DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Charlottenlund Sönd 29/12

DrTrav - 28 December 2019 - 13:41

Winter Burst rullar vidare med V75 tävlingar från Danmark och Charlottenlund och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-1 på nummer 6 Princess S.W. som kommer till den här starten med tre raka segrar. Vid vinsten näst senast så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede trots bakspår och trots ett bra tempo under vägen så gick hon undan till en säker seger. Gången efter det så var hon ute över lång distans på Åby och Peter Untersteiner körde då fram och tog över ledningen efter ett drygt varv och från den positionen så plockade hon en ny seger. Här tror jag att hon kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir hon svårfångad men hon är bra nog att hon kan vinna det här loppet från dödens också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 4 Demsey Cloc som blev skadad inför fyraåringssäsongen men har kommit tillbaka bra och ståtar nu med tre raka segrar. Han var riktigt fin senast vid vinsten på Jägersro även om det var ett billigt lopp men han vann helt okörd med sparade krafter. Här tror jag på tidig ledning på nytt och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt. Det var skor på senast men nu blir det barfota runt om vilket har fungerat väl tidigare.

V75 Tips Charlottenlund Söndag 29/12
V75-1 6 Princess S.W.
V75-2 5,7,9,10,11,12
V75-3 1,2,4,6,8,10
V75-4 2,6,7,11
V75-5 4 Dempsey Cloc
V75-6 2,3,8,10,12
V75-7 1,9

1440 rader x 0,50 = 720 kr

Dagens Dubbel Tips 29/12
DD1: 2,3,8,10,12
DD2: 9 Barolo

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stolopp över 2000 meter och jag har spikat nummer 6 Princess S.W. som kommer till den här starten med tre raka segrar. Vid vinsten näst senast så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede trots bakspår och trots ett bra tempo under vägen så gick hon undan till en säker seger. Gången efter det så var hon ute över lång distans på Åby och Peter Untersteiner körde då fram och tog över ledningen efter ett drygt varv och från den positionen så plockade hon en ny seger. Här tror jag att hon kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir hon svårfångad men hon är bra nog att hon kan vinna det här loppet från dödens också om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Frances Yoda som tog en säker seger på open stretchen för tre starter sedan vara tänkbar. Hon gjorde bort sig med en startgalopp senast men felfri nu så är hon kvick iväg och då kanske Henrik Lönborg vill köra i ledningen och då kan det räcka en bit här men jag håller min spik som strået vassare, 7 Ofelia O.E. tog en enkel seger från ledningen näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett V75 lopp på Halmstad och då fick hon trava en stor del av loppet utvändigt ledaren och tröttnade sedan i sista sväng så hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Dancin In The Rain. Kan Jörgen Sjunnesson servera henne en fin löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Princess S.W.
Spets efter 500m: 6 Princess S.W.
Skrällen: 5 Bella Höjgård
Ranking: A 6 B 3,7,5 C 9,2,8,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Stolopp över 2000 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Elvira M kommer från två raka andraplatser och hon har varit bland de tre främsta i åtta av nio starter i år. Hon travade i ledningen senast men kunde inte svara en vasst avslutande Ever So Clever. Kan Steen Juul servera henne en fin löpning så kan hon vara långt framme på nytt, 7 Ever So Clever är inte att lita på men hon levererade en mycket vass spurt till seger i den senaste starten. Kan Jeppe Juel som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här.

11 Chloe är Jeppe Juels andra häst i loppet där Christoffer Eriksson får chansen i sulkyn. I den senaste starten så satt hon i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken med 750 meter kvar till mål och kom fram snabbt och kopplade greppet på ledande Dazzle Knock men då kom en smygkörd Livi Lady loss från rygg ledaren och avgjorde kort före mål så hon fick nöja sig med andraplatsen. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon få sin revansch här, 10 Livi Lady plockade ner Chloe kort före mål till seger näst senast. Hon har efter det varit på Bjerke där hon blev tvåa i ett lopp som vanns av Dominique A.P. efter en bra avslutning. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så är hon vass den sista biten.

Min Vinnare: 5 Elvira M
Spets efter 500m: 1 Livi Nectar H M
Skrällen: 10 Livi Lady
Ranking: A 5,7 B 11,10,12,9,4,8 C 6,1,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett lopp över 2000 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Diamond Is Rough kommer närmast från en spetsseger över kort distans. Han är kvick iväg så jag tror han kan ta ledningen initialt på nytt men det är 360 meter längre distans den här gången så Morten Friis kanske väljer att släppa ifall Marc Elias kommer tidigt med Gambit Brodde men oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 4 Gambit Brodde var ute i ett litet fält på Åby senast där han drog på i ledningen och fick sedan Mellby Granat upp på utsidan med 1200 meter kvar till mål och mot den hade han sedan inget svar utan var slagen redan 250 meter från mål och fick även se sig passerad av Nordmann så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Efter den insatsen så har han varit struken då han ej var i tävlingsmässigt skick inför en tilltänkt start i Kalmar så formen nu är en aning svårbedömd men om han lever upp till sitt kunnande så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Armani Hyrdehöj kommer med två raka segrar. Här sitter Birger Jörgensen bra till i andraspår omgående och kan han få vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 10 Another Dream gjorde en stark insats vid vinsten på Billund näst senast. Gången efter det så fick han en resa i andra utvändigt i ett sprinterlopp på Ålborg och där gick han i mål med en del sparade krafter efter att Lord L.S. som satt snäppet framför honom tröttnat på upploppet. Med en bättre rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så är han intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Diamond Is Rough
Spets efter 500m: 1 Diamond Is Rough
Skrällen: 10 Another Dream
Ranking: A 1,4 B 2,10,8,6,12,9 C 7,5,11,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 2000 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Bette Nock har vunnit tre lopp i rad. Senast så satt han en bit ner i kön men det var bra tempo på loppet så när han väl satte in attacken så spurtade han in till en säker seger. Det har gått ett par veckor sedan den insatsen och spåret här är inte det bästa men om Jeppe Rask som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han dyka upp i segerstriden på nytt, 11 Don Cash har gjort det bra vid två raka segrar. Han kördes till spets och fick dämpa och gick sedan undan till en knapp men säker seger senast. Besvärligt utgångsläge här men om det löser sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

2 Cutty Sark har fin form och ett bra läge. Senast så satt han långt bak och fick en dålig rygg framför sig när han satte in attacken men han tog ändå en fjärdeplats bakom vinnande Come On Party. Från ett bättre spår här så sitter han bra till i den främre träffen omgående så han kan bli farlig över upploppet, 6 A Secret Word vann näst senast och gången efter det så gick han en bra avslutning men fick inte tag i Don Cash utan fick nöja sig med andraplatsen. Kan Birger Jörgensen som kör hästen servera honom en fin löpning så har han en vass avslutning och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Bette Nock
Spets efter 500m: 3 Leading Tile
Skrällen: 6 A Secret Word
Ranking: A 7,11 B 2,6,5,3,4,1 C 9,10,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett lopp över 2000 meter och jag har spikat nummer 4 Dempsey Cloc som blev skadad inför fyraåringssäsongen men har kommit tillbaka bra och ståtar nu med tre raka segrar. Han var riktigt fin senast vid vinsten på Jägersro även om det var ett billigt lopp men han vann helt okörd med sparade krafter. Här tror jag på tidig ledning på nytt och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt. Det var skor på senast men nu blir det barfota runt om vilket har fungerat väl tidigare, vid gardering kan 6 Dario Sotto som kommer med två raka segrar och formen på topp vara tänkbar. Han svarade för en rejäl långsida när han svepte till ledningen vid ingången till sista sväng senast och gick sedan undan till en klar seger. Kan Ken Ecce servera honom ett bra lopp här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 12 Macro Star hade två raka segrar innan han senast gjorde bort sig med galopp. Han vann mycket lätt från utvändigt ledaren näst senast så felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Dempsey Cloc
Spets efter 500m: 4 Dempsey Cloc
Skrällen: 2 Es Trenc
Ranking: A 4 B 6,12,1,2,11 C 10,5,9,8,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 2000 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Slide So Easy har dragits med dåliga utgångslägen en längre tid. Han gjorde en bra insats som tvåa bakom Stepping Spaceboy i Gulddivisionen på Åby senast. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan det vara läge för en efterlängtad seger så han ska räknas tidigt här, 12 Balfour har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Dåligt läge här men om Christoffer Eriksson som kör hästen kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet. Barfota nu är intressant, 8 Justice Ås vann på aktuell bana från spets för fyra starter sedan. I den senaste starten så tog han hand om ledningen men släppte sedan över till Baron Gift men han stumnade sedan rejält över upploppet och slutade oplacerad. När han nu återkommer så förväntar jag mig en bättre insats och kan Peter Untersteiner hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan han bli farlig över upploppet.

2 Bvlgari Peak vann från spets i comebacken efter drygt två års frånvaro näst senast. Gången efter det var han sämre men det var en opassande kort distans då och det blev lite fel där när Steen Juul ville köra fram i dödens och fick svar och i sista kurvan så galopperade han. Nu är det högsta klassen men han kan öppna bra så om det blir spets nu så kan det räcka en bit mot det här gänget, 3 Beatriz gjorde det bra som tvåa bakom Bvlgari Peak för tre starter sedan. Hon tog en välförtjänt seger efter ett lopp i ryggar när hon plockade ner den ledande Stud Muffin senast. Med en fin resa i den främre träffen här så kan hon ställa till med en rejäl överraskning och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Slide So Easy
Spets efter 500m: 2 Bvlgari Peak
Skrällen: 3 Beatriz
Ranking: A 10 B 12,8,2,3 C 6,9,4,1,7,11,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 2000 meter och jag har streckat två hästar, 9 Barolo har dragits med dåliga utgångslägen inom V75 spelet på sistone. Hon sladdade långt bak och var chanslös mot vinnande Night Brodde på Åby senast. Här har hon fått ett lite bättre spår och kan Flemming Jensen komma igenom hyggligt här och kan hon hitta en vettig rygg att gå i och få bra draghjälp under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon gick med skor senast men hon är lite vassare utan skor så blir det barfota nu så är det en fördel, 1 Magic Happens kommer med mycket fin form. Han avgjorde på ett bra vis till seger från rygg ledaren senast och gången innan det så höll han bra till andraplatsen från dödens på Wild Love. Innerspåret nu är inte helt optimalt för jag tror inte han kan hålla upp någon ledning men om det löser sig med en lucka till slut eller om Peter Untersteiner kan ta sig ut i andraspår direkt så kan han vara med och göra upp om segern. Barfota fram nu istället för skor som det var senast, vid ytterligare gardering kan 8 Global Strategy som levererade en mycket vass avslutning till seger näst senast vara tänkbar. Gången efter det så blev det ett tufft lopp i dödens så han slutade oplacerad. Kan Bent Svendsen som kör hästen gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Barolo
Spets efter 500m: 2 Trophy Spring
Skrällen: 8 Global Strategy
Ranking: A 9,1 B 8,5,11,2,3,4,7,6 C 12,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming