DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Kalmar 2/1

DrTrav - 1 Januari 2021 - 01:31

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Kalmartravet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med tre spikar. 6 L.L Royal i första avdelningen, 2 Sevilla i den tredje avdelningen och 7 Demon Ima i den fjärde avdelningen.

V75 Lördag Kalmar 2/1
V75-1 6 L.L Royal
V75-2 1.2.3.5.7.9.13.14.15
V75-3 2 Sevilla
V75-4 7 Demon Ima
V75-5 1.2.3.4.7.9.10
V75-6 4.5.7.10.15
V75-7 1.2.3.5.6.9.11.12

2520 rader x 0.50 = 1260kr

Dagens Dubbel Kalmar 2/1
DD-1 4 Orlando
DD-2 2.3.6.5.9

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2160m Volt
1 Bravo Santana var inte alls vässad när man gjorde comeback i sin senaste start men höll klart bra från ledningen och var en positiv överraskning för stallet när man stretade emot bra som tvåa. Stefan Persson valde att inte rycka tussarna över upploppet och det kan säkert finnas en extra växel. Man borde ha gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen och lyckas man hålla upp ledningen kommer man att bli svårtuggad i den positionen och man har vunnit 4/5 när man kört i spets. Distansen ska inte vara något problem eftersom det är en stark häst och segerchansen är god från ledningen. Jag tror inte att man lyckas hålla någon ledning här dock och jag har en annan idé i loppet.

6 L.L Royal är en annan som häst som gör sina bästa lopp i ledningen och kommer förmodligen att göra ett allvarligt försök att nå den positionen. I somras stångades man mot hästar som Ecurie D och Power men löpte inte alls upp till sitt kunnande under hösten. Nu har man börjat starta igång hästen igen med tre starter under december och verkar vara kraftigt på gång igen. I sin senaste start körde man med punktering i flera hundra meter men lyckades ändå avsluta starkt till en andra plats. Man har matchat hästen med täta starter men uppläggen har varit snälla och nu låter det på stallet som att man kommer att köras mer offensivt. Lyckas man bara pricka rätt med springspåret tror jag att man tar sig förbi Bravo Santana och gör man det tror jag att L.L Royal leder detta från start till mål. Jag går ut hårt och försöker ta grepp om omgången och inleder med en spik.

2 Arvid S.H gillar förutsättningarna med lång distans och kommer med form till den här starten efter att ha skrällt till 28ggr pengarna i sin senaste start. Det är en häst som tål att göra mycket grovjobb på egen hand och skulle kunna slå till igen på hemmaplan.

4 Jaxon V.S gör sin andra start efter vila och gjorde det klart bra som trea i comebacken bakom bland annat Bravo Santana och skulle gynnas kraftigt av en utdragen spetsstrid. Hästen gör sina bästa lopp när man får gå ett lopp på rulle med ryggar och skulle 1 & 6 köra för tufft mot varandra kan man visa sig starkast över upploppet.

7 Cruise har hög kapacitet och kommer säkert testa framåt från början från sitt springspår. Jag tror inte att man är snabb nog från start för att kunna nå spetspositionen i detta sällskap och känslan är att man kommer att få göra grovjobbet här. Man kommer från seger i sin senaste start och är med och gör upp om det med rätt resa.

11 MT. Oscar går alltid hela vägen in i mål och har sin bästa bit till slut men är väldigt trögstartad och kommer att tappa från start. Det krävs tur för att kunna vinna här men med tuff körning där framme kommer han flyga över upploppet.

Som ni hör är det ett väldigt öppet lopp om man inte har en klar idé men jag hoppas att jag har analyserat rätt i spets-striden och då känner jag mig mycket optimistisk att min spik ska vara först över mållinjen.

Min Vinnare: 6 L.L Royal
Spets efter 500m: 6 L.L Royal
Skrällen: 11 M.T Oscar
Rankingen: A: 6 B:1.4.7.2.11.10.12.3. C:5.9.8

V75-2 2140m Volt
Den andra avdelningen känns som ett öppet lopp och känslan är att det skulle kunna hända något här.

7 Ies Juvel galopperade dubbelt i sin senaste start men man har visat form innan dess vid två raka segrar. Det är en stark och rejäl häst som tål att göra mycket jobb på egen hand och hon känns oöm för positioner och kan vinna loppet med flera olika upplägg. Däremot berodde galopperna i den senaste starten på att hon inte var riktigt fräsch och även om man är behandlad efter det varnar stallet att hästen kan vara på väg ur form.

3 Minnucci Zon har imponerat i sin hittills korta karriär och står bra till på den främre volten. Hon kommer att sitta i ledningen i ett tidigt skede här och får hon bestämma i ledningen kan man rinna undan här. Hon står dock väldigt tufft inne i loppet och motståndet hårdnar till denna start och jag är inte alls säker på att hon är mogen för att hålla undan mot mer rutinerade hästar.

14 Briljant Sensation har fått ett besvärligt spår men kommer med full form till den här starten och det känns som ett lämpligt lopp. Om det inte strular för mycket med positionerna tror jag att detta är en vettig segerchans bara man hittar ett vettigt slagläge inför upploppet.

15 Ella Pace känns intressant här och hon har stött på tuffare motstånd än det här på slutet. Hon har sin bästa bit tillslut och får man ett vettigt lopp på rulle kommer hon att vara med där framme. Hon kommer att köras på chans meddelar man från stallet och hon är riktigt vass på speed om hon kan komma igenom vettigt från sitt besvärliga spår.

Min Vinnare: 14 Briljant Sensation
Spets efter 500m: 3 Minnucci Zon
Skrällen: 15 Ella Pace
Rankingen. A: 14.7.3.15 B: 9.13.2.1 C: 10.11.4.6.8.12

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-3 2140m Auto
2 Sevilla startgalopperade i sin senaste start och var inte som bäst för dagen. Motståndet är betydligt enklare den här gången och man stortrivs på Kalmartravet. Det ser ut att kunna bli lite körning inledningsvis och jag tror att Sevilla kommer visa sig starkast över det långa upploppet. Sevilla har stött på betydligt tuffare motstånd tidigare och trots att det finns en form-toppad konkurrent i loppet tycker jag att väldigt mycket talar för Sevilla i en ganska billig gulddivision.

Motbud
1 Dragster har det varit en smått osannolik utveckling på och man kommer med absolut toppform till den här starten. Jag tror inte att han kan svara ut Pastore Bob från start men det är inte helt otänkbart att man kan hitta ut direkt för att få överta ledningen igen, eftersom Johan Untersteiner bakom Pastore Bob troligen är nöjd med en ryggresa över medeldistans. Spåret kan dock vara en fälla och de senaste loppen man har gjort kan ha tagit ut sin rätt nu och jag är inte lika säker på att man är lika bra till den här starten.

Streckar man vidare är det 9 Gareth Boko som skulle kunna segerstrida med rätt resa. Man visade ingen extra i comebacken även om det var en godkänd insats och känslan är att man behöver ytterligare något lopp i kroppen innan formen är där. Hästen kan dock massor i grunden och visar man sig från sin bästa sida kommer man plocka ner de flesta över upploppet.

Min Vinnare: 2 Sevilla
Spets efter 500m: 3 Pastore Bob
Skrällen: Gareth Boko
Rankingen: A: 2.1 B: 9.8.3 C: 4.6.10.5

V75-4 2140m Auto
7 Demon Ima kommer med all sannolikhet bli omgångens största favorit. Det lockar alltid att försöka fälla dom stora favoriterna men loppet ser otroligt lämpligt ut den här gången och vid sunda vätskor borde man inte förlora det här. Motståndet är inte speciellt skrämmande och trots spår långt ut på vingen tror jag att man sitter i spets omgående och leder sedan från start till mål. Det här är en otrolig talang som har brottats med skadeproblem men som nu äntligen kunnat börja tävla igen och det har varit ett fint intryck vid två raka segrar. Skulle det mot förmodan inte bli någon ledning tror jag man är huvudet högre här ändå. Spik.

Motbud
2 Claw är snabb från start och kommer troligen kunna hitta ledarryggen här och få ett perfekt lopp. Skulle Demon Ima ha en sämre dag på jobbet är man med och gör upp om segern här. I sitt senaste lopp avslutade man starkt och visade att form finns.

10 Silver Bullit ska tävla med bike igen och gick otroligt starkt över upploppet senast man använde sig av den vagnen, det behövs tempo för att komma in i matchen men han är säkert med långt framme. Skor känns som ett litet minus men bike och rycktussar är spännande.
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-5 2640m Auto
1 Sir Henry P Hill galopperade med gott om krafter kvar i sin senaste start och hade varit med och utmanat om segern utan den galoppen. Innerspåret kan bli en fälla även om man är hygglig ut från start. Jag tycker det är en häst som är lite svår att räkna på och en bra dag kan han vinna detta lopp med 20 meter om man bara hittar ut från innerspåret. Skor känns som ett kraftigt minus men det såg ut att fungera väl innan galoppen i den senaste starten.

9 Staro Leonardo brukar kunna svara för vassa avslutningar och har tävlat flitigt inom V75. Näst senast var man ute över aktuell distans men var inte som bäst den gången. Jag tycker att man var ursäktad den gången och loppet blev alldeles för tufft. Man har ett bättre smyg-läge den här gången och med bra ryggar på vägen är man med på fotot, och det är min favorit att vinna loppet.

3 Fortune Mearas hittar troligen spetspositionen och får man bestämma där framme kan man leda det här från start till mål. Formen är på topp och hästen har sett väldigt fin ut i sin nya regi vid två raka segrar. Jag är dock inte helt säker på att man orkar hela vägen över den långa distansen.

7 Hierro Boko var inte som bäst i sin senaste start men har visat form en längre tid innan dess och brukar gå otroligt fort över upploppet när man får ett lopp i ryggar. Måste vara bättre än vid sin senaste start men ska räknas tidigt.

Min Vinnare: 9 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 3 Fortune Mearas
Skrällen: 7 Kennedy
Rankingen: A:9.1.3.7 B: 2.4.11.6.5 C:8.12.10

V75-6 2140m Volt
4 Orlando har jag trott på vid flera tillfällen på slutet och trots att man gör starka insatser hela tiden så lyckas man inte riktigt vara med ända fram. Det känns ändå som att formen är på plats och man spurtade stark i sin senaste start utan att kunna vara med att hota om segern. Visst är det lite tuffare emot den här gången men prickar man bara vettigt från spåret tror jag att man kan vara först fram att överta ledningen och då kan det räcka hela vägen.

10 Lyx Håleryd är en annan följehäst som gör starka insatser varje gång. Hon har matchats hårt på slutet och var fyra i samma lopp där Orlando slutade trea sist. Det finns en viss chans att man kan pricka bra från springspåret och nå ledningen men det är en häst som trivs som allra bäst när hon får gå i ryggar och spara på sin speed så länge som möjligt. Tidig oavsett upplägg.

15 Ultra Bright är utan tvekan den mest meriterade hästen i fältet och verkar vara lite på gång igen och har gått i mål med gott om krafter i sina senaste starter. Motståndet känns överkomligt om hon löper upp till sitt kunnande men man står 20 meter efter sina värsta motståndare och det kan vara tufft att runda samtliga även om hon har kapacitet att göra det en bra dag.

7 Beluga West står på tur för seger och är jämn och säker. Det är en häst som kan gå en rejäl slutrunda och hon kommer att gå hela vägen in i mål. Hon var fantastiskt fin som tvåa bakom Chicharita när denne sprang svenskt rekord och är hon lika bra som den gången är hon med på fotot här.

Dessa fyra hästar höjer sig men jag vill betala för en rolig skräll. 5 Shutter Island är ojämn men ibland blixtrar hon till med riktiga toppinsatser och skräller med jämna mellanrum. Med en vettig resa och lite tempo på loppet kan hon speeda ner samtliga över upploppet.

Min Vinnare: 4 Orlando
Spets efter 500m: 4 Orlando
Skrällen: 5 Shutter Island
Rankingen A: 4.10.15.7 B:5.14.11.8.13.6.2 C: 12.9.1.3

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-7 1640m Auto
Vi avslutar omgången med ett lopp över den korta distansen med flera startsnabba hästar och känslan är att det kommer att bli körning i det här loppet och det känns väldigt öppet på förhand.

3 Call Me Brodda är nog den som är mest angelägen av att nå ledningen och man kommer att göra allt man kan för att köra i den positionen. Man har kört i ledningen vid fyra tillfällen i karriären och samtliga har slutat med seger. Senast var man ute i ett billigare gäng och ledde från start till mål och det såg ut som att man var mer eller mindre obrukad över mål. Det kan kosta att försvara ledningen den här gången och jag är inte säker på att man kan svara ut Inertial. Räknas om spets.

6 Inertial är snabb från start och kommer att utmana om att nå ledarpositionen när det är kort distans. För fyra starter sedan vann man ett tufft lopp i Danmark och har hållit formen intakt efter det. Hästen fungerar bra i ryggar också och skulle 3 Call Me Brodda svara upp ledningen kanske man kan hitta ner i ledarryggen och avgöra med lucka över upploppet. Tidig.

2 Mamba har verkligen imponerat på slutet. Jag tror inte att man kommer vara med i någon spetskörning men det känns som att det är en häst som kan vinna med olika upplägg och senaste var man otroligt fin när man vann på 11.8 över distansen med krafter kvar. Nu är det betydligt tuffare motstånd men jag blir inte förvånad om man tar tredje raka segern nu.

9 Payet D.E börjar komma igång rent formmässigt och var tvåa bakom just Inertial i sin senaste start. Man tävlade väldigt starkt vid den här tidpunkten i fjol och hittar man ett vettigt slagläge från sitt bakspår kommer man att spurta ner många med sin speed.

Jag tycker det är många med chans här. Hemmahästen 5 Copaca Banana ska alltid räknas och 1 The Real Star är mycket bra för ett sådant här lopp även om innerspåret kan ställa till det. Blir det tempo på tillställningen vill jag även varna för en jätteskräll i 12 Eclipse Am som är lite bortlottad den här gången men kapacitetsmässigt duger gott i det här sällskapet.

Min Vinnare: 6 Inertial
Spets efter 500m: 3 Call Me Brodda/6 Inertial
Skrällen: 12 Eclipse Am
Rankingen: A:6.2.3 B:5.9.1.12.11 C: 7.4.10.8

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Mora - Troja/Ljungby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.89
19:00  Björklöven - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp 1,5
1.67
19:30  Bremerhaven-Straubing Tigers
Ishockey - DEL - Över 5,5 mål
1.70
21:00  Granada - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.84
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 3/12
Insats: 576 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 3/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Göteborg - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming