Björnkollen - Gratis V75 Tips

Björnkollen - Gratis V75 Tips

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Björnkollen med Björn Goops V75-tips

Ett av de mest populära trav-programmen som finns i Sverige är toppkusken och travtränaren Björn Goops analyser i Björnkollen. Där han går igenom samtliga avdelningar lopp för lopp och bjuder på de bästa spikarna, roliga skrällar och ibland rankar loppen. En av de stora anledningarna till att det här blivit så populärt är att Björn inte bara är en utomstående expert utan aktiv och ofta kör i dessa lopp själv. Eller har kört många av hästarna som startar tidigare. Något som såklart gör programmet extra intressant och unikt jämfört med övriga V75-tips på trav.

Få de bästa spikarna i Björnkollen

Programmet Björnkollen innehåller flera olika moment av tips på trav. Ett av de mest populära och viktiga är när rätt spikar ska väljas ut. Eller enkelstreck som det även kallas. Vilket innebär att man bara streckar en häst i ett enskilt lopp. Något som man som spelare ofta måste för att systemet inte ska bli för dyrt. En annan viktig sak när man spelar på trav är att ta med skrällar och outsiders. Hästar som inte är så betrodda och som gör att det kan bli högre utdelningen om de vinner. På V75 är det streckfördelningen det här baseras på och inte vinnaroddsen.

V75 Tips i Björnkollen varje lördag

Det finns otroligt mycket att tänka på då man som spelare ska betta på trav och hästar. Det är levande djur det handlar om och mycket handlar om dagsform och personliga egenskaper. Vilken häst gillar en vissa bana, vilket taktiskt upplägg är det bästa, vilken position trivs just den här travaren med, hur många lopp i kroppen har han eller hon och så vidare. Utöver det finns det även en rad olika utrustningsdetaljer som är viktiga att ha koll på. Blir det barfota runt om eller skor? Vilket huvudlag ska hästen tävla med och med vilken vagn? Det finns i huvudsak tre olika sulkys. Det är en amerikansk vagn, även kallad jänkarvagn, en vanlig och en hybrid. Allt det här kan ibland vara svårt att ha koll på och därför är det skönt att ha en expert och aktiv som Goop som går igenom allt det här i sina V75 tips i Björnkollen. Normalt äger spelet rum på en lördag, med vissa undantag för helger med mera, och analyserna och klippen spelas in och släpps på fredagen inför.

Var kan jag se Björnkollen?

Det här populära programmet går att se på flera olika sajter. Bland annat på ATGs egen hemsida eller via deras Playtjänst. Vi rekommenderar dock att du tar del av Björnkollen via Rekatochklart. På vår sajt kan du inte bara se klippen utan även läsa en sammanfattning av spelförslagen i text om du föredrar det. Vissa föredrar ibland text då man exempelvis inte kan ha ljudet på eller liknande. Här listas Björns V75 tips avdelning för avdelning och samtliga sju lopp gås igenom med analys och förslag.

Gratis V75 tips i Vass eller Kass

Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika analyser och förslag för Sveriges mest populära poolspel på trav. Utöver vår sammanfattning av Björnkollen erbjuder vi även en liknande tjänst för det populära inslaget Vass eller Kass. Det här är ett inslag där en panel av experter bedömer favoriten i varje avdelning samt ger sin syn lopp för lopp. Dessa klipp brukar vara tillgängliga från fredag eftermiddag och fram till spelstopp. Vid de tillfällen då V75 körs på lördagar. Tipsen är helt gratis. Detta erbjuds tyvärr inte för varken V86 eller V64.

Sveriges bästa travtips i Björnkollen

Att reda ut vilka analyser som är de bästa är inte lätt. Då krävs det långsiktighet och många variabler att ta hänsyn till. En sak kan vi dock garantera. Att travtipsen i Björnkollen är bland de mest populära i Sverige och har ett väldigt stort tittande. Trots att produktionen är ganska enkel och görs med en mobilkamera blir det ändå väldigt intressant och sevärt. Då en av travets absolut största aktiva ger sin syn och sina V75-tips inför varje omgång helt utan kostnad. Han kommenterar inte bara sina egna styrningar utan även andras och gör en chansvärdering race för race.