Vass eller Kass - Gratis V75 Tips

Vass eller Kass - Gratis V75 Tips

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis V75-tips i Vass eller Kass

Det finns idag en uppsjö av olika analyser och travtips i en rad olika tidningar eller på sajter med fokus på spel på hästar. En trend som blir allt tydligare är dock tyvärr att allt mer av det här materialet låses in bakom betalväggar eller i låsta artiklar. Det är något som vi på Rekatochklart tycker är en tråkig utveckling och på vår sajt är därför alla system och spelförslag helt utan kostnad. Detsamma gäller Vass eller Kass med gratis V75 tips där tittarna inte behöver betala något för att se experternas genomgång lopp för lopp. Vi erbjuder även V86 tips och V64 tips helt gratis.

Är favoriten Vass eller Kass?

Är favoriten i varje avdelning av V75 Vass eller Kass? Det är den stora frågan i programmet där varje streckfavorit gås igenom och där en panel av experter bedömer om det är rätt eller fel favorit i varje avdelning. Det är tre experter i varje program med en röd och en grön knapp. Om minst två av deltagarna i panelen trycker grönt blir en häst vass och om minst två av deltagarna trycker rött blir en häst kass. Ett väldigt enkelt koncept som är lätt att förstå för de som ska tippa på trav.

Sveriges bästa V75 tips i Vass eller Kass

Vilka experter och analyser på trav som är de bästa kräver ofta en långsiktig utvärdering eller är helt enkelt ofta en smaksak beroende på hur man tycker om att spela. En de vill ta stora risker i jakten på de riktigt höga vinsterna medan andra nöjer sig med en lite mindre utdelning och är glada bara de vinner något. Hos Rekatochklart hittar du som läsare en stor mångfald av speltips. Analyserna i Vass eller Kass har en en inriktning medan våra övriga V75 tips på trav har andra inriktningar. Det finns något för alla. Både för de som jagar en spik och säkra favoriter och för dig som vill chansa hej vilt i jakten på miljonerna.

Var kan jag se Vass eller Kass?

Det här populära programmet har ett stort tittande och går att se på flera sätt. Normalt spelas det in under lunchtravet på fredagar. Mellan de olika loppen vilket innebär att det går att se live just då. I ett senare skede läggs det ut på ATGs hemsida samt på deras playtjänst där man kan titta på det när som helst. Vi rekommenderar dock att du ser Vass eller Kass på Rekatochklart. Hos oss kan du inte bara titta på programmet utan du får även en sammanfattning av panelens åsikter och tips på V75 i text och i skriven form.

Björn Goops V75 tips i Björnkollen

Ett annat mycket populärt program inom trav är Björnkollen. Det är ett liknande format som Vass eller Kass där toppkusken och tränaren Björn Goop går igenom varje omgång. Kommer med förslag på intressanta skrällar, de bästa spikarna, favoriter som är övervärderade med mera. Att Björn sedan ofta deltager i de olika racen själv ger det hela en extra krydda och är den stora anledningen till varför V75-tipsen i Björnkollen blivit så populära. Här får du information från insidan på riktigt.

Vass eller Kass med travtips varje lördag

En av anledningarna till att det här formatet blivit så populärt är att det är enkelt. Experterna värderar i huvudsak en häst per avdelning även om de ofta bidrar med fler spelförslag i varje lopp. Då trav är en spännande men ibland komplex sport med mycket utrustningsdetaljer mm är det ibland skönt med ett enklare och lite kortare format. Är den mest betrodda hästen bra eller dålig. Det är förenklat allt vad V75-tipsen i Vass eller Kass går ut på. Gillar du att betta på trav på lördagarna och vill ha de senaste analyserna och förslagen är dessa videoklipp en viktig del av en större analys.