DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2

DrTrav - 26 Februari 2020 - 13:28

På lördag avgörs V75 spelet på Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 1 Elian Web som har gjort det mycket bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Näst senast så kördes han till spets och Propulsion som var med då hade ingen chans och nu senast så tog han återigen hand om ledningen och gick undan till en säker seger. Han är väldigt kvick iväg och sitter i ledningen omgående och med spetsläge över kort distans så tror jag han blir mycket svår att fånga in för övriga ekipage. Han trivs även väldigt bra på Bergsåker där han har startat tre gånger tidigare med lika många vinster som resultat. Vinnarodds 1.55 hos 888sport, Casumo , Unibet & LeoVegas

V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2
Avd 1: 2,3,4,7,8,9
Avd 2: 1,5,15
Avd 3: 1 Elian Web
Avd 4: 1,4,9
Avd 5: 5,9,10
Avd 6: 1,10,12
Avd 7: 1,6,9

1458 rader x 0,50 = 729 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 29/2
DD-1: 10,12
DD-2: 1,6,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Elche har visat god form på sistone och har tagit två raka segrar på Åby. Nu är det tuffare motstånd men han kan öppna rätt så vettigt ur volten och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 8 Bling Bling har gjort två starter efter vila. I årsdebuten så travade hon i ledningen och fick bestämma och borde hon ha vunnit men hon fick nöja sig med andraplatsen när Fuel Burn tog sig förbi kort före mål. Senast så var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon satt i andra utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så plockade hon ner sitt motstånd till seger. Stängt spår här så utgångsläget är lite chansartat men med lite klaff så kan hon bli farlig den sista biten. Eventuellt första gången med rycktussar är intressant.

9 Royal T.N. tog över ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så drog han sedan undan till en säker seger senast. Bakspår nu är inte det bästa då han trivs bäst när han är med där framme men kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet. 7 Fluke mötte tufft motstånd och slutade oplacerad i ett Margareta lopp senast och där gick hon i mål med tillsynes mycket sparade krafter. Med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle hon nå spets och få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka till seger.

4 Bourne Dominion gick en bra avslutning i skymundan senast till femteplatsen i ett lopp som vanns av Just Celebration. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Han står väldigt hårt inne i loppet och har galopperat bort mycket pengar och han har dessutom ett knivigt spår i volten men reder han ut startmomentet och kan han få ett bra lopp så kan han duga en bit här, 3 Takata kommer med tre raka andraplatser. Han är snabb från början och Henrik Nilsson vill till spets här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 2 Elche
Spets efter 500m: 7 Fluke
Skrällen: 3 Takata
Ranking: A 2,8,9 B 7,4,3,6,5,1,12 C 10,11
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Kallblodsdivisionen, Försök 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 15 Odd Herakles tog åtta segrar på 14 starter och han sprang in nästan 2,4 miljoner i fjol. Han har årsdebuten avklarad som slutade med en klar seger på Forus efter att han kommit till ledningen efter 400 meter. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten. 20 meters tillägg och många hästar att runda är inte det lättaste men kan han få en del draghjälp på vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Han är dock allra bäst barfota så skor på nu är ett litet minus.

1 Ängsborken satt en bit ner i kön innan han gick till attack senast fast han levererade en mycket vass avslutning på upploppet men fick inte tag i Ådne Odin som ledde loppet från start till mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Det var kort distans den gången men nu är det ett halvvarv längre och det passar honom bättre. Han kan öppna okej utan att vara någon blixt så det finns risk att innerspåret ställer till det här men skulle han bli över från start så kan det uppstå en lucka så Jimmy Jonsson kan ta sig loss och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Eld Rask startade bara sporadiskt under fjolåret. På 14 starter i karriären har han ännu inte varit sämre än trea. Nu möter han tufft motstånd och har inte startat sedan december så formen är ett frågetecken men Ulf Ohlsson har lyckats väl med honom tidigare så med lite klaff och om ett par av konkurrenterna gör bort sig så kan skrällen vara ett faktum.

Min Vinnare: 15 Odd Herakles
Spets efter 500m: 7 Guli Rubin
Skrällen: 5 Eld Rask
Ranking: A 15,1 B 5,8,2,7,9,12,13,14,10,4 C 3,6,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-3
Gösta Bergengrens Minne - STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Elian Web som har gjort det mycket bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Näst senast så kördes han till spets och Propulsion som var med då hade ingen chans och nu senast så tog han återigen hand om ledningen och gick undan till en säker seger. Han är väldigt kvick iväg och sitter i ledningen omgående och med spetsläge över kort distans så tror jag han blir mycket svår att fånga in för övriga ekipage. Han trivs även väldigt bra på Bergsåker där han har startat tre gånger tidigare med lika många vinster som resultat.

Vid gardering kan nummer 4 Disco Volante som hamnade i dödens innan det blev andra ytter med 1300 meter kvar av loppet men sedan var han seg och slutade oplacerad i det loppet som min spik vann senast vara tänkbar. Från stallet så tror man att han tappade luften efter den tuffa öppningen. Han är kvick iväg men jag tror inte han tar en hel längd på min spik och skulle han få vandra i dödens istället för i ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

11 Linus Boy gjorde debut i den högsta klassen näst senast och hade då ett uselt läge och kom aldrig in i loppet. Senast så kördes han till spets med varvet kvar och gick undan till en säker seger och han gjorde det bra även om det blev rätt billigt. På nytt dåligt utgångsläge men han har en härlig avslutning att ta till och blir det ett uppskruvat tempo på loppet så biter hans spurt bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Elian Web
Spets efter 500m: 1 Elian Web
Skrällen: 11 Linus Boy
Ranking: A 1 B 4,11,9,7,2 C 12,6,8,10,3,5
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Au Pair Girl har sprungit in betydligt mer pengar än hästarna på startvolten. Hon ströks inför en tilltänkt start i slutet av förra månaden för en halsinfektion men hon har nog inte tappat så mycket på det och hon har tränat väldigt bra meddelar man från stallet. Här sitter hon i andraspår omgående och kan Nicklas Westerholm servera henne en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden så hon ska räknas tidigt.

4 Infinite Knight är jämn och säker men hon har bara en seger efter 17 starter och det var i tävlingsdebuten. Hon tog en kort startgalopp senast men gick bra efter det fram till fjärdeplatsen bakom Father Of Sun som vann det loppet. Svårt spår i volten men felfri nu och om Jörgen Westholm som kör hästen kan få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet. Hon gick med helstängt huvudlag senast men nu blir det ett halvstängt norskt istället meddelar man från stallet.

1 Global Worthy har tre segrar på de fyra senaste starterna. I den senaste starten så satt hon en bit ner i kön innan hon gick till attack med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Atlas Vendil och höll även undan för övriga motståndare till seger. Hon kan öppna rätt så bra ur volten så här kan det bli antingen spets eller vinnarhålet så från ett trevligt utgångsläge här så kan hon vara långt framme, 6 La Norna drar en del streck. Hon har springspår här så Hanna Olofsson har säkert siktet inställt på ledningen och skulle hon ta spets så kan det räcka en bit här. Hon har gjort många starter på isbana på slutet men nu är det grusbana istället och det är inte riktigt samma sak så hon får inte plats på systemet även om hon skulle hitta till ledningen.

Min Vinnare: 9 Au Pair Girl
Spets efter 500m: 1 Global Worthy
Skrällen: 4 Infinite Knight
Ranking: A 9 B 4,1,6,8,5,3,11,10,2 C 7,12,15,14,13
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Alorac Mathbell kommer med fin form och två raka segrar till den här starten. Näst senast satt han en bit ner i kön men han avslutade strålande och hann fram till seger och senast så klev han fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och han visade en fin inställning när han krigade ner Enriko Ha till en knapp seger. Den långa distansen här är passande och han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Oskar J Andersson få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

5 Religious spurtade vasst som fyra i finalen av bronsdivisionen som vanns av Remarkable Feet näst senast. Gången efter det så gjorde han en stark insats utvändigt om ledaren men han fick ge sig med knapp marginal mot en vasst avslutande Thriller N.P. Han kan öppna fort så jag tror att han kan nå spets i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Ippon Futura vann på ett bra vis senast trots att det var lite väl kort distans för honom. Nu är det ett varv längre och blir det lite körning och bra tempo på tillställningen så är han stark till slut och till en låg procent på spelet är han intressant.

Min Vinnare: 9 Alorac Mathbell
Spets efter 500m: 5 Religious
Skrällen: 10 Ippon Futura
Ranking: A 9 B 5,10,8,3,6,1,7 C 11,12,2,4
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-6

STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Grainfield Aiden har hunnit med sju starter under året där han har radat upp starka prestationer med vinster och andraplatser varje gång utom en då han slutade oplacerad. Senast så fick han trava utvändigt om den ledande Southwind Hydro men hade inga problem med att plocka ner honom och även hålla undan för övriga motståndare till seger med det norska huvudlaget oryckt. Som vanligt har han fått ett uselt läge men jag tror att Hannu Korpi styr på så fort tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas så trots utgångsläget här så ska han räknas tidigt.

10 Man At Work har inte vunnit sedan oktober ifjol men han har radat upp bra insatser utan att det har räckt till någon seger på slutet. Senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var han inte långt ifrån segern men Remarkable Feet kom loss från innerspåret och spurtade in till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu är han upp en klass men jag tror att han kommer göra bra ifrån sig även här och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

1 Remarkable Feet kommer med två raka segrar. Han tog hem finalen av bronsdivisionen sedan han smugit med på innerspår och fått luckan på upploppet senast. Han har klivit upp en klass nu men han har ett intressant läge och han kan öppna rätt så vettigt och skulle Jörgen Westholm lyckas hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge. Skulle det inte bli spets så kan få ett bra lopp i vinnarhålet och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 4 Electrical Storm har en del anhängare. Han kom med tre raka segrar inför finalen senast där han fick nöja sig med femteplatsen. Precis som flera av konkurrenterna här har han gått upp en klass nu men kan han få ett bra lopp i en vettig rygg så har han en härlig speed att ta till men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 12 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 1 Remarkable Feet
Skrällen: 3 Sir Q.C.
Ranking: A 12,10,1 B 4,3,6,9,2 C 11,5,8,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Strong Heartbeat var riktigt bra senast efter ett längre uppehåll. Han kan vara ännu lite vassare den här gången med lopp i kroppen och han är snabb från start så lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen här så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage om han kan få styra och ställa som han vill där framme i täten.

6 Merritt har gjort det väldigt bra på sistone och hade haft tre raka segrar om han inte blivit tufft diskad för trängning näst senast. Senast så kördes han resolut till ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så länsade han undan till en överlägsen seger. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen så han ska räknas tidigt här, 9 My Sweden kommer till den här starten med tre raka segrar. Alla dessa vinsterna är tagna från spets men dit blir det tuffare att nå nu så bakspåret är ingen fördel. Löser det sig med positionerna och om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 1 Strong Heartbeat
Spets efter 500m: 1 Strong Heartbeat
Skrällen: 11 Angel Raziel
Ranking: A 1,6,9 B 3,5,11,10,4,2 C 7,12,8
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
lovet11 - 2020-02-29 16:46

Kört många vinst och platsspel på dina skrälltips, riktigt lönsamt! tack så mycket för dom!

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 2/10
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming