DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 7/12

DrTrav - 5 December 2019 - 16:05

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Åby och nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-6 på nummer 5 Betting Gangster som bara är fyra år och ska nu möta äldre hästar i den högsta klassen för första gången. Han matchas mot ett större lopp nere i Paris efter detta så då krävs det nog en bra insats här för att man ska åka ner till Frankrike. Han kommer närmast från en andraplats i Breeders' Crown bakom Forfantone Am och dessutom ska han tävla med skor runt om vilket får ses som ett minus. Carl Johan Jepson har kört honom sex gånger tidigare och tillsammans så har de vunnit fem lopp så de trivs bra ihop. Han kan öppna bra så om kusken är på offensiven så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad men han är inte beroende av spets utan går bra även med ett lopp i ryggar. Vinnarodds 5.75 LeoVegas & Unibet.

V75-1 1,6
V75-2 1,2,4,5,6,9
V75-3 Alla
V75-4 1,11
V75-5 4,12
V75-6 5 Betting Gangster
V75-7 5,8,9

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Betting Gangster
DD2: 2,3,5,8,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Reverend Wine kördes till ledningen och gick undan till en överlägsen seger från den positionen senast. Efter den insatsen fick han ta igen sig lite och har blivit uppfräschad och känns fin i sina lätta jobb meddelar man från stallet. Springspåret här passar bra och då han är snabb iväg så kan det bli tidig ledning om Carl Johan Jepson kan pricka starten. Att det krävs skor passar bra då han alltid tävlar så.

1 Martin De Bos öppnade förbättrat och fick bestämma i ledningen och stack sedan undan till seger senast. Han är inte så van vid voltstart så det kan bli problem med att hålla upp ledningen här men om han kan hitta ut i andraspår i god tid före mål eller få spara speeden fram till open stretchen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, Det blir helstängt med ryckhuva meddelar Petri Puro och den växeln kan ge en bra effekt, vid ytterligare gardering kan 10 Pacific Face som svarade för en mycket bra insats vid vinsten i comebacken senast vara tänkbar. Han lever på sin styrka och han är gynnad av skotvånget då han har tagit de flesta tidigare vinsterna med skor så kan Giuseppe Lubrano ge honom ett bra lopp så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Reverend Wine
Spets efter 500m: 6 Reverend Wine
Skrällen: 8 J.H.Mannerheim
Ranking: A 6,1 B 10,3,8,9,2 C 11,12,5,4,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 6 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Derby Simoni imponerade stort vid en överlägsen spetsseger senast. Han gick med helstängt huvudlag och jänkarvagn senast och det gjorde honom piggare och det blir samma den här gången. Han är startsnabb så här tror jag det blir en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt här, 4 No Limit Royalty ledde loppet länge senast men han fick nöja sig med tredjeplatsen efter att Seismic Wave och Ribaude tagit sig förbi på upploppet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa och kan då utmana om en framskjuten placering.

2 El Gumpert har vunnit sju av elva starter och har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle när han blev femma för tre starter sedan. Mika Forss provar säkert mot ledningen här men det kan kosta en del kraft att ta sig till spets men om han skulle lyckas och sedan få dämpa en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 9 Opalis kommer med en mycket fin rad. Hon har gått bra med Jörgen Sjunnesson i vagnen tidigare och kan hon få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Derby Simoni
Spets efter 500m: 2 El Gumpert
Skrällen: 4 No Limit Royalty
Ranking: A 1 B 4,2,9,6,5,3,11 C 8,12,10,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 11 Västerbo Lexington kördes till ledningen med 900 meter kvar och gick sedan undan till en överlägsen seger vid vinsten i den näst senaste starten. Han är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand så trots ett dåligt utgångsläge så ska han räknas tidigt här, 10 Gaya De Pervenche kördes till ledningen och stack undan till en klar seger vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så slutade det med en startgalopp och senast så var hon slagen tidigt från ledningen. Kan Marc Elias som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

6 Utah Broline har ännu ingen seger efter sex starter. Han har varit topp tre i fem av dessa så om Peter Untersteiner som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan det räcka till den första segern, 3 Take The A.Train avslutade positivt fram till en knapp seger senast och jagar här tredje raka vinsten. Han kan lägga iväg bra från start så här kan det bli tidig ledning om Christoffer Eriksson är på hugget och från ledningen så kan han ta ytterligare en seger. Eventuellt byter man till ett can't see back huvudlag nu.

Min Vinnare: 11 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 3 Take The A.Train
Skrällen: 11 Gaya De Pervenche
Ranking: A 11,10 B 6,3,8,5,1,7,9 C 2,4,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 11 Dragon Starfly hade ingen vidare rad med fem raka galoppmisslyckanden innan han nu har hållit sig i rätt gångart på slutet och har då plockat två raka segrar. Han travade i dödens senast och avgjorde sedan på ett bra vis. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb så jag tror att Robert Bergh styr på när positionerna är intagna och då kan han bli svår att stå emot över upploppet. Den långa distansen är passande så kan han hålla ordning på benen här så kan det räcka till en ny seger, 1 Pine Muscle var väldigt fin på Solvalla senast och vann helt okörd. Då hade man lättat honom i balansen och det föll väl ut så det blir samma igen. Här är det ett trevligt läge och 2640 meter och skotvånget är ingen nackdel och han kan öppna bra ur volten så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon ta en ny seger.

Vid ytterligare gardering kan 9 Darah Bibo som har segrat i fem av nio starter vara tänkbar. Hon spurtade till seger i en långsam avslutning senast och kan Peter Untersteiner som kör hästen servera henne en fin löpning här så kan hon duga en bit mot det här gänget också men hon får ses främst som ett platsbud, 3 Inspector drar en del streck här men han har tre galopper på de fem senaste starterna i raden. Nu är det voltstart och han har tävlat barfota runt om i de sex senaste loppen så att han måste gå med skor nu är ett minus så han rankas ner en bit.

Min Vinnare: 11 Dragon Starfly
Spets efter 500m: 1 Pine Muscle
Skrällen: 9 Darah Bibo
Ranking: A 11,1 B 9,5,3,12 C 4,10,8,7,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Youanas lopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Stonewashd Diamant kommer med två raka segrar. I den senaste starten så travade hon i andra utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner den ledande Cobbys Olifant och kunde även stå emot en bra spurtande Staro Leonardo. Hon går klart bäst utan skor men har även gjort ett par bra insatser med skor runt om och hon vann det här loppet ifjol från spår 8 bakom bilen. Från ett fint läge är det inte omöjligt att Peter Untersteiner kan få ta över ledningen efter en bit och skulle hon kunna glida till spets utan att hon behöver bruka massa krafter är mycket vunnet så hon ska räknas tidigt.

12 Wild Love är härdad mot stenhårt motstånd. Sist hon startade på Åby i Sto-SM slutade det med ett galoppmisslyckande. Hon gav ett fint formbesked när hon kördes till ledningen med 1350 meter kvar och stack sedan undan till en överlägsen seger senast. Här handikappas hon av ett uselt utgångsläge men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, vid ytterligare gardering kan 1 Miss Sober som höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Dusktodawn Sisu så sent som i lördags vara tänkbar. Nu har hon ett bra läge och hon är kvick iväg och kan få en fin löpning i antingen spets eller vinnarhålet så det kan räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Stonewashd Diamant
Spets efter 500m: 4 Stonewashd Diamant
Skrällen: 5 Stella Newmen
Ranking: A 4,12 B 1,2,5,10,9,8 C 11,7,3,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Legolas Minne - STL Gulddivisionen, Försök 6 i Meeting 8 - Danska Travligan Liga 1 över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Betting Gangster som bara är fyra år och ska nu möta äldre hästar i den högsta klassen för första gången. Han matchas mot ett större lopp nere i Paris efter detta så då krävs det nog en bra insats här för att man ska åka ner till Frankrike. Han kommer närmast från en andraplats i Breeders' Crown bakom Forfantone Am och dessutom ska han tävla med skor runt om vilket får ses som ett minus. Carl Johan Jepson har kört honom sex gånger tidigare och tillsammans så har de vunnit fem lopp så de trivs bra ihop. Han kan öppna bra så om kusken är på offensiven så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad men han är inte beroende av spets utan går bra även med ett lopp i ryggar.

Vid gardering kan 1 Stepping Spaceboy som har varit borta från tävlingsbanorna sedan juli så formen nu är ett frågetecken vara tänkbar. Från det här läget så kan han öppna bra så Stefan Söderkvist gör säkert ett allvarligt försök att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det är det inte säkert att han släpper över den korta distansen även om det finns open stretch att tillgå. Troligen helstängt huvudlag och bike meddelar Admir Zukanovic, 8 Slide So Easy gick en bra avslutning från ett omöjligt läge senast. Dåligt läge på nytt men om han kan slinka ner i en hygglig position så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Betting Gangster
Spets efter 500m: 5 Betting Gangster
Skrällen: 9 Baron Gift
Ranking: A 5 B 1,8,9,10,2,6,3 C 7,4,11,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Night Brodde svarade för en strålande insats i den senaste starten. Han blåste då till ledningen och gick sedan undan till en lätt seger via 10,5 sista 700 meterna. Han gynnas av barfotaförbudet då han är van vid att tävla med skor och med en offensiv Conrad Lugauer i vagnen så tror jag tror jag han laddas för att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att nå till täten så kan det räcka till en ny seger, 9 Man At Work avslutade mycket positivt till andraplatsen bakom vinnande Chapuy senast. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och ska då räknas tidigt.

5 Velasquez Gar har radat upp bra prestationer. Fyra raka andraplatser har det blivit inom V75 spelet. Nu kliver han upp en klass men från ett trevligt utgångsläge så kan få en löpning i den främre träffen och kan han få spara speeden fram till upploppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 8 Night Brodde
Spets efter 500m: 8 Night Brodde
Skrällen: 5 Velasquez Gar
Ranking: A 8,9 B 5,3,2,1,10,6,11,4 C 12,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Barcelona - Bayern München
Fotboll - Champions League - 2
2.03
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming