DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna 2/7

DrTrav - 1 Juli 2022 - 10:56

V75 tävlingar från Eskilstuna denna lördagen. Det handlar om STL finaler men vi bjuds även på E3-finaler för Ston samt för Hingstar/Valacker. Detta innebär att den sportsliga faktorn är skyhög denna V75 omgång. 

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 6 L.L.Royal i den femte avdelningen och 2 Santos de Castella i den sjunde avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Lördag 2/7
V75-1 3,5
V75-2 1,2,3,6,7
V75-3 1,3,4,5,6,9
V75-4 3,4,5,9,10,11
V75-5 6 L.L.Royal
V75-6 1,2,3,5,9,11
V75-7 2 Santos de Castella

2160 rader x 0,50 = 1080 kr

DD Tips Eskilstuna Lördag 2/7
DD1: 1,2,3,5,9,11
DD2: 2 Santos de Castella

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Klass-l final och mitt förstaval i loppet är 3 L.A.Boko. Han har presterat mycket bra för sin tränare Daniel Wäjersten, det har blivit fem segrar på sina sex starter för Wäjersten. Senast gick man upp i klass men stod för en mersmaknade prestation. Han vann på ett bra sätt trots trots dödens. Att det dessutom är ikväll fullväg idag istället för 1640m är en fördel för L.A.Boko. Han startar från ett passande utgångsläge och L.A.Boko är min vinnare i V75-1.

Kommer dock dubbla systemet med 5 Born To Run som inlett sin sejour på svensk mark på bästa sätt. Det har blivit två raka segrar och Gocciadoro som tränar har lovordat femåringen ända sedan det var bestämt att han skulle komma till Sverige. Born To Run är en allround häst som inte är beroende av någon speciell position. När man dessutom startar från ett vettigt utgångsläge är man ett givet segerbud i loppet och jag spelar med två hästar i V75 inledningen.

Därbakom nämner jag 1 Erv Zet som stod för en bra prestation senast, då var Erv Zet knappt slagen tvåa från dödens. Efter det har han dock varit struken för feber vilket såklart är oroande. Men han är anmäld med amerikansk vagn för första gången vilket såklart är spännande och det är inte en växel man skulle dra om inte hästen var redo för en bra prestation. Erv Zet är kvick iväg från start och skulle han hålla upp innerspåret från start kommer han sen leda länge.

Min Vinnare: 3 L.A.Boko
Spets efter 500m: 1 Erv Zet
Skrällen: 1 Erv Zet
Ranking: A 3,5 B 1,6,4,9,8 C 10,2,11,7

V75-2 2140m auto
3 Farfars Dream kommer med tre raka segrar på kontot och imponerade senast när han besegrade Agassi Broline. Formkurvan pekar fortsatt rakt upp och detta är en häst som tränaren André Eklundh håller högt. Utgångsläget är passande och i ett öppet lopp på förhand är detta mitt förstaval.

2 Agassi Broline är kvick iväg från start. Han vann senast från ledningen på Åmål och idag är även utgångsläget betydligt bättre jämfört med för två starter sedan när man fick se sig slagen av Farfars Dream trots ett bra slutvarv. Skulle han lyckas ta en längd på 1 Firefoot från start är man obesegrade från ledningen efter tre försök. Även detta är ett givet streck på kupongen.

1 Firefoot har för Oscar Berglund imponerat i år. Han har tagit sex segrar på åtta försök och vid de två nederlagen har det blivit galopp. Men galopperna är inget som oroar på förhand då Berglund själv meddelat att det finns förklaringar till varför Firefoot galopperat. Han kan öppna kvickt och från ett innerspår idag kommer det laddas vad som går för att hålla ut övriga initialt. Lyckas man med det är detta hästen att slå. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Tidigt streck!

Nämner även 7 Calamari som även han besitter bra kunnande för klassen och skulle det bli lite överpace på loppet från start kommer Calamari kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 3 Farfars Dream
Spets efter 500m:1 Firefoot / 2 Agassi Broline
Skrällen: 7 Calamari
Ranking: A 3,2,1 B 7,6,9,4,8,5 C 10,11,12

V75-3 2140m auto
E3 final för ston med 1.000.000kr i förstapris.
3 Eireann blir favorit och det kan man förstå. Hon visade direkt i sina första starter att hennes talang och kunnande är något extra. I den senaste starten tävlade hon med helstängt huvudlag för första gången och stod då för en imponerande prestation när hon vann utan att ta ut sig nämnvärt. Utgångsläget är bra och att vara allround som Eireann är en styrka i dessa storlopp då man kan anpassa löpningsförloppet efter olika scenarion. Att dessutom ha skickliga Örjan Kihlström i vagnen är ett stort plus i dessa typer av lopp. Förstahäst.

Men i ett lopp där utvecklingen hos dessa unga talanger kan ta stora steg över en natt innebär att jag kommer försök att gardera då man får bra betalt bakom Eireann.

Skrällen är 5 Halley Wania som imponerande redan som tvååring hemma i Finland. I November månad var hon ute och tampades mot obesegrade Corazon Combo som nu tillhör favoriterna i killarnas E3-final. Att hårdhet finns för denna typ av lopp råder det inget tvivel om och när det är anmält barfota runt om för första gången vill jag gärna vara med på tåget till 6%. Hon är kvick iväg från start och min troliga ledare av loppet.

Nämner även 4 Holly Go Lightly som har gjort det bra varje gång på slutet och kommer nu med tre raka segrar på kontot. Hon verkar trivas bättre på svensk mark än vad hon visade nere i Frankrike. Holly Go Lightly lever framförallt på styrka och inställning, men har samtidigt visat att hon kan avsluta rappt den sista biten. Med lite överpace i loppet kommer hennes slutvarv bita bra.

Min Vinnare: 3 Eireann
Spets efter 500m: 5 Halley Wania
Skrällen: 5 Halley Wania
Ranking: A 3 B 5,4,6,9,1,10,2 C 12,7,8,11

V75-4 2140m auto
11 Amalencius B.B. är en högkapabel herre som besitter helt klart högst kapacitet i startfältet. Han har vunnit flera V75-lopp under året och kommer från säker seger på Boden senast. Innan det var han ute i Harper Hanovers lopp och gjorde det mycket bra som trea. Amalencius B.B. tål att göra jobb på egen hand och även om inte utgångsläget är det bästa idag så startar han med högst segerchans om han håller sig till trav. Som favorit på V75 är han dock ingen jag vill hålla i handen, detta med tanke på hans historik gällande galopper samt att det inte får strula för mycket från bricka elva mot bra hästar.

10 Henry Flyer Sisu var snackhästen senast på Boden, han gjorde det då klart bra som trea efter sen lucka. Nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad ytterligare en aning och dessutom är det anmält amerikansk vegan vilket är spännande. Given vid gardering.

4 Sam The Man kommer med två raka V75 seger på kontot. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet idag även om det finns några konkurrenter som också kan lägga iväg den första biten. Skulle Björn Goop lyckas fuska bort en del av loppet i spets blir jag inte förvånad om han rinner undan på en snabb sommaren idag. 14%.

Vill även lyfta fram 5 Gardner Shaw som också är startsnabb, men missgynnas såklart att ha spår utvändigt om Sam The Man. Men insatsen senast på Östersund var bra och han visade då att formkurvan pekar uppåt. Gardner Shaw trivs som bäst om det blir tufft tempo på loppen och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 11 Amalencius B.B.
Spets efter 500m: 4 Sam The Man
Skrällen : 10 Henry Flyer Sisu
Ranking: A 11,10,4 C 5,9,3,1,6 C 2,8,7

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 6 L.L.Royal. I ett öppet lopp där man utan problem kan plocka med 6-7 ekipage så gör jag tvärt om och stället tar ställning och spikar. L.L.Royal kommer nu med tre raka segrar på kontot för Robert Bergh och med tanke på hans startsnabbhet är jag inne på att man återigen tidigt kan få överta ledningen här och väl i den positionen kommer man sen bli tuff att ta sig förbi. I den senaste starten vann han säkert utan att prestera på topp. Detta är kanske någon tycker är lite oroande inför idag, men när man från stallets sidan meddelar att L.L.Royal kändes väldigt uppåt i måndagens träningsjobb så är ställningstagandet givet för mig. Spets och slut!

Motbud
3 Borups Tornado har svarat för flera bra prestationer för Ulf Stenströmer. Inför den senaste starten hade Borups Tornado fått en lite lugnare träningsperiod och av den anledningen var han inte lika bra som tidigare. Men nu med det loppet i kroppen kan vi räkna med att han är förbättrad nu. Utgångsläget är passande och skulle man lyckas svara ut L.L.Royal från start öppnar loppet upp sig. Men däremot är jag inte inne på att Borups Tornado vinner från spets. Dels ska man stå emot en stenhård L.L.Royal samtidigt som man ska kunna försvara sig mot smygköra konkurrenter, därför väljer jag att gå emot.

Kioskvältaren är 10 Parker som gjorde det mycket bra som tvåa efter galopp senast på V75. Dessförinnan var man ute i Harper Hanovers lopp och det blev galopp även då. Men skulle han gå felfritt idag så finns både form och fart för att avsluta kvickt. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket känns spännande.

Min Vinnare: 6 L.L.Royal
Spets efter 500m: 6 L.L.Royal
Skrällen: 10 Parker
Ranking: A 6 B 3,10,1,9,8,7 C 5,11,4,12,2

V75-6 2140m auto
E3 final för hingstar och valacker, med 1.000.000kr i förstapris.

5 Pure Atlas är en häst där man sett den höga kapaciteten redan sen start. Han imponerade stort i försöket senast när han vann från dödens. När det såg ut att vara trött ben in på upploppet manade bara Örjan Kihlström lite på honom och Pure Atlas växlade då upp och gick bara undan till seger. Det är en egenskap endast bra hästar har. Pure Atlas har segrat i fem av sina åtta starter i livet men han har också visat en del hetsiga tendenser vilket såklart alltid är oroande inför en final. Men med en felfri avgång idag startar Pure Atlas med bäst segerchans i loppet. Förstaval.

2 Corazon Combo är en riktig segermaskinen från Finland som fortfarande är obesegrad efter hela tolv starter. I den senaste starten såg han mersmakande ut från ledningen och till dagens start är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Utgångsläget är perfekt och Corazon Combo är ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 1 Bedazzled Sox som kanske är den som dragit vinstlotten när det gäller utgångsläge. Han är kvick iväg från start och lyckas han försvara innerspåret initialt så är mycket vunnet. Han övertygade senast från just spets och i samma position idag kommer Bedazzled Sox leda loppet länge.

Min Vinnare: 5 Pure Atlas
Spets efter 500m: 1 Bedazzled Sox
Skrällen: 1 Bedazzled Sox
Ranking: A 5,2,1 B 9,11,3,10,4 C 7,8,6,12

V75-7 3140m volt
I V75 avslutningen, ett stayerlopp över 3000m kommer jag pånytt att ta ställning i ett jämnt streckat lopp. Jag kommer spika draget 2 Santos de Castella till 12%! I den senaste starten satt han fast med allt sparat och såg ut som en tickande bomb över mållinjen. För två starter sedan var man ute i självaste Harper Hanovers lopp och höll mycket bra från ledningen. Jag är inne på att Jörgen Westholm kommer tävla idag och när han själv meddelar att man kör för att nå ledningen får jag vatten på min kvarn. Väl i spets kommer han sen bli svårfångad och jag tar ställning när spelvärdet är högt, SPIK!

Motbud
14 Selected News stod även han för ett bra lopp i Harper Hanovers för två starter sedan, han blev då två efter ett rappt slutvar. Senast fick man ett tufft lopp och det blev stumma ben tillslut. Nu möter man lite enklare motstånd men samtidigt får det inte strula för mycket från dubbla tillägg på en snabb sommarbana för att kunna blanda sig i segerstriden. Men trots det är han given vid gardering.

Nämner även 6 Certainly som för tre starter sedan visade att han numera kan vända snabbt och öppna bra i voltstart. Idag har man ett spännande utgångsläge med springspår på start och träffar Markus B Svedberg bara starten kommer man sitta bra på det tidigt och ska därför inte räknas bort här till endast 4%. 

Min Vinnare: 2 Santos de Castella
Spets efter 500m: 2 Santos de Castella
Skrällen:
Ranking: A 2 B 14,6,13,4,12,11,3,5 C 1,9,10,8,7,15

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming