DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Axevalla 26/2

DrTrav - 24 Februari 2022 - 22:10

V75 JACKPOT denna lördag med 55 Miljoner att spela om! Omgången arrangeras dessutom av banan med Sveriges längsta upplopp, Axevalla. Upploppet mäter 227m. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 2 Pere Ubu i den fjärde avdelningen och 7 Gordon Brodde i den sjunde avdelningen.

V75 Tips Axevalla Lördag 26/2
V75-1 3,5,6,8,9,10
V75-2 2,10,13
V75-3 1,4,6,7,9
V75-4 2 Pere Ubu
V75-5 1,2,4,5,6,7,8,11,12
V75-6 7,8,13
V75-7 7 Gordon Brodde

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Axevalla Lördag 26/2
DD1: 7,8,13
DD2: 7 Gordon Brodde

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
5 Four Guys Dream är en kapabel travare som alltid står för gedigna prestationer. Han avslutade 2021 med att segra i en bronsfinal på V75 och har efter det inlett året med tre raka andraplatser i silverdivisionen. Formen är klart bra för Håkan K Perssons sexåring och dessutom är känslan att detta siilverförösk är något billigare än de senaste han varit ute i. Distansen är dock ett frågetecken då Four Guys Dream fortsatt är segerlös över 2640m på sina sex försök. När det dessutom handlar om längsta upploppet i landet skulle det kunna bli aningen trötta ben tillslut och som favorit på V75 kommer jag därför gardera.

9 Unico Broline är tuff och rejäl och kommer med toppform till dagens start. Han har två raka segrar på kontot och har dessutom segrat både över kort och lång distans i sin karriär. I den senaste starten vann man på bra sätt från dödens och Unico Broline är en häst som visats sig trivas på på Axevalla. Han har segrat i tre av sina fyra starter på ovalen och trots att det är tuffare motstånd idag ska han räknas tidigt här.

Nämner även 3 Dollar Doc som slutade trea i Breeders’ Crown under 2021. Detta är en häst med bra grundkapacitet som gynnas av att det idag 2640m. Voltstart är dock ett frågetecken för Dollar Doc men skulle han komma iväg på ett bra sätt från start ska han inte nonchaleras vid gardering till låg procent.

Min Vinnare: 5 Four Guys Dream
Spets efter 500: 5 Four Guys Dream
Skrällen: 3 Dollar Doc
Rankingen: A: 5,9 B 3,8,10,6,7 C 1,4,2

V75-2 2140m volt
Här kommer en avdelning där jag väljer att gå kort för att försöka koppla grepp på många spelare som istället kommer gardera friskt. Jag kommer endast sträcka tre ekipage och tror mig kunna överleva loppet på dessa.
Förstahäst är 10 Heloise Am som i den senaste starten var den moraliska vinnaren efter att hon från ett hopplöst läge avslutade 12,0 sista 1000m och var nära att hinna fram till seger. Heloise Am är en rejäl individ som alltid går bra tillslut och har en långspurt som kommer passa bra på Axevalla. Adderar vi därtill en formkurva som pekar uppåt är man med minsta klaff idag ett givet segerbud i loppet.

Draget är 13 Super Sarah som i den senaste starten satt fast med segerkrafter på V75. Ikväll ser uppgiften spännande ut på förhand, utgångsläget är bra och skulle det lösa sig med proteinerna från start kan hon lifta med i bra ryggar och sätta in slutstöten över upploppet. Till endast 8% är hon given på min kupong.

Nämner även 2 Icecream In som ikväll har ett bra utgångsläge på start och kommer dessutom till dagens start med bra form. För två starter sedan vann hon i debuten för David Persson och kommer nu till start med två lopp innanför västen. Icecream In är garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 10 Heloise Am
Spets efter 500:
Skrällen: 13 Super Sarah
Rankingen: A: 10,13 B 2,3,8,15,9,4,7,14,11,1 C 5,12,6

V75-3 1640m auto
1 Disco Volante startade så sent som i lördags på V75 men då med helt andra förutsättningar. Disco Volante hade då bakspår över lång distans, nu ser det betydligt mer passande ut för Disco. Från innerspåret över kort distans är han den troliga ledaren av loppet och väl i ledningen är man sen hästen att slå. Formen ska vara bra enligt stallet och han måste räknas tidigt idag. Men dock så har Disco Volante gjort bort sig från innerspåret tidigare och jag är även inne på att Axevallas långa upplopp inte är till någon fördel för Disco. Som stor favorit på V75 kommer jag spela för skräll och gardera trots vetskapen om att han blir svårslagen i spets.

Främsta utmanaren är 7 Hazard Boko som på slutet har sett väldigt fin och formstark ut. Trots att vi bara är inne i slutet av Februari så har Hazard Boko redan segrat två gånger i gulddivisionen. I den senaste starten var han mitt drag i omgången och han vann då efter sen lucka och ikväll är han trots bricka sju en tänkbar vinnare på nytt.

Kioskvältaren är 6 Holy Water som verkligen kan avsluta vasst. I den senaste starten gick man fort över Jägersros upplopp och blev tillslut tvåa bakom Ubiquarian Face. Holy Water har även varit nere i Frankrike och tävlat under vintern, vilket brukar föra fram utvecklingen en del på hästarna. Till endast 2% är man en tänkbar skräll som man inte ska missa vid gardering.

Min Vinnare: 1 Disco Volante
Spets efter 500: 1 Disco Volante
Skrällen: 6 Holy Water
Rankingen: A: 1,7 B 6,4,9,3,5 C 8,2,10

V75-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Pere Ubu. Han var knappt slagen från ledningen i sin comeback för två starter sedan på Färjestad. I den senaste starten var man ute i en tuff final och den prestationen är inget man ska dra för stora växlar av nu. Till dagens start har Pere Ubu fått två lopp i kroppen vilket borde innebära att formtoppen är nära. Dessutom är utgångsläget perfekt och Pere Ubu är den troliga ledaren av loppet. Över 1640m är man hästen att slå för övriga och jag är inne på att det är andraplatsen konkurrenterna tävlar om idag. Spik.

Motbud
3 Bravo Sabotage var med i samma lopp som Pere Ubu för tre starter sedan, då satt Bravo Sabotage fast med sparat i mål. Trots att man aldrig varit före min spik i mål på tre försök så är man ikväll främsta motbudet. Utgångsläget är bra och detta är en häst som fungerar lika bra bakifrån som i ledningen. Med minsta strul för min spik idag kommer Bravo Sabotage utmana honom om segern här.

Nämner även 4 Bismarck Comery som vann debuten på svensk mark för två starter sedan men i den senaste starten fick man nöja sig med andraplatsen efter att Bismarck Comery gjort jobbet utvändigt om ledaren. Formen är på topp och till låg procent skulle detta kunna vara skrällen om de två ovan nämnda kör för hår emot varandra.

Min Vinnare: 2 Pere Ubu
Spets efter 500: 2 Pere Ubu
Skrällen: 4 Bismarck Comery
Rankingen: A: 2 B 3,4,10,12,5,9,7 C 6,11,1,8

V75-5 2140m auto
4 Hobart har visat fin utveckling på slutet efter flytten till David Persson. I den senaste starten var han ute i ett Margareta-lopp och prestationen var mersmakande även om man fick nöja sig med tredjeplatsen. När tussarna rycktes fick Hobart nya krafter vilket kommer bli en rejäl extra växel att tillgå över Axevallas långa upplopp idag. Det är dessutom hemmaplan och tränaren David Persson lär ha försatt sin fyraåring i bra skick inför loppet. Hobart tål att göra en hel del jobb själv och är förstahästen i loppet. Men med tanke på att det väntas svar invändigt kan loppet öppna upp sig och jag kommer gardera.

1 Rocket Boy är spännande idag, han kommer från form tränaren Oskar J Andersson och har varit ute i tuffa sammanhang på slutet. Idag är utgångsläget spännande med bricka ett, Rocket Boy är kvick iväg från start och trivs som bäst när han får ånga på i ledningen. Det är även aviserat amerikansk vagn till dagens start för Rocket Boy vilket känns spännande. Håller man upp innerspåret ska det bli spännande att följa honom till 13% på V75.

Nämner även 12 Global Bodyguard som är en individ som hör hemma på lördagarna. Ikväll är dock utgångsläget inte det bästa då Global Bodyguard trivs i ledningen. Men skulle det bli tempo på loppet och flera på start ödslar med krafterna finns det ett långt upplopp att tillgå för denna femåring som segrat i tre av de fyra senaste starterna.

11 Darlington Fame vann på bra sätt från ledningen senast och visade då att formen är på topp. Utgångsläget idag är inte optimalt men med tempo på tillställningen här kommer Darlington Fame fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Hobart
Spets efter 500: 1 Rocket Boy
Skrällen: 1 Rocket Boy
Rankingen: A: 4,1 B 12,11,2,6,7,5,8 C 3,9,10

V75-6 2140m volt
8 Cash And Carry kommer med bra form med två andraplatser och en seger på de tre senaste starterna. Senast var insatsen mersmakande trots att tränaren själv var orolig för formen på förhand. Till dagens start är man mer positiva från stall Svanstedt trots utgångsläget. Motståndet är mer passande och strular det inte för mycket från bakspår på start så ska segerchansen vara bra. Cash And Carry kan göra en del jobb själv i loppen och på hemmabanan Axevalla är hon mitt förstaval i loppet.

Given på kupongen är också 13 EenymeenyminymoeDK. Detta är en högkapabel dansk gäst som gör resan över till Sverige i angeläget ärende. Tränaren Flemming Jensen säger själv att han tycker hästen står bra inne i loppet. Formen är bra och i den senaste starten vann hon på klart bra sätt trots en del strul med positionerna längs vägen. Gången före fick hon ett tufft lopp i dödens på V75. Hon är van att möta tufft motstånd och besitter en hårdhet som kommer räcka långt här. Till 15% är EenymeenyminymoeDK tidig på kupongen.

Nämner även 7 Quiz Roc som har ett bra utgångsläge idag med springspår på start. Hon kan öppna kvickt och prickar kusken Peter Ingves starten talar mycket för att Quiz Roc sitter i ledningen och väl i spets är man hästen att slå. Nu ska man även testa trekvartsstängt huvudlag för att få Quiz Roc mer intresserad av att tävla hela vägen. Gör hon det får konkurrenterna där bakom inte bjuda på mycket för att hon ska rinna undan tillslut.

Min Vinnare: 8 Cash And Carry
Spets efter 500: 7 Quiz Roc
Skrällen: 13 EenymeenyminymoeDK
Rankingen: A: 8,13,7 B 4,1,5,14,6,2,12 C 15,3,10,11,9

V75-7 2140m auto
Vi avslutar JACKPOT omgången med att spika 7 Gordon Brodde som vann på V75 för två starter sedan. Då var insatsen rejäl och jag blev imponerad. Efter det har Gordon Brodde varit struken men visade direkt i comebacken senast att det inte är någon fara med formen, han vann då enkelt från spets. Han har nu två raka segrar för sin nya tränare Svante Eriksson och formen är på topp. Gordon Brodde är kvick iväg från start och trots bricka sju idag är han min ledare av loppet efter en bit. Väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Men Gordon Brodde är heller inte beroende av ledningen för att vinna, så oavsett vilken taktik kusken Petter Lundberg väljer så är segerchansen god för Gordon Brodde. Spik.

Motbud
2 Borups Tornado kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och som har en formkurva som pekar uppåt. Utgångsläget är bra är bra och Borups Tornado är garanterad ett bra lopp här. Skulle det blir positionsproblem för favoriten från start är detta det givna motbudet på förhand. Det är anmält amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 11 Fenix Brick som har fått ett tufft utgångsläge idag men som visade bra form i den senaste starten som tvåa. Dessförinnan har Fenix Brick två raka segrar på kontot. Skulle det bli tempo på loppet idag kan Fenix Brick profitera på det och kommer kunna plocka många placeringar över upploppet tillslut.

Min Vinnare: 7 Gordon Brodde
Spets efter 500: 7 Gordon Brodde
Skrällen: 11 Fenix Brick
Rankingen: A: 7 B 2,11,4,12,1,8,9,6 C 10,3,5

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav