DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Axevalla 31/12

DrTrav - 30 December 2020 - 22:35

Nyårsafton är här och vi ska därmed avsluta årets Winter Burst med en multijackpott! Tävlingarna arrangeras av Axevalla känt för sitt långa upplopp. 

Jag spelar med två spikar. 2 Uncle Töll i den femte avdelningen och 7 Vikens Fingerprint i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Axevalla Torsdag 31/12
V75-1 1,2,10,11,12
V75-2 1,3,5,6,8,10,11,12,14
V75-3 1,6,8,10,12
V75-4 7,12
V75-5 2 Uncle Töll
V75-6 7 Vikens Fingerprint
V75-7 1,2,6,7,9,11,12

3 150 rader x 0,50 = 1 575 kr

DD Tips Axevalla Torsdag 31/12
DD1: 7 Vikens Fingerprint
DD2: 2,6,9,11,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
12 Love No Pain är en vinnartjej, som har vunnit tre av sina sex senaste starter. Hon tränas av Katja Melkko. Love No Pain är under fin utveckling och kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget. Då vann man enkelt efter att tidigt tagit hand om ledningen men ikväll blir upplägget annorlunda. Med Jorma Kontio i vagnen är prioritet att hitta vettig position från start, och lyckas man med det är mycket vunnet och man har en bra segerchans. Endast streckad till 16% i nuläget gör att hon är en spelvärd förstahäst.

11 Tullibardine Boe gick ett rappt slutvarv i den senaste starten, då blev man tvåa bakom Chicharita som tränas av Timo Nurmos. Nu har man fått ett lopp i kroppen efter sjukdom och formen bör vara framflyttad en hel del till kvällens start. Jag förväntar mig att Richard L Jansson som sitter i vagnen kommer vara offensiv direkt från start med sitt springspår på tillägg. Kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

2 M.T.One Wish gjorde kanske sitt bästa lopp i den senaste starten när man var tvåa på V75 i Halmstad. Med ett perfekt utgångsläge och formen på topp är man ett givet streck på kupongen. Dock så har det aviserats att 1 Hazyshadeofwinter ska köras i ledningen. Så frågan är hur Ulf Ohlsson lägger upp taktiken från start, skulle man ta sig förbi Hazyshadeofwinter någorlunda enkelt är mycket vunnet.

10 La Plus Belle var blek i den senaste starten på V86, men nu har man fått ett lopp i kroppen i sin nya regi hos Christoffer Eriksson. Från stallet meddelar man att La Plus Belle var i behov av det loppet och kommer gå framåt en del till dagens start. Dessutom ska Peter Untersteiner sätta sig bakom detta fyraåriga sto för första gången vilket är intressant. Givet streck för den som garderar i loppet.

Min Vinnare: 12 Love No Pain
Spets efter 500m: 1 Hazyshadeofwinter
Skrällen: 10 La Plus Belle
Ranking: A 12,11 B 2,10,1,15,8,6,7 C 9,4,5,13,14

V75-2 2140m auto
Ett öppet lopp där jag vill varna för några skrällar.

14 Leon Zon har alltid varit talangfull. Han besitter fin styrka och har ett fint slutvarv att tillgå. Det visade man inte minst i senaste starten under uppesittarkvällen när det mesta blev fel, men kunde ändå stå för en avslutning med mersmak. Nu har man såklart ett chansartat utgångsläge, men motståndet är också enklare än i den senaste starten och till endast 4% som man är streckad på i nuläget är man ett givet drag i omgången.

10 Galileo Journey är en fin travare som besitter en hög kapacitet. I den senaste starten var man ute i ett klass II-försök och stod för en klart godkänd insats. Galileo Journey blir bara bättre och bättre för varje start och är i min bok bästa hästen i loppet. Ikväll har man en bra startrygg i 3 Hector Eck, och kommer således sitta bra på det trots sitt tionde spår. Givet streck på kupongen.

5 Awesome Kronos blir favorit i loppet. I den senaste starten debuterade man för Johan Untersteiner, då visade man direkt att detta är en fyraåring med hög kapacitet. Dock finns det fortfarande en del att slipa på hos Awesome Kronos och som favorit i en multijackpot måste jag bara gardera. Skulle man nå ledningen är mycket vunnet, men här ska jobbas in en skräll över Axevallas långa upplopp.

Betalar för hela fyra enprocentare i loppet som kanske kommer stiga något under torsdagen men vill ändå nämna dem till den otroligt låga procenten. 6 The Special Man F. - 8 Souzy - 11 Starbec’s A.To Z - 12 Janis Joplin Boko.

Min Vinnare: 14 Leon Zon
Spets efter 500m: 1 Zenato
Skrällen: 6 The Special Man F.
Ranking: A 14,10,5 B 3,1,6,8,11,12 C 15,4,7,13,9

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-3 2640m auto
1 Global Beware är en intressant treåring som tränas av Johan Untersteiner och är en individ jag tror vi kommer få se i de stora sammanhangen om något år. Ikväll får pappa Peter chansen att förvalta chansen. I den senaste starten tog man hand om ledningen från bricka ett, och höll sen den positionen hela loppet. Ikväll skulle det mycket väl kunna bli en repris på den prestationen. Men det finns startsnabba ekipage utanför och skulle man bli snuvad på ledningen ikväll öppnar loppet upp sig och jag har några fina singelprocentare jag kommer betala för.

8 Digital Eye gör ikväll en intressant debut för stall Goop. Officiellt debuterade man i senaste starten, men då blev det galopp direkt. Digital Eye är kvick iväg från start och kommer till ikväll boostas med duktiga startkusken Carl Johan Jepson. Även om det är långsökt och kanske inte mitt hetaste scenario så kan jag inte helt räkna bort att man skulle kunna blåsa förbi samtliga i starten och ta hand om ledningen. Ikväll utrustar man även denna treåring med jänkarvagn för första gången, så oavsett om det blir någon ledning eller inte så är man till 5% ett givet streck på kupongen.

Ytterligare en singelprocentare jag betalar för är 6 Pacific Kingdom. För två starter sedan imponerade man när man på ett klassiskt sätt spurtade till seger över Axevallas långa upplopp. I den senaste starten var man något sämre, men enligt tränaren Merete Larsen sattes hästen ner under loppet på grund av hosta. Ikväll är det intressant att Pacific Kingdom får duktiga Rickard N Skoglund i vagnen för första gången. Man är kvick iväg från start och jag är inne på att man kommer hitta en fin position direkt och över det långa upploppet kommer man fälla många. Tidig.

Min Vinnare: 1 Global Beware
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Digital Eye
Ranking: A 1,10,8 B 6,12,3,5,2,9 C 4,7,11

V75-4 2140m volt
Detta lopp kommer jag låsa på de mest betrodda. Även om det rent speltekniskt är mest logiskt att ta ställning och spika en av dem så väljer jag att låsa loppet på två hästar då mina spikar i omgången inte är speciellt hårt betrodda.

7 Ready Trophy är en fyraåring som står för jämna och gedigna prestationer. Han har bara missat pallen vid ett tillfälle och det var i den senaste starten. Då var man småtrög under loppet. Från stallet meddelar man att nu med lopp i kroppen förväntas en bättre prestation. Mikko Aho som tränar är optimistisk inför dagens start och skulle Ready Trophy vara i närheten av den kapacitet man visat tidigare är man segeraktuell ikväll. Det är dessutom debut för Jorma Kontio i sulkyn och vi alla känner till hans vinterform. Jag tror att Jorma tidigt kommer köra fram och ställa en fråga till den initiala ledaren 6 Woudstra om ledningen. Når man väl dit är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

12 Flirting Diamond kommer med två lopp i kroppen efter vila till dagens start. I comebacken vann man via en mycket rapp avslutning och i den senaste starten blev man tvåa och fick ge sig emot Önas Prince. Utgångsläget med spår 12 på bakvolten kan såklart bli en fälla men skulle Thomas Uhrberg som håller tömmarna hitta ett vettigt slagläge direkt från start så kommer man tidigt blanda sig i segerstriden.

För den som vill gardera ytterligare vill jag nämna att 6 Woudstra som troligtvis kommer sitta i rygg på ledare har fart som räcker för att fälla de två ovannämnda om de skulle strula för mycket under vägen.

Min Vinnare: 7 Ready Trophy
Spets efter 500m: 7 Ready Trophy
Skrällen: 6 Woudstra
Ranking: A 7,12 B 6,2,10,11,5,1,8 C 13,4,3,15,14,9
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-5 1640m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första spik. Jag väljer i ett öppet lopp ta ställning för 2 Uncle Töll. Denna fyraåringen har fått starta på kontinuerligt under andra halvan av året och Uncle Töll har visat en fin utvecklingskurva. Tränaren André Eklundh är optimistisk inför kvällens start, han har meddelat att man kommer ta en lugn start från sitt andraspår för att se hur loppet utvecklar sig för att sen ta initiativ om det skulle behövas. Distansen 1640m ser jag som positiv, och oavsett vilken taktik tränaren och kusken André Eklund väljer så ska Uncle Töll i min bok ha toppchans. Jag väljer att spika när man bara är knapp favorit i loppet.

Motbud
1 Dark Roadster är min tidiga ledare av loppet och kommer till dagens start med två raka segrar. Med formen på topp och i ledningen är man det främsta motbudet till min spik. Men kanske är det de långa upploppet som sätter käppar i hjulet för att Dark Roadster ska få ta sin tredje raka seger.

3 Mas Capacity har fin kapacitet och känslan är att Jorma Kontio återigen kommer hitta ett vettigt slagläge med sin uppsittning, för att sen gå ett rykande sista halvvarv. Finns dock frågetecken kring orutinen över den korta distansen. I den senaste starten avslutade man 10,8 sista 1000m. Med rätt löpningsförlopp ikväll är man tidig vid gardering.

9 Man Of Steel kan få ett perfekt lopp från bricka nio. Man kan välja startrygg på 1 Dark Roadster eller 2 Uncle Töll och oavsett upplägg är man garanterad en fin resa. Till låg procent är man intressant vid gardering.

Min Vinnare: 2 Uncle Töll
Spets efter 500m: 1 Dark Roadster
Skrällen: 9 Man Of Steel
Ranking: A 2 B 1,3,9,4,7,8 C 5,11,6,12,10

V75-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, jag väljer att ta ställning för 7 Vikens Fingerprint som i nuläget endast är streckad på 15%. Detta femåriga sto har stött på stenhårt motstånd under helåret. Nu har man fått två lopp i kroppen efter lite vila och formen känns kraftigt på uppgång. I minicomebacken på Halmstad för två starter sedan gick man en rapp avslutning och gick i mål som trea. I den senaste starten stod man med 20m tillägg ihop med favoriten idag 1 Zeta Kronos. Den dagen fick Zeta Kronos det bättre loppet, och fick gå i rygg på Vikens Fingerprint som själv fick trava i dödens. Men vad gjorde det när Vikens Fingerprint med Oskar J Andersson i vagnen fick visa att man var det bästa stoet för dagen. Att man sen två veckor senare får 15% på min spik (som var den klart bättre hästen senast de möttes) och 38% på Zeta Kronos gör att jag bara måste ta ställning och spika Vikens Fingerprint med Oskar J Andersson.

Motbud
Givetvis är 1 Zeta Kronos främsta motbudet till min spik. Han har skyhög kapacitet och kvalade under fjolåret in till Drottning Silvias Pokal, Stochampionatet och Derbystoet. Man kommer med en fin seger till dagens start under uppesittarkvällen, då körde man sig till ledningen för att sen enkelt hålla undan till segern. Skulle man enkelt få ta hand om ledningen ikväll och sen få fuska bort en del av loppet är såklart segerchansen hög. Men jag tror man kommer bli utmanad med varma servetter och därför väljer jag att spika emot.

6 Indra´s Secret vet ni som följer mina tips att jag ofta hyllar. Det är en är en stenhård tjej som sällan blir trött under loppen. Indra´s Secret tål att göra jobbet själv under loppet och skulle inte bli förvånad om vi får se ett offensivt upplägg ikväll. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 7 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 1 Zeta Kronos
Skrällen: 10 Velegance
Ranking: A 7 B 1,6,10,9,2,12,5 C 4,3,11,8
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-7 2640m volt
Ett långlopp avslutar denna multijackpot och jag väljer att ta gardera loppet med ett gäng hästar.

11 Grainfield Aiden startade så sent som i lördags, han fick då ett tufft upplägg. Nu med täta starter har man chansen att studsa tillbaka och visa vilken hög kapacitet man håller. Täta starter är inget som oroar då man visat att man gått bra med de förutsättningarna tidigare. Dock har man inte vunnit över den aktuella distansen i Sverige på fyra försök tidigare, vilket är något man måste ha med sig till ikväll. För mig är man trots det en given förstahäst, men det är också givet att gardera på systemet.

2 Timo Lane har fin form för dagen och gick i mål med sparade krafter på V75 i den senaste starten. Jag räknar med att tränare och kusk Robert Bergh kommer ladda vad som går från start och man är min tidiga ledare av loppet. Distansen är positivt för Timo Lane och från ledningen är man hästen att slå för övriga.

6 Phoenix Photo är ytterligare en häst som är kvick från start och skulle kunna utmana 2 Timo Lane om ledningen. Phoenix Photo har inte startat på fem månader så det finns självklart frågetecken kring formen men skulle man snuva invändiga på ledningen är man ett tidigt segerbud. Från stallet är man inte speciellt oroad för avsaknaden av lopp, utan man meddelar att Phoenix Photo ska vara väl förberedd inför kvällens start. Till 10% är man ett givet streck på kupongen för mig.

Vill även nämna att 9 Zenzero Jet nu har ett lopp i kroppen efter vila, det loppet vann man efter att varit ute i ett billigt lopp på Örebro. Även om prestationen i sig inte skvallrade om så mycket så sa intrycket något annat. Zenzero Jet såg väldigt fin ut och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del också. Pass upp.

Min Vinnare: 11 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 2 Timo Lane
Skrällen: 9 Zenzero Jet
Ranking: A 11 B 2,6,12,9,1,7,15,5 C 4,3,10,14,8,13

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming