DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 1/2

DrTrav - 30 Januari 2020 - 17:13

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Åby när V75 Champions ska avgöras och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 8 Tengil Face som körde sig till ledningen efter 850 meter senast och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen med tussarna oryckta. Han är inte att lita på och felade bort en trolig seger gången innan det. Läget med innerspår på tilläggsvolten nu behöver inte vara fel för han har krånglat en del i voltstart tidigare så vid en felfri start här så tror jag att Adrian Kolgjini försöker ta sig ut i andraspår så tidigt som möjligt och löser det sig med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 5.25 hos Casumo, Unibet & 888sport 

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 10 Green Mamba som har övertygat stort vid två raka segrar på slutet. Från ett fint läge här med springspår på tilläggsvolten så tror jag hon kan sitta i ledningen efter ett knappt halvvarv och väl i spets så blir hon mycket svårslagen här. Hon är dock inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet så även om hon får attackera bakifrån så tror jag hon visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 2.15 hos Casumo, Unibet & 888sport 

V75 Tips Åby Lördag 1/2
Avd 1: 1,4,6,11,15
Avd 2: 1,2,5,12
Avd 3: 8 Tengil Face
Avd 4: 1,5,8,12,14
Avd 5: 3,7,8,13,14
Avd 6: 3,4,7
Avd 7: 10 Green Mamba

1500 rader x 0,50 = 750 kr

Dagens Dubbel Tips 1/2
DD-1: 3,4,5,7,9
DD-2: 10 Green Mamba

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 Champions - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Cayucus svarade för en strålande insats i den senaste starten när han drog undan till en fullständigt överlägsen seger. Då var det Jan Henriksson som körde honom och nu är det en klar kuskförstärkning då Robert Bergh tar plats i sulkyn bakom denna Love You avkomman. Han är stark och med en offensiv kusk i vagnen här så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han kör i spets så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här. Vanlig vagn nu när det är voltstart, 6 Burning Man körde sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet senast och därifrån så blev det sedan en enkel seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten. Innerspår på tilläggsvolten nu men det är lång distans så Örjan Kihlström har god tid på sig att ta sig loss och om det inte strular med positionerna så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

11 Viking's Topline har gjort tre starter efter uppehåll. Senast så borde han kanske vunnit från ledningen men han fick ge sig när Assumetoberich tog sig förbi den sista biten. Han är snabbare i voltstart än bakom bilen så med en lyckad start från tilläggsvolten här så borde han kunna slinka ner i en vettig position och då kan det vara läge för en efterlängtad seger, 15 Gizmo De Veluwe har tre lopp i kroppen och är i väldigt bra slag för dagen. Senast så blev det en delad seger med That's Art som kom flygandes på open stretchen den sista biten. Tufft läge nu men den långa distansen är mer passande än sprinterdistansen som han har varit ute på i de senaste loppen och om Rikard N Skoglund kan hitta en hygglig rygg att gå i och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 1 Global Woodstock höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Atik D.L. senast. Kan han komma iväg bra ur volten så tror jag det kan bli ett fint lopp i rygg på tipsettan och då kan han vara intressant via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 4 Cayucos
Spets efter 500m: 4 Cayucos
Skrällen: 1 Global Woodstock
Ranking: A 4,6 B 11,15,1,9,7,10,14,8 C 3,2,5,13
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
V75 Champions - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Catwalk Ima har varit mycket bra på sistone och har plockat två raka segrar med krafter sparade. Hon visade god styrka när hon avgjorde på ett bra vis till seger från utvändigt ledaren senast. Oskar Svanberg har höga tankar om sin häst även om han inte ville ha spår två i volten här men om hon kan kliva iväg bra så tror jag Rikard N Skoglund som kör hästen kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att nå ledningen så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage så hon ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn trots att det är voltstart, 12 Zanzibar Effe blev het och slutade oplacerad näst senast. Gången efter det så gick hon bra då hon fick gå utan rygg i spåren och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Zaira Del Ronco. Nu är det enklare motstånd och det är intressant med Carl Johan Jepson i vagnen och kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

1 Super Sarah är orutinerad då hon endast startat tre gånger hittills men hon har sett fin ut i två raka segrar. Erik Adielsson som kör hästen är vass i voltstart så med en lyckad start här så kan det bli spets eller vinnarhålet och då kan hon bli att räkna med här, 5 Mimiro avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så gick hon en bra avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Ready Steady Go. Spår fem är inget önskeläge men hon har inga hästar utvändigt så om Örjan Kihlström kan slinka ner i en vettig position så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Catwalk Ima
Spets efter 500m: 2 Catwalk Ima
Skrällen: 7 Ipomea
Ranking: A 2,12 B 1,5,7,4,11,13,10 C 15,3,8,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
V75 Champions över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Tengil Face som körde sig till ledningen efter 850 meter senast och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen med tussarna oryckta. Han är inte att lita på och felade bort en trolig seger gången innan det. Läget med innerspår på tilläggsvolten nu behöver inte vara fel för han har krånglat en del i voltstart tidigare så vid en felfri start här så tror jag att Adrian Kolgjini försöker ta sig ut i andraspår så tidigt som möjligt och löser det sig med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 1 Point Zero som var ute i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han sköt till bra från invändigt läge när luckan kom då och nådde andraplatsen bakom vinnande The Gambler. Magnus A Djuse i vagnen den här gången och han är rätt kvick iväg så här kan det bli tidig ledning om inte hästarna på springspår skulle pricka bra och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 14 Bossy Alley kom snett på det i en dålig rygg så han kom i mål med sparade krafter senast. Kan han kliva iväg bra från springspåret på tilläggsvolten här så borde Örjan Kihlström som kör hästen nu kunna hitta en hygglig position och då kan han utmana om en framskjuten placering här men jag tror min spik har större chans.

Min Vinnare: 8 Tengil Face
Spets efter 500m: 1 Point Zero
Skrällen: 13 Celsius Evo
Ranking: A 8 B 1,14,13,9,5,11,6,12 C 2,15,3,10,7,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
V75 Champions - STL Kallblodsdivisionen, Försök 3 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Grislefaksen G.L. gjorde bort sig med galopp senast men innan det misslyckandet så hade han gjort bra prestationer. Svårt spår i volten men han är stark och rejäl och är gynnad av den långa distansen och nu får Örjan Kihlström chansen i vagnen den här gången och kan han servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan han visa sig vara starkast i det här gänget, 12 Bellfaks är inte att lita på men han skötte sig på vinterbanan när Umåker körde V75 tävlingar på juldagen och då blev det också seger. Spår fem i volten innebär en klar galopprisk här men skulle han kliva iväg så trivs han annars över den långa distansen och kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning här så fäller han många hästar till slut.

14 B.B.Terje T. gick på i fjärdespår till slut under slutvarvet senast och det räckte till en andraplats i ett lopp som vanns av Möller Viktoria då. Med en lyckad start från springspåret här så kan han bli farlig om han kan få gå med i en vettig rygg under slutvarvet och då är han intressant till en låg procent på spelet, 8 Stumne Fyr kom med två raka segrar innan han galopperade bort en trolig seger senast. Han kan öppna bra så spåret är ingen nackdel och löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här. Intressant med Carl Johan Jepson i vagnen nu, 1 Demex var duktig vid överlägsen seger näst senast. Gången efter det så gick han bra som trea i ett lopp som vanns av Ängsborken. Innerspår nu så det kan bli ett bra lopp i antingen spets eller vinnarhålet och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Grislefaksen G.L.
Spets efter 500m: 1 Demex
Skrällen: 14 B.B.Terje T.
Ranking: A 5 B 12,14,8,1,9,13,15,11,10 C 6,7,4,2,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
V75 Lärlingschampion över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Enzo kommer med tre raka segrar. Han körde sig till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och drog sedan undan till en lätt seger. Den långa distansen är passande men här har han ett spår lite långt ut fast Henriette Larsen är duktig och kan han slinka ner i en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 11 Iron Creek kommer med en fin rad. Näst senast var han ute på Jägersro och kördes då fram utvändigt ledaren med dryga varvet kvar och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger. Han tål att gå en repa ute i spåren under slutrundan och kan duga en bit även mot det här gänget.

13 I.T.Inventor gjorde det bra när han vann på Bollnäs näst senast. Gången efter det så höll han fullt godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Axl Brown. Här är han helt borttappad på det tidiga spelet men blir det lite körning där framme och om Emilia Leo som sitter upp bakom hästen kan få smyga med i en bra rygg så fäller han många hästar till slut, 14 Zenzero Jet stod för en stark insats vid vinsten i den senaste starten när han kördes till spets efter 700 meter och vann sedan lätt med sparade krafter. Tufft utgångsläge med många att runda men det kan nog bli bra tempo på loppet och klaffar det med löpningsförloppet så kan han dyka upp långt framme här. Eventuellt första bike kan ge en extra växel, 3 Gameboy Pellini gav ett fint intryck vid segern senast. Han är den trolige ledaren i loppet och i den positionen så har han tagit tre segrar på fem försök så om han kan få bestämma en bit i täten så kan han rinna undan till seger.

Min Vinnare: 7 Enzo
Spets efter 500m: 3 Gameboy Pellini
Skrällen: 13 I.T.Inventor
Ranking: A 7 B 13,14,3,8,15,4,5,1 C 12,10,6,9,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
V75 Champions över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 That's Art spurtade sylvasst på open stretchen till en delad seger med Gizmo De Veluwe senast. Med en lyckad start här så tror jag att Peter Untersteiner kan nå ledningen eller vinnarhålet från springspåret och skulle han komma till spets och få bestämma där framme så kan det räcka långt här. Han är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet utan han är vass när han får spara speeden också men oavsett så ska han räknas tidigt här.

3 Vikens Preacher hade inför senast ingen vidare rad. Han gick då ut i ett montélopp för att samla poäng och Malin Andersson som satt upp på hästen då styrde in honom till seger. Han kan öppna fort och Tony Löfqvist vill se honom i spets här fast det är inte säkert att det blir så men med ett bra lopp i den främre träffen så kan han dyka upp långt framme här, 4 Thriller N.P. har tre raka segrar i raden men har inte startat sedan oktober. Spår fyra i volten innebär en klar galopprisk men skulle han reda ut startmomentet så är han kapabel för klassen och då är ett offensivt upplägg att vänta. Han är dock klart sämre med skor som han måste tävla med nu.

Min Vinnare: 7 That's Art
Spets efter 500m: 7 That's Art
Skrällen: 9 Bara Min
Ranking: A 7 B 3,4,9,5,15,14,10,6 C 8,1,11,13,2,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med V75 Champions - Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Green Mamba som har övertygat stort vid två raka segrar på slutet. Från ett fint läge här med springspår på tilläggsvolten så tror jag hon kan sitta i ledningen efter ett knappt halvvarv och väl i spets så blir hon mycket svårslagen här. Hon är dock inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet så även om hon får attackera bakifrån så tror jag hon visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 4 Höwings Venus som var fin vid vinsten näst senast vara tänkbar. Det följde hon upp med att bli tvåa bakom Massive Speed på Färjestad senast. Kan Jorma Kontio som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon dyka upp långt framme men hon får ses främst som ett platsbud, 14 Wild Love har hög kapacitet men står tufft placerad här och jag tror det kommer bli för långt fram för att hon ska räcka till seger här.

Min Vinnare: 10 Green Mamba
Spets efter 500m: 10 Green Mamba
Skrällen: 4 Höwings Venus
Ranking: A 10 B 4,14,9,12,5,8,1,2,13,15 C 11,3,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming