DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 9/5

DrTrav - 6 Maj 2020 - 14:31

Det är härliga lopp på Åby på lördag när V75 tävlingarna ska avgöras med finalerna i Drottning Silvias Pokal och Konung Gustaf V:s Pokal som höjdpunkter. Omgången kryddas av en Jackpot på 78 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar endast i V75-6 på nummer 2 Cyber Lane som har gjort en mycket fin comeback efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så avslutade han strålande och fångade in Velvet Gio till seger kort före mål. I finalen av Paralympiatravet senast så öppnade han bra men Elian Web var snabbare iväg så det blev ett lopp i rygg på ledaren innan han vreds ner på open stretchen och spurtade starkt och närmade sig ledaren men han kom aldrig förbi så det slutade med en andraplats.

Han är snabb den första biten så kommer han till ledningen så stiger hans hans chanser här för i ledningen trivs han väldigt bra. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då tror jag han kan vara med och göra upp om segern här. Troligen jänkarvagn och någon annan typ av huvudlag nu. Vinnarodds 2.65 hos bet365.

V75 Tips Åby Lördag 9/5
Avd 1: 1,2,6,10
Avd 2: 1,2,3,6,9
Avd 3: 3,6
Avd 4: 2,4
Avd 5: 1,2,4,5,7
Avd 6: 2 Cyber Lane
Avd 7: 1,2,4,5,6

2000 rader x 0,50 = 1000 kr

DD Tips Åby Lördag 9/5
DD-1: 2 Cyber Lane
DD-2: 1,2,4,5,6

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Nero Maximus har gått bra en längre tid. Han hade kopplat greppet men blev nerspeedad kort före mål när Giant Shadow kom med en stark avslutning näst senast. Gången efter det så avslutade han starkt i spåren med full fart över mål och då räckte det till en tredjeplats bakom Vikens High Yield. Utgångsläget är inte det bästa men han trivs över den långa distansen och får han lite draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning att ta till så han ska räknas tidigt här. Det blir skor runt om nu för att spara barfotakörningen inför finalen.

2 Fleet Admiral gjorde årsdebut på Rättvik senast. Han hade ett dåligt utgångsläge då men han hade inga problem med att kliva runt sitt motstånd till en enkel seger. Då liksom nu var det lång distans och med den genomköraren innanför västen kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kliver han iväg bra från andraspåret i volten är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit om Örjan Kihlström ställer frågan och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Barfota runt om nu. Så har han tävlat en gång tidigare i nuvarande regi och då slutade det i ett galoppmisslyckande.

1 Enzo Am kommer med mycket fin form till den här starten. Han har varit bra i samtliga starter i år men han har inte släppt vinterpälsen helt ännu så någon toppform är det inte än. Han avslutade starkt som tvåa bakom Moni Viking i ett stayerlopp på Åby senast. Innerspår är helt perfekt och om Per Nilsson prickar i starten så kan det bli ledningen initialt sedan är det inte säkert att han går i spets med tanke på att det finns open stretch att tillgå här men oavsett så är han värd att se upp med.

6 Andre Ward har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han avslutade starkt i skymundan i ett lopp som vanns av Moni Viking gången efter det. Flemming Jensen från springspår här är väl kanske inte det bästa fast kommer han ner i ett vettig slagläge innan han går till anfall så kan han nypa en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Nero Maximus
Spets efter 500m: 1 Enzo Am
Skrällen: 6 Andre Ward
Ranking: A 10,2 B 1,6,9,5,11,7,4,3,8 C 12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 6 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 In Love Boko har varit riktigt vass på slutet och ståtar med tre raka segrar. Han tog över ledningen på den första långsidan och han vann sedan på ett bra vis från den positionen senast. Han har gått med järnskor i alla starter för Joakim Elfving men nu är tanken att han ska tävla barfota runt om vilket han har tävlat med framgång i tidigare regi hos Hans R Strömberg. Han är inte beroende av ledningen utan han går från alla positioner så han ska räknas tidigt.

1 Broad Vision har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Innan det var han duktig vid tre raka segrar. Han har ett bättre läge nu än vad han har haft på slutet och han kan öppna bra från start så kommer han till ledningen så körs han nog i den positionen. Blir det inte spets så borde det kunna bli en fin resa på innerspår och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

3 Sugarcraft gjorde comeback senast efter ett långt tävlingsuppehåll. Han gick då klart bra som fyra i ett V75 lopp som vanns av Indy D. Med det loppet i kroppen nu är en minst lika bra prestation här att vänta. Från ett trevligt utgångsläge här så borde Björn Goop kunna nå en fin position omgående och då kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här. Barfota runt om och jänkarvagn nu. När han har tävlat med den kombinationen tidigare så har det blivit två vinster på fem försök och de övriga tre gångerna har han galopperat.

6 Southwind Queen är sedan en tid tillbaka i träning hos Riccardo Bianchi. Hon väntar ännu på den första segern för sin nuvarande tränare. Senast så satt hon djupt nere i kön innan hon anföll i tredjespår med varvet till mål och fick Alhambra Mail framför sig och hon avslutade starkt men hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan Peter Ingves hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det vara läge för en seger.

9 Pere Ubu har tagit 8 vinster på 13 starter. Två raka segrar från ledningen har det blivit så det här utgångsläget är mindre bra för en startsnabb häst. Kommer Peter Untersteiner igenom hyggligt och om han kan få en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han vara långt framme här om det blir bra tempo på loppet.

4 Zeppelin Kyu Bar drar en del streck. Han har 14 vinster 19 starter men galopperade i Sverigedebuten senast och han får inte plats på mitt system. Hannu Torvinen står uppsatt som kusk i nuläget på den kontroversielle italienaren Alessandro Gocciadoros häst men han har deklarerat att han inte tänker köra åt honom så vem som kör hästen nu är oklart.

Min Vinnare: 2 In Love Boko
Spets efter 500m: 1 Broad Vision
Skrällen: 8 The Gambler
Ranking: A 2 B 1,3,6,9,4,8,10,11 C 7,5,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-3
Drottning Silvias Pokal över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Ganga Bae har varit mycket bra i alla årets tre starter. I comebacken i ett Margaretalopp på Solvalla så hamnade hon långt bak men när hon gick till anfall så kom hon med en sylvass avslutning och var inte långtifrån segern men Alaska Kronos som satt i ledningen lyckades hålla undan. Gången efter det vann hon från ledningen.

I uttagningsloppet senast så kom hon till täten efter ett drygt halvvarv men hon fick ge sig kort före mål mot en vasst spurtande Tonique. Nu rycker man alla skorna för första gången och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så tror jag det är ett offensivt upplägg som gäller här men det kan vara upptaget i ledningen så det finns risk att hon får vandra i dödens istället men hon är bra nog att hon kan göra en hel del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt.

3 Dontlooseallmoney svarade för en vass prestation i uttagningsloppet senast. Hon öppnade fort och tog hand om ledningen då och hon anförde där framme i ett högt tempo och vann sedan väldigt enkelt. Trevligt utgångsläge här så Jim Oscarsson har nog siktet inställt på ledningen igen och får hon styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon bli svår att plocka ner.

I övrigt kan nummer 2 Tonique som kommer med två raka segrar vara tänkbar. I uttagningsloppet inför den här finalen så avslutade hon vasst när hon fångade in Ganga Bae till seger kort före mål. Här har hon ett bra läge och får hon smyga med i en vettig rygg här så är hon vass på speed och då kan hon överraska.

5 Diana Zet vann Oaks ifjol och hon var fullt godkänd som tvåa bakom Dontlooseallmoney senast. Med ett par lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten. Hittar Örjan Kihlström en vettig position här så kan hon vara med och kämpa om en fin placering på nytt men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Ganga Bae
Spets efter 500m: 3 Dontlooseallmoney
Skrällen: 4 Gobi Princess
Ranking: A 6,3 B 2,5,1,4,9,10 C 8,12,11,7
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Lyon Grand Prix 2020 - Femåringslopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Zarenne Fas har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han satt då i tredje utvändigt och avslutade starkt men åt Missle Hill som vann från ledningen fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det lång distans och det är väl ingen fördel men det ska han klara av och kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

2 Forfantone Am avslutade fjolåret starkt med en seger i Breeders' Crown finalen. I årsdebuten senast så spurtade han bra som trea i nyss nämnda lopp som tipsettan blev tvåa i. Han är kvick iväg så här luktar det tidig ledning och om han Torbjörn Jansson sedan väljer att försvara ledningen eller släppa det återstår att se men oavsett så borde han få en fin resa i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan nummer 6 Stoletheshow som fick en invändig löpning och såg fin ut utan att få helt fritt till slut så det slutade med en tredjeplats bakom Attraversiamo senast vara tänkbar. Han är startsnabb men han är inte beroende av ledningen för han går ifrån alla positioner. Den långa distansen är ett plus för han är väldigt stark så löser det sig med positionerna här så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Zarenne Fas
Spets efter 500m: 2 Forfantone Am
Skrällen: 10 Ferrari Sisu
Ranking: A 4,2 B 6,9,10,8,1,3,7 C 12,11,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Harran Boko hade två raka segrar innan den senaste starten. Senast var han inte som bäst men då var han ute över tre varv och nu är det mer passande medeldistans. Han har bara fått gå lugnt efteråt och känns nu fin igen meddelar man från stallet. Här är det ett perfekt läge och det kan bli tidig ledning men om stallkamraten Night Brodde kommer farandes i ett tidigt skede kanske Conrad Lugauer släpper då det finns open stretch att tillgå fast oavsett så ska han räknas tidigt.

7 Night Brodde har inte riktigt fått till det på slutet. Han övertygade rejält vid vinsten från ledningen över kort distans för fyra starter sedan. Han trivs allra bäst i spets och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen från stallkamraten Harran Boko här och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så kanske Marc Elias kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan han går till anfall och då kan han blanda sig i segerstriden.

5 Wild Love satt i fjärde invändigt innan hon kom loss och via en sylvass spurt så fångade hon in Man At Work som hade kopplat greppet till seger kort före mål senast. Hittar Kevin Oscarsson ner i en bra position här så kan hon bli farlig med en liknande spurt som senast.

4 Island Life blev för tre starter sedan fyra i gulddivisionen bakom Cyber Lane. Gången efter det svarade Robert Bergh för en mindre begåvad styrning så han slutade oplacerad. Senast så fick han ledningen tidigt och vann enkelt med krafter kvar förvisso mot ett enklare motstånd. Trevligt utgångsläge här så kan kan Robert Bergh få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om segern på nytt.

1 Niky Flax är kvick iväg men det känns tveksamt om Johan Untersteiner vill köra i spets här om han kommer dit. Han vek ner sig från ledningen efter att ha fått bestämma rejält näst senast. I den efterföljande starten så hamnade han i en kall rygg och slutade oplacerad. Utgångsläget nu är fördelaktigt så han plockas med på systemet.

Min Vinnare: 2 Harran Boko
Spets efter 500m: 2 Harran Boko
Skrällen: 9 Jet Voice
Ranking: A 2 B 7,5,4,1,9,3 C 6,8,10,12,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-6
Algot Scotts Minne - STL Gulddivisionen, Försök 7 i Meeting 3 över 1640 meter. Jag har spikat nummer 2 Cyber Lane som har gjort en mycket fin comeback efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så avslutade han strålande och fångade in Velvet Gio till seger kort före mål. I finalen av Paralympiatravet senast så öppnade han bra men Elian Web var snabbare iväg så det blev ett lopp i rygg på ledaren innan han vreds ner på open stretchen och spurtade starkt och närmade sig ledaren men han kom aldrig förbi så det slutade med en andraplats.

Han är snabb den första biten så kommer han till ledningen så stiger hans hans chanser här för i ledningen trivs han väldigt bra. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då tror jag han kan vara med och göra upp om segern här. Troligen jänkarvagn och någon annan typ av huvudlag nu.

Vid gardering kan 1 Billie De Montfort som gick en rapp spurt på det dubbla open stretch spåret senast och nådde tredjeplatsen bakom Elian Web vara tänkbar. Trevligt läge nu så här kan det nog bli rygg på ledaren och då får han chansen via open stretchen till slut och då kan han bli farlig den sista biten.

5 Son Of God öppnade blixtrande och tog hand om ledningen senast. Från den positionen så höll han bra men han fick ge sig mot Next Direction den sista biten så det slutade med en andraplats. Kan han öppna lika fort nu så kan han nå ledningen här och från spets så kan han leda loppet länge. Första gången över sprinterdistans och Örjan Kihlström upp igen.

10 Cokstile avslutade mycket starkt som tvåa bakom Chief Orlando efter galopp senast. Kan han hålla sig till rätt gångart så biter hans avslutning bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Cyber Lane
Spets efter 500m: 2 Cyber Lane
Skrällen: 10 Cokstile
Ranking: A 2 B 1,5,10,7,8 C 4,9,3,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Konung Gustaf V:s Pokal över 2140 meter. 5 Green Manalishi gjorde en bra debut på svensk mark senast. Han klev då fram utvändigt om den ledande Upset Face med varvet till mål och han kopplade greppet på denne men han kunde inte stå emot Aetos Kronos den sista biten så det slutade med en andraplats. Det var första starten på ett halvår och dessutom långresa från USA på det så jag tror han kommer att vara klart förbättrad till den här starten. Eventuellt barfota runt om för första gången är intressant så får Björn Goop till en bra styrning så kan bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt.

6 Don Fanucci Zet hade uppvisning i ett Klass II försök där han vann i överlägsen stil näst senast. I uttagningsloppet till denna final så tappade han en sko men trots det så avslutade han mycket vasst och det slutade med en tredjeplats bakom Osterc som vann från ledningen. Nu blir det första gången i jänkarvagn och det är Örjan KIhlströms val i loppet. Hittar han ner i en vettig position innan attacken sätts in så har han en vass avslutning att ta till och då kan han bli farlig den sista biten.

4 Power blev fast med rubbet kvar i årsdebuten näst senast. Senast så gick han en grym sista bortre långsida och såg ut att gå mot segern fast det tog emot lite den sista biten så Click Bait kontrade tillbaka så han fick nöja sig med andraplatsen. Med den genomköraren i kroppen så kan han vara ännu bättre nu och han är en av de bästa hästarna i kullen så kan Robert Bergh servera honom ett passande lopp så är han med och utmanar om segern.

2 Aetos Kronos visade sin klass när han vann tre stycken miljonlopp ifjol men han var lite sämre mot slutet av säsongen då. Han fick ett bra lopp i försöket och spurtade ner Green Manalishi som hade kopplat greppet till seger då. Med lopp i kroppen nu är en minst lika bra prestation att vänta nu. Johan Untersteiner får chansen den här gången men han har kört hästen med framgång tidigare så det är inte något negativt så från ett fint läge så kan han vara långt framme igen.

1 Osterc var riktigt vass när han dundrade på till seger från ledningen senast. Han vann med norsken oryckt då. Spetsläge igen och slipper Erik Adielsson att utstå alltför hård press under vägen så kan han duga en bit här även om motståndet är tufft nu.

Min Vinnare: 5 Green Manalishi
Spets efter 500m: 1 Osterc
Skrällen: 11 Admiral As
Ranking: A 5 B 6,4,2,1,11,3,7,9 C 12,10,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Vita Hästen - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.25
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA-cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.66
18:00  Lazio - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1
1.80
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming