DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad Torsdag 2/7

DrTrav - 1 Juli 2020 - 12:11

Det är V75 tävlingar i Halmstad på torsdagen när SprinterMästaren och StoSprintern skall avgöras. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Don Fanucci Zet i den tredje avdelningen.

V75 Tips Halmstad Torsdag 2/7
Avd 1: 1,3,5,8
Avd 2: 3,4,5
Avd 3: 5 Don Fanucci Zet
Avd 4: 3,7,8,9,10
Avd 5: 2,4,9
Avd 6: 1,2
Avd 7: 1,5,7,8,13

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Halmstad Torsdag 2/7
DD-1: 1,2
DD-2: 5,7,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS HALMSTAD TORSDAG 2 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med SprinterMästaren - Uttagningslopp 1 över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Bythebook visade gryende form i den senaste starten. Han fick då ett perfekt lopp i rygg på den ledande Tabasco C.D. och in på upploppet så klev han ut och plockade ner ledaren på ett bra vis till seger. Svante Båth som tränar Bythebook meddelar att man har siktat mot SprinterMästaren ett tag så formen ska vara på topp nu. Bythebook är startsnabb och med rätt resa så borde han ha stora möjligheter att ta sig vidare till finalen. Det blir barfota runt om redan i försöket.

8 Green Manalishi har inte riktigt lyckats på svensk mark hittills där det som bäst har blivit en andraplats från försöket till Kungapokalen. Han försvann sedan med galopp i finalen. Senast så var Green Manalishi ute i Prix Readly Express på Solvalla och han hade då ingen chans mot Don Fanucci Zet utan han fick nöja sig med tredjepriset. Nu har han har dragit ett dåligt spår 8 i försöket och han riskerar att få göra mycket av grovjobbet på egen hand under slutrundan men med lite klaff så kan det vara läge för en seger.

1 Usain Töll hade ingen bra dag från ledningen senast. Efter det har han varit struken inför en tilltänkt start för dåliga blodvärden. Nu har han lämnat Admir Zukanovic träning och kommer ut i en intressant debut för Wim Paal. Han är väldigt explosiv från start så här tror jag att det är ledningen som gäller och slipper han alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till vinst.

3 Criterion gjorde bort sig med en startgalopp senast men det var voltstart då. Autostart nu är en fördel. Han har bara 1 seger på 21 starter så här långt men han är van vid att möta tufft motstånd. Han är snabb ut så han borde kunna hamna rätt så vettigt på det och då finns det en finalplats inom räckhåll. Barfota runt om samt jänkarvagn och ett helstängt huvudlag meddelar Fredrik Wallin.

Min Vinnare: 5 Bythebook
Spets efter 500m: 1 Usain Töll
Skrällen: 3 Criterion
Ranking: A 5,8 B 1,3,6,7 C 2,4

V75-2
SprinterMästaren - Uttagningslopp 2 över 1609 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Osterc vann ett försök till Kungapokalen från ledningen för tre starter sedan. I den efterföljande finalen sedan så blev det ett lopp i rygg på den ledande Don Fanucci Zet och där försvann han sedan med en galopp med 350 meter kvar av loppet men det var inte tomt i tanken i det läget. Senast i Fyraåringseliten på Solvalla så var han inte som bäst utan slutade oplacerad. Han är snabb iväg och kommer Erik Adielsson till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att fånga in.

4 Guzz Mearas har gjort tre starter efter lång frånvaro. Han kom med en positiv avslutning som trea i ett Breeders' Crown lopp som vanns av Marvellous Tooma för tre starter sedan. Näst senast så vann han efter att ha tagit över ledningen i ett tidigt skede av loppet. Gången efter det så var han ute i ett sexhästarsfält och han satt då sist men han avslutade klart godkänt fast det gick inte att ta så mycket så han kom in som fyra bakom Armour As som vann lätt. Nu vankas det barfota runt om och jänkarvagn så från ett trevligt utgångsläge här ska Johan Untersteiners styrning räknas tidigt.

5 Upset Face orkade inte riktigt från ledningen näst senast utan han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Aetos Kronos då. I finalen av Kungapokalen sedan så fick han vandra i dödens under slutrundan och han gjorde det okej även om han stumnade lite och kom i mål som femma. Nu har han inte startat på ett tag och sprinterdistans är väl inte hans bästa gren men får Adrian Kolgjini till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 3 Osterc
Spets efter 500m: 3 Osterc
Skrällen: 6 Harper Seabrook
Ranking: A 3,4,5 B 6,7,1,2

V75-3
SprinterMästaren - Uttagningslopp 3 över 1609 meter. Jag har spikat 5 Don Fanucci Zet som har vunnit 8 av 12 starter hittills i karriären. Han har bara missat att vara topp tre vid ett tillfälle. Han har utvecklats väldigt mycket under året och jag tror att han kommer att klättra en bra bit upp i klasserna om han får vara skadefri. Han var ute i Klass II finalen på Solvalla under Elitloppshelgen och där gled han fram och tog över ledningen från Velten Limelight efter 750 meter och sedan vann han loppet i ohotad stil från den positionen. Gången efter det var han ute i Prix Readly Express på Solvalla där han vann enkelt från ledningen. Han är väldigt startsnabb så jag tror han tar hand om ledningen direkt och sedan ser jag inte någon som ska trycka upp tempot och då borde han ha en god chans att rinna undan till en ny seger.

Vid gardering kan 7 Click Bait som var duktig som tvåa bakom Ecurie D. i Fyraåringseliten på Solvalla näst senast vara tänkbar. Gången efter det så satt han långt bak men han avslutade positivt i skymundan men då var Very Kronos som vann loppet redan i mål så han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Han öppnar bra vid laddning men jag tror att han får svårt att ta en hel längd på min spik men kan Björn Goop som kör åt Stefan Melander här slinka ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en finalplats. Barfota runt om och helstängt huvudlag nu.

1 Kick The Dust Ås gjorde ett mycket bra lopp i årsdebuten senast när han fick ge sig med en liten marginal mot Arapaho Ghostdance. Med det loppet innanför västen nu är en minst lika bra prestation att vänta här. Hittar Johan Untersteiner en vettig rygg att gå i så kan han duga en bit mot det här motståndet men att han ska plocka ner min spik det tror jag blir tufft så han får ses främst som ett platsbud. Troligen barfota runt om och eventuellt första gången i bike.

Min Vinnare: 5 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 5 Don Fanucci Zet
Skrällen: 1 Kick The Dust Ås
Ranking: A 5 B 7,1,2 C 3,4,6

V75-4
Ett Femåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Racing Brodda kommer från en seger. Hon travade då i dödens men in i slutsvängen så hade hon knäckt den ledande Vikens Fingerprint och sedan så höll hon undan för en starkt avslutande Ti Punch Broline. Spåret är inte det bästa men hon tål att göra en hel del grovjobb på egen hand under slutrundan och då kan hon bli svår att stå emot så hon ska räknas tidigt här.

3 Activated gjorde en bra comeback när hon blev fyra i ett V75 lopp som vanns av Double Exposure i Kalmar nyligen. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Utgångsläget är passande så här kan det nog bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Hon är dock inte beroende av ledningen för att hon ska räknas med segerchans här.

9 Zaniah Bi avslutade positivt i skymundan och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan nyligen. Kan Björn Goop få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen. Hon gick med skor senast men hon är vassare på barfotabalansen som det är anmält nu.

10 Rebella Matters fick inte med sig något från priskakan i Oslo Grand Prix senast. Här är det en annan klass på motståndet och klaffar det med löpningsförloppet och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon slå till här.

8 Vivacious Allie försvann med en tidig galopp senast. Hon kom sedan tillbaka okej efter den. Hon är startsnabb så utgångsläget nu är mindre bra men kan hon hålla ihop aktionen så kan hon duga en bit mot det här motståndet om Örjan Kihlström kan servera henne ett passande lopp.

Min Vinnare: 7 Racing Brodda
Spets efter 500m: 3 Activated
Skrällen: 4 Ti Punch Broline
Ranking: A 7,3 B 9,10,8 C 4,5,1,2,6

V75-5
Amatörernas Elitsprinter - Gert Allercrantz Minneslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Sobel Jasmine föll med flaggan i topp senast i Kalmar. Det blev ett tufft tempo och hon fick varva på 10,6 i ledningen och hon gjorde det bra även om det bara blev en tredjeplats bakom Quick Lane som vann loppet före Velten Limelight. Hon följer bilen så hon borde han en god spetschans och får hon vara ifred där framme i täten en stund så kan hon rinna undan över den korta distansen på en snabb sommarbana.

9 Armour As gjorde det bra men kunde inte ta ner Guzz Mearas från utvändig position i ett litet fält näst senast. Gången efter det så tog han över ledningen efter 400 meter och från spets så vann han sedan väldigt lätt. Nu gäller bakspår över sprinterdistans så det blir knappast någon ledning här. Håkan B Johansson får chansen nu och får han lite draghjälp under slutrundan innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt

4 Gomez var väldigt explosiv och bombade till ledningen och från den positionen så höll han sedan undan för övriga motståndare till seger senast. Med en liknande öppning här är det inte omöjligt att han kan snuva tipsettan på ledningen fast oavsett så borde han kunna få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

1 Rexine har en del anhängare. 10 segrar på 18 starter är starka papper. Innerspåret här kan dock bli en fälla så hon rankas ner en bit och hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Sobel Jasmine
Spets efter 500m: 2 Sobel Jasmine
Skrällen: 7 Rajah Silvio
Ranking: A 2,9,4 B 3,1,7,12,10,11 C 6,5

V75-6
StoSprintern Final över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 1 Gina Mearas fastnade med sparade krafter i Fyraåringseliten för Ston på Solvalla näst senast. Gången efter det så tog årets första seger i uttagningsloppet inför denna final. Hon fick då vandra först i andraspår och där framme i ledningen så öppnade Ies Elisabet upp en stor lucka ner till övriga motståndare men på upploppet så var krafterna slut för ledaren och då avslutade hon strålande och vann väldigt enkelt. Hon kan kliva iväg bra från start så här tror jag det blir full laddning mot spets och lyckas hon hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

2 Golden Tricks gjorde det mycket bra vid vinsten i Fyraåringseliten för Ston näst senast. Hon klev då fram först i andraspår på den ledande Dontlooseallmoney med dryga varvet till mål. Från den positionen så tog hon sedan ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. I uttagningsloppet senast så tryckte hon till och tog över ledningen med 750 meter kvar av loppet och sedan så höll hon undan före en duktig Waiting Hill Hall. Här finns det risk att hon får göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas men så bra som hon har varit på sistone så ska hon klara av det.

I övrigt kan 4 Sashay My Way som hade två raka galoppmisslyckanden i raden inför den senaste starten vara tänkbar. Hon gick då till anfall från andra utvändigt i den sista kurvan och via en härlig avslutning så slog hon sig förbi den ledande Grande Diva Sisu till en klar seger. Kan Adrian Kolgjini se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Gina Mearas
Spets efter 500m: 1 Gina Mearas
Skrällen: 9 Grande Diva Sisu
Ranking: A 1,2 B 4,9,6,5,10 C 7,8,3

V75-7
Vi avslutar V75 med Sandå Stayern - Uttagning Summer Meeting Stayer över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 13 Tuxedo Bi var duktig vid seger i Frankrike senast. Gången innan det så gjorde han det bra i ett långlopp på Charlottenlund under Copenhagen Cup dagen men han nådde aldrig Ble Du Gers som vann det loppet så han fick nöja sig med andrapriset. Kan Rick Ebbinge servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över den dryga distansen så han ska räknas tidigt här.

5 Lucky Base har gjort tre starter i Hans Crebas regi. I debuten så drog han på i ledningen och vann i överlägsen stil från den positionen. Gången efter det så var han ute i ett lopp på Solvalla under Elitloppshelgen. Då kördes han återigen i ledningen men det var lite för tufft tempo så han stumnade en del den sista biten och han kom i mål som fyra bakom Enriko Ha som vann det loppet. Han vann sedan över lång distans i Kalmar efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede. Det är en utpräglad spetshäst som inte går bra i ryggar så här tror jag att Hans Crebas provar mot spets när tillfälle ges och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan det räcka långt här.

7 Inspector har visat en härlig form på sistone. Två raka segrar har det blivit. Han har blivit riktigt startsnabb sedan han blev valack. Nu har han springspår så prickar Björn Goop i starten så kan han sitta i en vettig position omgående och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt. Nu är han ute över aktuell distans för första gången men han har vunnit över 2640 meter tidigare så stämmer det med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

1 Townshend Broline svarade för en väldigt bra prestation vid vinsten på Åmål senast. Det är betydligt tuffare emot den här gången men från innerspåret nu så borde han kunna få ett fint smyglopp och löser det sig med en eventuell lucka till slut så kan han slå till med en ny seger.

8 Indy D. gjorde bort sig med galopp senast. Gången innan det så kördes han väldigt passivt men han avslutade sedan positivt men då var Elmo Ice som vann det loppet redan i mål så det slutade med en tredjeplats. Distansen är den rätta för han är stark och rejäl. Kan Örjan Kihlström som kör åt Roger Walmann hitta rätt väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 13 Tuxedo Bi
Spets efter 500m: 5 Lucky Base
Skrällen: 6 Grift J.R.
Ranking: A 13,5,7 B 1,8,11,6,14,15,2 C 10,12,4,3,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
18:00  Italien - Wales
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian -1
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming