DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Gävle 1/4

DrTrav - 31 Mars 2021 - 21:12

Vi inleder detta V75 Spring Race med tävlingar från Gävle på skärtorsdagens kväll och jag tycker att jag har hittat två bra spikar i omgången. Jag spikar 3 Chapuy i V75-1 som har fått ett fördelaktigt läge jämfört med sina konkurrenter samt 10 Quarcia i V75-5 som kommer från en imponerande årsdebut och jag tror att hon visar sig starkast igen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Tips Gävle Torsdag 1/4
V75-1 3 Chapuy
V75-2 6.7.9.10
V75-3 1.9.10.11.13
V75-4 1.3.5.6.9
V75-5 2.4.5.6.11
V75-6 10 Quarcia
V75-7 1.5.8.11.14

2500 rader x 0,50kr = 1250kr

Dagens Dubbel Gävle Torsdag 1/4

DD-1 10 Quarcia
DD-2 1.8
2 rader x 100kr = 200kr

DD-1 10 Quarcia
DD-2 5.11.14
3 rader x 30kr = 90kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m Auto
3 Chapuy ser ut att bli relativt klar favorit i den inledande avdelningen och även om det absolut inte saknas motstånd ser det här ut som en lämplig uppgift för Åke Lindbloms sjuåriga valack. Jag blir förvånad om någon tar en längd på hästen från start och senast vann han på ett imponerande vis från ledningen över medeldistans och visade att formen är på sin plats. Nu är han ute över kort distans igen vilket normalt sätt är favoritdistansen och när det dessutom finns lite frågetecken för de främsta motbuden inleder jag omgången med att hamra in en spik. Toppchans.

Motbud
9 From The Mine håller jag som en bättre häst än Chapuy men han har lottats till ett bakspår över den korta distansen den här gången och han har dessutom varit ifrån tävlandet sedan december. Han var fantastiskt fin under fjolåret och tog flertalet imponerande segrar mot tuffare motstånd än vad han ställs emot i årsdebuten och skulle han komma till vettigt direkt från sitt utgångsläge kommer han säkerligen vara med där framme och slåss om segern. Blir det lite körning där framme om ledningen ökar såklart möjligheterna ytterligare men jag tror ändå att det saknas något lopp innan toppformen är där och spårlottningen blev avgörande för mitt spikval.

Jag tycker dessa två höjer sig markant men för den som letar skräll visade 12 Dont Mind Me ett härligt formintryck i sin årsdebut. Han är förstås lite utlämnad från sitt läge men med rätt resa kommer han att spurta ner de flesta över upploppet och skulle favoriten ha en sämre dag skulle det kunna räcka hela vägen till en seger.

Jag nämner även 4 Ghazi B.R som har visat form i Frankrike och som ska bli intressant att följa i regi Björn Goop framöver. Hästen är snabb från start men att han ska kunna ta en längd på Chapuy har jag svårt att se och det finns risk att han kommer att få trava utvändigt om favoriten den här gången. Han kommer säkert att ha ett bra år framför sig men jag tror ändå det blir svårt att vinna den här gången.

Min Vinnare: 3 Chapuy
Spets efter 500m: 3 Chapuy
Skrällen: 12 Dont Mind Me
Rankingen A: 3 B:9.4.12.5.8.2 C:11.6.7.10

V75-2 2640m Volt
9 Gorm kunde inte fortsätta sitt segertåg senast och slutade endast femma som storfavorit efter fyra raka segrar innan dess. Nu blev det ett väldigt tufft lopp och han blev inte släppt till någon ledning inledningsvis och det kostade att komma till spets och han orkade inte hela vägen och han var ursäktad den gången. Kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket är det en bra chans att vinna det här loppet men jag provar att gå emot när jag tycker mig ha hittat två andra bra spikar i omgången.

7 Bokli Rapp N.O är kapacitetsmässigt det största hotet mot Gorm men har var direkt blek i samma lopp som Gorm senast. Nu gör man lite förändringar i såväl träning som utrustningsmässigt som stallet hoppas ska falla väl ut och om han löper upp till sitt kunnande är han med och gör upp om segern.

6 Demex var före både Gorm och Bokli Rapp N.O i mål senast men fick förvisso en passande resa på innerspåret och med sen lucka slutade han tvåa bakom suveräna Mine. Han vinner sällan men är ofta med där framme och skulle loppet senast sitta i kroppen hos Gorm kan han räcka till seger den här gången med en passande resa.

Jag nämner även 10 Gott Klirr som var gått gåendes vid galoppen senast och han var klart bra i årsdebuten innan dess. Han var klart bra under fjolåret och skulle man dessutom rycka skorna känns han intressant bakom favoriten.

Min Vinnare: 9 Gorm
Spets efter 500m: 9 Gorm
Skrällen: 10 Gott Klirr
Rankingen A:9 B: 7.6.10 C: 4.11.5.8 D:1.2.3

V75-3 3140m Volt
9 Gooner känns som en sårbar favorit i det här loppet. Att det är loppets bästa häst tycker jag det inte är någon tvekan om och sköter han sig från start är det en vettig segerchans. Han har dock haft problem med voltstart och det snäva spåret kan bli ett stort problem. Han har galopperat vid fyra av sina fem senaste voltstartslopp och som klar favorit är det inget att hålla i handen.

11 Rotate har verkligen hittat toppform på slutet. Tidigare har hästen fungerat bäst i monté men senast visade han att sulkylopp duger precis lika bra och skorycket fick en mycket bra effekt. Hästen gick mer eller mindre hela loppet i dödens och Örjan var iskall i sin styrning när han lyckades plocka ner ledaren samtidigt som han höll undan från konkurrenter bakifrån. Han måste räknas mycket tidigt även den här starten.

1 Geronimo Am känns väldigt spännande till den här starten. Han har 40 meters försprång på sina värsta konkurrenter och lyckas Westholm med bedriften att inte bjuda in tilläggshästarna för tidigt kan det räcka hela vägen till en seger.

10 Madronjo måste såklart nämnas på sin fina form och han har visat att han duger även i tuffare gäng och tog en imponerande seger senast även om han hade lite tur när favoriten Born Unicorn galopperade gott gåendes.

Jag nämner även 13 Big Cactus Zet som såg fin ut på barfotabalansen senast vid spetssegern. Tuffare motstånd och sämre läge den här gången men han borde träffa starten bra och skulle någon av de betrodda falla bort skulle det kunna gå vägen.

Min Vinnare: 11 Rotate
Spets efter 500m: 1 Geronimo Am
Skrällen: 1 Geronimo Am
Rankingen A: 11.9.1 B:10.13.2.3.8.15 C:6.12.14.7.4

V75-4 2140m Auto
6 Yankee Dee är än så länge obesegrad i regi Kenneth Haugstad på tre försök och senaste insatsen var min sagt imponerande när han lyckades vinna från ledningen trots hård press på en mycket bra tid. Skulle han komma till spets igen vilket känns som ganska troligt är såklart mycket vunnet men motståndet hårdnar ytterligare och jag är inte övertygad om att det är loppets bästa häst.

3 Hilltop Hawk har verkligen fångat mitt intresse och jag har spikat med framgång i två raka starter. Det känns som en riktigt rejäl häst som tål att göra grovjobb och om hästen känns pigg för dagen tror jag inte att Örjan räds grovjobbet. Det var dessutom Örjan som körde hårt mot Yankee Dee senast med en häst som jag tror är sämre än Hilltop Hawk och det var inte långt ifrån att han lyckades plocka ner Yankee Dee den tunga vägen den gången.

Det skulle kunna bli lite körning mellan ovan nämnda hästar och jag betalar för ytterligare ett par hästar på min kupong.

5 Berra Steel årsdebuterade med mersmak och lättas ytterligare i balansen till den här starten och känns klart intressant bakom. Han var med i uttagningar till svenskt travkriterium under 2020 och stallet håller hästen högt. Stallet tycker han var överraskande bra i årsdebuten och de trodde han skulle behöva ett par loppet men han gick ut och levererade direkt. Han verkar ha utvecklats ytterligare under vintern och ska bli spännande att följa framöver.

9 Therion har man tjatat om vid flera tillfällen men han verkar aldrig få vinna sitt livs första lopp. Han gör bra insatser gång på gång och även om det kanske är några för tuffa emot finns det ett högt kunnande och nu ska han testas med barfota bak för första gången. Rätt vad det är så vinner han lopp och jag kliver inte av tåget än när hästen är ospelad.

1 Airborne är en svårbedömd Bold Eagle- avkomma som gör sin första start på svensk mark. Han har vunnit flera lopp i Tyskland och är förmodligen är ganska bra häst och Magnus A Djuse för första gången är alltid intressant. Det är oklart vart han hamnar från sitt innerspår men med lite tur med positioner är han säkerligen med långt fram.

Min Vinnare: 3 Hilltop Hawk
Spets efter 500m: 6 Yankee Dee
Skrällen: 9 Therion
Rankingen A: 3.6 B:5.1.9 C: 4.11.8.12.10.7

V75-5 2140m Auto
2 Deal Done Zet Stoltserar med fyra raka segrar och har utvecklats för varje start. Segrarna har dock varit pliktskyldiga och även om han är min klara förstahäst tack vare spårlottningen så hårdnar motståndet och det känns som att han får bekänna färg på riktigt nu. Han är snabb från start och borde hitta ledningen omgående och det är såklart en mycket bra chans från den positionen.

6 Aragorn As gillar jag verkligen och jag håller han som en bättre häst än Deal Done Zet. Nu fick han ett sämre läge men hästen var mycket fin i regidebuten och han är stark och rejäl och jag tror inte att man räds dödsspositionen. Jag blir inte alls förvånad om han slår favoriten utvändigt men det gäller att sätta upp tempot utvändigt och inte låta Örjan styra för mycket eftersom hästen är mer stark än snabb. Gör man det blir jag inte förvånad om styrkan visar sig vara avgörande den sista biten.
Det kan bli lite körning mellan de två betrodda och jag vill betala för ytterligare några hästar.

11 Leave Your Sox on är en häst jag verkligen gillar och som har imponerat stort på norrlands-banorna. Han har segrat vid åtta av karriärens fjorton starter och även om motståndet är tuffare nu kommer han in i matchen vid lite körning där framme. Han är gynnad av två strykningar och är anmäld med barfotabalans för tredje gången i karriären samt amerikansk sulky för andra gången i karriären vilket såklart känns mycket intressant.

4 Fighter Lady har gjort det bra vid två raka segrar i enklare gäng men borde kunna hitta en bra position omgående och hon är en rolig kantboll på sin fina form även om hon normalt sätt möter några för bra.

Jag betalar även för 10 Deliver som höjer sig rejält med barbotabalans och som såg formstark ut senast.

1 Ole har kunnandet för att vara med där framme men han har varit ifrån tävlandet lite och känns som en häst som brukar behöva ha ett par lopp i kroppen innan han levererar fullt ut. Jag står över den här gången på grund av kostnadsskäl.

Min vinnare: 2 Deal Done Zet
Spets efter 500: 2 Deal Done Zet
Skrällen: 11 Leave Your Sox On
Rankingen: A: 2.6 B:11.10.4.1 C: 10.7.8.2

V76-6 2640m Volt
Här hittar jag min andra spik i omgången och om procenten står sig är det bara att tacka och ta emot.

10 Quarcia var fantastiskt fin direkt i årsdebuten och det är svårt att se ett bättre intryck i en årsdebut. Motståndet var såklart lättare den gången men hon bollade med sina motståndare och vann i mycket fin stil och var mer eller mindre obrukad över mål.
Nu ska hon ta in tjugo meter på bland annat 1 Zante Grif som får mycket förtroende av spelarna i skrivande stund och även om det är en talangfull häst tror jag inte hon är i närheten av att ha samma hårdhet som Quarcia. Över den långa distansen tror jag att Quarcia visar sig vara starkast. Hon lättas dessutom ytterligare i balansen till den här starten och jaga tror att det här är en toppchans till ytterligare en seger i raden. Hon är endast spelad till 16% i skrivande stund och även om jag tror att hon kan vara favorit efter spelstopp känns detta som en mycket spelvärd spik.

Motbud
11 Anita Roc tycker jag är det värsta hotet mot min spik. Björn Goop börjar komma i gång nu sakta men säkert och Anita Roc gav ett mycket positivt intryck som tvåa senast och det känns som att hon är på väg mot toppformen. Hon vinner inte så ofta och måste säkerligen ha det lite serverat men med tanke på intrycket vid den snabba avslutningen senast kommer hon att vara med och ta en framskjuten placering.

1 Zagor Gif är favorit i skrivande stund och jag tycker att hon känns aningen överspelad till den här starten. Det är ett talangfullt sto som absolut har chans att vinna loppet om hon får bestämma lite i ledningen. Jag tycker dock att tidigare nämnda hästar känns hårdare och jag är inte heller helt övertygad om att hon lyckas försvara sitt innerspår och hon känns klart sårbar.

15 Estelle Nordique trivs över distansen och tål att göra mycket jobb på egen hand men verkar ha tappat sin fina form något. Hon räknas tidigt bakom på sitt kunnande trots allt.

12 Valborg Marje söker också efter formen men är riktigt bra när hon tävlar på topp och med rätt rygglopp kan hon vara med långt framme, men hon måste prestera bättre än på slutet.

Jag nämner även 3 Juvelens Miss F som kommer sitta bra på det omgående och är en potentiell skräll även om det normalt sett är något för tufft motstånd nu.

Min Vinnare: 10 Quarcia
Spets efter 500m: 1 Zagor Grif/3 Juvelens Miss F
Skrällen: 12 Valborg Marje
Rankingen A: 10 B:11.11.15.12.3 C: 8.7.2.14.4.9.6.5.13

V75-7 1640m Volt
8 Magnificent Tooma debuterade för Daniel Redén i november och imponerande stort direkt. Nu har hästen varit ifrån tävlandet sedan den starten och gör en intressant årsdebut. Det kan vara så enkelt som att han bara vinner det här loppet men läget är besvärligt och han har trots allt inte startat sedan 18/11 och jag vill försöka fälla den stora favoriten. Löser det sig bara vettigt direkt är det en toppchans till seger men det kan bli lite trafikproblem på vägen.

1 Reven Dejavu känns klart intressant den här gången. Han har fått ett lopp i kroppen efter vila där han vann från ledningen på ett bra sätt och han borde ha gått framåt ytterligare till den här starten. Nu är det återigen läge för ledningen och över den korta distansen tror jag att han blir mycket svårslagen från den positionen. Hela vägen Westholm!

14 Balotelli Crown har visat form en längre tid och han kommer säkerligen att gå en stark slutrunda även denna gång. Läget är såklart lite besvärligt men han borde vara med där framme trots allt.

5 Hombre D vann från dödens senast och till den här starten rycker man skorna igen och det fick en väldigt bra effekt förra gången man gick från skor till barfotabalans.

11 Fonda Boko bjöd på en rykande avslutning i årsdebuten efter 09.7 sista 800 meterna och hon räcker normalt sett långt i den här typen av lopp om hon kommer vettigt till från sitt utgångsläge.

Min Vinnare: 8 Magnificent Tooma
Spets efter 500m: 1 Reven Dejavu
Skrällen: 1 Reven Dejavu
Rankingen A:8.1 B: 5.11.14.2.7.12 C: 3.13.15.6.4.10.9

Lycka till med spelet 
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Mora - Troja/Ljungby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.89
19:00  Björklöven - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp 1,5
1.67
19:30  Bremerhaven-Straubing Tigers
Ishockey - DEL - Över 5,5 mål
1.70
21:00  Granada - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.84
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 3/12
Insats: 576 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 3/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Göteborg - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming