DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 8/8

DrTrav - 6 Augusti 2020 - 09:13

På lördag är det V75-tävlingar på Åby med finaler i Svenska Travligan. Dessutom ska styrkeprovet Åby Stora Pris avgöras.

Jag spelar med en spik. 2 Man At Work i den sjätte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR.


V75 Tips Åby Lördag 8/8
Avd 1: 1,2,4,9,12
Avd 2: 6,7
Avd 3: 4,5,6,11
Avd 4: 4,9,14,15
Avd 5: 4,10
Avd 6: 2 Man At Work
Avd 7: 2,3,6,8,10

1600 rader x 0,50 = 800 kr

DD Tips Åby Lördag 8/8
DD-1: 2 Man At Work
DD-2: 2,3,6,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 8 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Unoicsdue Gnafa har vunnit två av fyra starter i Björn Goops regi. Han gjorde det jättebra då han under loppets gång fick tryckare i omgångar senast men Who’s Who kom långt ut i banan och tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen då. Distansen då kan ha varit lite i längsta laget. Den här gången så blir det barfota runt om och jänkarvagn och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan det vara läge för ytterligare en seger.

1 Pleasure For Cash kommer till den här starten med två raka segrar. Han är inte helt att lita på men han var duktig senast när han vann med oryckta tussar. Han kan öppna ganska hyggligt fast det kan bli svårt för honom att hålla upp någon ledning men med en fin löpning på innerspår så kan han bli farlig via open stretchen till slut.

9 Four Guys Dream återkom efter en tids frånvaro senast. Han plockade då ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han har gjort det bra och han har vunnit 5 av 7 starter i år. Distansen nu är ett plus jämfört mot den korta distansen som det var senast så kan Stefan Persson få till en bra styrning så kan han bli att räkna med över upploppet.

12 Strong Pepper gjorde det bra när han vann från ledningen senast. Den här gången så är det ett helt annat utgångsläge med bakspår men får han lite draghjälp och om tempot hålls uppe så kan han komma in i matchen om det klaffar med löpningsförloppet.

2 Charlock Wiking höll bra senast men fick ge sig mot Four Guys Dream den sista biten så det slutade med en andraplats då Trevligt utgångsläge nu då han är snabb iväg men han är nog snäppet vassare i ryggar så spetsar Magnus Jakobsson här så tror jag att han släpper till tipsettan när tillfälle ges. Skulle så bli fallet så kan även han få chansen via open stretchen till slut och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Unoicsdue Gnafa
Spets efter 500m: 4 Unoicsdue Gnafa
Skrällen: 2 Charlock Wiking
Ranking: A 4 B 1,9,12,2,3,7,5,6,11 C 8,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Champ Lane har vunnit fem av sju starter hittills. Tre raka segrar har det blivit nu. Han gick med i ryggar så han blev fint framdragen och han tackade för det med att spurta in till en säker seger för tre starter sedan. Gången efter det så hade han ett dåligt läge så han fick vandra först i andraspår men han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Geronimo Am och han höll sedan undan för en vasst avslutande Ale' Pride Gar till en säker seger. Från ett dåligt läge så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen senast. På nytt har han fått ett tråkigt spår men hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

6 Newport Beach är en tysk segerstaplare som har vunnit nio av tolv starter hittills. Vid vinsten i Hamburg näst senast så gick han i tredjespår de sista 700 meterna och tuggade ner sitt motstånd till seger. Han gjorde debut på svensk mark i Halmstad för en månad sedan. Han tog då över ledningen efter 650 meter och från den positionen så vann han sedan lätt över den långa distansen. Han är inte så snabb från början men han är väldigt stark och kommer Peter Ingves ner i ett vettigt slagläge innan han går till anfall så kan han bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 1 Mistelns Napoleon som kommer till den här starten med två raka segrar vara tänkbar. Han vann med krafter kvar på väldigt imponerade vis från ledningen näst senast. Senast så drog han på i ledningen och han vann sedan i fin stil från den positionen. Han är väldigt startsnabb så här tror jag att Jorma Kontio vill köra i ledningen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Champ Lane
Spets efter 500m: 1 Mistelns Napoleon
Skrällen: 4 Pine Muscle
Ranking: A 7,6 B 1,4,5,9,2,11 C 8,3,12
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-3
Ragnar Thorngrens Minne - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Aramis Bar kommer från en seger. Han gick barfota bak då och det blev ett lyft när han gick undan på ett bra vis före Hail Mary. Han kommer att tävla utan bakskor igen och kan Björn Goop komma ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden igen.

5 Power vann Kriteriet ifjol men han har inte haft något lyckat år hittills. Anledningen till att han inte startat sedan mitten på maj nu är att det bara varit 1640-meterslopp utskrivna åt fyraåringarna och det har därför inte funnits några uppgifter honom att välja på meddelar Robert Bergh. Han var bra i ett banjobb nyligen och nu är tanken att han ska få en rejäl genomkörare inför stundande Derbykval. Han är stark och rejäl och han kan bli svår att stå emot den sista biten.

4 Golden Dream M.E. var ute i försök och final över sprinterdistans på Jarlsberg i början av juli. Det blev en tredjeplats i försöket bakom Thai Eros. I den efterföljande finalen sedan så blåste han till spets och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Senast på Bergsåker så blev det fel när han fick svar i spetskampen och han stumnade sedan efter en tuff öppning och slutade oplacerad i ett lopp där Aramis Bar drog det längsta strået. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här och från ledningen så kan han bli svår att fånga in.

11 Marvellous Tooma kom med en härlig avslutning till seger i ett Breeders' Crown lopp i Halmstad för fyra starter sedan. Gången efter det var han ute i Prix Readly Express. Där satt han en en bit nere i kön men han avslutade starkt men det gick inte att ta så mycket så han kom i mål som sexa bakom Don Fanucci Zet som vann det loppet från ledningen. Näst senast på Jarlsberg så tog han över ledningen efter ett varv och han vann sedan lätt över lång distans. Senast i Rättvik så hade han ett dåligt läge och det gick inte att göra så mycket i den snabba avslutningen som var då. Tråkigt startspår igen men får han lite hjälp med att tempot hålls uppe och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det bli en ny vinst.

Min Vinnare: 6 Aramis Bar
Spets efter 500m: 4 Golden Dream M.E.
Skrällen: 11 Marvellous Tooma
Ranking: A 6,5 B 4,11,8,9,1,2 C 3,7,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
Bertil Knutssons Minne - STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Sunettan Palema galopperade i ett tidigt skede i uttagningsloppet till StoChampionatet näst senast. Hon var jättefin gången efter det när hon vann i ohotad stil från ledningen. Det handlar om en okomplicerad häst så Hans Crebas ser inga större problem med fjärdespåret i volten. Hon kan öppna snabbt så kommer Ulf Ohlsson iväg bra i starten så kan det bli tidig ledning igen och skulle så bli fallet så kan hon rinna undan till en ny seger.

9 Anthara Bi kommer med två raka segrar. Hon såg slagen ut från ledningen på upploppet i ett Breeders' Crown lopp i Rättvik näst senast men hon kontrade tillbaka till seger. Gången efter det så avgjorde hon enkelt på upploppet utan att huvan behövde ryckas. Hon har ett besvärligt läge med fjärdespår i volten här men klarar hon av det momentet så kan hon bli farlig över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

15 Karamel Hill har på sju starter i Björn Goops regi vunnit fyra gånger och hon har ännu inte varit sämre än tvåa. Hon gjorde det bra senast men det blev för långt fram till Lipstick Tooma som drog det längsta strået då. Jobbigt läge nu med dubbla tillägg och många hästar att runda men får Carl Johan Jepson smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med över upploppet.

14 Millie Millionaire hittade till ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så vann hon enkelt över lång distans för tre starter sedan. Hon var nere i Enghien senast och där spurtade hon in till seger. Hon har en stark avslutning att tillgå och hon har också en hårdhet som många av hennes konkurrenter saknar så kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Sunettan Palema
Spets efter 500m: 4 Sunettan Palema
Skrällen: 7 Virgin Maiden
Ranking: A 4,9 B 15,14,7,8,5,11,3,12 C 6,2,10,1
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-5
STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Andre Ward kommer med fin form till den här starten. Han vann i högervarv i Århus näst senast men det var inte det bästa loppet han gjort meddelar Flemming Jensen. Gången efter det på Axevalla så kom han med en härlig avslutning ute i spåren och han fångade då in Adde S.H. som hade kopplat greppet till seger. Hittar Flemming Jensen en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

4 Atik D.L. fullföljde klart bra som tvåa i ett lopp som vanns av Vichy Grif för tre starter sedan. Gången efter det så satt han fastlåst med sparade krafter och kom i mål precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp där Eric The Eel vann. På Solvalla senast så kom han med en bra avslutning men Waikiki Silvio som vann det loppet blev för svår att nå så han fick nöja sig med andrapriset. Här kanske han kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en fullträff. Första gången barfota fram nu kan ha en god effekt. 

I övrigt kan 5 Ganyboy som debuterade i ny regi för Leif Witasp i ett försök i Bronsdivisionen på Lindesberg näst senast vara tänkbar. Han satt då en bit ner i kön innan han drog tåget i tredjespår ut på slutvarvet och han avslutade starkt och han lyckades sätta nosen först på linjen. Senast på Axevalla så gick han bra efter en startgalopp och kom in som femma i ett långlopp som vanns av Pacific Face. Felfri nu och om Kaj Widell kan ge honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare är 12 Ivory Di Quattro som har varit bra en längre tid och drar en del streck. Han gick en fullt godkänd slutrunda senast men han var inte lika bra som i tidigare starter under året så det slutade med en femteplats i ett lopp som vanns av Azimut. Läget här drar ner hans chanser men med lite klaff så gör han inte bort sig fast jag tror ändå att han får det svårt att nå hela vägen fram till en seger.

Min Vinnare: 10 Andre Ward
Spets efter 500m: 4 Atik D.L.
Skrällen: 5 Ganyboy
Ranking: A 10,4 B 5,6,12,11,2,1,3 C 7,8,9
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter. Jag har spikat 2 Man At Work som var strålande bra vid vinsten i finalen i Silverdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han bombade då på till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan på ett mycket bra vis på 11,0 över full distans. I den senaste starten på Rättvik i lördags så hade han bakspår och landade i dödens på den ledande Flash Håleryd med varvet till mål. Från den positionen så höll han godkänt men han tog sig aldrig förbi ledaren och han fick även släppa en bra avslutande Aron Palema förbi sig kort före mål så det slutade med en tredjeplats. Han bromsade till lite när Örjan Kihlström ryckte huvan då. Det här är hästens sista start i Silverdivisionen innan han tar steget upp i den högsta klassen.

Lopp i kroppen och täta starter nu är en fördel och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag Örjan Kihlström kan hitta en vettig position omgående eventuellt i ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir han svårslagen. Han klarar dock att göra en del jobb på egen hand om det skulle vara upptaget där framme i täten. Det blir optimal balans och utrustning meddelar man från stall Timo Nurmos.

Vid gardering kan 8 Zap Di Girifalco som i debuten i klassen för tre starter sedan fick ett struligt lopp när han fick svar och blev hängandes innan han fick backa sig sist. Han fick det bra serverat i ryggar näst senast och han tackade för en fin resa med att spurta ner Man At Work till seger då. På Årjäng senast så klev han fram i dödens på den ledande Harran Boko med varvet till mål. På upploppet sedan så plockade han sedan ner ledaren och gick undan till en ny seger. Nu blev läget mindre bra men en invändig strykning underlättar en del så kan Björn Goop servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

9 Harran Boko har gjort det bra på sistone. Näst senast så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Zap Di Girifalco den sista biten och kom in som tvåa då. Gången efter det så satt han i tredje invändigt innan han gick ut först i andraspår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så satte han klorna i den ledande Partizan Face och han höll sedan även undan för en bra avslutande Volnik Du Kras till en säker seger. Bakspår nu men kan Marc Elias glida igenom bra och hitta en hygglig position innan han går till attack så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Man At Work
Spets efter 500m: 2 Man At Work
Skrällen: 7 Maze Runner
Ranking: A 2 B 8,9,3,1,10,7 C 12,6,5
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-7
Vi avslutar V75 med Åby Stora Pris - STL Open, Försök 10 över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Cokstile gick bra som tvåa i finalen av Elitloppet. Det följde han upp med en ny andraplats i Kymi Grand Prix. Senast så var han ute i Hugo Åbergs Memorial. Där satt han i vinnarhålet innan han tog sig loss i den sista kurvan och då avslutade han klart bra men åt Double Exposure som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra så han fick på nytt nöja sig med andrapriset. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

6 Who's Who gjorde årsdebut i mitten av juli i ett lopp på Eskilstuna. Där hamnade han utvändigt om Heavy Sound som vann loppet och han slutade då trea. Senast i ett långlopp på Jägersro så hade han dubbla tillägg och satt sedan långt bak i kön men via en härlig spurt på upploppet så fångade han in den ledande Unoicsdue Gnafa till seger kort före mål. Han känns jättefin efteråt meddelar Pasi Aikio. Med rätt resa så fäller han många hästar till slut.

8 Moni Viking var väldigt bra när han plockade hem segern i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen i slutet på maj. Han var ute i St Michel Ajo i Mikkeli över sprinterdistans senast. Där satt han långt bak och var egentligen aldrig med någon segerchans men han spurtade i klart godkänt som fyra i ett lopp som Next Direction vann från ledningen. Spåret är inte roligt men distansen är passande och mycket kan hända under vägen och hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han bli farlig den sista biten.

3 Handsome Brad årsdebuterade på bästa vis med att spurta in till andraplatsen bakom Mindyourvalue W.F för fyra starter sedan. Sedan så kom han med en stark avslutning och han plockade då ner sitt motstånd till seger i Jämtlands Stora Pris. Gången efter det så var han ute i Kymi Grand Prix och där avslutade han starkt och han plockade på Moni Viking över upploppet men han tog sig inte förbi så det slutade med en fjärdeplats bakom Vitruvio som var starkast i det loppet. På Axevalla senast så tryckte han till på den ledande Romanesque och tog över ledningen in i den sista svängen och från den positionen så höll han undan till seger. Trevligt läge nu och jag tror att han kan nå ledningen här och från spets så kan han leda loppet länge.

10 Makethemark hängde med klart godkänt som trea bakom Next Direction som vann St Michel Ajo i Mikkeli över sprinterdistans senast. Han känns bra efteråt och han har inga problem med den dryga distansen meddelar Petri Salmela. Utgångsläget nu är inte det bästa men får han smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Cokstile
Spets efter 500m: 3 Handsome Brad
Skrällen: 10 Makethemark
Ranking: A 2,6 B 8,3,10,11,1,7,5 C 12,9,4
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - HV71
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  Riga - Celtic
Fotboll - Europa League - 2 och håller nollan
1.90
19:00  Malmö - Lokomotiv Zagreb
Fotboll - Europa League - 1/1
2.05
19:00  Djurgården - FC Cluj
Fotboll - Europa League - 2
2.05
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.67
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Bayern Munchen - Sevilla
Fotboll - Supercupen - Ö 26,5 fri
1.72
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.8
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.75
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - X2 / Asian +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Boden Torsdag 24/9
Insats: 588 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Boden Torsdag 24/9
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming