DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Torsdag 9/1

DrTrav - 9 Januari 2020 - 12:22

Det är V64 tävlingar ifrån Umåker ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 6 Faks Nils som har varit ute mot betydligt tuffare motstånd på sistone än vad han stöter på här. I den senaste starten så sköt han till bra efter en sen lucka till andraplatsen bakom Bellfaks. Vinterbana har han tävlat på sex gånger tidigare med två segrar som resultat och felfri här så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger.

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 6 Kahlua Bishop som vann sex lopp på fjorton starter ifjol. Han har väl kanske inte den bästa raden nu men han kliver ner en del i klass här och med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Robert Dunder som kör hästen kan nå spets direkt och skulle så bli fallet så blir han svårfångad från den positionen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 2,7,11,12
V64-2 6 Faks Nils
V64-3 2,6,7,10,11
V64-4 6 Kahlua Bishop
V64-5 3,4,6,7,8,10
V64-6 2,4,5,6,7,8

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,6,7,8,10
DD2: 6 Le Chapeau

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Zooropa har varit positiv vid tredjeplatserna på slutet. Hon fungerade bra på vinterbanan senast och kan Robert Dunder som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 12 Emmeline Follo har lämnat Robert Bergh och gör nu debut i ny regi för Mika Haapakangas här. Från ett risigt utgångsläge nu så behövs det en del klaff men om det löser sig med positionerna så kan hon bli farlig över upploppet.

7 U.Boat drogs bakåt senast och slutade oplacerad. Gången innan det så blev han störd så raden är inget vidare. Här har han springspår så med en lyckad start nu så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Ripkin Joe har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Med en fin resa i den främre träffen nu så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 11 Zooropa
Spets efter 500m: 7 U.Boat
Skrällen: 8 Affe Dara
Ranking: A 11,12 B 7,2,8,10,3,4 C 6,9,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Faks Nils som har varit ute mot betydligt tuffare motstånd på sistone än vad han stöter på här. I den senaste starten så sköt han till bra efter en sen lucka till andraplatsen bakom Bellfaks. Vinterbana har han tävlat på sex gånger tidigare med två segrar som resultat och felfri här så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger, vid gardering kan 9 Hallsta Vinnex som inte har fått till det på slutet och har gjort sig med galopper på sistone vara tänkbar. Han har gjort det bra på vinterbana tidigare och skulle han ha en bra dag nu så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 2 Stålville står 20 meter före min spik och om Ove A Lindqvist som kör hästen kan servera honom en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme här men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 6 Faks Nils
Spets efter 500m: 6 Faks Nils
Skrällen: 2 Stålville
Ranking: A 6 B 9,2,3 C 1,4,7,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Twinquit vann fem lopp i fjol och avslutade året med två övertygande segrar. Han var aldrig hotad från ledningen näst senast och gången efter det så spurtade han starkt till seger. Kan Juha Länsimäki som kör hästen få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten, 11 Explosive Elvis avgjorde på ett bra vis till seger efter en fin smygare näst senast. Dåligt läge nu men han är klart kuskförstärkt då Mika Forss tar plats i vagnen den här gången så om han kommer iväg bra ur volten och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här.

6 We Vi har inte fått till det på ett tag men från springspåret nu så kanske hon kan komma till spets och skulle så bli fallet så kan hon bli svårslagen om hon skulle få bestämma en del där framme i täten, 7 Just Celebration vann i debuten men har efter det inte fått till det. Med en lyckad start här så borde Mats E Djuse som sitter upp bakom hästen kunna slinka ner i en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet här så kan det vara läge för en ny seger, 2 Inez River har ännu ingen seger efter elva starter hittills. Hon spurtade positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Cebacka Jade senast och med ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 10 Twinquit
Spets efter 500m: 6 We Vi
Skrällen: 2 Inez River
Ranking: A 10,11 B 6,7,2,8,3,1 C 9,12,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Kahlua Bishop som vann sex lopp på fjorton starter ifjol. Han har väl kanske inte den bästa raden nu men han kliver ner en del i klass här och med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Robert Dunder som kör hästen kan nå spets direkt och skulle så bli fallet så blir han svårfångad från den positionen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 4 Celeste Brodda som har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten vara tänkbar om Christian Månsson som kör hästen kan servera henne en fin löpning, 10 Digital Flash är inte att lita på och har galopperat i de två senaste starterna. Felfri nu så har hon bra fartresurser i sig så om hon kan få lite draghjälp under slutvarvet här så kan hon vara långt framme men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Kahlua Bishop
Spets efter 500m: 6 Kahlua Bishop
Skrällen: 10 Digital Flash
Ranking: A 6 B 4,10,2,12,5,1 C 11,8,9,7,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Januarisprintern över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Zorro Swing var ute mot tufft motstånd och slutade oplacerad i ett stayerlopp där Narold Vox vann före Mellby Fog senast. Gången innan det gjorde han det bra som knappt slagen tvåa bakom vinnande Le Chapeau. Han kan öppna bra och med en lyckad start här så kan han nå ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så kan han bli svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Augustus F. gjorde det bra från ledningen näst senast när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Magnifik Brodde. Han kan öppna bra så Ove A Lindqvist vill säkert till spets här men det kan bli svårt att hålla ut springspårshästarna och blir det ingen ledning så kan det bli tufft att räcka till seger om han skulle få vandra i dödens i stället.

4 O.P.'s Flirt är jämn och säker men vinner inte så ofta och har varit struken för feber efter det senaste framträdandet men är formen intakt så kan han duga en bit mot det här gänget också, 8 Hagentoy har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Löser det sig och han kan komma till från sitt bakspår här så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 7 Zorro Swing
Spets efter 500m: 7 Zorro Swing
Skrällen: 10 Anaheim Kemp
Ranking: A 7 B 3,4,8,10,6,2,1 C 9,5,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Le Chapeau var ute i ett V75 lopp på Umåker senast och avslutade då bra till andraplatsen bakom vinnande Global Well Off. Gången innan det så avgjorde han på ett bra vis till seger via open stretchen. Här tror jag han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen så han ska räknas tidigt här, 4 Global Well Off var strålande fin när hon vann från ledningen senast. Nu har hon spår fyra voltstart och även om hon visat att hon kan komma iväg felfritt så tror jag det blir tufft att nå ledningen men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

5 Toutre tog ledningen på sista bortre långsidan och höll sedan bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Narold Vox senast. Femtespåret i volten nu är allt annat än bra men om Ove A Lindqvist kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Oleander Face har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara vassare den här gången. Med en bra start så borde han kunna hitta ner i en vettig position så om Heidi Hiltunen kan ge honom en fin löpning här så fäller han många hästar till slut. Han trivs mycket bra på isbana och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Le Chapeau
Spets efter 500m: 6 Le Chapeau
Skrällen: 7 Oleander Face
Ranking: A 6 B 4,5,7,8,2 C 3,10,1,12,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.50
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming