DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro 31/10

DrTrav - 29 Oktober 2020 - 23:37

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Jägersro. Dubbeljackpot vilket innebär 72 miljoner kr till en ensam vinnare!

Jag spelar med en spik. 6 Farlander Am i den femte avdelningen.

V75 Tips Jägersro Lördag 31/10

V75-11,3,4,5,7,9,12
V75-2 2,10,14
V75-3 5,6
V75-4 1,5,6,7,9
V75-5 6 Farlander Am
V75-6 11,13,15
V75-7 5,6,7

1890 rader x 0,50 = 945 kr

DD Tips Jägersro Lördag 31/10

DD1: 11,13,15
DD2: 5,6,7

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75 -1 1640m auto
4 Royce Rolls stod för en bra avslutning senast. Täta starter ses som en fördel och senast man startade på Jägersro klev man iväg bra från start. Denna femåringen har stått för två segrar på tre försök över kort distans. Royce Rolls har stått för ett lyft sedan man kom till träning hos Björn Goop. I detta öppna och riviga kortlopp som inleder tävlingarna bli Royce Rolls med knapp marginal min förstahäst. 

5 Hummer Scott är bra för denna klassen. Har stått för en del fina prestationer under sommaren och hösten. Formen är verkligen nära toppen men man har inte riktigt fått full utdelningen ännu. På de fem senaste starterna har man slutat tvåa fyra gånger. En tillfällighet? Jag chansar inte utan rankar Hummer Scott tidigt i detta öppna lopp. Anmäld norskt huvudlag, barfota bak och amerikansk vagn. 

1 O'Man Flax gynnas om man kommer till ledningen, därifrån har man nämligen sju segrar på nio försök. Men frågan är om man klarar hålla upp innerspåret. Jag tror det kommer bli tufft. Från stallet meddelar man att taktiken är glasklar, man kommer ladda iväg vad som går med O'Man Flax. Det blir dessutom några intressanta ändringar till dagens start. Jänkarvagn för första gången sedan 2018. Urryckare för första gången någonsin och eventuellt halvstängt huvudlag för första gången. Pass upp om man lyckas hålla upp ledningen. 

Min Vinnare: 8 Ready Tonight
Spets efter 500m: 5 Beauty Wind
Skrällen: 4 Power Lane
Ranking: A 6,13,11 B 12,4,7,9,15,5,14 C 8,1,10,2,3

V75-2 2140m volt
2 Brenda Grif vann lätt från spets i senaste starten, gången innan fick man lucka från rygg på ledaren och tackade för det genom att sätta nosen först. Detta treåriga sto blir bara bättre och bättre men det är samtidigt tuffare motstånd på lördag. Från ett bra utgångsläge kommer man troligtvis köra sig till ledningen direkt. Därifrån borde hon springa en låg 14-tid och blir såleddes inte så lätt för konkurrenterna att plocka ner. Anmäld barfota runt om och hybrid vagn. 

10 Darah Bibo väljer Peter Untersteiner att köra idag, man sitter direkt i ett andra spår dessutom och kommer få ett bra lopp härifrån. I senaste starten gjorde man det riktigt bra, tog hand om ledningen direkt och blev sen pressad till 10,5 första varvet men hon kunde ändå hålla undan och sätta nosen först. Darah Bibo sitter inne på en väldigt vass slutspurt och detta upplägg med ett lopp bakifrån skulle kunna passa Darah Bibo perfekt. Anmäld vanlig vagn, barfota runt om och med öppet huvudlag. 

14 Aura S.L. besitter fina fartresurser och det visade man inte minst i senaste starten när man stod för en rykande avslutning. Voltstart är inget plus men från springspår på tillägg borde hon kunna sköta sig och håller hon sig bara på benen i starten så ska hon vara ett tidigt bud idag. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och blinkers. 

8 Africa Bi har vunnit en av fyra starter på svensk mark hittills, hon duger bra även här. Utgångsläget måste dock dra ner chanserna. 

Min Vinnare: 2 Brenda Grif
Spets efter 500m: 2 Brenda Grif
Skrällen: 14 Aura S.L.
Ranking: A 2,10,14 B 8,11,9,12,3,5,7 C 15,13,6,1,4

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-3 2140m auto
Kommer jag låsa på två hästar. Dels för att plånboken inte tillåter mera men också för att det är två hästar som sticker ut kapacitetsmässigt. 

6 Night Brodde galopperade i senaste starten. Men från tränarhåll meddelar man att Night Brodde känns väldigt fin för dagen och att det fanns förklaringar till galoppen senast som man kommer undvika idag. Man säger också ifrån stallet att detta är deras bästa chans för dagen. I min bok kör man sig till ledningen efter en bit och sen tror jag övriga konkurrenter för kämapa därbakom. Anmäld skor runt om, helstängt huvudlag och en amerikansk vagn. 

Men skulle det strula på något sätt för min första häst vill jag dubbla systemet med 5 Zap di Girifalco. Denna femåriga hingsten har verkligen blomstrat under året. Senast va man dock inte som bäst. Men nu har Zap Di Girifalco fått träna på hemma en månad och tränaren Björn Goop har säkert gjort sitt för att sätta sin femåring i bra författning inför dagens start. Från stallet meddelar man att det inte finns något att klaga på inför dagens start, han känns fin hemma in träning och man tror på en bra prestation igen. Anmäld barfota bak och jänkarvagn. 

2 Dragster har verkligen toppform för dagen, senast gick man i mål som tvåa bakom Seismic Wave på V75. Dragster är dessutom startsnabb och kommer från denna positionen få ett bra lopp. Eventuellt hamnar man rygg på ledaren och därifrån blir man farlig med lucka. Anmäld barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag. 

Min Vinnare: 6 Night Brodde
Spets efter 500m: 6 Night Brodde
Skrällen: 2 Dragster
Ranking: A 6,5 B 2,1,12,7,11,3,9 C 4,8,10

V75-4 2140m volt
7 Go Peppergirl har en mycket fin statistik de gångerna man travat felfritt hela loppet. Då ha man nämligen aldrig varit sämre än tvåa. Men det är just det där med att trava hela loppet, i de senaste tio starterna har man galopperat i fem. Senaste loppet travade man hela vägen och tog då hand om ledningen och höll den positionen hela loppet för att slutligen sätta nosen först över mållinjen. Kunnande räcker gott för klassen då man borde haft mer pengar på sig än vad man har idag. Jerry Riordan som är hästens tränare tror på sin häst och meddelar att hon trivs bättre i voltstart. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag. 

6 Kurri Jari Boko är en annan fin treåring. Man har varit ute i tuffa sällskap därav står man bara på en seger hittills i karriären. Men man borde samlat på sig lite hårdhet trots sin låga ålder genom de tidigare starterna. Från stallet meddelar man att han tränar fint och man förväntar sig en bra prestation, som gör att man ska räknas in i seger striden idag. Anmäld murphybländare på vänster, jänkarvagn och barfota runt om.

1 Red Mile Brodde blir bättre och bättre för varje start och är under fin utveckling. Denna fyraåringen är oprövad med framspår på volten. Men bara man kommer iväg så är man garanterad ett bra lopp härifrån. Nu har man anmält barfota runt om för första gången i karriären vilket inte intressant. Med en vettig position från start är man med och utmanar. Anmäld barfota runt om och vanlig vagn. 

9 High Roller Sox visade verkligen toppform senast trots sin galopp. Man stod nämligen för en upphämtning på 13,8 sista 1700m och gick i mål som tvåa. Håller man sig ifrån galoppen idag kommer man bli att räkna med. Från tränarhåll meddelar man att High Roller Sox känns fin hemma i träning. Anmäld barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag. 

Min Vinnare: 6 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 6 Kurri Jari Boko
Skrällen: 9 High Roller Sox
Ranking: A 6,7 B 9,1,5,11,12,2,,3 C 10,8,4

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-5 2140m auto
6 Farlander Am har tränaren Johan Svensson verkligen fått bra snurr på i år. Man har fem vinster på tio försök. I senaste starten genomförde man loppet med punktering i 1300m och lyckades trots detta sätta nytt rekord. Vilket avslöjar en otrolig löpskalle hos Farlander Am och att formen verkligen är på topp. Till idag med ett pumpat däck hela loppet kan vi förvänta oss en ännu bättre prestation. Vilket räcker för att jag ska välja att spika Johan Svenssons femåriga valack. Från stallet menar man att detta ska vara en bra segerchans oavsett löpningsförlop. Anmäld barfota runt om, helstängt med hål och jänkarvagn. 

4 Sato har en bra grundkapacitet, gjorde en fin comeback senast när man vann trots ett tufft läkningsförlopp. Med det loppet i kroppen bör man gått framåt en del till kvällens start. Anmäld aluminiumskor, helstängda huvudlag och hybrid vagn. 

5 Ingo gjorde så sent som i lördags comeback efter nästan tre månaders tävlingsfrånvaro. Man stod för en fin insats direkt, man fick göra jobbet i tredjespår sista varvet och slutade trots upplägget bara två meter bakom Cab Lane. Nu med ett lopp i kroppen som borde flyttat fram formen ytterligare så ska man ses som en utmanare till min spik. Det är även ett plus med täta starter meddelar man från stallet. Anmäld barfota fram, norskt huvudlag och hybridvagn.

Min Vinnare: 6 Farlander Am
Spets efter 500m: 5 Ingo
Skrällen: 5 Ingo
Ranking: A 6 B 5,4,11,2,9,8,1 C 7,3,12,10

V75-6 3140m volt
15 Indra’s Secret var min spik senast hon startade, hon visade fortsatt fin form då även om det blev förlust. Idag påminner uppgiften om loppet hon vann senast på Åby. Trots det så kommer jag inte spika även om såklart segerchanser är hög. Ikväll ska Robert Bergh själv hålla tömmarna och hon kommer runda många på slutvarvet, alla? Från stallet meddelar man att formen är på topp och man tror på en bra segerchans. Förstahäst. Anmäld barfota runt om, med hybridvagn och öppet huvudlag. 

11 Infinitus var tvåa bakom Indra’s Secret när hon vann senast. Idag har Infinitus något bättre läge än vad hon hade då och måste därför passas. Hela stall Lövgren har dessutom en mycket fin formkurva för dagen, 22% i segerstatistik senaste månaden. Skrällen i loppet. 

13 Dortmund stod för en väldigt fin prestation senast, fick en stökig inledning men körde sig till ledningen med varvet kvar till mål. Höll sedan den positionen och körde undan till en enkel seger. Passande läge idag med springspår, Peter Untersteiner upp i vagnen som kanske är sveriges bästa kusk på att kunna ladda iväg från springspår. Kommer man iväg bra och kan tjäna några längder på favoriten Indra’s Secret direkt från starten så tänds hoppet om att sätta nosen först över mållinjen idag. 

8 Guillaume Boko gjorde comeback i senaste starte, lär gått framåt en del med det loppet i kroppen till idag. Han står bäst inne av hästarna från dubbla tillägg, med vid gardering för den som har råd. 

Min Vinnare: 15 Indra’s Secret
Spets efter 500m: 13 Dortmund
Skrällen: 11 Infinitus
Ranking: A 15 B 13,11,8,12,7,3,5,14,6 C 1,10,9,4,2 

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-7 2640m auto
5 Moni Viking vann Åbys Stora Pris i augusti efter en helt enastående prestation. Idag hoppar Björn Goop upp i vagnen igen och Moni Viking kommer tillbaka efter en kortare vila, men räkna med att formen är där direkt. Från tränaren meddelar man att han känns väldigt fin hemma i träning och att man tränat på ordentligt under ledigheten. Efter dagens start kommer Moni Viking åka till Frankrike där man hoppas kunna ställa upp i det stora loppen. Anmäld norskt huvudlag och jänkarvagn. 

6 Cyber Lane har ett bättre utgångsläge än senast och om Johan Untersteiner vill köra i ledningen så är det ingen som kan svara ut honom. Cyber Lane har verkligen fin form för dagen. Näst senast tryckte han sig tidigt till ledningen spår åttondespår bakom bilen och gick sedan undan till en enkel seger. I min bok tar Cyber Lane hand om ledningen och det låter från stallet som man vill prova honom där denna gången. Räknas tidigt från ledningen. Anmäld barfota runt om, hybridvagn och norskt huvudlag. 

7 Very Kronos verkar ha hittat sig själv, han ser väldigt fin ut. Med den höga kapacitet som denna sexåriga hingsten besitter så kommer ingen gå säker om man hittar ner i en vettig positioner från start. Very Kronos har vunnit åtta av elva lopp över 2640m eller längre här i sverige. Från stallet meddelar man att det inte finns någonting att klaga på hemma i träning inför dagens start. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag. 

12 Wild Love är skrällen i loppet. Hon har verkligen toppform för dagen, vann senast från spår åtta. Hon besitter verkligen en sylvass avslutning och med rätt lopp så kan det gå. Dock kanske möter något tuffa motståndare idag. Anmäld barfota runt om, norskt huvudlag och hybrid vagn. 

Min Vinnare: 6 Cyber Lane
Spets efter 500m: 6 Cyber Lane
Skrällen: 7 Very Kronos
Ranking: A 6,5,7 B 12,2,8,9,4,3 C 10,11,1

Lycka till med spelet idag 

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming