DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bjerke 30/12

DrTrav - 30 December 2020 - 00:29

V75-tävlingarna och Winter-Burst fortsätter och arrangeras den här gången i grannlandet Norge, närmare bestämt på Bjerkes travoval. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med en spik, 6 Rushmore Face i den tredje avdelningen.

V75 Tips Bjerke Onsdag 30/12
V75-1 4,9,10
V75-2 2,4,8,11,14,15
V75-3 6 Rushmore Face
V75-4 1,6,8,9,10
V75-5 7,13
V75-6 2,6,9
V75-7 3,5,6,8,10

2700 rader x 0,55 = 1350 kr

DD Tips Bjerke Onsdag 30/12
DD1: 2 High Into The Sky
DD2: 3,5,6,8,10

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2100m auto
10 Sofies Case är kapabelt fyraårigt sto som vunnit åtta av sina totalt sjutton starter. Hon har visat fin inställning och gjorde det bra som tvåa i den senaste starten. För två starter sedan fick man sätta nosen först över mållinjen via en enkel seger. Ikväll har man bakspår vilket såklart inte är optimalt, men hon ska ändå räknas in tidigt i sgerstriden. Förstahäst.

9 Indiana Fortuna är en rapp femåring som när hon får sitt lopp visat ett bra kunnande. I de två senaste starterna har hon avslutat väldigt rappt. Från spår nio är man garanterad ett fint lopp i ryggar och jag blir inte förvånad om hon skulle fälla samtliga över upploppet ikväll. Given på systemet.

4 Independent Baby är ett Zola Boko-sto som hittat nya växlar under säsongen, och tagit fem årssegrar hittills. Under sensommaren tog man två raka segrar efter att hon spurtade vasst, och med rätt lopp ikväll kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 10 Sofies Case
Spets efter 500m: 2 Dani's Princess
Skrällen: 9 Indiana Fortuna
Ranking: A 10,9 B 4,2,1,8,3 C 6,7

V75-2 2100 auto
2 Tako Ö.K är kvick från start och min tidiga ledare av loppet. I den senaste starten gick man väldigt bra efter startgalopp. Denna sjuåring är inte helt att lita på men skulle han hålla reda på benen från start är man hästen att slå för övriga från ledning. Tidig på systemet.

11 Drivjerven är intressant ikväll, i den senaste starten satt man fast med gott om krafter kvar. Då var det comeback efter vila, nu med lopp i kroppen och krafter sparade senast lär man vara framflyttad formmässigt en hel del. Läget är inte optimalt, men till 16% som man är streckad till i nuläget känns denna sexåringen helintressant.

8 Kleppe SPØDÅ är inte alls att lita på travmässigt, men hon har visat fin kapacitet de gångerna Kleppe SPØDÅ travat hela loppet. Fartmässigt är man kanske den vassaste kandidaten i loppet. Given på mitt system.

Vill även nämna 15 Horg Mio som är en skräll vid bredare gardering. Satt fast med sparade krafter för två starter sedan. Detta är en femåring som har placerat sig topp-3 i över 50% av sina lopp i år. Utgångsläget sätter såklart ner chanserna idag. Men vid bredare gardering ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 11 Drivjerven
Spets efter 500m: 2 Tako Ö.K
Skrällen: 15 Horg Mio
Ranking: A 11,2 B 8,15,4,14,6,1,3,10 C 12,13,5,7

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-3 2100m auto
Här hittar vi kvällens första spik i omgången, 6 Rushmore Face. Denna sjuåring har nu gjort två starter för Per Oleg Midtfjeld, i båda staterna har man körts passivt och gått i mål med sparade krafter. Motståndet ikväll är inget som skrämmer Rushmore Face och jag förväntar mig ett mer offensivt upplägg. Med formkurvan som pekar uppåt väljer jag att spika.

Motbud
8 La Grange är en kapabel hingst som ikväll gör intressant debut för Frode Hamre. La Grange är svårbedömd rent formmässigt, men för den som garderar min spik tycker jag absolut denna sexåring ska med till 1% i skrivande stund.

1 Patent Leader är kvick från start och lär ta hand om ledningen av loppet initialt. Frågan är om man väljer att köra i den positionen, eftersom man inte var som bäst i den senaste starten då man gick i ledningen. Oavsett är Patent Leader garanterad ett fint lopp och ska räknas tidigt bakom min spik.

Min Vinnare: 6 Rushmore Face
Spets efter 500m: 1 Patent Leader
Skrällen: 8 La Grange
Ranking: A 6 B 1,8,7,4,5 C 9,2,3

V75-4 2100m auto
10 Best Ruggen är en stark och rejäl åttaåring som fartmässigt kanske är bästa hästen, dock går det inte att lita på Best Ruggen: Han väljer ofta att ta till galopp. Men skulle man gå felfritt är man ett givet segerbud och till 7% i skrivande stund är man lika given på systemet som det är givet att gardera loppet. Förstahäst.
  
8 Torben kommer till dagens start med två raka segrar med sig i bagaget. Med tre lopp i kroppen efter långt tävlingsuppehåll lär man trots dubbla segrar rent formmässigt fortfarande gå framåt med loppen i kroppen. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med spår åtta, men jag blir inte förvånad om vi får se en offensiv Magnus Teien Gundersen direkt från start. Magnus som kör har en häst som tål att göra jobb själv under loppen, och därför är man inte beroende av att bli släppt till ledningen även om det såklart skulle varit mycket vunnet om så blev fallet. Tidig på systemet. 

9 Alsaker Pumbaa har fin form för dagen och har stått för en del fina prestationer utan att få sätta nosen först. Alsaker Pumbaa är väldigt speedig och med rätt ryggresa ikväll kommer man fälla många över upploppet. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Vill även nämna 1 Frier Birk som för två starter sedan vann i monté och har nu två raka segrar i den disciplinen. Skulle de fina monté insatserna gör att denna åttaåring tänder till lite extra för sulky nu också ska man inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 10 Best Ruggen
Spets efter 500m: 8 Torben
Skrällen: 9 Alsaker Pumbaa
Ranking: A 10,8 B 9,1,6 C 7,4,5,2
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-5 2600m auto
7 L.A.'s I Feel Good galopperade i debuten för Frode Hamre för två starter sedan. I den senaste starten fick man trava ensam i andra spår i stort sett hela loppet i tuff konkurrens och i ett litet fält, tröttnade då tillslut. Ikväll ser förutsättningarna annorlunda ut, tränaren Frode Hamre har säkert gjort sitt för att slipa på sitt nyförvärv. Adderar vi därtill att man är min spetsfavorit i loppet så tycker jag trots två intetsägande starter så ska man räknas tidigt här.

13 Sassy May har formen på topp och har två segrar och en tredjeplats på de tre senaste starterna. Men segrarna är tagna ifrån ledningen, en position man inte kommer nå ikväll. Men blir det lite tempo på tillställningen så kommer den långa distansen ta ut sin rätt och då ska man inte räkna bort detta femåriga sto med toppform.

3 Sophia Frecel är kvick iväg från start och kommer få ett fint lopp ikväll. Kommer luckan in på upploppet så besitter hon en vass finish och vi kan få se en repris från senaste starten när man vann efter sen lucka och rapp avslutning.

5 Call Me Fox har stått för flera fina insatser på slutet och står på tur för seger. Ska första årssegern komma i den sista starten för året? Tidig för den som garderar bredare.

Min Vinnare: 7 L.A.'s I Feel Good
Spets efter 500m: 7 L.A.'s I Feel Good
Skrällen: 3 Sophia Frecel
Ranking: A 7,13 B 5,3,11,2,6,1,12,8 C 10,4

V75-6 1609m auto
2 High Into The Sky är en fyraåring hos Frode Hamre som trivs bra över distansen och är kvick iväg från start. Idag har man fått perfekt utgångsläge, och är min tidiga ledare av loppet. Från stallet meddelar man att detta är stallets bästa chans i omgången. Från ledningen är man hästen att slå för övriga och segerchansen ska vara hög. Förstahäst.

6 Jackson Avery har visat fin form och stått för för bra prestationer på slutet. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen och gången innan stod man för en vass avslutning över upploppet. Hittar man fina ryggar idag kommer man avsluta vasst över upploppet och ska inte nonchaleras.

9 Sam The Man är en startsnabb femåring som missgynnas ikväll då han inte kan utnyttja sin startsnabbhet från bricka nio, men man har en fin startrygg i 2 High Into The Sky. Man kommer därför i ett andraspår direkt från start. Sam The Man vann direkt i comebacken senast, och nu med ett lopp i kroppen till kvällens start kommer formen vara framflyttad ytterligare. Pass upp trots utgångsläget.

Min Vinnare: 2 High Into The Sky
Spets efter 500m: 2 High Into The Sky
Skrällen: 6 Jackson Avery
Ranking: A 2 B 6,9,3,4,5,7 C 1,10
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-7 2100m auto
3 Goodman B.R. vann enkelt för två starter sedan efter att man direkt tagit hand om ledningen. Detta är en sexåring som är väldigt kvick iväg från start och man är min tidiga ledare av loppet. Väl i ledningen sen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

5 Tayno Destrier har fin form för dagen, för två starter sedan vann i fin stil när man plockade ner ledaren Key To Happen till synes enkelt. I den senaste starten såg man också fin ut när man skulle sätta in attacken men galopperade istället bort en framskjuten placering. Med formen på topp så kommer man blanda sig in i segerstriden här om man håller sig till rätt gångart. Tidig.

6 Rossini Diamant har även han fin form för dagen, i den senaste starten vann man i fin stil i monté. Skulle den genomköraren ge en fin kick nu när man går tillbaka till sulky igen är man med och gör upp om segern. I grunden finns fin kapacitet, och Rossini Diamant är ett givet streck på min kupong.

Jag streckar även 10 Orlando G.M. och 8 New Talisman.

Min Vinnare: 3 Goodman B.R.
Spets efter 500m: 3 Goodman B.R.
Skrällen: 8 New Talisman
Ranking: A 3,5,6 B 10,8,1 C 12,11,9,2

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Leeds - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 1
2.23
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
17:27  Lopp 8 - H2H - 3 Zeolit
Trav - Romme - H2H - 1
1.85
17:30  Kristianstad - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.85
18:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
3.20
18:00  Bologna - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.02
18:30  Leeds - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 1
2.23
20:45  Verona - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 & under 3,5
2.30
21:00  Newcastle - Wolves
Fotboll - Premier League - New ö 4,5 hörnor
2.00
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
04:00  Anaheim - Vegas
Ishockey - NHL - 2
1.85
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
15:00  Leicester - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2 + BLGM
5.50
18:00  Napoli - Benevento
Fotboll - Serie A - 1 & under 3,5
2.30
20:45  Roma - Milan
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.70
21:00  Villarreal - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian 0
1.75
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
1.95
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 27/2
Insats: 144 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 27/2 2021
Insats: 243 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme 27/2
Insats: 270 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 28/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming