DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Lycksele Fredag 3/7

DrTrav - 2 Juli 2020 - 12:43

Årets travtävlande i Lycksele avslutas på fredagen med V65-tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Amarula Bishop i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Lycksele Fredag 3/7
V65-1 1,2,4
V65-2 4,5,8,9
V65-3 2,5
V65-4 2 Amarula Bishop
V65-5 1,2,4,8,10,11
V65-6 3,6,9,10,14

720 rader x 1 = 720 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS LYCKSELE FREDAG 3 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Green Keeper U.S. är jämn och säker men han har inte vunnit sedan september ifjol. Senast så var han ute i ett breddlopp på Umåker och där gick han okej och kom i mål på fjärdeplatsen bakom Estreem som vann det loppet. Får han ett passande lopp i den främre träffen nu så kan han vara med och utmana om segern nu så han ska räknas tidigt här.

1 Staro Mary Lou har inte startat på några månader så formen nu är oviss. Hon har ett intressant utgångsläge här och lyckas Krister Söderholm som kör hästen hålla upp ledningen så tror jag hon körs i spets så länge lampan lyser och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme så kan det räcka hela vägen. Skulle det inte bli spets så kan hon ändå få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten. Intressant med barfota runt om för första gången i nuvarande regi.

4 Wild Hot Shot har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Han gick en godkänd avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Västerbofeelsofine näst senast. Gången efter det galopperade han och sedan så hade han inte sin bästa dag. Kan han hålla ihop aktionen nu så kan han överraska om det stämmer med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 2 Green Keeper U.S.
Spets efter 500m: 1 Staro Mary Lou
Skrällen: 4 Wild Hot Shot
Ranking: A 2,1,4 B 6,7,5,14,11,8 C 3,13,9,12,15

V65-2
Royal Sulky - Spårtrappa lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Korpral Zon har bara en seger efter 19 starter hittills i karriären. Han har gjort två stycken misslyckade starter i Finland den sista tiden. För fyra starter sedan över aktuell distans på Dannero så avslutade han strålande men Cobbys Yourah som satt i ledningen lyckades hålla undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Felfri nu och om Micael Melander kan servera honom ett passande lopp så kan han slå till med en seger.

5 High Hope Laday har inte heller fungerat på sistone. Hon visade en härlig startsnabbhet när hon från ett liknande startspår som nu tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil på Boden för tre starter sedan. Det var karriärens första seger så inte heller hon vinner speciellt ofta. Skulle hon komma till ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Akjas Funnytimer försvann med galopp senast. Gången innan det så klev han iväg bra ur volten och han fick sedan ett lopp i rygg på den ledande Antilia Brodda men sedan galopperade ledaren på den sista bortre långsidan och han hittade sedan loss i den sista kurvan och då tog han ner Min Fina Ella till en målfotoseger. Nu är det anmält barfota runt om för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden igen.

9 Avaboy gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han travade då i ledningen i ett litet fält på Skellefteå men med knappa halvvarvet till mål så var han slagen. Den genomköraren i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han är snabb iväg så det var synd på bakspåret här men får han gå med i ryggar och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Korpral Zon
Spets efter 500m: 5 High Hope Laday
Skrällen: 6 Vendetta Face
Ranking: A 4,5 B 8,9,6,1,2,3 C 7,13,15,10,11,14,12

V65-3

Västerbotten Mellanbygden - Lyckselesprintern över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Magnifik Brodde kommer närmast från en tredjeplats i ett lopp i Torneå. Det var första starten sedan april så med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan kliva iväg bra från start fast det kan bli tufft att komma till ledningen ändå men ett bra lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Angle Of Attack har inte fått till det sedan han vann ett lopp i Frankrike i början på mars. Senast var han ute mot tufft motstånd i Jämtlands Stora Pris. Där fick han en dryg inledning på loppet och sedan så fick han andra utvändigt men han hade ingen lyckad dag för han var slagen redan med 700 meter kvar av loppet och dalade genom fältet och han kom i mål långt efter Handsome Brad som vann det loppet. Här är det en helt annan klass på motståndet och han är väldigt startsnabb så vägen ligger öppen för tidig ledning för Caroline Åkerlunds styrning och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner.

I övrigt kan 10 Weekend Fun som inte har vunnit sedan början av året vara tänkbar. Två raka galoppmisslyckanden hade han inför den senaste starten. Då var han ute över lång distans i Östersund och där stod han med 60 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten och det blev för tufft så han kom i mål först på sjätteplatsen bakom OnTrack He's Black som vann det loppet. Får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 2 Angle Of Attack
Skrällen: 10 Weekend Fun
Ranking: A 5,2 B 10,1,9 C 7,3,4,6,8

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Amarula Bishop som var ute i ett sprinterlopp på Skellefteå näst senast. Hon hade då bakspår och satt långt bak men hon gick en stark sista långsida och hon satte klorna i den ledande Gobo's Uppercut i den sista kurvan och när ledaren sedan försvarade sig med galopp så gick hon sedan undan till en lätt seger. Motståndet var inte av någon högre klass men intrycket var fint och kan Antero Heinonen servera henne en bra löpning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 8 Merkulov som har gjort tre starter för Daniel Wikberg utan att han lyckats något vidare vara tänkbar. En fjärdeplats i ett stayerlopp som vanns av Invented Sund och två galoppmisslyckanden har det blivit. Tråkigt utgångsläge nu men om John Östman som sitter i vagnen den här gången kan slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fin placering.

3 Soleil d'Inverne gjorde comeback efter ett tags frånvaro senast. Han fick då ett bra lopp i andra utvändigt men han kunde inte gå i närkamp med M.T.Montpellier som vann från ledningen och han höll mest farten som trea i mål. Lopp i kroppen nu så han kan vara lite bättre till den här starten. Trevligt utgångsläge så här kanske Robert Dunder kan ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så stiger hans chanser men jag tror han får svårt att stå emot min spik den sista biten.

Min Vinnare: 2 Amarula Bishop
Spets efter 500m: 3 Soleil d'Inverne
Skrällen: 12 Ryjet
Ranking: A 2 B 8,3,9,12,15,5,4 C 10,6,1,7,13,11,14

V65-5
Lars Matsons Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 8 Rubus har gjort det bra en längre tid. Senast var det lite för tufft motstånd och han kom i mål på femteplatsen bakom Odd Herakles som vann det loppet. Gången innan det så fick han en pangstart från springspåret och tog hand om ledningen omgående. Från den positionen försvarade han sig sedan hela vägen till seger i ett V75 lopp på Boden. Med en lyckad start ur volten här så borde Hans Bergh kunna hitta en vettig position och då kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

1 Ålia Rännil kom med två raka segrar inför den senaste starten. Då slutade det med ett galoppmisslyckande. Han är kvick iväg den första biten så här tror jag att Ove A Lindqvist provar i ledningen så länge lampan lyser och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka hela vägen till en ny seger.

11 Forspärla tog två raka vinster innan han startade i ett V75 lopp på Boden nyligen. Där fick han ett lopp i rygg på den ledande Rubus och han fick aldrig se dagens ljus och kom i mål med en del sparade krafter. Dubbla tillägg nu men stämmer det lite med positionerna på vägen så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli att räkna med den sista biten.

4 Tangen Töff har gjort sju starter sedan flytten från Jan Roar Mjölneröd till Robert Bergh. Han har vunnit tre av dessa och han har ännu inte varit sämre än trea. Nu får Caroline Åkerlund chansen och får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Svärting A.C. har på 52 starter i karriären endast vunnit en gång. Han höll farten godkänt som trea i ett lopp som vanns av Gorm senast. Magnus A Djuse hoppar upp på Robert Bergh tränat nu för första gången och får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Norrlands Scott tog en kortare galopp i starten men sedan så blev det en offensiv styrning och han travade större delen av loppet i dödens och han gjorde det bra men Rubus i ledningen blev för tuff att ta ner och Forspärla liftade med till andrapriset i rygg på ledaren så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Felfri nu så är en offensiv styrning är att vänta igen och han är stark och rejäl så han kan vara långt framme igen.

Min Vinnare: 8 Rubus
Spets efter 500m: 1 Ålia Rännil
Skrällen: 2 Svärting A.C.
Ranking: A 8,1 B 11,4,2,10,3,5,12,13,14 C 9,15,6,7

V65-6
Vi avslutar V65 med Stostjärnan - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Lupin Håleryd fick det inte att stämma och galopperade dubbelt i ett V75 lopp i Boden som vanns av Karamel Hill senast. För tre starter sedan så öppnade hon fort till ledningen och från den positionen höll hon undan för övriga motståndare till seger. Med en lyckad start här så tror jag att Robert Dunder kan ta hand om ledningen igen och skulle hon sedan få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

3 Belle Reine gjorde comeback efter lång frånvaro i ny regi för Robert Bergh senast. Det slutade i ett galoppmisslyckande då. Felfri nu från ett trevligt startspår med Ove A Lindqvist i vagnen så kan hon bli att räkna med över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

14 Gatelink har fått en nytändning i Lena Åströms regi. Hon hade två raka segrar inför den senaste starten men då hade hon ingen bra dag och försvarade sig med galopp när hon såg seg ut med 350 meter kvar av loppet. Hon är inte att lita på men får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet om det blir bra tempo på tillställningen.

10 Nacrous travade på innerspår långt bakom en hårt dragande Re Love som öppnade upp en stor lucka ner till övriga motståndare men hon sög sig sedan närmare och närmare och hon var sedan ifatt ledaren in på upploppet och då avgjorde hon till en enkel seger de sista 100 meterna näst senast. Löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig här.

9 Lisa S.E. är inte att lita på och hon har många galopper i raden. För fyra starter sedan så skötte hon sig och då blev det en andraplats bakom Foppa Sisu som fick segern sedan Kathedral Zon i ledningen galopperat över mål. Hon vinner inte så ofta men kan hon hålla ihop aktionen här så kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 6 Lupin Håleryd
Spets efter 500m: 6 Lupin Håleryd
Skrällen: 9 Lisa S.E.
Ranking: A 6,3 B 14,10,9,8,5,11,1 C 13,7,4,12,15

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming