DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 21/3

DrTrav - 18 Mars 2020 - 14:16

Lördagens V75 tävlingar skulle egentligen ha avgjorts i Norge på Momarken men där har man ställt in allt trav så Bergsåker ersätter den här gången. Det är en Jackpot på 46 miljoner kronor i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 1 Usiana Face som visade fin kapacitet vid några tillfällen förra året. Nu kommer hon ut i en mycket intressant årsdebut och hon är kvick iväg ur volten så här tror jag att Robert Bergh håller upp ledningen och från spets här så tror jag hon säljer sig dyrt om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen så har hon två vinster på tre gånger hon har gått i spets så det vore en tacksam position. Det blir barfota runt om och en hybridvagn den här gången meddelar man från stallet. Vinnarodds 4.00 hos bet365, Casumo , Unibet & LeoVegas

V75 Tips Bergsåker Lördag 21/3
Avd 1: 1,2,6,12,13,14,15
Avd 2: 1,2,3,5,7,8,9,12
Avd 3: 2,7
Avd 4: 6,9
Avd 5: 4,9
Avd 6: 1,2,6,8
Avd 7: 1 Usiana Face

1792 rader x 0,50 = 896 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 21/3
DD-1: 1,2,6,8
DD-2: 1 Usiana Face

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 14 Let's Go Ernie gjorde debut i ny regi för Nicklas Westerholm senast. Han tog då hand om ledningen i ett tidigt skede men han blev överflyglad på den sista bortre långsidan när So Chic tog sig förbi men han kom sedan med en vass avslutning och var då starkast över upploppet. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Springspår på tilläggsvolten här så med en lyckad start borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge så han ska räknas tidigt här. Han gick med tunga skor senast men nu ska han lättas i balansen, 1 Hadrianos hade gjort många bra insatser utan att det räckt till någon seger inför den senaste starten men då kom den första vinsten. Han är kvick iväg och lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen här så tror jag han kör i spets så länge lampan lyser men skulle det inte bli spets så kan han få ett bra lopp på innerspår och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut.

8 Hugo Gustivar Boko gjorde första starten för Robert Dunder senast. Han kördes då passivt men avslutade godkänt i skymundan i ett V86 lopp som vanns av Emilie K. Det var första starten sedan oktober så han kan vara klart förbättrad nu och kan han få smyga med i en bra rygg och få spara slutstöten fram till upploppet så kan han vara långt framme här. Barfota runt om nu kan ge extra växel.

6 Payet tryckte sig till ledningen med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan till seger senast. Han kan öppna okej så kan Robert Bergh hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt, 12 Angel Ovea har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast så kördes hon fram och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så stack hon undan till seger. Senast så fick hon ett tuffare lopp men höll ändå klart bra till tredjeplatsen bakom Emilie K. Hon har problem med aktionen och får det inte att fungera i svängarna men nu blir det någon form av barfotabalans och då kan det bli bättre för henne. Dåligt läge i volten men vid felfri avgång så kan hon bli farlig när Daniel Wäjersten väljer att sätta in attacken.

Min Vinnare: 14 Let's Go Ernie
Spets efter 500m: 1 Hadrianos
Skrällen: 2 Lets Go Again 
Ranking: A 14,1 B 8,6,12,15,13,2 C 7,3,11,9,10,4,5
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 2 Unleash The Steel är inte att lita på och har galopperat i fem av nio starter hittills. För tre starter sedan så skötte hon sig och travade då i ledningen och tog då sin första seger från den positionen. Kan Kaj Widell hitta till spets smärtfritt här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men det är inte säkert att så blir fallet. Första gången med rycktussar nu kan ha en bra effekt, 9 Hidden Assets inledde året bra med två raka segrar. Senast så satt han långt ner i kön men han avslutade okej i skymundan fram till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Madame Af Djupmyra. Kan han få smyga med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

7 Börge Kosing gick okej senast på Solvalla utan att glänsa. Han är medelsnabb ut så kan Jörgen Westholm ramla ner i en vettig position så kanske han kan nypa sin första seger här. Barfota runt om för första gången kan ge en extra växel, 8 Make Someone Happy travade större delen av loppet först i andraspår senast och orkade inte riktigt hela vägen utan han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Digital Asset. Banan passade inte honom då för den var lös och han fick inte det rätta fästet. Tråkigt utgångsläge här men han är rätt snabb ut och nu blir det ett goggles-huvudlag istället för ett norskt meddelar man från stallet så löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Unleash The Steel
Spets efter 500m: 2 Unleash The Steel
Skrällen: 12 Cobbys Yourah
Ranking: A 2,9 B 7,8,1,3,5,12 C 4,10,6,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Love No Pain inledde karriären bra med två raka segrar för Tuomas Korvenoja men hon har nu gjort tre starter i Katja Melkkos regi där det senast blev den första segern för den nuvarande tränaren. Näst senast så fick hon trava utvändigt om ledaren och hon höll starkt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Unique Q.C. Senast så fick hon tävla i en bike för första gången och då öppnade hon klart förbättrat och hittade till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann hon lätt. Med den startsnabbheten hon visade senast så tror jag att Jorma Kontio har siktet inställt på ledningen även här och från spets så kan hon bli svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så är hon stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Det blir jänkarvagn igen men lite lättare sommarskor istället för vinterskor som det var senast.

7 Digital Dominance vann i debuten för Robert Bergh i september och kommer nu ut i en mycket intressant årsdebut. Spåret här är lite långt ut men han är väl förberedd inför den här starten så om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så är den långa distansen en fördel så jag tror på en bra insats direkt i återkomsten här och då kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 6 Betting Ace som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Näst senast så var hon med i en tuff öppning och orkade inte hela vägen utan hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av King Of Everything. Senast så kom hon till spets och vann sedan enkelt från den positionen. Löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Love No Pain
Spets efter 500m: 2 Love No Pain
Skrällen: 7 Digital Dominance
Ranking: A 2,7 B 6,9,3,5,12,4,8 C 1,10,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Backegubben gjorde en start i januari efter lång frånvaro och då blev han fyra i ett lopp som vanns av Ängsborken. Efter det så skulle han ha startat på Bergsåker för en månad sedan men då drabbades han av en hovböld så han blev struken. Han känns fin i träningen inför den här uppgiften meddelar Björn Karlsson och innerspåret här är perfekt för härifrån kommer han att kunna komma iväg bra så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

6 Ängspilen kördes till ledningen in i första sväng och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Han kan öppna rätt bra från springspåret här så kan han komma till spets smärtfritt så kan han ta en ny seger här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har vunnit fyra av sex gånger han har travat i ledningen så det vore en fördel om han kunde komma dit men blir det ingen ledning så borde han kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern igen, vid ytterligare gardering kan 1 Guli Major som kommer ut i årsdebut nu så formen är oviss vara tänkbar. Han känns fin i jobben inför det här meddelar Jan-Olov Persson. Han har ett trevligt utgångsläge så med med en fin resa här så kan det räcka en bit mot det här gänget men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Backegubben
Spets efter 500m: 6 Ängspilen
Skrällen: 2 Optandsfröken
Ranking: A 9,6 B 1,2,3,13,14,5,8,7,15 C 12,11,4,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Merritt svarade för en mycket bra insats vid vinsten i ett V86 lopp näst senast. Han vreds då ut till attack från tredje utvändigt och tryckte sig till spets ut på slutvarvet och från den positionen så dansade han undan till en överlägsen seger. Gången efter det så satt han längst ner i kön innan han gick på i tredjespår med varvet kvar till mål och gick starkt på den sista bortre långsidan men han fick ingen rygg att gå i så in på upploppet så var krafterna slut och han försvarade sig med en galopp. Den korta distansen passar bra och kan han få smyga med och vänta med slutstöten fram till upploppet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

4 Imagine Boko gör comeback efter en tids frånvaro men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de återkommer så han kan bli att räkna med här. Han är stark så distansen är väl lite i kortaste laget men med ett passande lopp i den främre träffen så kan han dyka upp i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 5 Kimbee Crown som är startsnabb och kanske kan komma till ledningen här vara tänkbar. Skulle så bli fallet så kan han vara långt framme här. Han är inte att lita på men felfri så kan han duga en bit i det här sammanhanget. Eventuellt barfota runt om och bike nu kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 9 Merritt
Spets efter 500m: 5 Kimbee Crown
Skrällen: 5 Kimbee Crown
Ranking: A 9,4 B 5,6,2,10,12 C 3,8,7,1,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Coogan svarade för en mycket vass insats i årsdebuten senast. Han satt då i andra utvändigt innan han vreds ut till attack med 700 meter kvar och då avgjorde han på ett mycket bra vis när han plockade ner den ledande Payet D.E. till seger. Med lopp i kroppen så kan han vara förbättrad till den här starten men han är inte känd som någon snabbstartare i volten så det kan bli tufft att nå ledningen här men om han inte blir fast på innerspåret så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Rocky Tilly hade ett dåligt läge och hamnade illa till men han avslutade ändå klart bra i skymundan men han slutade oplacerad i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Star Costashorta från ledningen senast. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Jörgen Westholm sitter i ledningen och från spets så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få fuska bort en del av loppet i täten.

8 Queer Fish har årsdebuten avklarad och kan vara mycket bättre nu. Han fick då en invändig löpning innan han hittade loss men via en sylvass avslutning så var han inte långt ifrån att fånga in Nappa Scar som vann det loppet från ledningen men han fick nöja sig med tredjepriset. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet, 2 Frenchnorwegian Id vann ett försök till SprinterMästaren ifjol men nu har han inte startat sedan finalen av det loppet samma kväll som försöket. Det är tufft att gå ut och begära seger efter så lång frånvaro men han är väl förberedd och har gått ett par fina jobb inne på Åby meddelar man från stallet så från ett trevligt läge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då nypa en bra placering direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Coogan
Spets efter 500m: 6 Rocky Tilly
Skrällen: 2 Frenchnorwegian Id
Ranking: A 1 B 6,8,2,10,9,7 C 5,3,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Usiana Face som visade fin kapacitet vid några tillfällen förra året. Nu kommer hon ut i en mycket intressant årsdebut och hon är kvick iväg ur volten så här tror jag att Robert Bergh håller upp ledningen och från spets här så tror jag hon säljer sig dyrt om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen så har hon två vinster på tre gånger hon har gått i spets så det vore en tacksam position. Det blir barfota runt om och en hybridvagn den här gången meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 6 Lövdala Symphonie som travade i ledningen och vann från den positionen senast vara tänkbar. Från springspåret här så kan hon utmana min spik om ledningen ifall Emilia Leo träffar bra i startögonblicket men skulle det istället bli en utvändig löpning så tror jag hon får svårt att räcka till seger, 14 Lyx Håleryd travade i ledningen men gav sig väl enkelt senast. Hon är mycket vassare med ett lopp i ryggar men hon har ett tufft läge med tillägg över kort distans nu men med lite klaff så kan hon duga en bit här om det blir överpace på loppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Usiana Face
Spets efter 500m: 1 Usiana Face
Skrällen: 10 Belle Godiva
Ranking: A 1 B 6,14,10,7,8,12,13,2 C 9,11,5,4,15,3
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming