DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 3/12

DrTrav - 2 December 2021 - 21:42

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Solvalla och jag spelar med en spik, Baronerosso Play som jag tror leder från start till mål i V65-6.

Nyhet!
Vi har nu andelar – säljs via detta ombud! 

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 3/11
V65-1 2.3.4.6.7.8.10.11
V65-2 1.2.4.5.8.9
V65-3 2.4
V65-4 7.8.10
V65-5 6.10
V65-6 4 Baronerosso Play

576 rader x 1 kr = 576kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Solvalla 3/11
LD-1 6.10
LD-2 4 Baronerosso Play

2 rader x 100 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
10 Maverick Dream har bra form för dagen och Eva Lundahl var offensiv näst senast hemma på Gotland när hon forcerade sig till ledningen och vann i förkrossande stil. Det var inget tecken på något formtapp senast heller när han var tapper från ledningen som tvåa bakom Eddy West som helt enkelt var en för tuff motståndare. Han slipper Eddy West nu men det är ändå tuffa hästar emot och det är mycket begärt att han bara ska runda det här sällskapet även om han får tipset på sin fina form.

4 Moneykeeper har haft det tufft en längre tid med strykningar och kvallopp om vartannat men han besitter en hög kapacitet och när väl poletten trillar ner igen finns det mycket att hämta ur den här hästen. Rikard N Skoglund sitter upp igen och som vi alla vet kör han med ett enormt självförtroende för dagen.

6 Big Shot har varit ute i tuffa sällskap och satt fast med gott om krafter kvar senast. Det är ingen omöjlighet att han kan hitta till ledningen men slipper han bara alltför mycket grovjobb är han med där framme oavsett.

2 Moon Zappa har sökt efter formen ett tag men agerade förbättrat senast. Nu tvingas han tävla med skor och det är inget plus men med rätt draghjälp kan det vara en tänkbar skräll om han har gått framåt ytterligare formmässigt.

Jag tycker det här känns öppet och ovisst på förhand och betalar för hela åtta hästar på mitt system.

Min Vinnare: 10 Maverick Dream
Spets efter 500m: 3 Budets Lasse/ 6 Big Shot
Skrällen: 4 Moneykeeper
Rankingen A: 10.4.6 B: 2.8.3.7.11 C: 5.1.9

V65-2 2140m Auto
1 Easy Catch startar med ett framspår bakom bilen för första gången men känslan är att han borde kunna öppna snabbt från start och lyckas han försvara sitt innerspår är mycket vunnet. Det är ändå ovisst hur pass snabbt han kan öppna men hur som helst borde han kunna få en passande resa på innerspåret. Han får tipset i loppet som knapp spetsfavorit i ett öppet lopp på förhand.

5 Vincent C.D har kanske högst kapacitet i fältet. Han var jättefin vid segern i september efter en rejäl slutrunda men därefter har det strulat mycket och han har mest ägnat sig åt galopp och senast galopperade han dubbelt. Om han får travet att stämma bör han vara med där framme men han är inte alls att lita på.

8 Make Him Young kan mycket och inledde karriären med två raka segrar och möter ett passande motstånd. Läget blev å andra sidan inte bra och det kan häxa från det här läget. Senast var han ute i ett tufft lopp för treåringar och det är lättare emot nu.

2 Verrazano Du Chene är ett tänkbart skrällbud i loppet. Hon är lite opolerad men har visat fart och skulle hon kunna komma till ledningen för att släppa till någon mer betrodd så har hon en vass speed om hon skulle få fritt över upploppet.

Min Vinnare: 1 Easy Catch
Spets efter 500m: 1 Easy Catch / 5 Vincent C.D
Skrällen: 2 Verrazano Du Chene
Rankingen A: 1.5.8 B:2.4.9 C: 6.3.10.7

V65-3 2140m Auto
4 Beckham borde ha en bra chans i det här loppet om han har lyckats bibehålla sin fina form. Skulle han dessutom hitta till ledningen tror jag att loppet är över men det blir svårt att ta en längd på 2 Claw från start och det troliga scenariot är att han får trava loppet utvändigt om ledaren. Han visade att han är rejäl näst senast när han vann enkelt från just det positionen på Solvalla efter 1.13.9 över 2140m och senast höll han klart bra som femma på V75 efter att ha fått ett tufft lopp då också.

2 Claw dubblar jag mitt system med. Han är snabb från start och trivs som bäst när han får gå i ledningen och vann från den positionen näst senast och höll undan mot bland annat Van Gils som har svara för några riktigt starka prestationer under året. Kim Eriksson lär ladda vad som går från start och väl i den positionen brukar Kim inte vilja släppa någon över bron och det kan bli en spännande duell under slutrundan.

Garderar man vidare är det främst 1 Capital Gain C.C samt 5 Break Through som räknas bakom. Båda har varit ute i tuffa sällskap tidigare men den förstnämnda är missgynnad av sitt innerspår samt att han behöver tävla med skor och Break Through tycker jag agerade trögt senast även om det var ett tufft V75-lopp hon var ute i.

Min Vinnare: 4 Beckham
Spets efter 500m: 2 Claw
Skrällen: 5 Break Through
Rankingen A:4.2 B:1.5.9.6. C:3.10.7.8.11

V65-4 2140m Volt
7 Commander Victory möter ett överkomligt motstånd och det är möjligt att han bara är bäst här. Han slog bättre hästar i våras och var bland annat tvåa bakom Bara Du Chene i ett V75-lopp och att han ska vara favorit i det här loppet är inget att säga om. Nu är det dock första starten efter lång frånvaro och formen är förmodligen inte på topp och jag vill prova att fälla när han förmodligen blir klar favorit.

8 Bugsy kan mycket i sina ljusa stunder men han har blandat och gett i sina prestationer under året och är inte lika jämn som för ett par år sedan. Han är annars van tuff konkurrens i Danmark och gjorde det bra på svensk mark under fjolåret. Nu har han bytt regi och såg pigg ut bakom hästar över mål senast och han kanske kan tända till igen av ett miljöombyte.

10 You Could Be Mine vann fyra av elva lopp under fjolåret men har bara mäktat med en seger under året när motståndet har hårdnat. Hon har fått ett passande springspår på tillägg och borde kunna hitta en bra position direkt och nu ska hon tävla med bike igen vilket har gett en extra kick tidigare.

Min Vinnare: 7 Commander Victory
Spets efter 500m: 2 G.Cross
Skrällen: 10 You Could Be Mine
Rankingen A:7 B:8.10 C: 5.2.6.9.3.4.1

V65-5 2140m Auto
10 Chaebol svarade för två rejäla skrällsegrar i våras, bland annat i ett lopp i svenskt unghästserie för fyraåriga ston. Hon har sina bästa bit till slut och går hela vägen in i mål och det ser ut som ett motstånd som hon borde hävda sig väl emot. Vid full form tror jag att hon hade haft en mycket bra chans att runda det här sällskapet men nu har hon inte startat sedan i somras och det är svårt att veta vart hon står sig formmässigt för dagen.

Jag dubblar mitt system med 6 Laurentius Valiant som visade form senast när han var gott gåendes som trea bakom Swan Hill och det såg ut att finnas krafter kvar över mål. Erik Adielsson förstärker i sulkyn den här gången och jag är inne på att han skulle kunna hitta till ledningen om man laddar från start och i den positionen skulle han kunna rinna undan om han slipper press under vägen.

Jag försöker låsa loppet på två hästar men det är öppet bakom och en sådan som 9 Champagne De Press är kapabel och håller bra form på dagen samt 5 Jenny F. Boko som såg jättefin ut när hon skrällvann hemma i Finland senast är givna på kupongen om man garderar vidare.

Min Vinnare: 10 Chaebol
Spets efter 500m: 6 Laurentius Valiant
Skrällen: 6 Laurentius Valiant.
Rankingen A:10.6 B:9.5.8.7.1.4 C:3.2.11

V65-6 2140m Auto
4 Baronerosso Play blir min enda spik i omgången. Senast fick han se sig besegrad från ledningen kort före mål efter att ha försökt rycka undan över upploppet. Det var inte på något sätt en dålig insats utan han mötte bara en kapabel häst i Fenix Brick som var väldigt bra för dagen. Nu är det återigen en bra chans att ta hand om ledningen från start och även om han kanske är något missgynnad över att behöva tävla med skor borde det vara en toppchans att leda det här från start till mål. Näst senast var han dessutom rejäl vid segern och visade att han tål att göra jobb på egen hand och han är inte beroende av ledningen för att vinna loppet.

Motbud
10 Qvanting Indika har varit bra hela året och känns som en ständig nästagångare och han är van att vara ute i tuffare sällskap. Läget blev dock inte det bästa och det måste klaffa härifrån för att blanda sig i matchen. Att han dessutom har tävlat med barfota på samtliga hovar i tio raka starter och nu tvingas gå med skor måste vara ett stort minus.

6 Make My Dream är bra för den här typen av lopp och hon är kraftigt gynnad av att konkurrenterna måste tävla med skor eftersom hon själv mer eller mindre alltid gör det. Hon var ute i ett uttagningslopp till Derbystoet i somras och gjorde det bra som sexa efter en inledande startgalopp men hon har inte startat sedan dess och är såklart lite svårbedömd nu.

Min Vinnare: 4 Baronerosso Play
Spets efter 500m: 4 Baronerosso Play
Skrällen: 6 Make My Dream
Rankingen A: 4 B:4.10.11.8.3 C:7.2.9.1.5

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
19:00  Tvååker - Vänersborg
Fotboll - Ettan Södra  - Under 3 mål
1.80
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Örebro 19/8
Insats: 588 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Örebro 20/8
Insats: 1512 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming