline har två lopp i kroppen nu efter lång frånvaro. Senast hade han ett dåligt utgångsläge i ett V75 lopp och de körde i 18 tempo första varvet så när Anders Svanstedt gick ut i tredjespår på slutvarvet så kunde han inte ta något. Här är det betydligt enklare motstånd och från ett trevligt läge så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Min Vinnare: 1 Gun Palema
Spets efter 500m: 4 Viking's Topline
Skrällen: 3 Assumetoberich
Ranking: A 1 B 8,4,2,3 C 6,5,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat alla tolv hästar, 12 Vicar står för klassen i det här gänget och har vunnit tre av tio starter hittills i karriären. Han provade på V75 i den senaste starten men det fungerade inte i travet och det blev dubbla galopper. Nu återkommer han efter drygt två månaders frånvaro men han är stark och rejäl och kan han hålla ordning på benen nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Julietta Doc vann ett billigt lopp på Mantorp näst senast och gången efter det så fastnade hon med sparade krafter. Kan Lars-Erik Nilsson som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon vara långt framme igen.

6 Secret Score var inte lika bra senast som tidigare, men Marcus Lindgren hade precis bytt foder och så var det skor runt om. Distans och motstånd är lämpligare nu och han tränar fortsatt bra och med en bra start här så tror jag att Rikard N Skoglund kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 7 Cassius Ima gjorde bort sig med galopp i comebacken näst senast. Gången efter det så höll han farten godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Enzo. Kan Oskar Svanberg som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 12 Vicar
Spets efter 500m: 6 Secret Score
Skrällen: 11 Aguero
Ranking: A 12,3 B 6,7,11,9,1 C 4,2,10,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Nesta Bob tog över ledningen och gick sedan undan till en säker seger från den positionen näst senast. Senast så galopperade han i en trång situation men om Emilia Leo som kör hästen kan hitta ner i en vettig position och få gå med en bra rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

2 Fredric Palema kördes tufft senast av Åke Svanstedt och det kostade mycket kraft att komma till ledningen i mitten av loppet då så han stumnade och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Artegna Jet. Med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen här så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma lite som han vill där framme i täten så han ska räknas tidigt här, 4 The Muffin Man är inte att lita på och har galopperat bort sig i de två senaste loppen. Kan Johan Untersteiner få runt honom i rätt gångart så har han kapacitet att kunna blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Nesta Bob
Spets efter 500m: 2 Fredric Palema
Skrällen: 5 Neo Sånna
Ranking: A 7 B 2,4,6,5,1,11,10 C 9,3,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett B-tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Bravo Santana har varit stenhårt spelad utan att direkt
ha infriat förväntningarna på sistone. Han galopperade i spetsstriden senast. Nu körs han av ägaren igen och felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen så han ska räknas tidigt här.

9 Stella Pona gjorde första starten sedan februari ifjol senast och kan vara klart förbättrad med lopp i kroppen nu. Här har hon innerspår och 40 meters tillägg men det tror jag Micael Stjernström som kör hästen löser och kan hon få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan 5 Floydside Am som gjorde comeback efter lång frånvaro senast vara tänkbar. Han travade då i ledningen och galopperade då bort en framskjuten placering när norsken rycktes inför slutvarvet. Han är inte att lita på men felfri nu så kan det bli tidig ledning och skulle Johan Untersteiner som kör hästen komma till täten smärtfritt så kan han vara långt framme här

Min Vinnare: 2 Bravo Santana
Spets efter 500m: 5 Floydside Am
Skrällen: 3 I'm Just A Jade
Ranking: A 2,9 B 5,12,3,1,11 C 8,7,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Southwind Feji som har gjort två starter efter sin långa frånvaro. Senast så fick hon en dryg inledning på loppet så hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Linus Boy men med två lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången. Mot ett överkomligt motstånd nu så tror jag att Mikael J Andersson kör fram utvändigt ledaren med varvet kvar så jag tror hon blir svårstoppad även om hon har tillägg över kort distans nu. Kort distans har hon tre vinster på tidigare så det ska hon klara av. Det blir fortsatt öppet huvudlag och en vanlig vagn, säger Pär Hedberg.

Vid gardering kan 9 Felix V.M. som gjorde det bra vid vinsten näst senast vara tänkbar. Gången efter det så gav han sig från ledningen och han har även varit struken inför en tilltänkt start för en sårskada men här kan det bli en lyckad start från springspåret och kan Henrik Johansson få till en bra styrning så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud, 2 The Lucky One har med endast en motståndare på startvolten läge för tidig ledning och skulle han få styra och ställa en del där framme i täten så kan han duga en bit mot det här gänget men jag håller min spik som klart vassare.

Min Vinnare: 5 Southwind Feji
Spets efter 500m: 2 The Lucky One
Skrällen: 9 Felix V.M.
Ranking: A 5 B 9,2,12,6,8,10 C 1,7,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 14 Dropluggage Racing gjorde comeback efter två års frånvaro för tre starter sedan och travade då i ledningen och gick undan till seger på ett bra vis. Efter det så har hon varit ute inom V75 och senast så fick hon trava utvändigt ledaren och det blev för tufft. Kan André Eklundh som kör hästen få gå med i en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så även om läget är tufft så ska hon räknas tidigt här.

6 Bar Shooting Star vann ett billigt lopp från ledningen näst senast. Gången efter det så stumnade hon till slut efter ett tungt lopp utvändigt ledaren. Nu har hon ett spår lite långt ut men hon kan öppna kvickt och kan hon ta sig till ledningen vore det en fördel. Rycktussar nu kan ha en bra effekt till slut, 3 Emma Rae gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det så gick hon i mål med sparade krafter så felfri nu så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 14 Dropluggage Racing
Spets efter 500m: 6 Bar Shooting Star
Skrällen: 11 Lyssum
Ranking: A 14,6,3 B 11,7,2,4,10,5,12 C 1,8,9,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming