Bjerke arrangerar en extra V75 på söndag med Oslo Grand Prix som det stora dragplåstret. Jag spelar med två spikar i omgången, 10 B.W Rune i V75-3 samt 8 B.A Superhero i V75-6.

V75 Bjerke 11/6
V75-1 2.6.7.12
V75-2 1.2.3.4.5.7.9
V75-3 10 B.W Rune
V75-4 2.6.7
V75-5 2.5.7
V75-6 8 B.A Superhero
V75-7 1.2.3.4.5.7.8.9

1008 rader x 1 kr =1008kr

Dagens Dubbel Bjerke 11/6
DD-1 8 B.A Superhero
DD-2 1.2.5

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 3140m Volt
6 Feydeau Seven är bästa hästen i fältet och står lite på tur för en seger efter flera bra insatser. Han möter ett lämpligt motstånd nu och det blir dessutom barfota runt om. Han har samlat på sig hårdhet i tuffare konkurrens och känns som en sund tipsetta.

2 Freedom som startar fyrtio meter framför är jag dock spänd på. Han såg formstark ut senast på Lindesberg från ett hopplöst läge och här tror jag att han dundrar till ledningen och leder loppet länge.

12 Gangnam Style K skrällde till rejält när han vann stayerloppet under Charlottenlunds V75-omgång. Nu får han lite mer förtroende av spelarna men uppgiften känns inte helt olik och han kommer göra ett bra lopp igen.

7 Hennessy Am har en mycket tuffare uppgift än senast men han såg väldigt fin ut och kan han gå med i ryggar och spara på sin speed blir han livsfarlig till slut.

Min Vinnare: 6 Feydeau Seven
Spets efter 500m: 2 Freedom
Skrällen: 12 Gangnam Style K.
Rankingen A:6.2.12 B:7.1.11.4.10 C:3.8.13

V75-2 2100m Auto
Mycket talar för spets och slut för 1 Cool Trix som ser ut att blir omgångens största favorit men jag är lite inne på att 2 Dencos Rioja skulle kunna ta sig förbi från start och då blir han mer sårbar.

9 Tearsinheaven verkar ha formen på plats för dagen och han följde upp segern näst senast med ytterligare en bra prestation även om det blev omöjligt att vinna loppet som det blev kört.
Det är anmält med skor i skrivande stund men det låter som att man ska rycka skorna för första gången i karriärens tjugonde start och det är alltid spännande på hästar med släktskap till Love You.

2 Dencos Rioja är ensamt sto i loppet och möter kanske några som är för bra men hon har mycket fart i sig och var jättefin när Mika Forss lotsade henne till seger senast. Mika Forss sitter upp igen och det hade varit spännande att se henne i ledningen.

Min Vinnare: 1 Cool Trix
Spets efter 500m: 1 Cool Trix 7 / 2 Dencos Rioja
Skrällen: 2 Dencos Rioja
Rankingen A:1.9 B:2.7.5.4 C:6.8.10

V75-3 1640m Auto
Här har jag hittat en fräck spik i 10 B.W Rune som endast är spelad till 7% i skrivande stund. Jag gillade intrycket på honom under elitkampen när han avslutade vasst som fyra och som jag läser loppet kommer det att bli körning från flera håll från start.
B.W Rune borde kunna komma igenom hyggligt med bra ryggar i starten och jag har en god känsla för att B.W Rune spurtar ner sina konkurrenter till slut.

Motbud
8 Tangen Bork är bästa hästen i fältet och han var väldigt bra i elitkampen när han var klar tvåa bakom Evartti. Det finns ingen häst av Evarttis kaliber i det här fältet vilket såklart underlättar men han fick en tacksam resa i Elitkampen och nu kommer han troligen behöva göra jobbet i dödens.

2 Bäcklös Uriel tror jag hittar till ledningen och som han har imponerat i år med sex segrar på åtta starter ska han tas med tidigt i beräkningen även här.

Min Vinnare: 10 B.W Rune
Spets efter 500m: 2 Bäcklös Uriel
Skrällen:
Rankingen A:10 B:8.2.3.9.6.4.5 C:1.7

V75-4 1609m Auto
7 Clarissa står för klassen i gänget och var ju vansinnigt stor favorit senast mot kanske ett ännu tuffare motstånd. Om hon fungerar och är lika bra som på Färjestad näst senast kan hon mycket väl vara överlägsen men distansen är ett litet minus och hon kommer troligen få ett tufft lopp från det här utgångsläget.

2 Lucky Queen Soa spikade jag med framgång senast och hon kunde vinna enkelt efter att ha fått överta ledningen. Jag har henne som knapp spetsfavorit i loppet och kommer hon till ledningen blir hon att räkna med igen.

6 Fillipa B.J har imponerat vid årets starter och kommer senast från en tredjeplats i stoeliten under elitloppshelgen. Hon trivs över den korta distansen och är förmodligen den som har allra starkast form i loppet.

Min Vinnare: 7 Clarissa
Spets efter 500m: 2 Lucky Queen Soa
Skrällen:
Rankingen A:7 B:2.6.1.10.9.8. C:5.4.3

V75-5 1609m Auto
2 Floris Baldwin vann Charlottenlund Open från ledningen senast på en låg 10-tid och det mesta talar för att han tar sig till ledningen nu också. Han slog bland annat Synergy den gången och får ses med högst segerchans i loppet.

5 Hierro Boko är mycket spännande bakom och man ska inte stirra sig blind på den dåliga raden. Faktum är att han har sett ruskigt fin ut på slutet trots uteblivna resultat och får Mika Forss till styrningen blir han att räkna med nu.

7 Best Ofdream Trio var en ruskig besvikelse i sitt elitloppsförsök och klappade ihop rejält från ledningen. Han har inte fungerat med övernattning tidigare heller och vi får misstänka att det var en stor del i den dåliga insatsen.

Min VInnare; 2 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 2 Floris Baldwin
Skrällen: 5 Hierro Boko
Rankingen A: 2.5.7 B:3.10.1.6 C:8.9

V75-6 2100m Auto
Här tror jag stenhårt på 8 B.A Superhero trots att han startar från spår åtta bakom bilen.
Han är nämligen kusligt startsnabb och jag tror att han dundrar hela vägen till ledningen trots spåret. Den som främst utmanar från start är stallkamraten 3 Thewinnertakeitall och Niklas Korfitsen lär knappast ta emot Frode Hamre om han är framme tidigt.
Formen går knappast heller att klaga på och näst senast kunde han speeda ner Schampus i fyraåringseliten på Bjerke och senast var han trea bakom Double Deciever under elitloppshelgen och sköt till riktigt vasst när han väl fick fritt.

Motbud
3 Thewinnertakeitall fungerade inte senast och har fått pusta ut lite igen och är han i samma skick som när han vann på Åby 12/4 bör han vara med och ta en framskjuten placering. Han är kvick iväg bakom bilen och kommer med stor sannolikhet att få en passande resa på innerspåret.

Bakom räknas främst den norska kriterievinnaren 4 Petho samt 2 Diapason som såg ut att ha en del att åka med när galoppen kom senast.

Min Vinnare: 8 B.A Superhero
Spets efter 500m: 8 B.A Superhero
Skrällen: 2 Diapason
Rankingen A:8 B:3.4.2.1.5.10.9 C:6.7

V75-7 2100m Auto
Det har blivit dags för årets upplaga av Oslo Grand Prix och i år ser det ut som en väldigt öppen historia.

1 Seven Nation Army är snabb från start men får nog trots allt svårt att ta emot 2 Get A Wish. Jag har alltid haft ett gott öga till den här hästen och svepningen han gjorde på Charlottenlund för ett drygt år sedan glömmer man inte i första taget. Senast var han trea i Copenhagen Cup bakom Önas Prince och Calle Crown och sin vana trogen gick han fort över upploppet. Nu slipper han Önas Prince och får han bara fritt över upploppet från innerspåret tror att han blåser ner sina konkurrenter.

2 Get A Wish kommer med två raka segrar och har presenterats i ett fantastiskt skick. Han möter sitt tuffaste motstånd i karriären men han är rysligt snabb från start och från ledningen på en snabb sommarbana bör det räcka långt.

5 Oscar L.A har fått ett par lopp i kroppen och har dessutom sett väldigt fin ut. Det är tufft emot nu men jag tror vi kommer få se en riktigt stark prestation av Oscar L.A som bör räcka långt.

9 Stoletheshow är enda deltagaren i fältet från årets elitlopp och han är dessutom regerande mästare av Oslo Grand Prix. Han har gjort bra lopp bakifrån tidigare men jag tycker att han växer ett par klasser i ledning och dit kommer han inte nu.

Min Vinnare: 1 Seven Nation Army
Spets efter 500m: 2 Get A Wish / 1 Seven Nation Army
Skrällen: 5 Oscar L.A
Rankingen A:1.2.5 B:9.3.4.7.8 C:6.10

Lycka till