DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp 4/6

DrTrav - 3 Juni 2022 - 08:20

Mantorptravet står som värd för V75 denna lördagen och vi har fått med oss en härlig JACKPOT från Elitloppshelgen till dagens tävlingar. Vi spelar om hela 54 Miljoner! Nedan följer ni mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 6 Iznogoud Am i den första avdelningen och 10 Four Guys Dream i den femte avdelningen.

V75 Tips Mantorp Lördag 4/6
V75-1 6 Iznogoud Am
V75-2 1,3,4,5,9,11
V75-3 1,2,3,6,9
V75-4 1,4,10
V75-5 10 Four Guys Dream
V75-6 2,3,5,7,8,9,10,11,12
V75-7 2,6,12

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Mantorp Lördag 4/6
DD1: 2,3,5,7,8,9,10,11,12
DD2: 6 Calle Crown

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
Vi inleder V75 spelet med att gå ut hårt och spika 6 Iznogoud Am. Detta är en häst som imponerat hittills under 2022. Han hade tre raka segrar på kontot innan han var ute i Kungapokalen senast. Då var han hårt påpassad av spelarna och fick ett tufft lopp, Iznogoud Am gjorde jobbet på egen hand i dödens och blev trött över upploppet. Från stallet är man optimistiskt på förhand och Iznogoud Am trivs som bäst när han får trava på i eget tempo i ledningen. Med tanke på att han går ner klass nu ser uppgiften passande ut på förhand oavsett position. Det finns på kartan att han kommer till ledningen efter en bit och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Men segerchansen är även bra från positionen utvändigt om ledaren. Spik.

2 King of Everything är en individ med bra kunnande inombords som efter en del skadeproblematik nu kommit tillbaka på bra sätt. Formkurvan pekar uppåt och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och till låg procent ska han räknas tidigt bakom min spik idag.

3 Zenato är van att tampas i tuffa sammanhang. Under 2021 testade man på V75 ett par gånger utan att göra bort sig. Nu kommer Zenato dessutom med ett par lopp i kroppen vilket borde innebära att toppformen är nära. Det aviseras dessutom barfota runt om för första gången, lägg därtill amerikansk vegan och stängt huvudlag. Spännande förändringar som om de faller väl ut kommer ge bra effekt. Zenato är tidig vid gardering.

Min Vinnare: 6 Iznogoud Am
Spets efter 500m: 3 Zenato / 6 Iznogoud Am
Skrällen: 2 King of Everything
Ranking: A 6 B 2,3,5,7,10,12 C 4,8,11,3,1

V75-2 2140m volt
1 Wingait Henke har inte varit sämre än trea i år efter sex starter, tre av dessa framträdanden har dessutom slutat med seger. Idag fick Wingait Henke ett perfekt utgångsläge för hans del och det mesta talar för att Stefan Persson sitter i ledningen bakom Wingait Henke efter start. Väl i spets har det slutat med sex seger på nio försök och kommer normalt sett bli svårslagen därifrån idag. Förstahäst.

11 X.Tour är en kapabel travare som stått för en fin utveckling under året. För tre starter sedan imponerade X.Tour när han travade 2140m på 12,3 från mestadels positionen utvändigt om ledaren. Även om han är ny i klassen för många så räcker hans kapacitet långt. För två starter sedan satt han fast med allt sparat i sin klass-1 debut. Idag är inte utgångsläget det bästa men han tål att göra en hel del jobb på egen hand och utan för mycket strul längs vägen idag ska han inte uteslutas ur segerstriden.

4 Erv Zet visade uppåtform senast efter att ha fått ett lopp i kroppen, han vann då på ett bra sätt och lär vara än närmre toppformen nu. Fjärdespår i voltstart är dock ett minus men skulle Erv Zet lösa den uppgiften på ett bra sätt kommer han vara med långt framme när detta ska avgöras.

Nämner även 3 Just Make It som kommer med bra form till dagens start. Han är dock inte helt att lita på men skulle Just Make It hålla sig till trav hela vägen idag är man med långt fram. Man är optimistiska från stallet.

Min Vinnare: 1 Wingait Henke
Spets efter 500m: 1 Wingait Henke
Skrällen: 11 X.Tour
Ranking: A 1 B 11,4,3,5,9,7,8,12 C 10,2,6

V75-3 2140m auto
3 Global Concept kommer från en imponerande prestation senast. Trots att han fick harva på ute i tredjespår i inledning för att sen komma fram utvändigt ledaren kunde Global Concept koppla ett tidigt grepp om segern i början av upploppet. Han lyckades dessutom hålla undan för Mellby Jinx och Dozen of Oysters som spurtade bra. Idag är utgånget betydligt bättre än senast och Global Concept har visat att han kan öppna bra. Jag är inne på att Jörgen Westholms häst sitter i ledningen tidigt och väl i den positionen blir han sen svårslagen.

6 Narzario gör en spännande debut för Daniel Redén idag och såklart är han svår att räkna på. Men Daniel Redén vet vad han gör och bara att Narzario tävlar över medeldistans för första gången bör innebära att Redén kännt något i träningen med honom. Jag vågar inte lämna Narzario utanför kupongen idag.

Tidig är också 9 Felix Orlando som imponerade under 2021 med att vinna både långa och korta E3. I den senaste starten var man ute i Kungapokalen och galopperade med 600m kvar. Det var inte tomt i tanken den gången och de externa krafterna man sparade då skulle kunna komma väl till användning idag istället. Kapacitet och kunnande vet vi att Felix Orlando besitter.

2 Edibear har inlett året på bästa sätt och kommer med två raka segrar på kontot. I årsdebuten vann han säkert och i den senaste starten sattes attacken in när sista varvet inleddes. Edibear kördes fram utvändigt om Denarius och kopplade sen segern greppet kort före mål. Det var första starten med rycktussar den gången och nu från ett bra utgångsläge ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Global Concept
Spets efter 500m: 3 Global Concept
Skrällen: 9 Felix Orlando
Ranking: A 3 B 6,9,2,1,7,5 C 4,8

V75-4 2140m auto
4 Margareta Tooma är ett toppsto som bara radar upp segrarna på kontot. Inför idag kommer Margareta Tooma med sju raka segrar! I den senaste fick hon göra jobbet utvändigt om Zeolit men kunde trots det enkelt koppla greppet om segern tillslut. Med tanke på respekten hon bär med sig inför idag skulle det kunna bli tidig ledning från start och väl där är loppet över. Men oavsett vilket upplägg Örjan Kihlström väljer bakom Margareta Tooma så är segerchansen hög. Men går det att spika till över 75% denna JACKPOT-omgång?...

10 Marion Fouty Bon gillar jag skarpt. Hon var hårt påpassad av spelarna under Elitloppshelgen i V75-1 men galopperade dessvärre direkt. Banan var lite speciell med tanke på allt regn som kom men Marion Fouty Bon är normalt sett travsäker och galoppen ses som ett olycksfall i arbetet. Från stallet tror man på en bra prestation idag även om bakspåret är ett litet minus. Jag inne på att man kan komma igenom bra från start trots bricka tio. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn och på förhand ä Marion Fouty Bon det givna motbudet till favoriten.

Nämner även 1 Xanthis Delicious som har införskaffat sig hårdheter i och med sina starter på fransk mark. Från bricka ett är man garanterad ett bra lopp idag och med Magnus A Djuse i vagnen känns 3% tilltalande för den som garderar.

Min Vinnare: 4 Margareta Tooma
Spets efter 500m: 4 Margareta Tooma
Skrällen: 10 Marion Fouty Bon
Ranking: A 4 B 10,1,7,5,2,6,9 C 12,3,8,11

V75-5 2140m auto
Här kommer jag ta ställning och spika bästa hästen 10 Four Guys Dream. Han imponerade stort när han vann i Halmstad för tre starter sedan, då stannade klockan på 07-fart sista 500m. I starten efter gick man ut i Copenhagen Cup och satt fast med alla krafter sparade. Man var senast ute i Silverdivisionsfinalen på Solvalla under Elitloppshelgen förra lördagen, men det slutade med galopp efter en tight situation. Stefan Persson som satt i vagnen körde då av tidigt och enligt tränaren kan det varit ett genidrag, man sparade nämligen både hov och krafter hos Four Guys Dream då. I och med galoppen senast är man dessutom kvar i Silver nu. Formen är på topp och i med att man har sparat krafter i de två senaste framträdanden är jag inne på att det nu är dags att få full utdelning. Min tanke är att man kommer vara offensiva med Four Guys Dream idag och med tanke på form, kapacitet och fart är jag inne på att man bara är bäst. Jag tar ställning och spikar till 23%.

Motbud
3 Sam The Man tog sig tidigt till ledningen i den senaste starten och vann sedan säkert efter att ha avslutat sista 1000m på 1.11. Detta är en häst som lyft sig efter sitt Frankrike äventyr. Idag har man på nytt fått ett passande utgångsläge och Sam The Man är i min bok den troliga ledaren av loppet. I spets är sen Sam The Man hästen att slå för övriga. Det blir amerikansk vagn vilket är ett plus men det blir också troligen skor runt om. Dock ska sägas att Sam The Man presterat bra på den balansen tidigare.

Nämner även 4 Oxidizer som avslutade rappt i sin comeback senast, klockan stannade på 09 sista 700m. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del och från ett bra utgångsläge ska han räknas in tidigt i loppet. För min del får det gärna bli lite körning mellan 4 Oxidizer och 3 Sam The Man från start.

Min Vinnare: 10 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 3 Sam The Man
Skrällen:
Ranking: A 10 B 3,4,1,9,7,5,2 C 6,12,11,8

V75-6 2140m auto
Öppet lopp på förhand där jag plockar med det som plånboken tillåter.
7 Farfars Dream har gjort det bra hittills i år och kommer med två raka segrar på kontot. Även om motståndet inte varit av det tuffaste laget så visade ändå Farfars Dream bra inställning senast när han avgjorde säkert via en rapp avslutning. Utvecklingskurvan pekar uppåt och till dagens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket tränaren själv, Andre Eklund, är inne på kommer ge bra effekt. Löser det sig bara med spåret en bit ut från start är Farfars Dream mitt förstaval i loppet.

Tidig är också 5 M.T Rick Nash som man från stallet låter optimistiska kring även om motståndet är tuffare än tidigare. Även M.T Rick Nash kommer med två raka segrar på kontot. Senast fick han ett tufft lopp med en hel del jobb på egen hand längs vägen, trots detta kunde M.T Rick Nash vinna på ett bra sätt. Idag växlar man upp och ska köra M.T Rick Nash barfota runt om för första gången vilket är spännande. Given på kupongen.

Framhåller även 10 Nils Zonett som är härdad i tuffa sammanhang och har gjort det helt okej på slutet. Nils Zonett är en rejäl individ som tål göra en del jobb själv under loppets gång och ska passas vid gardering.

8 Red Rum har inte fått det bästa utgångsläget och sliter även med aktionen en hel del i sina lopp. Men inställningen och styrkan är det inget fel på. Daniel Redén gillar hästen som vann sina comeback senast på ett bra sätt. Med Ready Cash som pappa ska man alltid veta att kunnandet är högt och med tanke på det öppna loppet så är Red Rum given på min kupong.

Nämner även 2 Jeppas Uppercut har visat upp kunnande som räcker bra för klassen och som kommer från en bra prestation senast. Utgångsläget är bra och Jeppas Uppercut är garanterad ett bra lopp här.

Min Vinnare: 7 Farfars Dream
Spets efter 500m: 2 Jeppas Uppercut
Skrällen: 2 Jeppas Uppercut
Ranking: A 7,5,10,8 B 2,3,9,11,12 C 1,4,6

V75-7 2640m auto
6 Calle Crown är mitt förstaval i loppet. Detta är en individ som brottats i stenhårda sammanhang nere i Frankrike. Senast var man ute i Copenhagen Cup och visade då både toppform och högt kunnande som tvåa bakom Elitloppstrean Mister F Daag. Att vara tvåa i det sammanhanget och bakom Mister F Daag som många inklusive jag själv verkar ha underskattat är ingen bluff. Han kan öppna bra och den längre distansen har han visat i Frankrike att han behärskar. Det troliga är även att Antonio Trot kommer släppa till Calle Crown med tanke på distansen idag och väl i ledningen kommer övriga behöva vara riktigt bra för att slå honom. Förstahäst och spik på DD.

12 Born Unicorn har visat härlig utveckling under året och var senast ute i Paralympiatravet och gick då i mål med sparade krafter. Han lever på sin styrka men farten kommer mer och mer för varje framträdande. Lång distans ses som ett plus och formen är bra. Jag är inne på att man tidigt kommer avancera idag trots sitt tuffa utgångsläge. Väl i dödens känner vi till hur skicklig Örjan Kihlström är på att måtta in segrarna. Born Unicorn är given på kupongen vid gardering.

Skrällen är 2 Antonio Trot som kommer med en bra prestation i ryggen nu. Senast avslutade han sista 600m på kvicka ben och idag har han fått ett perfekt utgångsläge. Man är dock inne på att Antonio Trot behöver få det lite serverat för att bjuda till och med tanke på den infon är jag inne på att man gärna ser honom i rygg på ledaren idag. Skulle sen bara luckan uppenbarade sig i tid för Timo Nurmos speediga häst så går ingen säker.

Min Vinnare: 6 Calle Crown
Spets efter 500m: 6 Calle Crown
Skrällen: 2 Antonio Trot
Ranking: A 7,12 B 2,5,8,1,10,4,11 C 3,7,9

Lycka till
DrTrav

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Dalmasen - 2022-06-03 20:02

Kan Antonio Trot verkligen spetsa? Han är ju lika snabb, som en parkerad buss från start. Antonio långt ner på min lista vad gäller spetskörning.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9