DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker 4/12

DrTrav - 2 December 2021 - 22:04

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bergsåkers travbana. Omgången innehåller två höjdpunkter. Vi på Rekartochklart.se har startat upp andelsförsäljning till V75 & V86, där ni som följare kan köpa in er i något av våra bolag. Ni hittar andelarna genom att klicka här eller gå in via andelsbutiken Direkten Tobaksboden hos ATG.se. Och vi startar upp detta en omgång där V75 innehåller en JACKPOT på 50 Miljoner. Håll tillgodo!

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar, 11 Spickleback Face i den tredje avdelningen och 9 Algot Zonett i den femte avdelningen.


V75 Tips Bergsåker Lördag 4/12
V75-1 2,3,6,8,12,14
V75-2 2,5,6,10
V75-3 11 Spickleback Face
V75-4 5,6,9,10,13
V75-5 9 Algot Zonett
V75-6 2,5,6,12
V75-7 3,5,7,10,12

2400 rader x 0,50 = 1200 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 4/12
DD1: 2,5,6,12
DD2: 3 Global Lover

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
14 Zante Grif startade så sent som i lördags i Diamantstoet-finalen på Solvalla, då stod hon för en bra upphämtning efter en startgalopp. Hon håller bättre form än vad resultatraden antyder och i min bok står hon på tur för seger sätt till vad Zante Grif presterat på slutet. Zante Grif är tuff och rejäl och har inge problem att starta med tillägg och tål att göra en del grovjobb själv i loppen. Hon kliver idag ner i klass och utan för mycket strul från sitt tillägget så är segerchansen bra. 

6 Kia Ora är lite ojämn i sina prestationer, men visar emellan åt upp riktig bra kunnande. Sedan Kia Ora kom till träning hos Oskar Kylin Blom så har hästen utvecklats en hel del och skulle man hitta till ledningen idag kommer man leda loppet länge.

Framhåller även 2 Navona som galopperade bort en seger senast och även om Navona inte är helt att lita på så har man idag ett spännande utgångsläge. Håller sig Navona till rätt gångart kommer man vara med och utmana om de framskjutna placeringarna idag.

Måste också bara säga att 8 Graces Candy har en mycket vass avslutning att tillgå om hon får spara speeden.

Min Vinnare: 14 Zante Grif
Spets efter 500m: 6 Kia Ora
Skrällen:
Ranking: A 12 B 6,2,8,3,12,13,11,1,4 C 10,7,15,9,5

V75-2 2640m volt
2 Grand Canyon Sisu har visat fin utvecklingskurva under året, och har hela fem segrar på sju starter. Idag startar man med spännande förutsättningar då han är stabil i volten och har ett bra utgångsläge. Han är garanterad en bra position direkt och distansen är heller inget som oroar på förhand. Grand Canyon Sisu är allround och ska ses som ett givet segerbud. Förstahäst. 

6 Thorondor är ovan vid voltstart men känslan är att man skulle kunna kliva iväg bra från sitt springspår och prickar dessutom kusken Stefan Persson starten kan det mycket väl vara så att Thorondor sitter i ledningen efter en bit. Formen är bra och i den senaste starten slutade man två efter en bra prestation på V75 och innan dess har man två raka segrar på kontot. Ska räknas tidigt i segersnacket här.

Nämner även skrällen 5 Feel the Benefit som i den senaste starten var ute i ett tufft lopp där han stod ensam på start. Feel the Benefit höll klart bra som tvåa och kommer med en positiv formkurva. Fredrik Wallin har även fått hästen att steppa upp ett hack och till låg procent känns Feel the Benefit spännande vid gardering.

Min Vinnare: 2 Grand Canyon Sisu
Spets efter 500m: 2 Grand Canyon Sisu / 6 Thorondor
Skrällen: 5 Feel the Benefit
Ranking: A 2,6 B 5,10,9,1,7,12 C 3,11,8,4

V75-3 2640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 11 Spickleback Face. Detta har alltid varit en individ som visat hög grundkapacitet och som nu på slutet även sett väldigt formstark ut. Tränaren Daniel Wäjersten har bra snurr på stallet för dagen och Spickleback Face kommer med tre segrar på sina fyra senaste starter. I den senaste starten var man ute i ett lopp som var 3700m och man vann då enkelt med sparade krafter. Därav är distansen inga problem idag och i ett svagt Gulddivisionsförsök på pappret är jag inne på att man rundar samtliga. Spik.

Motdbud
7 Selmer I.H. har blivit mer stabil på slutet men saknar fortsatt de höga topparna som man visat upp förr. I den senaste starten slutade man tvåa bakom Swagger efter att Selmer I.H. fått göra loppet utvändigt honom. För två starter sedan fick man se sig slagen av min spik Spickleback Face fullt rättvist. Årstiden är dock ett plus för Selmer I.H. och skulle man gardera loppet är detta mitt främsta motbud på förhand.

Nämner även 5 Västerbo Grosbois och 1 On Track Piraten för den som vill gardera. Båda lär söka och få vettiga positioner från start, då de kan öppna bra. Skulle det sen klaffa med de rätta ryggarna och eventuellt lucka tillslut kommer man avsluta rappt.

Min Vinnare: 11 Spickleback Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Västerbo Grosbois / 1 On Track Piraten
Ranking: A 11 B 7,5,1,10,3,8 C 6,4,9,2,12

V75-4 2140m volt
10 Tekno Jerven är ett intressant drag i loppet. Detta är en individ som besitter bra kunnande och som knackar på dörren bakom de främsta kallbloden i landet. Hans akilleshäl är dock att han inte är helt att lita på, det har blivit 17 galopper på sina 27 starter i livet. Men felfri kommer man kunna öppna bra från sitt springspår och då kan man köras offensivt från start. Lyckas man nå hela vägen fram till ledningen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

13 Bellfaks är en rutinerad herre som kommer med formen på topp. Det har blivit fyra segrar på de fem senaste starterna. Han har visat att han går bra både i ledning och bakifrån, och även om uppgiften idag är tuff på förhand med 40m tillägg så ska han räknas tidigt. Bellfaks är kvick från start och utan strul längs vägen är man med och utmanar om segern.

6 Gorm mötte flertalet av dagens konkurrenter för två starter sedan, fick då ett tufft lopp men gjorde det klart bra som fyra i mål. I den senaste starten tog man en enkel seger från ledningen och med en bättre resa än för två starter sedan idag kommer man kunna blanda sig i segertiden på nytt. Intressant till låg procent. 

9 Guli Roy har tagit ytterligare kliv för sin nya tränare Andreas Wallin och kan bli farlig att nonchalera hör vid gardering.

Min Vinnare: 10 Tekno Jerven
Spets efter 500m: 10 Tekno Jerven
Skrällen: 9 Guli Roy
Ranking: A 10,13,6 B 9,5,15,3,14,12,7 C 8,4,12,11

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 9 Algot Zonett. Han var ute så sent som i lördags, då handlade det om V75 finaler på Solvalla. Den gången var man ett namn på mångas läppar inför omgången. Det slutade dock med galopp på upploppet och det var en framskjuten placering som försvann. Formen ska vara fortsatt god och bricka nio ses som ett bra utgångsläge för Algot Zonett som kan ta en lugn start men ändå sitta bra på det i ett andraspår direkt. Han tål att göra en hel del grovjobb själv och startar i min bok med bra segerchans nu när motståndet är enklare. Vi har varit inne på det tidigare också, tränaren Daniel Wäjersten har bra form på stallet och jag väljer att återigen spika en av hans hästar.

Motbud
2 Gardner Shaw galopperade i första sväng senast i samma final som Algot Zonett deltog i. Nu blir det täta starter och detta är en häst som besitter en bra grundkapacitet för klassen. När han väl lever upp till sin fulla förmåga är man med och utmanar om segern i ett lopp som detta. Givet motbud för den som graderar.

Gillar även 3 Van Gogh Z.S. som individ. Han blandar och ger i sina prestationer och även han var med i finalen på Solvalla senast, stack dock inte ut nämnvärt den dagen. Men Van Gogh Z.S. är van att tampas mot tufft motstånd och trivs som bäst när han får vara med i den främre träffen. Utgångsläget idag är bra och kommer man till från start ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Algot Zonett
Spets efter 500m: 2 Gardner Shaw / 3 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 3 Van Gogh Z.S.
Ranking: A 9 B 2,3,12,5,10 C 6,11,5,4,7,1,8

V75-6 1640m auto
2 Champ Lane vet vart mållinjen befinner sig och har nio segrar på 15 starter i livet. Han har lite pengar på sig sett till kapacitet men är också nedstruken till innerspåret vilket gör det hela mer svårbedömt. Han kan öppna kvickt iväg från start, och håller man upp innerspåret ska såklart segerchansen på nytt vara god. Men det finns även med på kartan att man blir överflyglad från start och då blir uppgiften mer chansartad för Champ Lane. Bland annat är 5 Otroligosåfin kvick den första biten och kan ställa till det för Champ Lane. Att han är ett givet segerbud råder det inget tvivel om men oavsett känns det givet att gardera på V75.

12 Tattoo Avenger är en klassklättrare som stått för en fin utvecklingskurva på slutet. Han är både stark och snabb men har ett tufft utgångsläge att brottas med idag. Tattoo Avenger gynnas om det blir tempo på loppet och i min bok är man inte slagen trots bricka tolv idag. Givet streck på systemet.

Nämner även skrällen 6 Don's Be Weak som kommer med en missvisande programrad. För två starter sedan satt man fast i ryggar och i den senaste starten avslutade man mycket rappt efter trafikproblem längs vägen.Till låg procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Min Vinnare: 2 Champ Lane
Spets efter 500m: 2 Champ Lane
Skrällen: 6 Don's Be Weak
Ranking: A 2,12 B 6,5,8,10 C 7,11,3,5,9

V75-7 2140m auto
3 Global Lover en spännande fyraåring som bara blir bättre och bättre för varje start. Han har gått felfri 13 gånger och har då bara slutat utanför topp-3 en gång. Det har även blivit fyra segrar på de senaste sex starterna och formen är bra. Han kan öppna kvickt från start och Global Lover är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Förstasterck.

Tidig på kupongen är även 10 Art Brown som har segrat i fyra av sina sex starter hittills i år. Till dagens start har man fått två lopp i kroppen och formtoppen bör vara i antågande nu. Art Brown är allround och går från samtliga positioner. Dessutom är det Erik Adielsson som sitter upp i sulkyn för andra gången vilket är spännande på förhand.

Skrällen är 7 Anchor Man som var ute så sent som i lördags men då blev det en tidig galopp och den dagen var sen förstörd. Nu är det täta starter vilket har fungerat bra tidigare. Näst senast gick man i mål med sparade krafter och enligt stallet ska formen fortsatt vara bra för Anchor Man. Utgångsläget är lite chansartat, men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen idag vill jag inte sitta utan Anchor Man på min kupong.

Min Vinnare: 3 Global Lover
Spets efter 500m: 3 Global Lover
Skrällen: 7 Anchor Man
Ranking: A 3 B 10,7,12,5,9,8 C 11,1,6

Lycka till
DrTrav0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
19:00  Tvååker - Vänersborg
Fotboll - Ettan Södra  - Under 3 mål
1.80
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
02:00  Sverige U20 - Finland U20
Ishockey - JVM - 2
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Örebro 19/8
Insats: 588 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Örebro 20/8
Insats: 1512 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming