DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna Lördag 9/11

DrTrav - 7 November 2019 - 16:24

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 5 Milligan's School som kördes till ledningen med knappa varvet kvar men var sedan slagen in på upploppet men kontrade tillbaka till seger näst senast. Gången efter det så fick han nöja sig med en blygsam placering men han råkade ut för en del trafikproblem då. Han är kvick ut så jag tror att Ulf Eriksson provar mot ledningen här och skulle han få ta över ledningen efter en bit är mycket vunnet men han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 3.40 hos Unibet & LeoVegas.

V75-1 2,4,6,7
V75-2 1,6,8
V75-3 5 Milligan's School
V75-4 2,3,6,10,11,14
V75-5 2,5,6
V75-6 4,8,9,15
V75-7 3,5

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,8,9,15
DD2: 3 Hazard Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Man At Work gjorde comeback efter väldigt lång frånvaro senast och kördes då fram i dödens efter 700 meter och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan Örjan Kihlström som sitter upp bakom hästen få en bra start från springspåret här så kan det bli spets fast det är inte säkert att han kan ta sig förbi den andra springspårshästen fast oavsett så borde han han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge så han ska räknas tidigt här, 6 Burning Man hade fyra raka segrar innan han senast var ute i Klass I finalen på Solvalla. Han satt då långt bak i kön men gick en bra avslutning via 11 tempo sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom Ike Schermer. Här laddas han troligen mot ledningen och skulle han komma till täten så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 4 Höwings Unbeatable kommer med mycket fin form. Han höll mycket starkt från dödens till tredjeplatsen bakom vinnande Cobbys Olifant senast. Han är stark och rejäl och kan bli att räkna med över upploppet här, 2 Falcon Am har varit ute mot tuffa kullkamrater i Breeders' Crown i de två senaste loppen. Han kan öppna rätt så bra ur volten och kan få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 7 Man At Work
Spets efter 500m: 6 Burning Man
Skrällen: 4 Höwings Unbeatable
Ranking: A 7,6 B 4,2,8,9,5,3,1 C 11,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 8 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Fighter Mearas är inte att lita på och gjorde bort sig med galopp näst senast. Senast så skötte han sig och kördes då till ledningen i ett tidigt skede och fick bestämma där framme och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Felfri nu så tror jag att Ulf Ohlsson är offensiv och då kan det bli spets efter en bit och skulle han få styra och ställa som han vill i täten så kan det räcka långt här. Det är debut över distansen men han har gått bra över 2640 meter tidigare så ett halvvarv till ska nog gå bra det också, 1 Mellby Hoffa galopperade dubbelt i debuten men efter det så har han plockat fem raka segrar. Det var första gången barfota runt om senast och han gjorde en stark insats när han plockade ner sitt motstånd från dödens. Han kan öppna rätt bra men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen men det kan lösa sig bra med en lucka till slut eller om Jorma Kontio som kör hästen kan hitta ut i andraspår så han kan blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Vicar kommer med en fin rad och han såg mycket bra ut vid vinsten i jänkarvagnen senast. Han är stark och är gynnad av den långa distansen och om det inte strular för mycket med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Vanlig vagn den här gången meddelar Pasi Aikio.

Min Vinnare: 6 Fighter Mearas
Spets efter 500m: 6 Fighter Mearas
Skrällen: 7 Cyrano De B.
Ranking: A 6,1,8 B 7,10,5,2 C 9,11,4,12,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Smedträffen - Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Milligan's School som kördes till ledningen med knappa varvet kvar men var sedan slagen in på upploppet men kontrade tillbaka till seger näst senast. Gången efter det så fick han nöja sig med en blygsam placering men han råkade ut för en del trafikproblem då. Han är kvick ut så jag tror att Ulf Eriksson provar mot ledningen här och skulle han få ta över ledningen efter en bit är mycket vunnet men han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Lucifer Lane som vann trots tung resa för tre starter sedan vara tänkbar. Senast fastnade han med sparade krafter men från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan bli farlig över upploppet, 8 Mack Dragan satt fast med gott om krafter kvar senast. Från spår åtta kan det bli en dryg inledning av loppet men om Carl Johan Jepson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Milligan's School
Spets efter 500m: 5 Milligan's School
Skrällen: 10 Evaluate
Ranking: A 5 B 3,8,10,9,11,2,1,12 C 4,7,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Leia Palema hade tre raka segrar innan hon senast fick trava utvändigt ledaren och det blev lite för tufft så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Jinx'Em. Hon är kvick ut och med endast två motståndare på startvolten så tror jag att Mikael J Andersson kör i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit här även om det är tuffare motstånd nu. Urryckare för första gången nu är intressant, 6 Polly Avenue har vunnit 7 av 9 starter hittills. Hon återkom efter ett par månaders frånvaro senast och fick då öppna fort men kunde ändå kriga ner sitt motstånd till seger den sista biten. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten så hon ska räknas tidigt här, 14 Timotejs Godis vann ett V75 lopp på Årjäng i somras och den segern ryker ur raden nu. Hon gav ett fint formbesked efter en sen lucka senast men här är det ett jobbigt läge med många hästar att runda men med lite klaff så kan hon dyka upp i striden, 11 Mattie har varit borta från tävlingsbanorna sedan början av juli men Timo Nurmos brukar ha hästarna bra i ordning när de kommer ut efter vila så om hon kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Leia Palema
Spets efter 500m: 3 Leia Palema
Skrällen: 14 Timotejs Godis
Ranking: A 3,6 B 14,11,10,2,7,4,5 C 9,13,12,1,8,15
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 No Limit Royalty var tapper som tvåa bakom Mellby Granat från dödens för fyra starter sedan. Senast kördes han till ledningen och vann sedan lätt från den positionen med krafter kvar. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och det är inte omöjligt att Janne Korpi kan få ta över ledningen efter en bit fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 5 Hurricane River visade fin form senast när han var tvåa i mål bakom Giant Shadow fast han blev diskad för en snäv körning med 300 meter kvar av loppet. Han kan lägga iväg bra från start så om Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet, 6 Velasquez Gar kommer med mycket fin form. Han tog andraplatsen bakom Giant Shadow senast efter en stark avslutning sedan Hurricane River diskats. Han är ingen snabbstartare så det finns risk att hamnar illa till här men om det klaffar med positionerna så har han en härlig speed som biter bra till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. 7 Istanbul Boko drar en del streck. Han fick trava utvändigt ledaren senast och höll klart bra till tredjeplatsen bakom vinnande Rocky Tilly. Här är spåret dåligt så han riskerar att få göra mycket jobb på egen hand på nytt så därför rankas han ner och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 No Limit Royalty
Spets efter 500m: 2 No Limit Royalty
Skrällen: 8 Get Ready On Tour
Ranking: A 2 B 5,6,4,7,8,1,9 C 3,10,12,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet , LeoVegas

V75-6
Salatrofén över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Vikings Preacher gjorde comeback efter lång frånvaro senast och var helt okörd i mål då när han fastnade med sparade krafter. Han har gått bra över lång distans tidigare så om Erik Adielsson kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt norsk huvudlag är intressant, 8 Whipped Eggs har fått två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Han höll bra till andraplatsen bakom Thriller N.P. senast. Den långa distansen har han vunnit på tidigare med Örjan Kihlström i sulkyn och här är det nog en offensiv styrning att vänta och skulle han få ta över ledningen efter ett varv så kan det vara läge för en seger, 15 Vischio Holz gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Prince F.P.Romsås senast. Nu är det ett varv längre distans vilket är en klar fördel för honom då han är väldigt stark och kan Carl Johan Jepson ge honom ett bra lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 4 Global Unesco har vunnit 7 av 15 starter hittills men han har även galopperat en hel del. Svävt spår i volten här men om han kan hålla ordning på benen så kan det bära av till ledningen initial så han kan då få en fin resa i den främre träffen men om någon mer betrodd kommer tidigt så kanske man släpper för att hoppas på en lucka till slut. Distansen är ny men han är stark så det borde passa bra.

Min Vinnare: 9 Vikings Preacher
Spets efter 500m: 4 Global Unesco
Skrällen: 4 Global Unesco
Ranking: A 9,8 B 15,4,1,13,5,3,10 C 12,7,14,11,6,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Hazard Boko återkom efter en tids frånvaro senast och gjorde det bra när han blev trea bakom en vasst avslutande Linus Boy och Smevikens Cruiser. Då gick han med träningsbalans i form av skor samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn. Nu är det aviserat barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn så jag tror att Per Lennartsson gasar rejält från start och och med spetsläge här så kan han bli svårfångad från ledningen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han inte är beroende av att trava i ledningen men det är en klar fördel, 5 Esprit Sisu gick bra som trea bakom Milliondollarrhyme senast. Han har efter den starten varit struken för han åkte på en hovböld och fick stå över jobb i någon vecka meddelar man från stallet men är han lika bra som i de senaste loppen så kan han blanda sig i segerstriden igen. Eventuellt måste han gå med skor runt om nu, vid ytterligare gardering kan 2 Niky Flax som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han gjorde jobbet utvändigt utan rygg senast. Han kan öppna bra så utgångsläget här är passande så han kan vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Hazard Boko
Spets efter 500m: 3 Hazard Boko
Skrällen: 4 Island Life
Ranking: A 3,5 B 2,9,4,10,6,7,1,8 C 12,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming